Találatok a következő kifejezésre: A nyíregyházi van-e (14 db)

Nyíregyházán van-e tetoválószalon és milyenek a Tetoválók? Ha van honlapjuk mi a címe?

Legjobb válasz: Hú, látom elég régi a kérdés, nem tudom aktuális-e még?! Ezt ismerem: Musho-Tattoo Nyíregyháza, Fazekas János Tér 6. Keress rá guglin.

Hú, látom elég régi a kérdés, nem tudom aktuális-e még?! Ezt ismerem: Musho-Tattoo Nyíregyháza, Fazekas János Tér 6. Keress rá guglin.

Kérdés: hogy a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán (Nyíregyháza) van-e arra lehetőség, hogy a tandíjat a diákhitelből utaltassam? (utólag)

Legjobb válasz: ilyen mindenhol van. Kérvényt kell írni hogy csak okt közepe után utalod a tandíjat, elvileg minden esetben elfogadják :)

ilyen mindenhol van. Kérvényt kell írni hogy csak okt közepe után utalod a tandíjat, elvileg minden esetben elfogadják :)
Nem tudom... én a Nyíregyházi Fõsuliról még jót nem hallottam. Azt mondják, hogy nem túl színvonalas.


Igaz-e az, hogy pénteken ingyenes belépő van a Nyíregyházi vadasparkban?

Legjobb válasz: Én nem tudok róla, a honlapjukon sem hirdetik, honnan kaptad az infót? Egyébként a neve Nyíregyházi Állatpark. A jegyárakat itt találod: http://www.sostozoo.hu/index.php?p=tickets

Én nem tudok róla, a honlapjukon sem hirdetik, honnan kaptad az infót? Egyébként a neve Nyíregyházi Állatpark. A jegyárakat itt találod: http://www.sostozoo.hu/index.php?p=tickets
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy állatkert! am írták, hogy valaki ismerõse ott dolgozik és azt mondta
Ugyanarra gondolunk, de nem is vadaspark, nem is állatkert, hanem állatpark a neve. Annak aki ott dolgozik persze hogy ingyenes pénteken (is) a belépés! A viccet félretéve, lehet, hogy azt mondta, hogy pénteken be tud egy-két embert vinni ingyen.
Ingyenes lesz! Reggel 6-tól délelõtt 9:30--ig :) Aki pedig nem hiszi itt a bizonyíték :-) http://www.sostozoo.hu/pdf/lapozoo2012_3.pdf (A legalján írják!)

Tudtok az Ibiden kft-ről mondani valami információt? Megy valaki Kisvárda, Nyíregyháza környékéről az Április 11. -ei felvételire. Jár e valaki erről a környékről dolgozni oda. Van e esetleg busz ami viszi innen az embereket?

Milyen a munka,munkakörülmény,munkásszálló?

Legjobb válasz: szia, énis tervezem hogy jelentkezem, nyiregyházától nem messze lakom. Nem tudod hogy muszáj felmenni pestre vagy Nyíregyen is lehet tesztet írni?

szia, énis tervezem hogy jelentkezem, nyiregyházától nem messze lakom. Nem tudod hogy muszáj felmenni pestre vagy Nyíregyen is lehet tesztet írni?

A Nox club pénteki belépői mennyibe kerülnek? Nyíregyházi Nox club-ra gondoltam! És van E-mail címük?

A nyíregi Nox club belépő árára és ha van e-mail címére lennék kíváncsi!

A nyíregyházi Damjanich lakóparkról van-e valakinek tapasztalaton alapuló véleménye?

A fenntarthatóság, a lakások amortizációja, a lakások elrendezése, és lehet?ség szerint az I. ütem lakóközössége érdekelne.

A nyíregyházi kórházban van-e lehetőség arra, hogy a Pindurkám fülét kifúrják?

Legjobb válasz: Szia! Állítólag van.De én elfelejtettem megkérdezni,mert olyan fejetlenség volt 2 hete mikor bent voltam. Most ajánlottak nekem egy védõnõt,aki viszont ezzel foglalkozik,de õ 1 hónapos korban javasolja.

