Találatok a következő kifejezésre: A nyaki mit (798 db)

Ki van szívva a nyaka? Mit jelent?

Legjobb válasz: Szerintem azt jelenti, hogy kiszívta valaki a nyakát. Teljesen biztos nem vagyok benne, de ha esetleg nem az amire egondoltam, akkor az is lehet, hogy valaki kiszívta a nyakát. 100%-ig biztos nem vagyok benne, de igen ellenkezö nemü szívta ki a nyakát! Jól gondolom?

Szerintem azt jelenti, hogy kiszívta valaki a nyakát. Teljesen biztos nem vagyok benne, de ha esetleg nem az amire egondoltam, akkor az is lehet, hogy valaki kiszívta a nyakát. 100%-ig biztos nem vagyok benne, de igen ellenkezö nemü szívta ki a nyakát! Jól gondolom?
DRAKULA VISSZATÉRT, MENEKÜLJ!
Más feltûnõ jelek nincsenek?
Aztaaaa, utolsó Te valami Isten vagy:D
Na, részletezem:D Ha valakinek ki van szívva a nyaka, akkor az azt jelenti, hogy egy pasi/nõ csókolgatta azt a helyet, késõbb pedig elvadult a dolog, és a csókolgatásból SZEX lett, amelynek hevében a kedves illetõ kiszívta a másik fél nagyát:D Vadabbul csókolgatta, harapdálta, szívta a bõrfelületet:D Ennyi...
Hogy kivan szíva.Mit jelentene?
lehet porszívó....
azt h lefekudt vkivel?
Ha nem te szívtad ki, akkor kezdjél el gyanakodni.
Hogy jó nagy bunkó, mert ilyeneket megenged. A nyakkiszívás szerintem visszataszító...
Azt jelenti hogy valaki kiszívta!
utsolsó XDDDD

Csomó a nyakamon. Mi lehet ez?

Minap észrevettem a nyakamat tapogatva, hogy van egy kb. 1 cm átmér?j? gömb rajta, a nyak elüls? oldalán. Ha piszkálgatom akkor úgy fél centit tud mozdulni bármely irányba, ha megnyomom er?sen akkor egy picit fáj.

Legjobb válasz: miért lenne a mandulája bedurranva? Egy nyaki nyirokcsomó általában a fejen levõ gondokat jelzi, de az lehet fogas dolog, de akár az aggyal is baj lehet. Nekem 3 éve jöttek ki 2 oldalon nyirokcsomók (nem voltam megfázva, stb pedig) és nem húzódtak vissza azóta se. Voltam dokinál: borogassam, ennyi.. UH-on is mondták, hogy van 5-6 db mindkét oldalon, de nem foglalkoztak vele. Amúgy szerintem is nyirokcsomó van a nyakadon (tesómnak is volt a nyakán hülye helyen), de inkább nézesd meg dokival.

miért lenne a mandulája bedurranva? Egy nyaki nyirokcsomó általában a fejen levõ gondokat jelzi, de az lehet fogas dolog, de akár az aggyal is baj lehet. Nekem 3 éve jöttek ki 2 oldalon nyirokcsomók (nem voltam megfázva, stb pedig) és nem húzódtak vissza azóta se. Voltam dokinál: borogassam, ennyi.. UH-on is mondták, hogy van 5-6 db mindkét oldalon, de nem foglalkoztak vele. Amúgy szerintem is nyirokcsomó van a nyakadon (tesómnak is volt a nyakán hülye helyen), de inkább nézesd meg dokival.
Én is tegnap felfedeztem egy ilyet magamon, csak baloldalt. Légyszíves írd már meg, mi lett a vége, mert látom, h régi a bejegyzés.
Bocsi azt nem tudom mi lehet, de jó néhány napja nekem is van egy hasonló a nyakam bal oldalán. Szóval én is kíváncsian várom a válaszokat.
de nyirokcsomó...vagyis a mandulád bedurranva

Hasizmozasnal mindig elall a nyakam. Mit tegyek ez ellen?

Felulesnel vagy haspresnel (amikor felteszem a labam)...ha nagyon tartom a nyakam, akkor mar nem hasizombol emelkedem es ha nem tartom nagyon, akkor meg nem sokat er elall a nyakizmom.

Legjobb válasz: HA tartod a nyakad, attól még a hasizmot használod. Egyébként mit jelent az,hogy eláll a nyakad??!!!!!!

