Találatok a következő kifejezésre: A nyákdugo a (707 db)

Nyákdugó? Holnapra vagyok kiírva és este óta pici barnás, nyúlós folyásom van. Ez lenne a nyákdugó? A hasam és a derekam fáj. Első babás vagyok

Legjobb válasz: Nekem nem ment el a nyákdugóm egyik gyereknél sem, de a dokim azt mondta, hogy az rózsaszínes, nyálkás valami:-) Ha barnás az azt jelenti hogy már megalvadt mire kiér! Lehet csak egy ér pattant meg és az folydogál:-) De azért kérdezd meg a dokit:-))) Som szerencsét:)és egészséges babát kívánok:)

Nekem nem ment el a nyákdugóm egyik gyereknél sem, de a dokim azt mondta, hogy az rózsaszínes, nyálkás valami:-) Ha barnás az azt jelenti hogy már megalvadt mire kiér! Lehet csak egy ér pattant meg és az folydogál:-) De azért kérdezd meg a dokit:-))) Som szerencsét:) és egészséges babát kívánok:)
Én naon naon szurkolok nektek!!!!!!:-)))))) És amint történik valami és lesz kedved, idõd írd ám meg hogy mi lett ok? KÖNNYÛ SZÜLÉST KÍVÁNOK!!!!!!
Ez jó! :-) Na, és ilyenkor mikor kell visszamenni a kórházba?
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál 1 bõ újjnyira nyitva vagyok és a nyákdugom is elment.Úgyhogy elvileg akármikor jöhet a baby.:)
Nekem szülés reggelén pont ilyen volt, éjjel meglett a kisfiam! Könnyû szülést kívánok! Írj majd hogy mit mondott a doki
Nekem is elõször pici barnás folyásom volt, veszélyeztetett terhes voltam ezért a kiírt idõpont elõtt már egy héttel benn feküdtem a kórházba, fájt a derekam, folyásom volt, a doki megvizsgált és azt mondta ebbõl még nem lesz baba, este lefeküdtem aludni de nagyon fájt a derekam hajnal 3-kor elmentem pisilni akkor ment el a nyákdugóm rá 10 percre a magzatvizem és 6 óra vajódás után megszületett a kislányom, ennek már lassan 6 hónapja de olyan mintha tegnap történt volna. Ne izgulj minden rendben lesz, hamarosan te is a karodban tarthatod a babádat.
A kérdező hozzászólása: Ma délután megyek a dokimhoz, Õ biztos többet mond majd.Majd írok.
Az biztos, hogy valami nagyon izgalmas dolog történik most odabent aminek aztán idekinn is lesz látható eredménye hamarosan! :-) Írj majd, hogy végül mikor indultatok el! Kíváncsiak vagyunk! Sok sikert! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: szombaton még zárva voltam, de a CTG már jelzett 5 perces fájásokat.De ha kezd kinyílni a méhszájam annak örülök, mert már nagyon nehezen viselem a babavárást.Ráadásul vékony is vagyok és a pocakom is kicsi és mindent érzek amit csinál a babym és eléggé fáj.De nem baj, mert megéri :)
nekem reggel és délután volt barnás maszatolás, éjszaka megindult a szülés, hajnalban megvolt a fiam :D gratulálok, szerintem hamarosan indulhattok szülni!!! :)
Van akinek így részletekben megy el a nyákdugó, és ha barnás nyúlós akkor tuti a méhszáj nyílogat, ebbõl nemsoká baba lesz szerintem. Nekem az elsõ babámnál nem volt ilyesmi, de most a másodiknál délelõtt kezdõdött ez a barnázgatás majd élénk piros is lett egy kis mennyiségben, és mire bementünk a kórházba du.3kor már 3-4 ujjnyi voltam! Burkot repesztettek 4kor és 5re már meg is lett a lány! :) Mindez úgy hogy 2ig 3ig nem is fájt szinte, jó, görcsöltem meg éreztem h ez már nem csak jósló, de azért nem mondanám hogy fájt volna. Hajrá nektek is, végülis itt az idõ :) És ez a febr.1 olyan szép dátum :) ) Jó egészséget!!
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel megyek a kórházba ctg-re.Ha jobban tágulok addig 3-4 újjnyira akkor lehet, hogy bent tartanak.Köszönöm a jó kívánságot!:)

A nyákdugo csak akkor megy el, ha teljesen nyitva a méhszáj? Az enyém 29 héttöl 1 cm. -re nyitva. Kicsit több lett a folyásom is azota. Amig csak fehéres sárgás, akkor az nem nyákdugo?

