Találatok a következő kifejezésre: A pár terhességnél (10 db)

A pár hetes terhességnél nem okozhat semmi problémát a szex?

Legjobb válasz: Szia En az elejen nem kivantam a sexet,mert ahogy orgazmusom lett nagyon bekemenyedett a hasam,es borzalmasan elkezdett gorcsolni. Aztan ez mara megszunt,vagyis a gorcsoles,mert a kemenyedes az megvan. Nekem verzes nem volt sex kozben es utan sem.Szeritem,ha az orvosod nem tult el vmi ok miatt,akkor nyugodtan lehet szerelmeskedni a paroddal.

Szia En az elejen nem kivantam a sexet, mert ahogy orgazmusom lett nagyon bekemenyedett a hasam, es borzalmasan elkezdett gorcsolni. Aztan ez mara megszunt, vagyis a gorcsoles, mert a kemenyedes az megvan. Nekem verzes nem volt sex kozben es utan sem.Szeritem, ha az orvosod nem tult el vmi ok miatt, akkor nyugodtan lehet szerelmeskedni a paroddal.
Ha nem tilt el az orvos, és nem fáj neked, ha tényleg kívánod, akkor nem lehet baj!! Jó babavárást!
Ha kívánod, és jó, akkor nyugodtan. Késõbb (néhány hónap múlva) lehet, hogy olyan kívánós leszel, hogy a párod menekülni fog elõled :-)

Többgyerekes anyukák, akiknek az első terhességüknél nem viselkedett "jól" a párjuk! A második terhességnél megváltozott?

Az én párommal rengeteg baj volt. Nem simogatta a hasamat, közönyös volt, rátört vmi "kapuzárási pánik", csavargott, elszórta a fizetését, nem rajongott körbe,... Csak annak köszönheti, h még együtt vagyunk, h szeretem, és tudtam, h csak megijedt.

Legjobb válasz: NEEEEM!!!! Csak terhesség alatt volt vele probléma?

NEEEEM!!!! Csak terhesség alatt volt vele probléma?
A kérdező hozzászólása: Nem terveztük a babát, még "élni" akart bepánikolt. Szeretjük egymást, túléltük. Beszéltünk róla azóta, elmondtam neki, h mennyire rossz volt nekem ez az egész, azt mondta, h tudja, sajnálja, és ennyi, már nem lehet visszacsinálni. Mióta megszületett a lányunk, példásan viselkedik (hónapok óta). Megkomolyodott, nem akar minket elveszíteni, ennek érdekében jól viselkedik. Nem tudom, h az 1. babánál csak ennyire megijedt, a 2.-nál már nem lesz probléma, vagy a terhességem volt rá ilyen hatással, és a 2.-nál is ez lesz majd? Mert ha igen, inkább nem kell még egy gyerek!
Õ mit mondd a második gyerekrõl, szeretné? Mert ha igen, le kell ülnötök beszélgetni, elmondani neki õszíntén az érzéseidet, hogy Te nem szeretnéd úgy vállalni, hogy minden a te válladat nyomja. Ha készen áll rá, szeretne még egy gyerkõcöt, akkor ketten kell vállaljátok, minden nyûgével, boldogságával együtt. Ha erre nem képes, akkor inkább ne vállaljatok gyereket. Ennek az idõnek életed legboldogabb 9 hónapjának kell lennie. Az jó, hogy megváltozott, valószínû tényleg bepánikolt az új helyzettõl. A második terhességet talán már nem így éli meg, hiszen tudja már mit jelent apának, szülõnek lenni.
Az én párom nem változott meg(bocsi tudom régi a kérdés de leírom)az elsõ terhességemnél dettó mint a te férjed!Sõt akkor is lelépett 7hónapra...visszajött, mden tök happy, legyen fiúnk is, elsõre sikerült, és bumm októberbe lelépett, azóta megszültem, és a szüleimnél kötöttem ki 2 gyerekkel!Kutyából nem lesz szalonna, vagy lehet kapuzárási pánik?!Nem tom, mdenestre az biztos h ezt már nem lehet arra fogni h fiatalok vunk!!!

