Találatok a következő kifejezésre: A nyilalás, a (118 db)

Nyilalások a petefészekben, gondolhatok terhességre?

Tegnap délután és ma reggel is védekezés nélkül voltunk együtt a párommal. Most múlt el a menstruációm, mégis nyilalásokat érzek a petefészkemben és a méhemben. Lehetséges, hogy megfogant egy baba?

Legjobb válasz: Szerintem lehet hogy ez a nyilalás még az elmúlt mensiddel van összefüggésben...mert mensi után nagyon kevés az esély a teherbeesésre.

Szerintem lehet hogy ez a nyilalás még az elmúlt mensiddel van összefüggésben...mert mensi után nagyon kevés az esély a teherbeesésre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Tudom, csak hallottam a spontán peteérésrõl is, és nekem elég rendszertelen a menstruációm. Ezért gondoltam erre az eshetõségre.
Tegnap du. óta tuti nem fogant meg, nem azt érzed. ennél több idõ kell neki, hogy bejusson a méhbe, ahol elkezd beágyazódni, és akkor esetleg érezhetnél ilyet. Az az együttlét után kb. 1 héttel van. Ha már valamit érzel, akkor maxa apeteérésedet, ha tényleg rendszertelen, akkor az elképzelhetõ, hogy nemsokára megértik a pete, és azt éereheted.
Nekem még 2 napom van és én is érzek ilyet de nem kimondottan jobb oldalt a petefészeknél, hanem lent nem középen, hanem picikét jobbra. Menzesz elõtt lehet ilyen hasszúrkálásos érzés vagy ez más?

Mitől lehet nyilalás a hüvelybe?

pár napja szúró fájdalmakat érzek, aztis olvastam ez terhesség alatt lehet de az kivan zárva.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Menstruálsz már?

Hány éves vagy? Menstruálsz már?
A kérdező hozzászólása: Igen, 17 leszek

Segítséget szeretnék! Milyért érzek sürű nyilalást a hüvelyembe? Olyan kellemetlen!

37+6-km.csak nem a szülés közelettét jelzi?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy egy kicsit felfáztál ?

Nem lehet hogy egy kicsit felfáztál ?

Késszúrás szerű nyilalás a méhszájnál mit jelez?

Ma kezdtük a 37. hetet. Eddig is voltak ilyen érzéseim, de nem ilyen er?sen.

Legjobb válasz: szia, Egyre nagyobb teher nehezedik rá, normális hogy egyre jobban fáj. Kitartás, már nemsokára megszülettek..:))).. ezt már féllábon is kibírod.

szia, Egyre nagyobb teher nehezedik rá, normális hogy egyre jobban fáj. Kitartás, már nemsokára megszülettek..:) )).. ezt már féllábon is kibírod.
Szia! Nekem is ez volt a bajom hétfõn mikor 4, 5 órát vártam az nst-re. Alig bírtam hazamenni. Másnap terhesgondozás és a dokinak mikor mondtam megvizsgált és azt mondta hogy nagyon lent van a baba buksija és max.2 hét és anya leszek. Azóta hol enyhül hol olyan durva hogy mozdulni alig bírok mint tegnap meg ma. 37+3 heteske

Két oldalt alhasi feszülés, szurkálás, kisebb nyilalás a méh növekedésétől lehet?

Felhívtam dokim, szerinte igen, kedden tudok legközelebb menni hozzá. Éjjel, ahogy forgolódtam, azt hittem leszakad a hasam, ha megtaláltam a megfelelő pózt alváshoz, elmúlt. Ma reggel is húzódni érzem, kisebb nyilalás is van még ... 21+3 hetes kismama

Legjobb válasz: Igen. Nyúlnak a szalagok. Én is érzem :-)

Igen. Nyúlnak a szalagok. Én is érzem :-)
A kérdező hozzászólása: Valóban ez lehetett, mert minden rendben van. :) Épp hónapot váltottam, dokim szerint megfigyelhetõ, hogy ilyenkor minden kismama "fáj" kicsit/ jobban.

Miért érzek zsibbadást, nyilalást a hüvelyembe?

Tegnap este nagyon er?s jóslóim voltak, már ott tartottam, hogy bemegyek a kórházba. Fájt a derekam, mensi szer? görcsöket éreztem és zsibbadást a hüvelyembe. Ez a zsibbadás most megint el?jött. Nagyon rossz érzés. Mit lehet tenni, hogy enyhüljön? 32hkm

Legjobb válasz: Pihenj,polcold a lábad,sok folyadékot igyál!

Pihenj, polcold a lábad, sok folyadékot igyál!
Igen normális, ez az érzés! Nekem végig volt a terhesség alatt! Jó baba várást!
Szerintem ne aggódj, nõ a méhed. De azért említsd meg a dokidnak!

Normális a nyilalás?

A hasam bal oldalába, lent folyton belenyilal, amint a bal lábamra lépek, vagy arra nehezedve egy kicsit le/meghajolok, pl mosogatáskor.

Legjobb válasz: Igen, normális, ha ideget nyom a baba, az szokott belenyilalni.

Igen, normális, ha ideget nyom a baba, az szokott belenyilalni.
Nekem éppen ez a bajom már második napja. Tegnap annyira fájt, hogy nem tudtam menni, csak kapaszkodva és csak akkor fájt amikor a bal lábamra léptem. Ma már azért jobb, de még éreztem. Csak én már 35 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Valószínû a méhszalag nyúlik, mert a baba nem ott mozog, - bár ideget attól még nyomhat, - de bevettem egy 250mg-os magnéziumot, és abba is hagyta a szurkálást! Ez tegnap volt, ma is éreztem már, de nem olyan erõsen, mint tegnap! Jó egészséget mindenkinek!

Természetes a szúró nyilalás a jobb petefészkem körül terhesen?

34 hetes kismama vagyok, 6 éve volt egy császárom, és félek, hogy nem-e a heg húzódik, azért nyilal. Kiszakadhat? Csak akkor érzem, ha lépek, emelem a lábam.

Más is érez nyilalásokat a hüvelyében? 6. hétben vagyok.

3.babám lesz de ilyet egyik terhességemnél sem tapasztaltam.

Legjobb válasz: szia! én a 7. hétben vagyok és én is érzem már az elejétõl. szerintem ez normális

szia! én a 7. hétben vagyok és én is érzem már az elejétõl. szerintem ez normális
A kérdező hozzászólása: Kösz!Megnyugtattál!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!