HA tartod a nyakad, attól még a hasizmot használod. Egyébként mit jelent az, hogy eláll a nyakad??!!!!!!
A kérdező hozzászólása: hat megeroltetem, utana egy ideig meg erzem...nem tudom, en a nyakamtol emelkedem:D
Valószinüleg nem jól tartod magad közben: a kezeknek a tarkó a helye, de nem szabad húzni a nyakat/fejet, hanem csak lazán tartani. A hasizom meg akkor dolgozik rendesen, ha tartod a nyakad, csak ne lendületböl csináld a gyakorlatot. KEress viedot, ahol meg tudod nézni, hogy hogy kell szabályosan csinálni.
Hasprést csinálj az nem teszi tönkre a gerincét és a nyakad se fog elálni:) gugliba nézz utána, hogy kell csinálni, amugy az jobban megdolgoztatja ráadásul mint a felülés


Össze nyálaztam a nyakam! Mi lesz most velem? !

SEGÍTSÉG !

Legjobb válasz: Ezzel megsértetted a galaktikus köztársaság vezetõ faját: A Halcsikremókuspókokat. A Halcsirkemókuspókok vallása tiltja a nyak benyálazását mivel õk úgy hiszik hogy egy istenség akit csak a varázs WC-papír néven emlegetnek úgy teremtette a világot az örökkévalóság nyakáról letörölte a idõnyálat mellyel egy olyan láncreakciót indított el ami az egész világegyetemet teremtette. Mivel összenyálaztad a nyakad ez istenkáromlásnak számít így készülj föl, mert életveszélyben vagy! Föl fognak áldozni ami úgy szokott folyni hogy beledobnak a hatalmas kõ WC-be azzal a tudattal hogy majd eljutsz az aranyhalak mennyországába ahol a Varázs WC-papír megtisztítja szennyezett lelked. Változtass személyiséget! Költözz el! Ha ott maradsz ahol vagy megtalálnak és föláldoznak!

Ezzel megsértetted a galaktikus köztársaság vezetõ faját: A Halcsikremókuspókokat. A Halcsirkemókuspókok vallása tiltja a nyak benyálazását mivel õk úgy hiszik hogy egy istenség akit csak a varázs WC-papír néven emlegetnek úgy teremtette a világot az örökkévalóság nyakáról letörölte a idõnyálat mellyel egy olyan láncreakciót indított el ami az egész világegyetemet teremtette. Mivel összenyálaztad a nyakad ez istenkáromlásnak számít így készülj föl, mert életveszélyben vagy! Föl fognak áldozni ami úgy szokott folyni hogy beledobnak a hatalmas kõ WC-be azzal a tudattal hogy majd eljutsz az aranyhalak mennyországába ahol a Varázs WC-papír megtisztítja szennyezett lelked. Változtass személyiséget! Költözz el! Ha ott maradsz ahol vagy megtalálnak és föláldoznak!
Istenem, mit tettél, ember!! Mekkora egy állat vagy!! Köztudott, hogyha a nyálad a nyakadra kerül, mérgezõ kémiai reakciót vált ki, és egy újabb anyag jön létre, amely ölni képes. Nincs visszaút, át fogsz változni!! Veszélyben az univerzum!! Mit tettél, ember, mit tettél!? (UI: A második válaszadó elég pihent agyú lehetett, de marhára tetszik az a szöveg :D Már bocs, de télleg xD)
össze nyálaz = összenyálaz, egyben... a kérdésre a válaszom: fogj egy sétapálcát és légy vidám, köss a nyakkendõdbõl csokrot komám... :)
A kérdező hozzászólása: Neeeee! :'''( Nem akarom ezt! Kérem segítsetek! :(
Nincs vissza út... sajnáljuk!
A kérdező hozzászólása: KÉRLEK SEGÍTSETEK! :(

Valószínűleg huzatot kapott a nyakam, alig bírom mozgatni, de még az is fáj, hogy egyáltalán tartani kell a nyakamon. Mivel tudnám bekenni? 11 hetes vagyok

Legjobb válasz: Káposzta levelet törj meg enyhén klopfolóval, kend be mézzel, majd ezt rakd a fájós részre, hagyd rajta kb 10 percig. Ezt lehet naponta 2x-3x mindig új levéllel, nekem kb 3 nap alatt helyrehozta a nyakam. természetgyógyász javasolta nekem anno.

Káposzta levelet törj meg enyhén klopfolóval, kend be mézzel, majd ezt rakd a fájós részre, hagyd rajta kb 10 percig. Ezt lehet naponta 2x-3x mindig új levéllel, nekem kb 3 nap alatt helyrehozta a nyakam. természetgyógyász javasolta nekem anno.
2-3 nap alatt nekem minden segítség nélkül is rendbe szokott jönni. Arra kell figyelni, nehogy még huzatot kapjon, inkább tartsd melegen, minthogy jobban megfázzon. De arra figyelj, nehogy kiizzadjon, mert akkor csak rosszabb lesz. Én nem kenném be semmivel, akkor sem szoktam, mikor nem voltam babás, most meg még jobban nem tenném. Ez is egy olyan betegség, ami kezelve 3 nap alatt jön rendbe, ha nem kezeled, akkor is kb. 3 nap alatt gyógyul. Próbáld pihentetni, és tûrni. :-( 22+6 hkm
Traumel krém. Homeopátiás, de nagyon jó.Olyan mint az Aflamin krém, de azt nem lehet sajna terhesen használni!
1 hónapja én is így jártam. 1-2 hét alatt jött nekem rendbe. Richtofittal kenegettem. Alváshoz betakartam egy sállal, mert a meleg jót tet neki, így kevésbé fájt, nem volt reggelre annyira merev.