Nem tervezett terhességnél hogy közöljem a párommal, hogy jön a baba?

Abortusz kizárva.... Félreértés ne essék, még nincs baba... gyógyszert szedek, de nem egy ismer?söm esett teherbe mellette!

Legjobb válasz: Egyszerûen csak közlöd a tényeket.

Egyszerûen csak közlöd a tényeket.
Bocsánat, de a tablettának van a legjobb Pearl-index száma, szóval teljességgel képtelenség, hogy nem az elfelejtett tabletták (tehát a rosszul alkalmazás) miatt lettek terhesek. Legalábbis páran biztosan. Amúgy pedig azt gondolom, csak olyan partnerrel kell lefeküdni, aki - ha te nem akarnál abortuszt, és õ errõl már a kapcsolat elején tud-, aki szintén akarja a babát. Mert az egy dolog, hogy ti esetleg nem passzoltok, és ez kiderül egy év, vagy egy évtized múlva: a lényeg, hogy a gyereket mind a ketten akarjátok, és tegyétek meg érte azt, ami a legjobb neki. Szóval egyszerûen csak közöld, hogy: "Drágám, terhes vagyok." Egy jó kapcsolatban meg fogjátok tudni beszélni a továbbiakat.
...akkor tabletta mellé húzzatok gumit. Így már csak azok esnek teherbe, akik szándékosan csinálják. Az esély közel nulla.
kerek perec megmondod hogy mi a helyzet, ez és az van. nekem a párom nem akart még babát, én viszont igen, emiatt volt kisebb vita amikor összejött a kicsi, de aztán jó apára talált és nagy izgalommal várjuk a gólyát :) abortuszról hallani se akartam.
Én épp szakitottam a párommal már összepakltam a cuccaimat hogy költözök..indulás elõtt még lepisiltem a tesztet mert ugy voltunk Vele hogy legalább tudjuk...szoval tervezett babának nem mondható a mienk..egyszerûen oda tettem elé a tesztet..Ezután együtt maradtunk amugy is egyhülye veszekedés vége lett ez a pakolás:) Vszinûleg 2nap mulva amugyis békülés lett volna..:) És igen..éjjel-nappal dolgozik.. nagyon sokszor nagyon nehéz..szinte egyedül nevelem a gyereket..de ez azon nem változtat hogy mit érzünk egymás iránt..majd lesznek könyebb napok is..
A kérdező hozzászólása: És ha még a szüleinél lakunk.. nincs még megalapozva a pici jövõje? Szeretnénk már mind a 2-en.. de még nincs itt az ideje... Félek ha "becsúszik", a párom éjjel-nappal dolgozni fog a pici érdekében, így is keveset vagyunk együtt. Félek felborítana mindent.. :/
A kérdező hozzászólása: :) köszi, aranyosak vagytok! Õ is abortusz ellenes.... És mindent megbeszélünk.. csak így is van egy két nehézség a kapcsolatunkban... és félek h mindent elrontanánk azzal, ha nem vigyázunk eléggé..
4-es nem lehet könnyû, nem volt arról szó, hogy inkább kevesebb legyen a pénz, de több a Veletek töltött idõ? Csak azért kérdem, mert Nálunk is tuti ez lenne és Én nem bírnám...

20 hetes terhességnél normális, hogy egy pár napja erősen éreztem a babát rúgni pár napig (azok voltak az első egyértelmű napok), most meg 2-3 napja sokkal gyengébben és ritkán?

Ez még rendszeresebbé válik? Kicsit ijeszt?, hogy olyan er?sen rúgott most meg alig-alig néha gyengén. Lehet, hogy csak türelmetlen vagyok és ez még normális, de mivel els? babám nem tudom!

