Találatok a következő kifejezésre: A nyákdugó után (56 db)

Mi lehet ez a nyákdugó után, illetve ha a szeméremdomb felett van már a kicsi szívhangja, akkor mennyi lehet még hátra?

A nyákdugó az utóbbi 2 napban elment, most viszont ilyen ragacsos nyúlós valami van helyette, ami olyasmi mint a nyákdugó csak átlátszós-fehéres. Az mi lehet? A mai amnioscopia után tapasztalom ezt.

Legjobb válasz: Ne izgulj, sztem ezen a hétvégén meglesz! :-)

Ne izgulj, sztem ezen a hétvégén meglesz! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást, már olyan jó lenne :)
Az elsõ gyerek nekem is 42 hétre jött. Ilyenkor már nagyon szeretné az ember inkább kint ;-)
annyit mondhatok, nekem elment a nyákom, még aznap kijött ez a fehér valami, rá pár órára elfolyt a magzatvíz. Szerintem is meglesz a hétvégén!:) Könnyü szülést!!:) Egy 5 napos kislány anyukája

A nyákdugo után a magzatviz megy el?

Legjobb válasz: A kettönek nincs köze egymáshoz! Akár 1 hét is lehet a különbség.

A kettönek nincs köze egymáshoz! Akár 1 hét is lehet a különbség.
nem feltetlenul. Nekem a nyakdugo elment, viszont a burkot meg kellett repeszteni szuleskor, tobb oraval kesobb. Nem fugg ossze a ketto. De ha a nyakdugo elment szamithatsz a szules beindulasara.

Kijöhet a nyákdugó orvosi vizsgálat után?

Ma délel?tt a dokim megvizsgált, azt mondta a méhszáj még bírja. Most a fehérnem?mön kis barnás nyálkás valami volt. De csak kicsike,nem sok. Lehet,hogy elkezd a nyákdugó kijönni? Majd figyelem, fájásaim nincsenek, a baba nagyon mocorog. Járt valaki már így? Köszönöm, 38hkm.

Legjobb válasz: Szia! Én még messze vagyok a nyákdugó észlelésétõl, de ahogy így olvasgattam itt, nem hiszem, hogy az a nyákdugó lett volna... Max egy nagyon pici drabkája. Lehet, hogy majd tapasztalsz még hasonlót, akkor valószínûleg az volt, de ha még egy pár napig semmi hasonló, akkor csak a vizsgálat negatív velejárója volt, nem pedig a nyákdugó. Kitartás! Már nincs sok hátra! :) 23 h km

Szia! Én még messze vagyok a nyákdugó észlelésétõl, de ahogy így olvasgattam itt, nem hiszem, hogy az a nyákdugó lett volna... Max egy nagyon pici drabkája. Lehet, hogy majd tapasztalsz még hasonlót, akkor valószínûleg az volt, de ha még egy pár napig semmi hasonló, akkor csak a vizsgálat negatív velejárója volt, nem pedig a nyákdugó. Kitartás! Már nincs sok hátra! :) 23 h km
Pont egy hete vizsgált és azóta folyamatosan távozik a nyákdugó. Másnapra a nagyja elment. Mondta is, hogy várható. Üdv, 40+5 hkm

A nyákdugó távozása után be kell menni a kórházba? Vagy utána jönnek majd a fájások? Hogy van ez?

Legjobb válasz: Nyákdugó távozása után még lehet, hogy 3 hétig nem is szülsz. Kórházba csak akkor kell bemenni, ha elfolyik a magzatvíz, vagy ha 5 percesek a fájások. (illetve persze egyéb problémák: vérzés, stb) Ha csak elmegy a nyákdugó, ne csinálj semmit.

Nyákdugó távozása után még lehet, hogy 3 hétig nem is szülsz. Kórházba csak akkor kell bemenni, ha elfolyik a magzatvíz, vagy ha 5 percesek a fájások. (illetve persze egyéb problémák: vérzés, stb) Ha csak elmegy a nyákdugó, ne csinálj semmit.
Szia! Ha távozik a nyákdugó az azt jelenti hogy tágul a méhszájad. Nekem 36 hetet aznap töltöttem mikor távozott és 3 nappal a kiírt idõpont elõtt szültem, tehát még heteket is el lehetsz így. Viszont ha 5-10 perces fájásaid vannak vagy a magzatvíz folyik akkor kórházba kell menni valójában.
Ha a magzatvíz elfolyik, akkor AZONNAL irány a kórház. Ha meg a fájásaid sûrûsödnek, akkor azt észre fogod venni, mikor kell kórházba menned. Olyan lesz, mint a sûrûn rád törõ menstruációs görcs, csak sokkal erõsebb. Én utolsó éjjel aludni sem tudtam már tõle, annyira fájt. 10 percenként fent voltam, és reggel 7-re mentem a kórházba.
NEM! Nekem a 37. héten ment el kb egy hétig folyamatosan, és a 39. hétre szültem!

