Találatok a következő kifejezésre: A nyaki vizsgálat eredményét (3 db)

A nyaki redő vizsgálat eredményét egyből meg tudják mondani, vagy várni kell napokat rá?

Legjobb válasz: Az AFP vérvétel eredménye 3 hét, az uhos vizsgálatot azonnal megmondják

Az AFP vérvétel eredménye 3 hét, az uhos vizsgálatot azonnal megmondják
Szia!Rögtön megmondják, ha nem kérdezz nyugodtan rá, vagy ha elfelejted akkor megnézheted a papíron, amit majd adnak. 3mm-ig jó.
Nyak redõt a 12. héten mérnek uh-gal, és azonnal megmondják. AFP a 16. héten van, nekem 1 hét alatt megvolt az eredmény, de átlag 2 hét a "várakozási idõ". Ha megvan az eredmény azzal együtt csinálják a genetikai uh-ot. Kellemes babavárást kívánok!
Nekem a 11.héten nézték hüvelyi UH-on és, ahogy bedugta a kis mûszert szinte azonnal mondta, hogy 1.5 mm. Boldog babavárást!

Megmondaná valaki hogy milyen vizsgálat a nyaki redőszűrés és milyen eredménynek kell kijönnie? Mit néznek?

9 hetes vagyok de kéthét múlva megyek erre a vizsgálatra és kíváncsi vagyok hogy zajlik és milyen eredményt kell kapnom.El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A 12 hetes genetikai ultrahangon vizsgálják a babó nyakiredõ vastagságát ha jól tudom 2mm-ig jó az eredmény, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)

A 12 hetes genetikai ultrahangon vizsgálják a babó nyakiredõ vastagságát ha jól tudom 2mm-ig jó az eredmény, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)
un.genetikai uh. a baba nyaki redöit mérik amiböl a down korra következtetnek 2mm-ig jo
Szia! Ez egy uh, ahol ezt mérik. Én pontosan nem tudom mettöl meddig jó, nekem 0, 9mm volt, és a doki szerint az tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Közben beírtam a keresõbe és láttam is, de ott 3 mm-t írtak a felsõ értékre.Mégegyszer köszönöm hogy írtatok!
Szia! Igen jól tudod, én a múlt héten voltam, és meg is kérdeztem az orvost 3 mm és az fölött gyanús azt mondta!
Szia! Az utolsó vagyok, annyira felizgatott az elsõ két válaszoló által mondott 2 mm, hogy elõszedtem a papírjaimat, a kisfiamnál aki most 2 éves a 12 heti uh-on a nyaki redõ 2.3 mm volt és szerencsére makk egészséges. A mostani terhességemnél pedig 2.0-õt mértek. Ezt csak a megnyugtatásodra írtam, de kérdezz rá te is nyugodtan az orvosnál! Boldog babavárást!
Bocs, az elsõ és harmadik válaszolót akartam írni.

Ikerterhességnél, a nyaki redő vizsgálatnál mi számít jó eredménynek? Hasi vagy hüvelyi ultrahanggal történik a vizsgálat?

Legjobb válasz: Én csak 1 babával voltam kismama,ezért az elsõ kérdésedre nem tudom a választ.Viszont nekem már hasi ultrahangon nézték a 12.héten.

Én csak 1 babával voltam kismama, ezért az elsõ kérdésedre nem tudom a választ.Viszont nekem már hasi ultrahangon nézték a 12.héten.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! És neked milyen eredményed volt 1 babánál?
1.3mm volt, mind a 2UH-n, azaz normál vastagság.Gondolom náluk is egyenként nézik meg, A, majd B babáét.Remélem náluk is ilyen jó értéket mérnek.Gratu!
Határeset, kórháza válogatja, hogy hasi vagy hüvelyi a 12 hetes uh. Nálunk hüvelyi még, az utána következõk már hasi uh-k. És igen, külön mérik a babáknál, mindegyikét megnézik A és B magzatét is, és persze ugyanaz a jó érték, mint egy baba esetében. 29 hetes ikres kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Az ikres kismamától kérdezném, hogy volt-e amniocentézisen? Nekem a nõgyógyászom mindenképpen javasolja, a nyaki redõ eredményétõl függetlenül. Az integrált tesztre pedig azt mondta, hogy ikreknél nem végzik el, mert úgyis fals eredményt mutatna. Igaz ez? Egyébként 34 éves vagyok.
Nem voltam amnion, nekem megcsinálták 12 hetesen a komb tesztet, rá kellett írni, hogy ikrek, a BPD-t is, és úgy csinálták meg. Az eredményem jó lett, és az AFP-t is megcsinálták, az is jó lett. Arra is rá kellett irni hogy gemini! Így mások az értékhatárok, amik között jó az eredmény, azt hiszem. Nem is javasolták az aminot. Van egy egészséges lányom már (19 hós), 29 éves vagyok. Szerintem ha minden amúgy elvégzett vizsgálati eredményed jó, felesleges. Inkább próbálj meg valami jó uh-val felszerelt kórházba menni 18 hetes genetikai uh-ra.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam UH-on. Jó lett a nyakiredõ eredménye:) ! 1, 2 mm és 1, 3 mm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!