Találatok a következő kifejezésre: A nyákdugó sárga (8 db)

A nyákdugó mindig barnás színű? Sárga nem lehet? És egyszerre jön ki, egy darabban, vagy akár több napig is tarthat?

Legjobb válasz: Szia! Nekem sárga színû volt, pontosabban olyan, mint egy vízzel készített vaniliapuding. Kijött egy nagyobb darab, kocsonyás volt, aztán napokig jövögetett még. Egyáltalán nem volt barna. Nekem.....

Szia! Nekem sárga színû volt, pontosabban olyan, mint egy vízzel készített vaniliapuding. Kijött egy nagyobb darab, kocsonyás volt, aztán napokig jövögetett még. Egyáltalán nem volt barna. Nekem.....
A kérdező hozzászólása: Én is hasonlót tapasztaltam! Akkor ez lehet, hogy az volt?! 39. hét...
Nekem is ilyesmi történéseim vannak mostanság és én is a 39. hétben vagyok. ÁÁ, holnaptól 40. De én úgy tudom, hogy az kicsit véreses, vagyis rózsaszínes, barnás nyákszerû anyag, nem vizespuding. Hát nem tudom, lehet, hogy az ezután jön???
A kérdező hozzászólása: Végülis mindegy, hogy mi volt, csak ne valami fertõzés miatt legyen...
Szerintem a nyákdugó visszamaradt része lehet. Ettõl még húzhatod egy darabig.
szia! Vagy az , amit az elõttem író írt, vagy erõsebb folyás; ami a terhesség végén is igen gyakori. Ha nincsenek görcseid és /vagy nem folydogál a magzatvized, akkor még nincs itt az idõ.


A nyákdugó az sárga színű is lehet? Vagy nem!

Legjobb válasz: Nekem sárga volt. Mint a vizes vaniliapuding :o)

Nekem sárga volt. Mint a vizes vaniliapuding :o)
A kérdező hozzászólása: Akkor elment a nyákdugóm valószínû. Nemsokára jönni ababám. Ennek nagyon örülõk.
Nekem a nyákdugó elmenetele elõtt volt sárgásabb nyák.. aztán jött a barnás is 3 részletben. Jönni fog, bizony :) sok boldogságot és kitartást!

A nyákdugó az mindenkinek elmegy, ugye? Nem úgy mint a magzatvíz. Az megeshet, hogy folyamatosan, akár több napon keresztül megy el? Mert nekem - legalábbis eddig úgy gondoltam - szimpla erős folyásom van, ami halvány sárga. Ez lehet a nyákdugó?

39 + 1 hetes vagyok. A várandóságom alatt semmi extrém fájdalmaim nem voltak, egy enyhe cukron kívül minden oké. Nagyon várjuk pici fiunkat, és csak azon izgulok, mint sok kismama: id?ben beérjünk, észrevegyem, amikor menni kell! :)

Legjobb válasz: Nem mindenkinél megy el.Nekem az elsõ szülésemnél közvetlen a baba születése elõtt távozott.Elõtte még darabokban sem. A második szülésemnél 10 nappal a szülés elõtt több darabban,a harmadiknál a szülés elõtti napon távozott egy része.Az állaga lehet a ragacsostól egészen a kocsonyás folyósig,színre pedig lehet színtelen,fehér,véres,barnás. Minden jót,könnyû szülést neked.

Nem mindenkinél megy el.Nekem az elsõ szülésemnél közvetlen a baba születése elõtt távozott.Elõtte még darabokban sem. A második szülésemnél 10 nappal a szülés elõtt több darabban, a harmadiknál a szülés elõtti napon távozott egy része.Az állaga lehet a ragacsostól egészen a kocsonyás folyósig, színre pedig lehet színtelen, fehér, véres, barnás. Minden jót, könnyû szülést neked.
4 szülésbõl csupán 1x "találkoztam" a nyákdugóval, akkor is már a kórházban, miután beindultak a fájások és mire beértünk 3 ujjnyira nyitva voltam. Egyébként persze, hogy megeshet, hogy napok alatt, kis részletekben távozik és nem mindenkinél barnás, véres, van, akinek színtelen vagy sárgás. Amit írsz, szerintem az lehet. Amiatt meg ne izgulj, hogy nem fogsz beérni a kórházba, sajnos nem megy olyan gyorsan :) )) Akkor ha esetleg elkezd folyni a magzatvíz, ne rohanj, picit feküdj le, nehogy a köldökzsinór elõre essen. Zuhanyozz le, és indulhattok. Ha a fájások beindulnak akkor bõven elég indulni, ha 10 percenként jönnek, persze a kórháztól való távolságtól is függ. Azt biztosan észre fogod venni, amikor menni kell, nagyon ritka, hogy valaki véletlenül otthon szül, mert késõn indul.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a gyors válaszokat. Félni egyelõre nem félek, elsõ baba, ismeretlenek még a fájdalmak, de izgulok, nagyon... :)
utsó vagyok OTT = oxitocin terheléses NST

