Találatok a következő kifejezésre: A nyíregyházi parkban merre (3 db)

A nyíregyházi Ipari parkban merre van az Electrolux gyára? Milyen busszal jó menni? H31Y vagy X?

Legjobb válasz: igazából mindkettõ jó, mivel elég közel tesznek le az electroluxhoz és a flextronics-hoz egyaránt

igazából mindkettõ jó, mivel elég közel tesznek le az electroluxhoz és a flextronics-hoz egyaránt

Nyíregyházán a Polgármesteri Hivatalban merre található az anyakönyvi hivatal? Jövő héten szeretnénk menni a párommal megcsináltatni a teljes hatályú apai elismerő nyilatkozatot, és jó lenne célirányosan menni.

Legjobb válasz: Az anyakönyvi hivatal nem a polgármesteri hivatal épületében található, hanem a Zrínyi I utcában a McDonálds-szal szemben, a házasságkötõ terem mellett van. Egy kapualjba kell bemenni, és hátul van az udvarban. Nem tudom pontosan mikor van ügyfélfogadás, de ott ki van irva az tuti.

Az anyakönyvi hivatal nem a polgármesteri hivatal épületében található, hanem a Zrínyi I utcában a McDonálds-szal szemben, a házasságkötõ terem mellett van. Egy kapualjba kell bemenni, és hátul van az udvarban. Nem tudom pontosan mikor van ügyfélfogadás, de ott ki van irva az tuti.

Olyan gyűrűket szeretnék venni amik jól néznek ki és párban vannak mert a barátnőmmel szeretném hordani jólenne bele i love you felírat is . HA lehet Nyíregyházán iyleneket venni akkor hol és milyen árón?

Legjobb válasz: Vegyél két egyszerû ezüst gyûrût ne túl vastagat a lánynak és Gravíroztass bele valamit:D A legegyszerûbb és nem olyan drága egy gravírozás biztos nyiregyházán is van gravírozó v a környékén

Vegyél két egyszerû ezüst gyûrût ne túl vastagat a lánynak és Gravíroztass bele valamit:D A legegyszerûbb és nem olyan drága egy gravírozás biztos nyiregyházán is van gravírozó v a környékén


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!