Mikor indult be a szülés a nyákdugó távozása után? Nekem tegnap elment, és még semmi!

Legjobb válasz: Sokat szoktam itt olvasgatni és nagyon változó, hogy kinek mikor indul meg a szülés a nyákdugó távozása után. Ez egy kis olvasnivaló: http://www.kismamablog.hu/szules/nyakdugo-szules

Sokat szoktam itt olvasgatni és nagyon változó, hogy kinek mikor indul meg a szülés a nyákdugó távozása után. Ez egy kis olvasnivaló: http://www.kismamablog.hu/szules/nyakdugo-szules
Szia! Én még 6 napig húztam, de ez egyénenként változó! Könnyû szülést! 6 hetes anyuci
Ahogy a többiek már írták, ez egyénenként változó. 2 hétnél tovább azonban nyákdugó nélkül nem szokták kihúzni. Én aznap szültem, mikor elment a nyákdugó, de olyat is ismerek, aki csak rá 10 napra.

A nyákdugó távozása melyik méhszáj nyílása után várható? Külső, középső, belső?

Azt mondják a nyákdugó a méhszáj nyílásakor távozik.

Legjobb válasz: Ez érdekesen alakult nálam... 40+4nél totál zárt voltam, de elõtte való nap már elkezdett távozni a nyákdugó. 40+6ra szültem, 19 órát vajúdtam, de csak a vajúdás 11. órájában kezdtem tágulni, addig totál zárt minden. Magam sem értem, hogy akkor hogyan távozhatott a nyákdugó már 3 nappal korábban...

Ez érdekesen alakult nálam... 40+4nél totál zárt voltam, de elõtte való nap már elkezdett távozni a nyákdugó. 40+6ra szültem, 19 órát vajúdtam, de csak a vajúdás 11. órájában kezdtem tágulni, addig totál zárt minden. Magam sem értem, hogy akkor hogyan távozhatott a nyákdugó már 3 nappal korábban...
belsõ méhszájam egy ujjnyira vot nyitva a zülés reggeén és még akkor reggel távozott i a nyákdugóm :)

Ki hány napra szült meg a nyákdugo távozása után? Barnás, véres cucc volt? Tnap de 11-kor vettem észre h olyan bugyim. Elötte vtam magzatvizvizsgálaton mert tnapra vtam kiirva. A nyákdugo ment el szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem hétfõn délelõtt távozott a nyákdugó (nyálkás, rózsaszínû cucc),pont vidéken voltam így 1,5 órát utaztam vissza Pestre a jó kis Volán busszal. :) Kedden éjjel 2-kor elfolyt a magzatvíz és 12:00-kor meglett a babám! :D

Szia! Nekem hétfõn délelõtt távozott a nyákdugó (nyálkás, rózsaszínû cucc), pont vidéken voltam így 1, 5 órát utaztam vissza Pestre a jó kis Volán busszal. :) Kedden éjjel 2-kor elfolyt a magzatvíz és 12:00-kor meglett a babám! :D
A kérdező hozzászólása: Sajna még mindig semmi.Pedig kibujhatna már....
Szia, nekem 3 nappal a szülés elõtt kezdett eltávozni, el is tartott úgy egy jó napig. Én is túl voltam már a kiírt idõponton, vizsgálat után (akkor kissé megpiszkált a doki) kezdett el folyni a "trutyi". Végül 3 nappal késõbb született meg a kisfiam. Sok sikert, de talán már babázol is!
Nekem kb 5 nappal szülés elõtt ment el egy db a nyákdugóból de nekem színtelen kocsonyás állagú volt.
19.15 nyákdugó távozott, 00.02-kor megszületett a picim. Barnás-véres cucc, több részletben. Mint egy sûrûbb folyás.
Szia.Nekem barnás vérzésem volt annó szombat reggelre.Du.-nra elmúlott.Vasárnap reggel ismét volt ugyhogy bementünk a kórházba.Nst-re tettek és az szép görbéket jelzett amit én nem is éreztem, akkor már bennfogtak.Du.-ra megjöttek a fájásaim amiket már éreztem is :) este 23:42-kor született meg a babám!Drukkolok neked és kitartás!
Nyákdugó hétfõn ment el, véres dolog volt, meg is ijedtem. Szerda hajnalban jöttek a fájások, addig semmi, de tényleg semmi elõjel.
Nekem a nyákdugó távozásával egyszerre kezdõdtek a fájások is mindkét alkalommal. Aztán szülés 9, 5 óra múlva, a másodiknál 24 órát vajúdtam.
A kérdező hozzászólása: Semmi jel nincs.Holnap reggel kell megint mennem vizsgálatra.
tapasztalatom nincs mivel mindkét esetben szülés közben távozott. De az elsõnél utána olvastam a kérdésednek én is. Úgy gondolom, hogy (mivel már túlhordás van nálad) nagy esélyed van arra, hogy nemsokára beindul a szülés. 1-3 nap ilyenkor a leggyakoribb. Azóta semmi jelek nincsenek? (többszöri laza széklet, fájások, hõhullám, stb)
második vagyok. Szerintem lehet, hogy a vizsgálat miatt is volt, meg lehet, hogy nem az egész, csak egy része, nagyon nehéz ez a vége, nagyon "sajnállak" (de azért irigyellek). Alig bírtam már az utolsó napokat, annyira vártam már a szülést. Pedig én ne szóljak semmit, hisz mind kétszer lett volna még egy pár nap (14, 7 nappal elõbb jöttek). Olyan szülést kívánok, amire majd késõbb örömmel és vágyakozva fogsz visszatekinteni. Majd írj.

