Találatok a következő kifejezésre: A nyíregyházi parkban (6 db)

A 12 hetes uh-ra bejöhet velem a párom a nyíregyházi kórkázban? Hasi vagy hüvelyi uh lesz?

Legjobb válasz: Hasi Uh-t csinálnak, de a párod nem mehet be, senkinek sem engedik be a párjukat, sõt az egész egy 3 perc mert elég sokan szoktak lenni, mikor én voltam akkor is sokan voltak, de fényképet kérhetsz, 1000Ft, vizsgálat elõtt kell jelezni, hogy szeretnél, én is Nyíregyi vagyok és én a 18 hetesen kértem képet, mert elõtte nem tudtam, hogy lehet, ha megyek a 32 hetesre akkor is fohok kérni, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)

Hasi Uh-t csinálnak, de a párod nem mehet be, senkinek sem engedik be a párjukat, sõt az egész egy 3 perc mert elég sokan szoktak lenni, mikor én voltam akkor is sokan voltak, de fényképet kérhetsz, 1000Ft, vizsgálat elõtt kell jelezni, hogy szeretnél, én is Nyíregyi vagyok és én a 18 hetesen kértem képet, mert elõtte nem tudtam, hogy lehet, ha megyek a 32 hetesre akkor is fohok kérni, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)
Szia! Nekem a 12 hetes ultrahang hüvelyi volt és a párom bejött. Nem volt belõle probléma. Képet nem adtak.
Uccsó!Ez érdekes, mert nekem sem engedték be a párom egyik genetikai uh-ra sem, pedig eü.dolgozó vagyok, és a kép tényleg 1000 Ft.
Uccsó vok.És képet mindegyikrõl kaptam ingyen.
Nekem eddig 4 vagy 5 uh, -m volt és mindegyiknél bent volt a férjem!Nem kérdeztük csak jött be velem és nem mondták hogy menjen ki!Szerintem bemehet mért ne mehetne, ráadásul biztosan õ is szeretné már látni a picikét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, elég eltérõek voltak, majd akkor kiderül, ha ott leszek. Az viszont akkor biztos, hogy hasi uh, mert ezt még csak az elsõ válaszoló írta meg?
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors és részletes választ.Neked is boldog babavárást:)
Hát nemtudom mért ne mehetne be a férj?Nálunk ez soha nem volt probléma!Úgylátszik nem mindenhol egyértelmû ez!Mért beakar menni és kiküldték vagy hogy?A képért soha nem fizettünk sõt a doki volt hogy megkérdezte volt hogy automatikusan a kezünkbe nyomta!
A helytõl függ hogy bemehet-e. Aki a konkrét kórházról írt, annak hihetsz. Nálunk -bpest-pl. csak bizonyos idópontokban lehet papával menni, külön így kell kérni. A normál nagyüzemben két kismama öltözik, míg egyet vizsgálnak, és pucér popsival váltják egymást- na ilyenkor természetesen nincs bent apuka. Magánnál csak Te vagy bent egyszerre, ott nem fogják kizárni az apukát. Érdeklõdj telefonon.
Elõzõ vagyok, hüvelyi volt nekem is, én azt olvastam hogy a 12 hetes mindig az. Plusz nekem megnézték hason k eresztül is. Inkább készülj erre.
A Nyíregyháziban nem engedik be a párunkat! De hasi uh van, nekem már 9hetesen is az volt! 38hetes
Eslõ vagyok ismét, én konkrétan a nyíregyházi kórházra gondoltam, mert én helybeli vagyok, teljesen biztosra mondom, hogy apuka nem mehet be és képet se adnak ingyen kérni kell 1000Ft, van fogadott dokim, dr. Karászi Gyula, hozzá járunk havonta, a magánrendelõbe õ vizsgálat után az uh-ra bahívja a férjem mert ez természetes, hogy õ is láthassa a kis drágánkat, de ez a magánrendelõben van így, mert a kórházba a kötelezõ genetikai Uh-ra nem mehet be a kismamán kívül senki, remélem tudtam segíteni:)

A nyíregyházi Ipari parkban merre van az Electrolux gyára? Milyen busszal jó menni? H31Y vagy X?

Legjobb válasz: igazából mindkettõ jó, mivel elég közel tesznek le az electroluxhoz és a flextronics-hoz egyaránt

igazából mindkettõ jó, mivel elég közel tesznek le az electroluxhoz és a flextronics-hoz egyaránt

Olyan gyűrűket szeretnék venni amik jól néznek ki és párban vannak mert a barátnőmmel szeretném hordani jólenne bele i love you felírat is . HA lehet Nyíregyházán iyleneket venni akkor hol és milyen árón?

Legjobb válasz: Vegyél két egyszerû ezüst gyûrût ne túl vastagat a lánynak és Gravíroztass bele valamit:D A legegyszerûbb és nem olyan drága egy gravírozás biztos nyiregyházán is van gravírozó v a környékén

Vegyél két egyszerû ezüst gyûrût ne túl vastagat a lánynak és Gravíroztass bele valamit:D A legegyszerûbb és nem olyan drága egy gravírozás biztos nyiregyházán is van gravírozó v a környékén


A korzóban Nyíregyházán található olyan üzlet ahol van kimondottan pároknak nyaklánc?

emélem tudtok segíteni Nyíregyházán nem túl drágán szeretnék venni egy kedves barátomnak vagyis lánynak egy olyan nyakláncot hogy ő hordaná az egyik felét én pedig a másik felét :) előre is köszönöm 17/F

Nyíregyházán a Bocskai utca 25. szám alatt lévő Magyar Szocialista Párt épületében minden nap nézik a postaládát?

Nagy László frakcióvezet? úrnak adtam fel levelet és szeretném hogy minél hamarabb elolvassa.? minden nap jár ott?

Legjobb válasz: Levélbomba?

Levélbomba?
Miért nem emailt írtál: Amúgy minden valamirevaló hivatalos szerv minden reggel kiüríti a postaládáját.
Szerintem beleszart . Bár nem sokat ér mivel Fletó minden hajnalban ellopja.
Miért nem személyesen mentél el? Vagy megkérdezed hogy mikor van fogadóórája! Szerintem a politikusokat 90%-ban sült bolondok zaklatják a h.lyeségeikkel. Bár a legtöbb politikus meg sz.rik a választóira...

Nyíregyházán a Polgármesteri Hivatalban merre található az anyakönyvi hivatal? Jövő héten szeretnénk menni a párommal megcsináltatni a teljes hatályú apai elismerő nyilatkozatot, és jó lenne célirányosan menni.

Legjobb válasz: Az anyakönyvi hivatal nem a polgármesteri hivatal épületében található, hanem a Zrínyi I utcában a McDonálds-szal szemben, a házasságkötõ terem mellett van. Egy kapualjba kell bemenni, és hátul van az udvarban. Nem tudom pontosan mikor van ügyfélfogadás, de ott ki van irva az tuti.

Az anyakönyvi hivatal nem a polgármesteri hivatal épületében található, hanem a Zrínyi I utcában a McDonálds-szal szemben, a házasságkötõ terem mellett van. Egy kapualjba kell bemenni, és hátul van az udvarban. Nem tudom pontosan mikor van ügyfélfogadás, de ott ki van irva az tuti.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!