Találatok a következő kifejezésre: A nyaki mit mernek (27 db)

Mire jó a nyak kiszívás? Mért akarhatja valaki hogy kiszívják a nyakát? És mit jelképez?

Nem tudom felfogni mért akarná ezt akárki is...A válaszokat előre is kösz.

Legjobb válasz: Semmire, de ez azután van ott, hogy legszivesebben megettem volna az illetõ hölgyeményt.

Semmire, de ez azután van ott, hogy legszivesebben megettem volna az illetõ hölgyeményt.
A kérdező hozzászólása: De valaki azt szereti ha kiszívják a nyakát? Ez elõjáték része?
Jaja, csak ha látható helyen sikeredett akkor az másnap ûbergáz :) Kivéve persze a tizencsitriknél...
mert jó érzés, azért... ha még sosem próbáltad, mármint még sosem szívták ki a nyakad, akkor úgysem fogod érteni, mert még nem érezted, hogy milyen szenvedély kell ahhoz, micsoda vágyakozás, hogy nem elég, ha csak csókolják a nyakad, te szívni akarod, szinte felfalni a másikat, mert semmi sem elég, õ pedig zihál alattad, nyögdécsel, tudod, hogy ez neki jó, és ezért még tovább szeretnéd csinálni... egyszerû szexualitás, az elõjáték része is lehet akár. persze aztán lehet, hogy vannak megrögzött vámpírrajongók, akik más miatt szeretnék mindezt... :P :D
A kérdező hozzászólása: kösz erre a válaszra vártam talán...kösz

Hol vehetnék ilyet? A babakocsi hevederére kellene olyan ami a táskákon is van, mert teljesen kikezdte a nyakát. Mivel oldhatnám ezt meg?

Legjobb válasz: Annyira szorosan van oda kötve a gyerek? mert a babkocsiba arra van az öv csak ha kiakarna szállni ne tudjon, de ha lazábban van sem tud kiszállni.

Annyira szorosan van oda kötve a gyerek? mert a babkocsiba arra van az öv csak ha kiakarna szállni ne tudjon, de ha lazábban van sem tud kiszállni.
Brendonban lehet kapni. ha jól emlékszem vállpárna a neve. most telefonról vagyok de késõbb írok linket.
fogsz egy szivacsot (osanban 150.-) ráhajtod és levarrod a végét, majd egy anyagot is rávarrsz, hogy kinézzen valahogy. de biztos lehet kapni, gondolom sport osztályon
szia, nem tudom hol lehet kapni, de nekük is volt ilyen gondunk, és egy régi hátizsákomról szedtem le, és tettem át a babakocsira.
A kérdező hozzászólása: Nem szorosan van bekötve, de annyira érzékeny a bõre, hogy picit hozzáér piros lesz, mert elég durva a babakocsi hevedere.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.

Valószínűleg megfázhattak a nyaki nyirokcsomóim, mert nem viseltem sálat. Mivel kezelhetem?

Legjobb válasz: a nyirokcsomó nem attól "fázik" meg, hogy nem hordasz sálat. Valami betegség lappang benned, attól lehet fájdalmas vagy nagyobb...

a nyirokcsomó nem attól "fázik" meg, hogy nem hordasz sálat. Valami betegség lappang benned, attól lehet fájdalmas vagy nagyobb...


Mi van akkor, ha nőgyógyász nem tudta rendesen megmérni a nyaki redőt, mert a baba össze-vissza ficánkolt, de még véletlenül sem arra, amerre kellett volna?

Kb.-re 1 mm-t mondott.Ez ilyenkor mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Az 1mm nagyon jó,még ha csak kb.-ra mondta is hiszen 3mm-ig jónak számit!Annyit meg nem tévedhet még ránézésre sem!

Az 1mm nagyon jó, még ha csak kb.-ra mondta is hiszen 3mm-ig jónak számit!Annyit meg nem tévedhet még ránézésre sem!
Szerintem sem tévedhet ekkorát. Ha azonban biztos akarsz lenni, akkor javaslom a 4d ultrahangot. Sok mindent meg tudnak nézni vele és mond el mi a problémád.
4D-s UH-n nem mérnek nyaki redõt.

