Találatok a következő kifejezésre: A nyuszim ellett (2 db)

A nyuszim ma ellett. Egy nyuszit találtam a kuckója előtt, de nemtom hogy még mennyi lett neki. Mennyi időre nyithatom fel a kuckó tetejét, hogy megnézzem összesen hány kisnyuszi van?

A kuckó teteje felnyitható...

Legjobb válasz: Szia! Szerintem, nyugodtan megnézheted 1-2nap után hány db. nyuszi van, de ne nagyon fogdosd õket lehetõleg, max orvosi gumikesztyûvel, mert megérzi az anyja a kezed illetát és kinyírja õket!

Szia! Szerintem, nyugodtan megnézheted 1-2nap után hány db. nyuszi van, de ne nagyon fogdosd õket lehetõleg, max orvosi gumikesztyûvel, mert megérzi az anyja a kezed illetát és kinyírja õket!
Kb. 6-8 napos koráig nem kéne megfogni õket, mert akkor az anyanyúl nem biztos, hogy elfogadja újra õket. Ezt onnan tudod meg, hogy az almon kívül szétszórja õket. Ha felnyitod, ne szedd le a rájuk takart szõrt, mert az is a kicsik egyik jelzõrendszere - a szoptatási idõ elõtt 1 órával kezdenek kimászni belõle. Szóval ha nincs túl hideg vagy meleg, nyugodtan nézd meg õket, de ne nyúlj hozzájuk, sem a szõrhöz.

Lepke tarka nyuszim van, 2 napja ellett 9egészségesnek tűnő nyuszibabát! Eddig nemláttam hogy etetni menne, de a kicsik mozognak és, nem sírnak, szerintetek szoptatja őket rendesen a nyulam? És ha netán nem etetné akkor sírnának?

Legjobb válasz: Ha nem is sírnának, de nem lennének élénkek és fürgék, a fiatal állatoknak elég gyakran kell táplálkozniuk, ha két napja nem ettek volna, azt biztosan észrevennéd.

Ha nem is sírnának, de nem lennének élénkek és fürgék, a fiatal állatoknak elég gyakran kell táplálkozniuk, ha két napja nem ettek volna, azt biztosan észrevennéd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!