A napokban reggel zuhanyzás után, bő fehéres (de inkább a színtelen-fehér között, nem az a krémes) "folyásom" van. Ez tényleg folyás? Esetleg a nyákdugó? Magzatvíz?

aztán nap közben nagyon minimális.36.hétben vagyok.

Legjobb válasz: Szia! A nyákdugó egy véres-barnás kocsonyás anyag. Magzatvíz nem hinném, mert az színtelen vízszerû.Ha az szivárogna, észrevennéd, de ahoz a nyákdugónak is ki kéne jönni. Inkább csak folyás. Sztem.

Szia! A nyákdugó egy véres-barnás kocsonyás anyag. Magzatvíz nem hinném, mert az színtelen vízszerû.Ha az szivárogna, észrevennéd, de ahoz a nyákdugónak is ki kéne jönni. Inkább csak folyás. Sztem.

Egy kis felmérést szeretnék kérni, mennyi idő után indult be a szülésetek a nyákdugó távozása után? Tudom ez nem egyforma egyáltalán, de hátha átlagosítani azért tudok egy picit!

Legjobb válasz: Nekem csak közvetlenül a szülés beindulásakor ment el a nyákdugó. De tudok olyat is, akinek már 2 hónappal elõtte.

Nekem csak közvetlenül a szülés beindulásakor ment el a nyákdugó. De tudok olyat is, akinek már 2 hónappal elõtte.
szerdán kezdett távozni és csak pár kis részlet aznap, másnap is, majd péntek hajnalban fájások és délelõtt baba
Vasárnaptól távozott, kedden indult be a szülés.
Nekem nem tudom, mikor mehetett el, nem vettem észre.
Szombat reggel kisebb darab, nap közben megint kisebb darab, éjszaka elfolyt a magzatvíz, utána távozott a többi is, vasárnap született a kisfiam.
csütörtökön távozott egy kis darab, utána minden nap ment el egy jókora darab, de csak a következõ hét hétfõjén indult be a szülés, kedd hajnalban született meg a kislányom
Szülés elõtt 2 órával távozott.
Szerdai napon nagy távozott és pénteken szültem rá két napra.
Vasárnap kicsi, hétfõn nagyobb darab távozott, kedden szültem.
4 hétre rá szültem, addig végig 1 ujjnyira nyitva volt a méhszáj.
1.baba: elment a nyákdugó és már jöttek is a fájások 2.babánál nem láttam nyákdugót, csak fájások jöttek
Július közepén távozott a nyákdugóm és aug. elején szültem... tehát majdnem 3 hét :-))))
Vasárnap délután ment el, éjjel megszültem.
Nekem szülés közben ment el. Barátnõmnek csütörtökön, és vasárnap szült.
Nekem kb. 2héttel a szülés elõtt kezdett el távozni, több részletben.
Nekem hétfõn reggel elment és szerda hajnalban már megvolt a kisfiam. a keddet végigvajúdtam a kórházban.
A kérdező hozzászólása: nekem tegnap két részletben távozott keddre vagyok kiírva!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, egyenlõre mi még egyben vagyunk továbbra is!:)

Ma voltam vizsgálaton, levették a 36hetes kenetet is. Kb 5órával a vizsgálat után jött egy kevés rózsaszínes-barnás valami. Ez a vizsgálattól lehet vagy a nyákdugó kezd ürülni?

1ujjnyira nyitva van már a bels? méhszáj is,a baba már lent van teljesen.

Legjobb válasz: az én dokim mindig mondta, hogy vizsgálat után ez normális. Persze, ha erõsödik a vérzés, akkor azonnal kórház! A nyákdugót fogod érezni ha távozik, mert olyan,mintha pisilnél, nem tudod abbahagyni és kicsusszan (legalábbis nekem ilyen volt az elsõnél), de az is lehet, hogy kisebb darabokbnan több alkalommal távozik és szinte észre sem veszed majd.

az én dokim mindig mondta, hogy vizsgálat után ez normális. Persze, ha erõsödik a vérzés, akkor azonnal kórház! A nyákdugót fogod érezni ha távozik, mert olyan, mintha pisilnél, nem tudod abbahagyni és kicsusszan (legalábbis nekem ilyen volt az elsõnél), de az is lehet, hogy kisebb darabokbnan több alkalommal távozik és szinte észre sem veszed majd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!