Szia! Állítólag van.De én elfelejtettem megkérdezni, mert olyan fejetlenség volt 2 hete mikor bent voltam. Most ajánlottak nekem egy védõnõt, aki viszont ezzel foglalkozik, de õ 1 hónapos korban javasolja.

Hányan jártunk a Multigroup Consulting Kft. Nyíregyházai fiókjában? És esetleg van e olyan ember aki sikerrel járt vagy csőbehúzták, mint engem.

Ez év januárjában kerestem fel őket, akkor még nem is volt furcsa, hogy egy irodában nincs számítógép és nem látom a működési engedélyt......valós cégről van szó egyáltalán?

Legjobb válasz: Sziasztok! Pécsen az Alkotmány u.-ban volt irodájuk, 1,5 - 2 hete elköltöztek, pénzt természetesen senki nem kapott. Ha valaki látja új hirdetésüket valamelyik városban, az írjon! Érdekelne továbbá milyen néven szerepelnek az "ügyintézõk" a szerzõdésekben és milyen elérhetõségeket (Tel.) adtak meg. Privátban is írhattok! Köszönöm!

Sziasztok! Pécsen az Alkotmány u.-ban volt irodájuk, 1, 5 - 2 hete elköltöztek, pénzt természetesen senki nem kapott. Ha valaki látja új hirdetésüket valamelyik városban, az írjon! Érdekelne továbbá milyen néven szerepelnek az "ügyintézõk" a szerzõdésekben és milyen elérhetõségeket (Tel.) adtak meg. Privátban is írhattok! Köszönöm!
A cégközlöny szerint a budapesti központ végrehajtás alatt van... Nem egy jó hír... Hogy húztak csõbe?
A kérdező hozzászólása: Hát......az úgy történt, hogy kissebb pénzösszegre lett volna szükségem és sehol nem fogadják el a nettó 100.000-es jövedelmemet és egy ismerõs ajánlotta õket.Én marha mentem és tettem amit kértek megjelentem, fizettem és most bánom!!!!!! Mit tehetek még?Mert ha már csõdbe megy akkor nekem miért mondják még a mai napig , hogy várjam a pénzem??????
Februárban, mi is jártunk a nyíregyházi irodájukban, szerzõdést kötöttünk, fizettünk és még aznap este rátaláltunk a velük kapcsolatos kérdésekre. Azonnal megírtuk a szerzõdést felmondó levelet és más nap személyesen vittük be az irodába. De, nem voltak hajlandóak még csak szóba sem állni velünk. Még aznap feljelentést tettünk és a felmondó levelet elküldtük a budapesti központjukhoz. Másnapra a nyíregyházi iroda üres lett, a levelet Budapesten, meghatalmazott átvette és a rendõrség áthelyezte az ügyet a szolnoki rendõrségnek, mert 2011.08.08. óta Szolnokon, csalás megalapozott gyanúja miatt, több sértett vonatkozásában nyomozás folyik a cég ellen. Beszéltem a közjegyzõvel is akinek a neve szerepel a cégkivonaton, mivel a titoktartás kötelezi, konkrét információt nem nyújthatott, de nyomatékosa, azt javasolta, mielõbb tegyük meg a szükséges lépéseket és ha úgy érezzük, jogsérelem ért minket, azonnal forduljunk ügyvédhez. Keressünk meg az úgynevezett népügyvédje programban részt vevõ ügyvédet, õk az ilyen esetekre vannak specializálódva és jogi segítséget fognak nyújtani. Minden városban mûködik a Jogi segítség nyújtó szolgálat, ahol tudnak ilyen ügyvédet ajánlani. Egyenlõre még ennyit tudtunk tenni és talán a felmondó levél 24 órán belüli elküldése esély lehet arra, hogy visszakapjuk a kifizetett pénzünket. Nagyon úgy néz ki, hogy csalás áldozatai lettünk és úgy tûnik sokan vagyunk! Aki még tud bármilyen információt a témával kapcsolatban legyen szíves írja meg. Köszönjük minden érintet nevében!
Én is kötöttem szerzõdést ezzela céggel és a mai napig nem kaptam semmi pénzt. 160000 ft -ot fizettem be. de nem hagyom ennyibe. Bemegyek de rájuk buritom az asztalt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!