Legjobb válasz: szia,nekem is így van. De mikor védõnõ szívhangot próbált hallgatni pl,én semmit nem éreztem,õ meg mondta,hogy nagyon mozog,így nehéz elcsípni...Azt mondta,hogy még rengeteg helye van,így ha szerencsém van érzem,ha nem,akkor meg "elbújik"

szia, nekem is így van. De mikor védõnõ szívhangot próbált hallgatni pl, én semmit nem éreztem, õ meg mondta, hogy nagyon mozog, így nehéz elcsípni...Azt mondta, hogy még rengeteg helye van, így ha szerencsém van érzem, ha nem, akkor meg "elbújik"
nekem még most 26 hetesen is van, hogy napokig alig érzem, aztán másnap meg szinte meg se áll. mikor, milyen kedve van.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!
Teljesen normális, nem kell aggódnod. 35hkm

Terhességnél a "megjön érzés" lehet folyamatos is, vagy csak néha jelentkezhet pár percre?

Legjobb válasz: Az elsõnél nekem folyamatos volt,és nem jött meg.Mivel nem tervezett baba volt,én már mindent kitaláltam,hogy mi bajom lehet,aztán jól meglepõdtem.

Az elsõnél nekem folyamatos volt, és nem jött meg.Mivel nem tervezett baba volt, én már mindent kitaláltam, hogy mi bajom lehet, aztán jól meglepõdtem.
nekem is szinte folyamatosan volt, volt, hogy elmúlt de ha jelentkezett akkor nem pár percre hanem hosszabb idõre.Nemvárt elõtt párnappal éreztem elõször és kb 8hetes lehettem amikor abbamaradt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Gondolom olyan már nem lehet terhességnél, hogy "erõs megjön érzés" + egy kis pecsételés közben... Ez már mensi lesz, ugye?
Szerintem igen!De én a biztonság kedvéért csinálnék egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Én már nem csinálok tesztet ha megjön. Ha volt baba, akkor nem akart maradni és ennyi...így fogom fel, mert már csalódtam eleget a halvány pozi tesztekkel. Inkább nem is akarok tudni róla. Ha meg mégse jönne, akkor késés után pár nappal persze hogy tesztelnék. De ez már biztos mensi lesz...sajnos már megint! :(
A kérdező hozzászólása: Kifolyt belõlem piros vér ébredésnél görcs nélkül, de nem mensi volt még ez, mert megállt és inkább csak pecsételõszerûvé vált ami csak wc papíron látszik, görcs továbbra sincs. Ez most mi??? Meg fog jönni? Mára nem vártam, mindig pontosan megjött eddig.
Szerintem meg fog jönni! Majd azért írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Szerintem megjött, csak nagyon gyenge most. Meg nem is érzem egyáltalán, hogy megvan. Úgy látszik ez egy ilyen vérzés.

Mennyire ártalmas pár hetes terhességnél a szolárium?

Hamarosan unokahúgom férjhez megy és a rokon lányokkal együtt járunk a menyasszonnyal szépülni. Ma többször szédültem, hányingerem van mindentől és ahogy számolgatok nagy az esély arra, hogy megint kismama legyek. (A teszthez még várnom kell pár napot) Tegnap voltunk szoláriumban. Ilyen korai várandóság esetén árthat a szolizás?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem meg egyáltalán ne menjél szoliba!!!!!Én pl kibirom 9 honapig hogy a szõke hajamat nem festetem ,sõt bármit hanyagolnék ami egy picit sem egézséges!Szerintem azért hogy egy árnyalattal barnább legyél nem éri meg,fõleg hogy lehet utánna meg aggódnál.

