Találatok a következő kifejezésre: A nyaki milyen oka (3 db)

Valamelyik csigolya problema.
Vizsgálat nélkül nem lehet megmondani. Tisztelem az elõttem szólót aki neten át is képes diagnózis felállítására. Biztos látnok lehet, vagy csak egy hülye. Döntsd el melyik.
A kérdező hozzászólása: úgy gondoltam hogy esetleg stressz hatására lehet e vagy alváshiány vagy ilyesmi okok lehetségesek-e. Mert nem szokott mindig ilyen lenni.
Én meg úgy gondoltam, hogy nem lehet ezt megmondani interneten keresztül. Lehet bármi.

A nyaki ráncosodásnak milyen oka lehet? Hogyan lehetne megszüntetni?

Legjobb válasz: Öregségnek a jele.Az idõseknek már nem olyan feszes a bõrük mint a fiataloknk. Ránctalanító krém.

Öregségnek a jele.Az idõseknek már nem olyan feszes a bõrük mint a fiataloknk. Ránctalanító krém.
Ha pl. sokat lehajtva tartod a fejed, jobban ráncosodik a nyakad. Van jó nyaktornák (a krémek mellett), amik segíthetnek. Megszüntetni viszont semmi nem fogja.
Öregedés. Botox.
botoxot nem használnak nyakra. Inkább felvarrják vagy hasonló.De ez csak akkor jön szóba, ha már kicsit lötyög a bõt és úgy ráncos sztem.Ha még csal vizszintes ráncaid vannak és fiatal vagy, akkor masszázs, krémek, torna...
Egyébként mifelénk tokának hívják...
Ivartalanítás, aztán elérni hogy te legyél a falkavezér. Akkor már nem fognak verekedni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megpróbáljuk.
Ivartalanítás, sok-sok együtt sétálás rövid pórázon, a két oldaladon (vagy még jobb, ha az egyiket más viszi, biztonságosabb és egyszerûbb is), és mindenfajta agresszív megmozdulást, illetve már az agresszív megmozdulás gondolatát is tiltani kell. Egy jó darabig nem kell õket engedni összeszagolni, meg ismerkedni, csak szokják meg egymást és jöjjenek rá, hogy az agresszió tiltott dolog.
Nem muszály ivartalanitani csak csinajjatok naygobbacska ketrecet es kozepen valasszátok el eggyikbe a sima foxit a masikba a drotszoru foxit tegyetek nalam bevalt 3szor is ha nem valaki be akkor akkor vegyetek 2 porazt es tegyetek egybe de ugy hogy a 2 kutya annyira szorosan legyenek egymashoz hogyeppe csak setalni tudjanak 1 ido utan(2-3het) mekszokjak egymast es nem verekednek amikor mar jo baratok es szeretik egymast akkor egyzerre is lehet enni adni nekik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!