35 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Nem csak akkor, én csak 1 ujjnyira voltam nyitva, amikor beértem a kórházba, de a nyákdugó már nem volt meg. Szerintem az még nem az, nekem legalábbis barnás volt. Olyan, mint a mensi végén. Könnyû szülést!

Szia! Nem csak akkor, én csak 1 ujjnyira voltam nyitva, amikor beértem a kórházba, de a nyákdugó már nem volt meg. Szerintem az még nem az, nekem legalábbis barnás volt. Olyan, mint a mensi végén. Könnyû szülést!
Én is 1 hónapig voltam 1 ujjnyira nyitva, a nyákdugó pedig a 34. héten ment el. A 39.-en szültem, és minden rendben volt végig..
Ja és barnás volt nekem is.
a nyákdugó kicsit zselé szerû, barnás színû és általában nem egyszerre távozik. Én sajnos alig 1 cm-re tágultam összesen (császároztak emiatt), de nekem is elment a nyákdugó.

Épp most megyeget el a nyákdugóm. A derekam időről időre le akar szakadni, de csak 2-3 másodpercig tart. Görcs úgy szintén csak hébe-hóba és kibírható. Ez már a vajúdás eleje, v. semmi extra?

Legjobb válasz: nekem is igy kezdõdõtt. szombat hajnalba kezdett elmenni a nyákdugó. vasárnap hajnalba begörcsölt a derekam, akkor mentem kórházba meg véreztem. beértünk és háromnegyed óra mulva meglett. neked is ilyen gyors szülést kivánom.

Nekem nem voltak jósló fájásaim, de azok elméletileg egy idõ után elmúlnak, de semmiképpen nem erõsödnek. Ha sûrûsödnek a fájások, vagy erõsödnek, akkor már vajúdsz (szerintem) Könnyû és gyors szülést kívánok! Ügyes légy! (10 perces fájásoknál érdemes indulni a kórházba, vagy ha elfolyik a magzatvíz. Ha közel laktok)
nekem is igy kezdõdõtt. szombat hajnalba kezdett elmenni a nyákdugó. vasárnap hajnalba begörcsölt a derekam, akkor mentem kórházba meg véreztem. beértünk és háromnegyed óra mulva meglett. neked is ilyen gyors szülést kivánom.
Jon a baba! Pontosan megjosoltak! Ha privat jarsz, hivd fel a dokidat, mondd el mi a helyzet. Esetleg menjel be a korhazba is, nehogy baj legyen, max hazakuldenek. Majd irjal, gondolok rad!!!!!
Bementél már a kórházba? (15.38-as vagyok)
Ha olyant erzel, amit meg eddig nem, akkor menjel a korhazba! Ott mar biztonsagban vagy.
A kérdező hozzászólása: kezd beállni rendszeresre, 10 percenként. csak még nem tart elég sokáig...
A kérdező hozzászólása: de honnan tudjam, h ez igazi fájás-e... nem olyan fájdalmas... mostanra 15 percenként jön de csak pár mp-ig tart és abszolút bírható....
Mikorra vagy kiirva?
A kérdező hozzászólása: hát, én már reggel óta szórakozok, h ez most akkor mi?!? vajúdok, v. jósolok?
A kérdező hozzászólása: Holnapra
A kérdező hozzászólása: másnap hajnalra megszültem (márc. 4-én :-DDD) déltõl másnap reggel 4-ig vajúdtam de nem volt vészes egyáltaln. (a kitolás igen...)

Ha elment a nyákdugó a fürdésen kívül még mit nem lehet?

Legjobb válasz: nekem amikor elment a nyákdugóm,én fürödtem..igaz rá két órára megszültem. De szeretkezni nem nagyon, mert most már szabad az út a baciknak..

nekem amikor elment a nyákdugóm, én fürödtem..igaz rá két órára megszültem. De szeretkezni nem nagyon, mert most már szabad az út a baciknak..
hát én még nem szültem, de mindenhol azt olvasni, hogy a nyákdugó akár egy héttel elõbb is távozhat.akkor egy hétig nem fürdünk?:S
A kérdező hozzászólása: Fürdõkádba beülni nem lehet arra gondoltam zuhanyozni lehet!:)
én a terhesség elején lettem letiltva a fürdésrõl, vettem egy mûanyag gyerekülõkét , ráülök és úgy fürdök. szerintem neked is ezt kéne, mert nem mindig kellemes a zuhany.De a kérdésedre a válasz igen az: sajnos a szexet és a bacis környezetet kerülni kell. vigyázz a wc-n fõleg idegenbe.