Szia!Szerintem meg egyáltalán ne menjél szoliba!!!!!Én pl kibirom 9 honapig hogy a szõke hajamat nem festetem , sõt bármit hanyagolnék ami egy picit sem egézséges!Szerintem azért hogy egy árnyalattal barnább legyél nem éri meg, fõleg hogy lehet utánna meg aggódnál.
2.vagyok.Szoli helyett inkább vegyél egy csini ruhát meg csináltasd meg a hajad stb..azzal tuti nem ártasz :)
2.Neharagudj most olvasom hogy még nem biztos a terhességed..hát akkor nem tudom, csak nehogy elmenj és utánna ha pozit tesztelsz aggódjál ezmiatt.Szorítok hogy sikerüljön!
Nem árt, felesleges emiatt aggódni.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó Válaszoló! Lehet nem olvastad végig a hozzászólásokat, válaszokat, de írtam, hogy míg nem biztos sem fogok menni! Meg voltam már kismama, szóval tisztában vagyok a forró vagy túl meleg víz veszélyeivel is! Azért köszönöm a választ!
A nagyon meleg víz, és a szoli vérbõséget okoz, ami vetéléshez vezethet.Bírd ki szoli nélkül a bébi miatt ha terhes vagy!
Elsõ vagyok. Lehet, hogy nem fejtettem ki bõvebben, azért lettem lepontozva. Nyilván én sem azt mondom, hogy járjon nyugodtan agyba fõbe szolizni, csak úgy értettem, hogy ugye írta, hogy tegnap (vagyis mostmár tegnap elõtt) volt, és még az sem biztos, hogy terhes. Szóval arra az egy alkalomra értettem, hogy amiatt nem kell aggódnia.
Igen vannak már hasonló hajfestékek, de amíg neked ezt rákeni addig lehet hogy egy másik vendégnek az ammóniásat rakja fel amit te is belélegzel.Tele lehet az üzlet ilyen vegyszerszagokkal!Ez a szakmám, és én pl terheseknek nem is festettem a haját soha!Ha valaki szeretné festeni nagyon akkor télleg nézzen utánna hogy ne legyen benne ammónia és fesse be otthon.Amugy nem értem hogyha nincs benne ammónia akkor mi szívja ki a hajat? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elsõ babámnál sem jártam szoliba, pedig férjem szekált is, hogy milyen fehér vagyok! De nekem fontosabb volt a kis pocaklakóm! Amíg nem tudok biztosat, addig biztosan nem megyek. Majd kitalálok valamit, miért hagyom ki a csajos - buli ezen részét.
Én heti 3 alkalommal szoliztam mikor terhes lettem. Mármint úgy jártam, hogy nem tudtam a babámról, és nem lett semmi baja. Természetesen a pozitív teszt után többet nem mentem :) De amíg nem is biztos a terhesség szerintem nem lehet baj belõle.
Ha még nem is vagy biztos, nyugodtan szolizhatsz. Ami meg a hajfestész illeti, az is megoldható. A fodrászom direkt nekem szerzett be egy teljesen természetes alapanyagú hajfestéket, amit nyugodtan lehet alkalmazni. Már minden megoldható csak utána kell nénzi.
Ha egy kis esélyt is látsz arra hogy terhes lehetsz akkor ne menj szoliba!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! Annyi rosszat olvastam már, hogy teljesen bepánikoltam.:-)Most megnyugodtam!
Tényleg, kérdezõ, mi újság? Kiderült már, hogy lesz-e baba?

Nagyon korai terhessegnel (beagyazodas utan par nappal) okozhat vetelest a nagyon forró ülő fürdő?

Legjobb válasz: IGEN! Régen így próbálták meg elhajtani a nem kívánt terhességet a rendkívül okosok....

