Találatok a következő kifejezésre: A nyaki mit mernek pontosan es (2 db)

A nyaki redon mit mernek pontosan es mennyi a normal ertek?

Legjobb válasz: Gondolom a 12 hetes UH-ra gondolsz... A nyaki redõ vastagságát mérik a géppel. Ez az érték 3 mm alatt normális, felette erõs a gyanú a fejlõdési rendellenességre, például a Down-szindrómára.

Gondolom a 12 hetes UH-ra gondolsz... A nyaki redõ vastagságát mérik a géppel. Ez az érték 3 mm alatt normális, felette erõs a gyanú a fejlõdési rendellenességre, például a Down-szindrómára.
ultrahangoznak, nekem hasi volt és úgy ahogy a bab hosszát is mérik úgy a nyaki redõ nagyságát is megmérik.Mindenképpen 3mm alatt kell lennie az értéknek.ha magasabb tovább vizsgálatokra küldenek, mert akkor down gyanus a baba.
te hulye
te jo isten....
rövid a kezed?
Ne rohogjetek, eloszor tenyleg fura. Bar en lany vagyok, de volt ket lany osztalytarsam gimiben, az egyikuk ugyan 160 centi volt, de a masik 160 alatt, na ot viccesen olelgettek:D
Megöleled és kész... 30 centivel magasabb nálam a párom, soha nem volt olyan problémánk, hogy ne bírtuk volna megölelni egymást. Még jobban is szeretem az õ ölelését, mint egy velem egymagasét.
mozgólépcsõn, és eggyel lejjebb állsz, nekem ez jött be. 196 vagyok
A kérdező hozzászólása: Hát mit mongyak tényleg furán hangzik a dolog :D de azért valaki segítene benne ? :D
Dehülyevagy b+ :DD Mondjuk lehajolsz :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!