Mitől fájhat a nyaka? Úgy tartja a fejét, mintha elfeküdte volna a nyakát? Mivel kenegessem?

4 évesem tegnap délután óta ferdén tartja a fejét, és fájlalja, mint amikor az ember elfekszi a nyakát. Az óvónő csak ma reggel "szólt", hogy nem változott tegnap óta a fejtartása...A délutáni alvás után vették észre, hogy ferdén tartja....(Köszi, már mi is észrevettük...)

Legjobb válasz: Lehet az is, hogy hirtelen mozdította meg a fejét, és megrándult egy izom a nyakában. Én is szoktam így járni. Meg kell masszírozni, az általában segít.

Lehet az is, hogy hirtelen mozdította meg a fejét, és megrándult egy izom a nyakában. Én is szoktam így járni. Meg kell masszírozni, az általában segít.
"azt mondogatta a fiam, hogy a Bogihoz hátrafordult, azóta fáj..." el is mesélte neked :) rossz mozdulat... meghúzódott neki... velem is elõfordult már, nagyon rossz :/ bármilyen krémmel ami húzódásra, rándulásra jó kenegesd neki, meg igen...masszírozd... jobbulást!
alólamkrémmel

Nagyon fáj a nyakam mit tegyek? úgy 11. 00-körül kezdett el fájni a nyakam bekentem lóbalzsammal és egyéb izomlazító kenőcsökkel és még mindig fáj mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy elfeküdted. Mozgasd lassan, óvatosan körkörösen, néha masszírozgasd. Mást nem igazán tudsz tenni, valószínûleg pár nap és elmúlik.

Lehet, hogy elfeküdted. Mozgasd lassan, óvatosan körkörösen, néha masszírozgasd. Mást nem igazán tudsz tenni, valószínûleg pár nap és elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ !

Mi az a nyák? Mikor jelenik meg?

Legjobb válasz: Milyan nyák??nyákdugó, vagy peteéréskor a nyákos cucc??

Milyan nyák??nyákdugó, vagy peteéréskor a nyákos cucc??
A kérdező hozzászólása: A nyákdugó? Az csak akkor van amikor már terhes az ember nem? Mikor jelenik meg? Bocsánat ha nem volt egyértelmû. Csak érdekel mert nem tudom mi az.
nem válaszoltál, h milyen nyák??mert van nyák peteéréskor is, a nyúlós átlátszó vmi...nyágdugó persze ha csak terhes az ember
A kérdező hozzászólása: Hát arról tudtam hogy van nyákdugó amikor megindul a szülés és ez az elsõ jele a szülés megindulásának. De a peteéréskori nyákról azt tudtam hogy akkor van amikor a peteérés is. Nekem nemsoká megjön kb egy hét(gyógyszert szedek) és most van nállam ilyen állagú dolog. Ez mitõl lehet?Vagy most lehet a peteérés? Köszönöm a válaszod.

Mit jelent tulajdonképpen mikor azt mondjuk hogy valaki kiszívta pl. a nyakunkat? Mit takar ez?

Hogyan történik az ilyesmi? Sokszor hallottam már de nem tudom pontosan mit jelent.

Legjobb válasz: a lényeg h lila folt legyen a nyakán, fogsz egy baaseball ütöt és nyakonvgod vele, a párok sokat veszekednek és igy leplezik h verik egymást, ne hidd el az elözöknek csak hülyitenek, ez egy slang arra h "szétvertem" kb.

a lényeg h lila folt legyen a nyakán, fogsz egy baaseball ütöt és nyakonvgod vele, a párok sokat veszekednek és igy leplezik h verik egymást, ne hidd el az elözöknek csak hülyitenek, ez egy slang arra h "szétvertem" kb.
hát szószoros értelme van. megszivják az ember nyakát
Ez azt takarja, hogy az ember a partnerének a nyakát elkezdi erõsen szívni mint ahogy a barackból kiszívod a levét a száddal, addig szívja ameddig véraláfutásos nem lesz.
A kérdező hozzászólása: ahhha. mostmár értem. bár eddig is valami ilyesmire gondoltam. de köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!