Találatok a következő kifejezésre: A nyákdugó fehéres-sárgás (4 db)

A nyákdugó lehet fehéres-sárgás? Mert ahogy itt olvastam véres szokott lenni. Amit én ma láttam az pedig nem ilyen volt, hanem sárgás. Vagy akkor lehet, hogy ez még nem is a nyákdugó?

38 hetes vagyok.

Legjobb válasz: nkem is ilyen volt mind a két lányomnál de nem tudtam hogy mi az lehet hogy anyákdugó, nekem szülés elõtt 1 héttel volt mind a kétszer, a magzatvizem nem folyt el.

nkem is ilyen volt mind a két lányomnál de nem tudtam hogy mi az lehet hogy anyákdugó, nekem szülés elõtt 1 héttel volt mind a kétszer, a magzatvizem nem folyt el.
Nyákdugó norm. esetben fehéres sárgás, KOCSONYÁS.Mint a nyák, talán azért is hívják úgy.:-) (38 hetesen meg már találkozhatsz vele)

A nyákdugo csak akkor megy el, ha teljesen nyitva a méhszáj? Az enyém 29 héttöl 1 cm. -re nyitva. Kicsit több lett a folyásom is azota. Amig csak fehéres sárgás, akkor az nem nyákdugo?

35 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Nem csak akkor, én csak 1 ujjnyira voltam nyitva, amikor beértem a kórházba, de a nyákdugó már nem volt meg. Szerintem az még nem az, nekem legalábbis barnás volt. Olyan, mint a mensi végén. Könnyû szülést!

Szia! Nem csak akkor, én csak 1 ujjnyira voltam nyitva, amikor beértem a kórházba, de a nyákdugó már nem volt meg. Szerintem az még nem az, nekem legalábbis barnás volt. Olyan, mint a mensi végén. Könnyû szülést!
Én is 1 hónapig voltam 1 ujjnyira nyitva, a nyákdugó pedig a 34. héten ment el. A 39.-en szültem, és minden rendben volt végig..
Ja és barnás volt nekem is.
a nyákdugó kicsit zselé szerû, barnás színû és általában nem egyszerre távozik. Én sajnos alig 1 cm-re tágultam összesen (császároztak emiatt), de nekem is elment a nyákdugó.
Az volt, igen. Nekem a 38. héten ment el, de a fiam csak 40+1-re született.
Igen :) Nekem utána jöttek a fájások, igaz 36 óra múlva lett meg a lányunk :)
Szerintem nem. Legalább is én is azt hittem, de kiderült, hogy csak folyás volt ami egyben távozott. Azt mondta a doki ritka amikor nem színes a nyákdugó.
Nekem is színes volt, tejeskàvé színû, inkább picit barnás.A 39.hèten távozott és 41.héten szültem.
Igen az volt.
Nekem az elsõ terhességem alatt sem tûnt fel, hogy elment, pedig már két héttel a szülés elõtt nyitva volt egy ujjnyira a méhszáj, tehát valamikor azért elment. Most a második terhességemnél a 39. hétben sem tûnt még fel, pedig már lehet, hogy elment. Holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy nyitva vagyok e.


Akár az is lehet, bár az általában barnás véres. Órák, napok, de túl is hordhatod.
Lehet nyákdugó, de ha az is, akkor is lehetnek hátra napok, de akár 1 hét is. Engem pl. 39. hetesen talált be egy frankó gyulladás, ami kocsonyás váladékozással.járt. Semmi mással. Azt hittem, nyákdugó, amíg meg nem kaptam az antibigyót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!