Találatok a következő kifejezésre: A nyákot kell (101 db)

Mi a neve annak a macska bolha, és féreghajtónak, amit a nyakára kell csepegtetni?

Kutyára is jó, súly szerint kell adagolni. Hozattam már, de nem jut eszembe a neve... Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Valószínûleg a Frontline-ra gondolsz de azt már minden állatorvos lehúzza mert nem nagyon fejlesztik és a bolhák már hozzászoktak. Nekem egy bolhaallergiás cicám van neki az Advantage nevû cseppentõt ajánlotta az nem csak írtja de el is ûzi a kártevõket tehát nem is támadják meg nyugodtan kiengedhetem. Azt is kilóra kell kérni úgy értem van 4 kg alatti és fölötti kutyákra, macskákra. A nyakára kell csepegtetni, ahol nem éri el. 5 hétig tart a hatása. Nekem bevált.

Valószínûleg a Frontline-ra gondolsz de azt már minden állatorvos lehúzza mert nem nagyon fejlesztik és a bolhák már hozzászoktak. Nekem egy bolhaallergiás cicám van neki az Advantage nevû cseppentõt ajánlotta az nem csak írtja de el is ûzi a kártevõket tehát nem is támadják meg nyugodtan kiengedhetem. Azt is kilóra kell kérni úgy értem van 4 kg alatti és fölötti kutyákra, macskákra. A nyakára kell csepegtetni, ahol nem éri el. 5 hétig tart a hatása. Nekem bevált.
Advocat vagy Stronghold spot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én is ez mellett döntök. Igyekszem megjegyezni a nevét. :) )
Advocate-t szoktam venni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most éppen azt olvastam, árát keresem. Advocate tûnik a legjobbnak..
Advocate
A kérdező hozzászólása: Elbizonytalanodtam..... Köszi, nézem az oldalt, hátha beugrik. Sokáig hordoztam a papírját magammal, de a környékünkön nincs állatpatika. Falun minek is? :(((
A kérdező hozzászólása: Advantage volt! Köszönöm!! Pestrõl szoktam hozatni, mert az itteni állatorvos csak a tablettát ajánlja. Az meg nem olyan hatásos, és szenvedés megetetni velük. Nem is szokott sikerülni. Köszi!
Hoppá! Féreghajtóról van szó! Kissé elolvastam:) Itt nézz körül ez elég jó kis oldal. http://www.drbuboallatpatika.hu/index2.php?oldal=gyogyszerek..
A kérdező hozzászólása: Ma kerestem a közeli városban, nincs. Marad a Pestrõl hozatás. Köszönöm a válaszokat!

Ha valakit egyszer nyakon lőnek pisztolylőszerrel, túlélheti? Hol kell eltalálni ahhoz a nyakát hogy túlélje, vagy hogy ne?

Nem .50 AE lőszerre gondoltam, kisebbekre, .22-es, .25-ös, .32-es, 9 mm short, ilyenek.

Legjobb válasz: Túlélheti, ha a golyó nem ér olyan szervet. Mivel a nyakban mennek az ütõerek, plusz ugye a gerinc ott csatlakozik a fejhez ezért a nyak kifejezetten sérülékeny ilyen szempontból. Túlélheti az ember, de elég kicsi rá az esély, nagy szerencse kell hozzá. Egyébként, ha fejbelõnek valakit egy 22-es közelrõl ugyanúgy meghal, mintha egy ágyúval lõttek volna rá...

