Találatok a következő kifejezésre: A nyakamon jobb oldalon két (2 db)

Két éve vettem észre, hogy a nyakam jobb oldali részén egy zsírcsomó jött ki. A háziorvosom azt mondta, hogy jóindulatú, eldönthetem, hogy kivetetem e vagy sem. Szövettani vizsgálaton azt mondták inkább vetessem ki. Mit csináljak?

Szövettani vizsgálat után visszamentem a háziorvosomhoz (tavaly),azt mondta n?tt,de még mindig rám bízta a döntést.

Legjobb válasz: nekem a bõrgyógyászom azt mondta rá ne csináljak vele semmit, legyen ez a szexepilem...

nekem a bõrgyógyászom azt mondta rá ne csináljak vele semmit, legyen ez a szexepilem...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!!!!

A nyakamon a jobb oldalon két éve van egy kis borsószem nagyságú csomó. Néha fáj. Mi lehet az? A nyirokcsomóm nagyobbodhatott meg? Vagy esetleg a rossz fogtól is lehet?

Legjobb válasz: szia. nekem is van olyan a nyakamon,és már minden vizsgálaton tul vagyok.Semmit nem tudtak mondani csak azt hogy egy régi megfázásbol maradtak kint valoszinü,és nem huzodtak vissza. A fogászat nem hülyeség bár már én is rendbe tettem,de mégis ott vannak a nyakamon. Amit iszok fekete szöllö létöl van amikor kissebb lesz,mert vas van benne. Gyogynövényboltba tudsz venni,probáld ki megéri. vagy szedjél egy kis vitamint.

szia. nekem is van olyan a nyakamon, és már minden vizsgálaton tul vagyok.Semmit nem tudtak mondani csak azt hogy egy régi megfázásbol maradtak kint valoszinü, és nem huzodtak vissza. A fogászat nem hülyeség bár már én is rendbe tettem, de mégis ott vannak a nyakamon. Amit iszok fekete szöllö létöl van amikor kissebb lesz, mert vas van benne. Gyogynövényboltba tudsz venni, probáld ki megéri. vagy szedjél egy kis vitamint.
nekem is tele van vele a nyakam 12 éves vagyok és már kórházban is voltam és azt mondták macskakarmolástol:P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!