9-re voltam kiírva, ma voltam dokinál, CTG-n minden rendben, amikor megvizsgált, kijött a nyákdugóm. A méhszájam teljesen zárt, van esélyem hogy ebből ma még szülés lesz? (szerdán indítanak)

Legjobb válasz: nekem elment a nyákdugóm és bementünk a kórházba akkor még zárt volt a méhszájam. ez hajnali 5 kor volt. egész nap voltak 5-10 perces fájásaim, de nem volt vészes, majd este 11 kor elment a magzatvizem és éjfél után 18 percre megszületett a kisfiam.

nekem elment a nyákdugóm és bementünk a kórházba akkor még zárt volt a méhszájam. ez hajnali 5 kor volt. egész nap voltak 5-10 perces fájásaim, de nem volt vészes, majd este 11 kor elment a magzatvizem és éjfél után 18 percre megszületett a kisfiam.
Szia! Hát mindenesetre már közeleg a szülésed! :) A kérdésedre válaszolva: szerintem a mai nap még lehet, hogy nem, ha a méhszáj még zárt. Ha nincsenek még fájásaid, akkor fõleg, hiszen a fájások fogják kitágítani majd a méhszájat és ez idõbe telik. Nekem egy kis rózsaszín vérzésszerûvel kezdõdött 12-én éjfélkor (valószínûleg ez volt a nyákdugó), és ezzel egyidejûleg kezdõdtek a fájások is, de még nem voltak olyan vészesek. Másnap 10 órakor vizsgált meg a dokim, és még mindig zárt volt a méhszáj, ezért hazaküldött (közel lakom), hogy "pihenjek" (=vajúdjak) otthon és majd 3-5 perces fájásokkal menjek vissza. A nyákdugótól kezdve tehát 24 óra telt el, mire a kórházba visszamentem, és 33 órahossza amíg a kisfiam megszületett. (De azért légy készen, mert van olyan kismama is, aki nálam sokkal korábban (2-3 óra alatt) megszül.)û Könnyû szûlést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Fájások már vannak, erõsebbek mint a jóslók, de ez még nem annyira vészes. Remélem megindul, mert nem szeretném ha indítanának! Köszi a válaszokat!

36 hetes terhes vagyok. Ma elment a nyákdugó, a méhszáj 2111-es, lepény II-es fokban érett. Viszont egyelőre semmit nem érzek. Mennyi időm lehet még hátra?

Legjobb válasz: Mindenhol azt olvastam, hogy a nyákdugó max. 2 héttel a szülés elõtt is távozhat. Szerintem szóljál a dokidnak, mert akkor valószínû, hogy a 40. hét elõtt szülsz. Hát mindenesetre könnyû és gyors szülést kívánok!

Mindenhol azt olvastam, hogy a nyákdugó max. 2 héttel a szülés elõtt is távozhat. Szerintem szóljál a dokidnak, mert akkor valószínû, hogy a 40. hét elõtt szülsz. Hát mindenesetre könnyû és gyors szülést kívánok!
Szia! addig semmit ne csinálj amig a magzatvíz el nem folyt, vagy nem érzel fájásokat! nekem szülés elõtt pár órával ment el a nyákdugó, bár nekem már hajnal óta 10 perces fájásaim voltak, az pedig valami reggel 8 körül esett ki. úgysem fognak veled csinálni semmit, ne aggódj! :) Minden rendben lesz, de azért szólhatsz a dokinak, meg fog nyugtatni, vagy esetleg meg is vizsgál! :) Jó egészséget és könnyû szülést! 29 hetes kismama

10 napja hogy elment a nyákdugóm és azota sem semmi, 40 hetes vagyok. A dokim azota nem vizsgált de tud rola azt mondta az semmi, akkor menjek ha fájás van vagy elment a magzat viz. Nem lesz baja a babámnak igy?

meddig lehet igy huzni?Félek nehogy baj legyen?

Legjobb válasz: A nyákdugó távozhat szüléskor, de szülés elõtt hetekkel is. Nem lesz baja a babádnak, nem kell félni. Valóban akkor kell csak menni a kórházba, ha fájásaid vannak, illetve, ha elfolyt a magzatvíz.

A nyákdugó távozhat szüléskor, de szülés elõtt hetekkel is. Nem lesz baja a babádnak, nem kell félni. Valóban akkor kell csak menni a kórházba, ha fájásaid vannak, illetve, ha elfolyt a magzatvíz.
Én is a nyákdugó távozása után 1-2 héttel szültem. Szerintem ne aggódj, vigyázz magatokra!
Nekem 1 héttel a szülés elõtt ment el a nyákdugóm. Nem volt semmi baj, az én dokim is csak annyit mondott, hogy ok, ezen már túl vagyunk, viszont hozzátette, hogy így nagyobb a fertõzésveszély, figyeljek rá még fokozatosabban és felejtsem el az ülõfürdõt. Én a 41. héten szültem. Könnyû szülést kívánok!