Túlélheti, ha a golyó nem ér olyan szervet. Mivel a nyakban mennek az ütõerek, plusz ugye a gerinc ott csatlakozik a fejhez ezért a nyak kifejezetten sérülékeny ilyen szempontból. Túlélheti az ember, de elég kicsi rá az esély, nagy szerencse kell hozzá. Egyébként, ha fejbelõnek valakit egy 22-es közelrõl ugyanúgy meghal, mintha egy ágyúval lõttek volna rá...
"Az elsõ "próbáld ki"-ját nem minõsíteném, " Pedig a puding próbája az evés.
Próbáld ki baz meg! Ha tarkón lövöd, nem a koponyáját, hanem a gerincvelõt, akkor vagy meghal vagy lebénul.Vagy eltalálod az ütõeret és fél perc alatt elvérzik, de ha szerencséje van, akkor csak át megy vagy benne marad a lövedék a nyakában és túléli.
A kérdező hozzászólása: Kösz az eddigi válaszokat! Az elsõ "próbáld ki"-ját nem minõsíteném, de a válasz többi része érthetõ. Azért kérdezem, mert nyakon lövést mostanában több filmben is láttam, ezen kívül a baráti társaságomban szóba kerültek mostanban a kiskaliberû (ami kalibereket felsoroltam) önvédelmi pisztolyok is.
Nagyapámat nyakszirten lõtték az oroszok háborúban és túlélte. Gondolom valami PPS lehetett.
A kérdező hozzászólása: Kösz az információt!
Van olyan, akinek a fejébe lõttek, mégis túlélte.
Persze csak izmot és csontot ért és nem 0 fokból hátulról, hanem kb 45 fokból sréhen, így nem bénult le és egyéb baja sem lett a roncsolódáson kívül. Az idegek pár centivel arrébb futnak.
Hogy ne élje túl: - légcsõ (fulladás, amennyiben nincs légcsõmetszés) - artéria (elvérzik) Hogy túlélje: - gerincvelõ (nyaktól lefele bénulás) - izom

Mi az a nyák? Milyen tünetek vannak ha peteérésem van amikor rá kell figyelni és csinálni 1000-el?

Legjobb válasz: Ez egyen fuggo. En pl. megerzem az ovulaciot teszt nelkul is, mert szur olyankor a petefeszkem. Amugy a nyak tojasfeherje szeru, nyulos, amikor peteérés van. A nyák az, ami a méhszájnàl termelodik. Lehet ragacsos, kremszeru, vizes, tojasfeherje jellegu.... (Bocsi, ha nem adok biologiai megofgalmazast.) Peteérésnél lehet a mell is érzékeny. Szerintem vegyél ovutesztet vagy PG/53 torpemikroszkopot, azzal be tudod loni,hogy mikor ovulalsz. Nekem mindketto bevalt, bar a mikroszkopot sokan szidjak. Szerintem csak ki kell tapasztalni.

Ez egyen fuggo. En pl. megerzem az ovulaciot teszt nelkul is, mert szur olyankor a petefeszkem. Amugy a nyak tojasfeherje szeru, nyulos, amikor peteérés van. A nyák az, ami a méhszájnàl termelodik. Lehet ragacsos, kremszeru, vizes, tojasfeherje jellegu.... (Bocsi, ha nem adok biologiai megofgalmazast.) Peteérésnél lehet a mell is érzékeny. Szerintem vegyél ovutesztet vagy PG/53 torpemikroszkopot, azzal be tudod loni, hogy mikor ovulalsz. Nekem mindketto bevalt, bar a mikroszkopot sokan szidjak. Szerintem csak ki kell tapasztalni.
általában ha van nyák az peteéréskor van. de nemszaban összekeverni a spermával vagy a nedvességel. a nyák nyúlos mint a gumi.

Valószínűleg huzatot kapott a nyakam, alig bírom mozgatni, de még az is fáj, hogy egyáltalán tartani kell a nyakamon. Mivel tudnám bekenni? 11 hetes vagyok

Legjobb válasz: Káposzta levelet törj meg enyhén klopfolóval, kend be mézzel, majd ezt rakd a fájós részre, hagyd rajta kb 10 percig. Ezt lehet naponta 2x-3x mindig új levéllel, nekem kb 3 nap alatt helyrehozta a nyakam. természetgyógyász javasolta nekem anno.