Lehet olyan a nyákdugó mint egy sárga meztelencsiga?

Legjobb válasz: Lehet sárgás,barnás ,véres. Kocsonyaszerû nyálkás váladék tehát ha úgy nézzük lehet ahoz hasonlítani :)

Lehet sárgás, barnás , véres. Kocsonyaszerû nyálkás váladék tehát ha úgy nézzük lehet ahoz hasonlítani :)

40h, 4n vagyok. Ma megvizsgált a doki és miután haza jöttem egy nagy sárga kocsonya darab jött ki. Ez lett volna a nyákdugo? Megindulhat a szülés ma este vagy holnap?

Legjobb válasz: Igen, bármelyik pillanatban megindulhat a szülés. Kitartást,erõt kívánok majd. Én is várom ezt a pillanatot, holnap leszek 40 hetes és már kezdek türelmetlen lenni.Könnyû szülést.

Igen, bármelyik pillanatban megindulhat a szülés. Kitartást, erõt kívánok majd. Én is várom ezt a pillanatot, holnap leszek 40 hetes és már kezdek türelmetlen lenni.Könnyû szülést.
Ez az lesz. :)
Ez volt a nyák dugó! Nekem mikor ez elment, rá 3 napra indult a szülés. Drukkolok nagyon, és kívánok szép élményeket és egészséget mindkettõtöknek!
Igen a nyákdugó lehetett! Nekem másfél-2 héttel korábban indult meg, de nálad szerintem pár nap és szülsz! Pláne ha most megindul ez a nyákdugó! elég gusztustalan nyákos, nyúlós, néha véres cucc. Távozása azt jelzi, hogy nyílik a méhszájad, lassan jön ki a baba!

Tulajdonkeppen a folyas az "sima" es nem darabos igaz? Tehat ha a wc papiron egy kisujj koromnyi sarga darab vmi volt, az lehet nyakdugo?

Legjobb válasz: Szia! Erre én is kíváncsi lennék! Nekem is ez van kb. 2 hete. Hol kisebb, hol nagyobb darabok. Sajnos folyamatosan visszatérõ fertõzésem van, amit kezelek, de emiatt nem tudom, hogy ez most amiatt van vagy a nyákdugó távozna. Mondjuk emellett van nekem átlátszó nyákos folyás is, úgyhogy én mondjuk úgy gondolom, hogy ez a nyákdugó. Elnézést a részletezésért! Üdv: 38+4 hkm

Szia! Erre én is kíváncsi lennék! Nekem is ez van kb. 2 hete. Hol kisebb, hol nagyobb darabok. Sajnos folyamatosan visszatérõ fertõzésem van, amit kezelek, de emiatt nem tudom, hogy ez most amiatt van vagy a nyákdugó távozna. Mondjuk emellett van nekem átlátszó nyákos folyás is, úgyhogy én mondjuk úgy gondolom, hogy ez a nyákdugó. Elnézést a részletezésért! Üdv: 38+4 hkm
Sziasztok! Nekem azt mondta a doki ez nem nyákdugó, nekem is ez van, amit ti írtatok. Ha nem büdös és véres, akkor elvileg nincs gond. Bár a fene tudja, lehet, hogy nektek nyákdugó... De én inkább folyásra (de utálom ezt a szót...) tippelnék. Üdv, 38+2 hkm
Szerintem az távozik már! 40+5 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!