41+1 hkm vagyok, most ment el a nyákdugóm. A dokim holnap este akar befektetni. Van rá esélyem, hogy ma magától megindul?

Éjszaka kb óránként voltak jóslóim, szóval nem sokat aludtam, a derekam most is fáj, az el?bb elment a nyákdugóm. Szerintetek van esély, hogy még ma meginduljon? Tudom, hogy a nyákdugó és a gyerek születése nem függ össze olyan szorosan, de hátha mondtok valami bíztatót! Nagyon nem szeretném, ha a doki indítaná!

Legjobb válasz: Szia, engem egy csütörtöki reggel fél 8kor indítottak vna, de elõtte éjfélkor beindult magától.Már a kórházban vtam, mondjuk aznap vagy 2x-3x ALAPOSAN megvizsgáltak! Minden jót, nem lesz gond!

Szia, engem egy csütörtöki reggel fél 8kor indítottak vna, de elõtte éjfélkor beindult magától.Már a kórházban vtam, mondjuk aznap vagy 2x-3x ALAPOSAN megvizsgáltak! Minden jót, nem lesz gond!
Köszi, hogy írtad, akkor a másodiknál nem engedem. Úgyis más kórház, más orvos...:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Elvileg az indítás macerásabb, és nagyobb tortúra a kismamának, mert tágítani kell mesterségesen, ha arról van szó, akkor fájásokat kell csinálni szintén mesterségesen, ami állítólag nagyobb intenzitású mint a természetes fájás, bár errõl megoszlanak a vélemények. És lehetséges, hogy a végén még is csak mûtéti beavatkozás a vége, mert a picurka nem tudja felvenni a tempót. Szóval én kicsit tartok az indítástól...
Azért a reptérre nehogy kimenj...:) Bármikor megindulhat a szülés, most csak erre koncentrálj! Egyébként az indítással mi a baj? Nekem indították, noha a kiírás napján magától kezdõdtek a fájások reggel, fél 3-kor megindították. Utólag sejtem, hogy azért volt, mert nem akarták elszúrni velem az egész napjukat, de ha még írtok vmi negatívat az indítással kapcsolatban, lehet, hogy felháborodom az orvosomra utólag :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azóta is fáj a derekam, ha felálllok, hogy elmenjek pisilni pl, akkor bekeményedik a hasam. Apum azt mondta, hogy most már ne nagyon menjek haza, de ma jön meg anyósom külföldrõl, és ki kéne mennem érte a reptérre. :( Jajj nem tudom, szeretném is meg nem is, hogy meginduljon a baba kifelé. Igaz, hogy még mindig balettozik odabent, de talán csak este fogja magát kitáncolni... Köszönöm a jókívánságokat! Szép babavárást!
Miért akar befektetni? TE akarod? nem vagy köteles befeküdni, ugye tudod? a protokoll szerint a 42. hét után kell megindítani a szülést... (nekem 2 héttel a szülés elõtt ment el a nyákdugóm annó...)
Szia! Nekem is a 41. héten ment el a nyákdugóm, másnap pont, amikor a dokinál voltam elfolyt a magzatvizem. Szerintem simán megindulhat már ma magától. Szorítok! Könnyû Szülést! :) 1 hetes kisfiú anyukája
ja én is a 41.héten szültem
nekem a nyákdugó után 3 perccel elfolyt a magzatvíz 5 óra múlva megvolt a baba.
hello a lányommal 40+3hetesen elment anyákdugom éjjel fél2-kor és abban a minutumban a magzat vizem is elindult így szülésig csordogált folyamatosan. Majd jöttek a tolófájásaim és reggel 10órára meglett a kicsi. Emlékszem mikor vitt a mentõ 5 perces fájásaim voltak, pedig 8 percessel ment a el a nyákdugó, én nem várnék sokat de ezt te tudod, hogy mit érzel. Sok szerencsét! Boldog babázást! :)

38+5 napos terhes vagyok. Kedd óta van barnás, nyálkás kisebb mennyíségű folyásom. Ez lehet a nyákdugó? A napokban lehet szülni fogok?

Tegnap is nagyon sokat keményedett a pocakom, dagad a lábfejem és néha a derekom is fáj.Ma egy kicsit ment a hasam is.

Legjobb válasz: Hát.. szerintem lassan készülõdhetsz a szülésre.

Hát.. szerintem lassan készülõdhetsz a szülésre.
Szerintem is kezdhetsz izgulni, hamarosan találkoztok. :-) Könnyû szülést!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!