Káposzta levelet törj meg enyhén klopfolóval, kend be mézzel, majd ezt rakd a fájós részre, hagyd rajta kb 10 percig. Ezt lehet naponta 2x-3x mindig új levéllel, nekem kb 3 nap alatt helyrehozta a nyakam. természetgyógyász javasolta nekem anno.
2-3 nap alatt nekem minden segítség nélkül is rendbe szokott jönni. Arra kell figyelni, nehogy még huzatot kapjon, inkább tartsd melegen, minthogy jobban megfázzon. De arra figyelj, nehogy kiizzadjon, mert akkor csak rosszabb lesz. Én nem kenném be semmivel, akkor sem szoktam, mikor nem voltam babás, most meg még jobban nem tenném. Ez is egy olyan betegség, ami kezelve 3 nap alatt jön rendbe, ha nem kezeled, akkor is kb. 3 nap alatt gyógyul. Próbáld pihentetni, és tûrni. :-( 22+6 hkm
Traumel krém. Homeopátiás, de nagyon jó.Olyan mint az Aflamin krém, de azt nem lehet sajna terhesen használni!
1 hónapja én is így jártam. 1-2 hét alatt jött nekem rendbe. Richtofittal kenegettem. Alváshoz betakartam egy sállal, mert a meleg jót tet neki, így kevésbé fájt, nem volt reggelre annyira merev.

Szerintetek jók a "nyákok"? (NEM TUDOM JOBBAN MEGFOGALMAZNI, ILYENNEK KELL LENNIE CIKLUS ALATT? ! )

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4deb5864091293499bdd70..

Legjobb válasz: Eddig igen:) bár ez nagyon eltérõ, akár egy embernél több cikluson keresztül is lehet eltérés:) 4 napos tojcsis nyák az szuper, ha babát akartok, akkor érdemes együtt lenni.

Eddig igen:) bár ez nagyon eltérõ, akár egy embernél több cikluson keresztül is lehet eltérés:) 4 napos tojcsis nyák az szuper, ha babát akartok, akkor érdemes együtt lenni.
Ez nem kõbe vésett dolog. Peteérés idején leginkább vagy tojásfehérjés a nyák, vagy vizes, de semmiképp nem ragadós, vagy száraz. De ez is teljesen változó. Szóval igen, mondhatni hogy jók.

Hasprésnél előbb fájdul meg, fárad el a nyakam, mint a hasam, nem tudok rendesen edzeni. Így látatlanba valaki? Szarul csinálom, vagy csak hozzá kell szoknia (megint)?

Régen hasaztam, akkor nem volt ez... Most jött elő, mikor újra elkezdtem.

Legjobb válasz: Nekem is szokott néha, olyankor túl feszesen tartom a nyakam , erõlködök vele. Próbáld meg ellazítani és megtalálni azt a helyzetet ahol nem fáj a nyakad.

Nekem is szokott néha, olyankor túl feszesen tartom a nyakam , erõlködök vele. Próbáld meg ellazítani és megtalálni azt a helyzetet ahol nem fáj a nyakad.
bocs, megint 1. vagyok. Ha nagyon fáj és már sehogy se jó, akkor hagyd abba egy kis idõre pihenj pár percig és késöbb folytasd, utána jobb lesz.
A kezeiddel támaszd meg a nyakadat.
kezdj el nyakra edzeni külön, hogy megerõsödjön. azért fáj, mert gyenge. amíg megerõsíted a nyakad végezz lábemelést, ha megy akkor függeszkedve. a nyak hátsó részere ez egy jó gyakorlat- http://www.youtube.com/watch?v=xtVs59VBdtU annyi, hogy a videón lévõ majom túlhúzza, egyenesig szabad csak húzni, ne hajtsd hátra a fejed és sokkal koncentráltabban lassabban érdemes, mert meghúzódhat, túlfeszítheti a porckorongot. olyan súlyt válassz amivel megy 20 ismétlés. heti 2x, 3x20 elég rá. 1-2 hónap alatt megerõsödhet és nem fog fájni.
amúgy sztem ha a nyakad mögé fogsz hasprésnél azzal csak jobban húzod a nyakad ha nemtod hogy kell csinálni, ugyh sztem ne érjen hozzáé a kezed a nyakadhoz csak rakd oda. énis így szoktam
A kérdező hozzászólása: köszi !