A Hím hullámos papagájom mikor alszik a a nyakához hátra teszi a csőrét és ahova teszi a csőrét én úgy láátam, hogy nincs toll. De nem ehet látni mert a fejéről a a toll eltakarja. A Ti papagájotoknak is ilyen hátul a nyaka?

Legjobb válasz: Amikor a madarak 1 lábra állnak és a fejüket a hátukba teszik akkor alszanak. Ilyenkor az enyémnek is kilátszik a nyaka a tollai alól.

Amikor a madarak 1 lábra állnak és a fejüket a hátukba teszik akkor alszanak. Ilyenkor az enyémnek is kilátszik a nyaka a tollai alól.
Nyugodj meg az ényém is csinálja.Hátrafordítja a fejét és a csõrét bedugja a szárnyához.Ezt más madarak is csinálja.Csak azt jelzi, hogy bíztonságban érti magát.
nem, az én papagájom nem tudja a nyakához rakni a csõrét, és nem is kopasz. akkor lehet hogy beteg a papagájod ha a nyakán hátul nincs tolla.
A kérdező hozzászólása: De nem kopasz mondom nem is látszik neki csak ha éppen elveszi a csõrét akkor olyan lehet csak a tolla áll szét.
A kérdező hozzászólása: OKé. Megnyuggodtam Köszönöm Szépen a válaszod.:D.
A kérdező hozzászólása: köszíí neked is.:D.
Bõrnyakú papagáj :D Amúgy az enyémek is csinálják :)

A babám nyaka nagyon piros mert a tokája hozzáér a nyakához. Hiába hintőporozom nem akar elmúlni. Mit tehetnék még? Vagy mikor fog elmúlni?

Legjobb válasz: Szia! A kislányom 3 hónapos volt,amikor elõször volt ilyen problémánk,én is próbálkoztam 2 napig mindennel(hintõpor,popsikrém),de nem javúlt,ezért elvittem orvoshoz.Gyógyszertárban kevertek ki krémet,az hozta rendbe.Aztán mikor már nagyobb lett,akkor már többet volt a földön,ismét volt hasonló problémánk,akkor is elvittem,szintén gyógyszertári krémet kapott,de nem ugyanazt mint elõször,mert azt mondta a dokinéni,h más a kiütése is,szóval ha nem múlik,akkor mindenképp mutasd meg orvosnak,az a biztos.

Szia! A kislányom 3 hónapos volt, amikor elõször volt ilyen problémánk, én is próbálkoztam 2 napig mindennel(hintõpor, popsikrém), de nem javúlt, ezért elvittem orvoshoz.Gyógyszertárban kevertek ki krémet, az hozta rendbe.Aztán mikor már nagyobb lett, akkor már többet volt a földön, ismét volt hasonló problémánk, akkor is elvittem, szintén gyógyszertári krémet kapott, de nem ugyanazt mint elõször, mert azt mondta a dokinéni, h más a kiütése is, szóval ha nem múlik, akkor mindenképp mutasd meg orvosnak, az a biztos.
Nagyon szarazra kell torolni, es utana nekunk bevalt a sudokrem. tudom, masnak meg nem, nekunk igen. A sima gyogyszertari popsikrem is jo volt nekunk.
Szia! Ne is hintõporozd neki, azt akkor kell amikor nem piros. Fürdés után töröld szárazra és a popsikrémmet amit használtok / mi gyógyszertárit használunk/ kend be vele, pár nap és így elmúlik. De amíg piros ne hintõporozd mert még jobban kiszárítja neki, nem fog elmúlni. Csak popsikrémezd amíg piros.
Canesten krém minden pirosságot (popsi, nyak) 1-2 nap alatt elmulaszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ki fogom próbálni.