IGEN! Régen így próbálták meg elhajtani a nem kívánt terhességet a rendkívül okosok....
A kérdező hozzászólása: Rendben, miután véget ér a menstruációm, elmegyek orvoshoz!! Ultrahangra kérjek idõpontot ilyen esetben? :S Nagyon köszi a válaszokat, mindenkit felpontozok!
Szerintem is menj orvoshoz! Általában az ilyen korai idõszakban sok minden okozhat gondot, nem ölted meg a babádat! Az is lehet, hogy rosszul ágyazódott be, vagy valahol elakadt a folyamat, esetleg hormonprobléma állt a háttérben. Valószínû, hogy a fürdõ nélkül is elment volna ez a baba. Mindenképpen keress fel egy orvost!
Én sürgõsen be mennék nõgyógyászatra!
A kérdező hozzászólása: Akkor kevés volt és csak kb. 2 napig tartott. Rá 1 hétre viszont csináltam újra tesztet és már negatív lett, most ismét megjött de ez sok és darabos és nagyon fáj a hasam is. Szóval tutira nem vagyok terhes, csak voltam, mert már olyan korán is éreztem valamit, hogy nem olyan az 'állapotom', mint addig.. :/
Ha a teszt halványan pozitív, és megjött, az nem azt jelenti, hogy elvetéltél biztos! Lehetsz ám terhes simán!!!
Sima volt a vérzésed amilyen szokott? Vagy sötétebb esetleg darabos? De ha egyszer halvány pozitív a teszt akkor?
A kérdező hozzászólása: Na megnéztem a naptárat és nem 2 napra rá jott meg, hanem 4.. És aznap csinaltam egy tesztet, nagyon-nagyon halvány pozitív volt, tehat a fürdés utan 4 nappal, mikor aztan meg is jott. :( Olyan rosszul vagyok!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek ez okozhatta? :(
A kérdező hozzászólása: Jajj nem csinálnék ilyet soha.. Csak mikor mar egy hetet késett, barátnõm tanácsára vettem nagyon forro ülõ furdot, rá 2 napra meg is jött és utana esett csak le nekem, hogy azert késett mert baba volt az útban..
Akkor sajnalom. :(
Igen, okozhat, de csak okozhat... Nem tudom, hogy miért kérdezed, -ha azért, hogy elmenjen a baba- nem biztos, hogy sikerrel jársz. Ha viszont terhességet szeretnél óvd magad, és vigyázz magadra, ne kísérletezz, nehogy baj legyen!
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint sikerült megolnom a babámat?? Úristen.. Nem akart jonni meg, baratnom ajánlotta a nagyon forró furdot, utolag derült ki, h terhes voltam. A forró fürdõzés utan 2-3 nappal "jött meg". Akkor tényleg ez az oka? :(
igen, okozhat.
Lehet h. most nem is menstruálsz, hanem most vetéltél el :( Szerintem most kéne elmenned dokihoz...

Tegnapra nem vártam március 10-re és nem is jőtt meg. Ma reggel csináltam tesztet ami megjelent a terhességnél is nagyon halvány csik. Most terhes lehetek? Vagy miért nem mutatta ki erősebben? Pár nap mulva ismételjek?

Most terhes vagyok?

Legjobb válasz: Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)

Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Terhességnél előfordul, hogy napközben hőhullámok törnek rám? Pár napom van a nem vártig. Olyan furán érzem magam, így még soha.

FEszülnek a melleim, ez csak azért érdekes, mert nekem mensi el?tt soha nem volt mellérzékenységem, most meg folyamatosan olyan mindig, mint amikor fázik. Páromnak tetszik :) !Nekem kevésbé kellemes.Meg néha megszédülök.Igazából ennyi ,de van egy olyan nagyon furcsa érzésem, ami eddig soha nem volt :) !!!

Legjobb válasz: én is megéreztem amikor terhes lettem és nekem is a hõhullámokkal kezdõdött. annyira másképp éreztem magam, hogy biztos voltam benne hogy baba van a dologban. a nemvárt mensi napján tesztelj! drukkolok! 9 hetes kismami

én is megéreztem amikor terhes lettem és nekem is a hõhullámokkal kezdõdött. annyira másképp éreztem magam, hogy biztos voltam benne hogy baba van a dologban. a nemvárt mensi napján tesztelj! drukkolok! 9 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi! Köszi! Már alig várom, hogy tesztelhessek!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!