IMAX mozizással kapocslatban érdekelne, hogy az első pár sorban (konkrétan a 3. sorban akadna hely) mennyire rontja az élményt, hogy kapkodni kell a fejet, meg ide-oda nyújtani a nyakat? :D

Lehet?leg olyan válaszoljon akinek van tapasztalata a kérdéssel kapcsolatban.

Legjobb válasz: Alapból szerintem kb kitörik a nyakad a film végére, éna középsõ sornál lejjeb max. 1-2 sorral vagyok hajlandó ülni, mert kicsinálja a szemed és a nyakad, nem kellemes úgy végigülni. Vagy ülj feljebb vagy menj máskor, de azokat a helyeket nagyon nem ajánlom, nem véletlen ott fogynak el legkésõbb a jegyek...

Alapból szerintem kb kitörik a nyakad a film végére, éna középsõ sornál lejjeb max. 1-2 sorral vagyok hajlandó ülni, mert kicsinálja a szemed és a nyakad, nem kellemes úgy végigülni. Vagy ülj feljebb vagy menj máskor, de azokat a helyeket nagyon nem ajánlom, nem véletlen ott fogynak el legkésõbb a jegyek...

A nyákot hogy kell megvizsgálni? Aktus másnapján gondolom bezavar erőteljesen a sperma a nyák állagába. Hogy lehet akkor reális képet kapni, hogy ne keverjem össze esetleg a peteérést jelző mintával?

Legjobb válasz: nemlehet összekeverni. én nemtudnám mert pl a sperma vagy a hüvelynedv az inkább folyékonyabb. a nyák az meg olyan mint a tojásfehérje de annál sokkal sürübb. és nemlehet vagy aliglehet szétszedni. olyan mint a gumi. és nyúlik jo hoszura . a sprma viszont nemnyulik vagy csak kicsit

nemlehet összekeverni. én nemtudnám mert pl a sperma vagy a hüvelynedv az inkább folyékonyabb. a nyák az meg olyan mint a tojásfehérje de annál sokkal sürübb. és nemlehet vagy aliglehet szétszedni. olyan mint a gumi. és nyúlik jo hoszura . a sprma viszont nemnyulik vagy csak kicsit
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...a sperma kis idõ alatt vízszerûvé válik, ami késõbb távozik a hüvelybõl az is. A nyák pedig olyan, mint a tojásfehérje, egyáltalán nem folyós, hanem gumis.
Én se tudom megkülönböztetni, pont nemrég kérdeztem hasonlót. :-) De tudjátok mit, nem is akarom megkülönböztetni, csináljuk és kész. :-)

Az ergonómiai párnának a nagyobb vagy a kisebb részén legyen a nyakam, hogy kell rajt aludni?

Legjobb válasz: Aa nagyobb részén. A kisebb részén pedig a nyaknak kell lenni.

Aa nagyobb részén. A kisebb részén pedig a nyaknak kell lenni.

Hogy kell kiszívni valakinek a nyakát?

Legjobb válasz: Tedd a kicsit nyitott szádat az alkarod belsö oldalára és szivd erösen egy ideig. Ha bevérzéseket találsz a helyén, akkor jol csináltad. A nyakat ugyanigy kell, csak pofán ne verjen, akivel megteszed.

Tedd a kicsit nyitott szádat az alkarod belsö oldalára és szivd erösen egy ideig. Ha bevérzéseket találsz a helyén, akkor jol csináltad. A nyakat ugyanigy kell, csak pofán ne verjen, akivel megteszed.
Sehogy... Mert nem élvezet, és csúnyán néz ki, aztán csak takargatni kell. :D
A kérdező hozzászólása: Egyetértek az #1-essel.. sok kedvem nincs hozzá de a pasim kérte mert azt mondta nagyon felizgatná, vagy mi. :D Köszi #2-es mindjárt kipróbálom:D:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!