A nyaki redon mit mernek pontosan es mennyi a normal ertek?

Legjobb válasz: Gondolom a 12 hetes UH-ra gondolsz... A nyaki redõ vastagságát mérik a géppel. Ez az érték 3 mm alatt normális, felette erõs a gyanú a fejlõdési rendellenességre, például a Down-szindrómára.

Gondolom a 12 hetes UH-ra gondolsz... A nyaki redõ vastagságát mérik a géppel. Ez az érték 3 mm alatt normális, felette erõs a gyanú a fejlõdési rendellenességre, például a Down-szindrómára.
ultrahangoznak, nekem hasi volt és úgy ahogy a bab hosszát is mérik úgy a nyaki redõ nagyságát is megmérik.Mindenképpen 3mm alatt kell lennie az értéknek.ha magasabb tovább vizsgálatokra küldenek, mert akkor down gyanus a baba.

Hogy állítsam le a pasim, mikor hevesen csókolja a nyakamat, és nem akarom, h teljesen kiszívja, de megbántani sem akarom, mert szeretem?

Legjobb válasz: Azzal nem fogod megbántani, ha szólsz neki, hogy te nem akarsz foltot a nyakadon Nyugodtan mondd meg neki.

Azzal nem fogod megbántani, ha szólsz neki, hogy te nem akarsz foltot a nyakadon Nyugodtan mondd meg neki.
igazából a nyak kiszívása nem kedves gesztus, hanem az alany egyértelmû megjelölés a külvilág számára foglaltként. Még akkor is, ha ez így nem kristályosodik ki az illetõben. Szerintem mondjad neki, ha nem ért a szóból, akkor szívd ki te is a nyakát, aztán majd kiderül neki mennyire tetszik a dolog.
Mondd meg neki, hogy ha meg akar jelölni mint "tulajdonát" akkor inkább gyûrûben gondolkodjon :)
Mondjad neki, hogy szívja ki a melled vagy a feneked:D Ott annyan nem látják:DD
A kérdező hozzászólása: :) ) köszi a válaszokat... további szép "szívásmentes" :P:P:P napot mindenkinek!
Mit lehet erre irni, hagyd ott!
Rúgd ki.
Ezt inkabb piocanak neveznem, de mivel te vagy otthon, talan elj ezzel a lehetoseggel es hivatkozhatsz barmire, de kerd meg, hogy menjen haza!
Az egy dolog, hogy semmit nem enged, de miért fogadsz szót neki?
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Ne fogadj szót neki. Ha erõszakoskodna, veresd meg és dobd ki.
A kérdező hozzászólása: Hiába muszáj rá hallgatnom, mert akkor tör zúz, nem csinálhatok semmit ha gépezek rögtön jön utánam és leleskelõdik, már úgy unom már vagy tényleg 100 szór küldtem haza meg õ is mondta na majd reggel meg egy csomószor adtam neki pénzt is.. de nem hajlandó haza menni pedig már mindent meg tettem, de mégse.:S
Akkor valakinek fülön kell fognia és hazáig ráncigálni.
Ha a tiéd, vagy a családodé a lakás, akkor hívjatok rendõrt, és dobassátok ki.
te hulye
te jo isten....
rövid a kezed?
Ne rohogjetek, eloszor tenyleg fura. Bar en lany vagyok, de volt ket lany osztalytarsam gimiben, az egyikuk ugyan 160 centi volt, de a masik 160 alatt, na ot viccesen olelgettek:D
Megöleled és kész... 30 centivel magasabb nálam a párom, soha nem volt olyan problémánk, hogy ne bírtuk volna megölelni egymást. Még jobban is szeretem az õ ölelését, mint egy velem egymagasét.
mozgólépcsõn, és eggyel lejjebb állsz, nekem ez jött be. 196 vagyok
A kérdező hozzászólása: Hát mit mongyak tényleg furán hangzik a dolog :D de azért valaki segítene benne ? :D
Dehülyevagy b+ :DD Mondjuk lehajolsz :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!