Találatok a következő kifejezésre: A nyilalás, a petefészken, (5 db)

Nyilalások a petefészekben, gondolhatok terhességre?

Tegnap délután és ma reggel is védekezés nélkül voltunk együtt a párommal. Most múlt el a menstruációm, mégis nyilalásokat érzek a petefészkemben és a méhemben. Lehetséges, hogy megfogant egy baba?

Legjobb válasz: Szerintem lehet hogy ez a nyilalás még az elmúlt mensiddel van összefüggésben...mert mensi után nagyon kevés az esély a teherbeesésre.

Szerintem lehet hogy ez a nyilalás még az elmúlt mensiddel van összefüggésben...mert mensi után nagyon kevés az esély a teherbeesésre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Tudom, csak hallottam a spontán peteérésrõl is, és nekem elég rendszertelen a menstruációm. Ezért gondoltam erre az eshetõségre.
Tegnap du. óta tuti nem fogant meg, nem azt érzed. ennél több idõ kell neki, hogy bejusson a méhbe, ahol elkezd beágyazódni, és akkor esetleg érezhetnél ilyet. Az az együttlét után kb. 1 héttel van. Ha már valamit érzel, akkor maxa apeteérésedet, ha tényleg rendszertelen, akkor az elképzelhetõ, hogy nemsokára megértik a pete, és azt éereheted.
Nekem még 2 napom van és én is érzek ilyet de nem kimondottan jobb oldalt a petefészeknél, hanem lent nem középen, hanem picikét jobbra. Menzesz elõtt lehet ilyen hasszúrkálásos érzés vagy ez más?

Rövid ideig tartó, erős nyilalás a petefészekbe a peteérést követően 4-5 nappal mit jelenthet?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni,de babát biztosan nem,ha akarnál is,mert 10 nap kell a beágyazódáshoz!:(

Nem akarlak elkeseríteni, de babát biztosan nem, ha akarnál is, mert 10 nap kell a beágyazódáshoz!:(
Ilyen nekem is mindig van.

Természetes a szúró nyilalás a jobb petefészkem körül terhesen?

34 hetes kismama vagyok, 6 éve volt egy császárom, és félek, hogy nem-e a heg húzódik, azért nyilal. Kiszakadhat? Csak akkor érzem, ha lépek, emelem a lábam.

A nyilalás, fájás a petefészken, méhen hány hetes korig normális?

Legjobb válasz: Valaki egyszer azt írta, a terhesség alatt minden normális, ami nem jár lázzal és vérzéssel. Egyetértek. A tünetek mindnkinél mások, máskor jelennek meg és más ideig tartanak.

Valaki egyszer azt írta, a terhesség alatt minden normális, ami nem jár lázzal és vérzéssel. Egyetértek. A tünetek mindnkinél mások, máskor jelennek meg és más ideig tartanak.
Ahány ember annyi variáció.
A méh folyamatos tágulása okozhatja.
Egyeseknek kiterjed a terhesseg egesz hosszara masok nem erzik annyira. A terhesseged egesz ideje alatt noo a hasad, a mehed, nyulnak az izmaid...

Mitől van ez? 3 napja nagyon hasogat a derekam, meg alul a hüvelyembe és a hasam alján, talán még a fenekemben is nyilalásokat érzek, és egyre keményebbnek érzem a hasam. Olyan mensi szerűen fáj a petefészkem is.

El?ször 3 napja éjszaka ébretem fel a nyilalásokra, tegnap kb. 5x jelentkezett, ma már legalább 10x éreztem. Menjek orvoshoz, vagy ez normális dolog már ilyenkor?

Legjobb válasz: Lehet hogy csak többet kéne pihizned.Én a 2.terhességemnél éreztem ezt, kb.ilyentájtól mint Te, és nem volt semmi gond, de azért megemlíteném a dokinak.

Lehet hogy csak többet kéne pihizned.Én a 2.terhességemnél éreztem ezt, kb.ilyentájtól mint Te, és nem volt semmi gond, de azért megemlíteném a dokinak.
Szia! Nekem is vannak ilyen nyilallások. Én a 32. hétben vagyok. Gondolom akkor normális lehet ;-) Üdv. Nektek
Nálam így kezdõdött a szülés 5 percenként köették egymást a hüvely felõl felfelé hasogató fájdalmak, de ha nálad elmúlik akkor ezek még jóslófájások.
Szerintem normális, nekem is voltak ilyen érzéseim már ilyenkor.Ez mind a jóslófájás része, ne aggódj-) Ha rendezõdnek a fájások és tartósak maradnak, besürülnek, akkor kell orvoshoz menni, de még legalább 5 hétig ne kelljen! -)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!