Találatok a következő kifejezésre: A nyákdugó esetben véres (5 db)

A nyákdugó minden esetben barnás, véres színű váladék? S mindenképp az jön ki hamarabb s csak aztán majd vm. kor a magzatvíz?

Legjobb válasz: Szia! A nyákdugó a szinte vízszínû zselészerû állagtól a barnás, véres színig sokféle lehet, mindenkinél más, még szülésenként is változó lehet. Van, akinél már néhány héttel a szülés beindulása elõrr elkezd kilökõdni (egyben vagy több darabban), de az is megeshet, hogy észre sem veszed, mikor távozott. Én egyébként a 4 szülésbõl csupán 1 alkalommal vettem észre..

Szia! A nyákdugó a szinte vízszínû zselészerû állagtól a barnás, véres színig sokféle lehet, mindenkinél más, még szülésenként is változó lehet. Van, akinél már néhány héttel a szülés beindulása elõrr elkezd kilökõdni (egyben vagy több darabban), de az is megeshet, hogy észre sem veszed, mikor távozott. Én egyébként a 4 szülésbõl csupán 1 alkalommal vettem észre..
Nekem a múlt héten távozott (5 nap alatt) és egyik nap sárga, máskor meg fehéres-átlátszó volt. 35 hetes ikres kismama
Szia! Nekem véres, nyálkás váladék volt és magzatvíz nem jött, csak a kórházban délután, amikor burkot repesztettek.

A nyákdugó lehet átlátszó nyúlós? Vagy minden esetben barnás, véres nyúlós állagú?

Ma reggel lökés szerüen távozott átlátszó nyullós valami belöllem. Elötte tejfehér folyékony jött. Mi lehet ez? Kicsit fájdogál a hasam. 36 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia.Azt mondják a nyákdugó kocsonyás állagu´véres barnás valami.Nem mindenki találkozik vele.A múlthéten tölem is távozott 2xhófehér egybea´lló (kukac szerü)valami.Az orvosom azt mondta,a folyástól van.Én sem tudom,hogy mi volt az,es ma´r holap betöltöm a 40.hetet. Beszélj az orvosodda,mond el neki,hogy mit la´ttál. Ö megadja a választ.

Szia.Azt mondják a nyákdugó kocsonyás állagu´véres barnás valami.Nem mindenki találkozik vele.A múlthéten tölem is távozott 2xhófehér egybea´lló (kukac szerü)valami.Az orvosom azt mondta, a folyástól van.Én sem tudom, hogy mi volt az, es ma´r holap betöltöm a 40.hetet. Beszélj az orvosodda, mond el neki, hogy mit la´ttál. Ö megadja a választ.

A nyákdugó minden esetben véres kicsit?

Már 3. alkalommal tapasztalom, h. reggel, felkelés után ujjbegynyi kocsonyás, de átlátszó cucc van a papíron. egész életemben sok folyással kínlódok, de ilyen még sosem volt. ezért merek a nyákdugóra gondolni. csak megzavar, h. nem véres. ti mit gondoltok? holnap 37hkm

Legjobb válasz: Nem muszáj véresnek lennie, nekem barnás volt.

Nem muszáj véresnek lennie, nekem barnás volt.
Nem feltétlen véres, de ha igen, az is normális, nem jelent bajt.
Nekem egyáltalán nem volt véres, inkább olyan barnás.
Nekem meg teljesen átlátszó volt. Ez, úgy tûnik, változó.


A nyákdugó minden esetben véres? Én az első babámnál nem láttam, de ma valami jött belőlem. Nem volt véres, kb 1mm átmérőjű. Ez lehet az?

Legjobb válasz: 1 mm nagyon kicsi,lehetett, bár elvileg barnás, vagy rózsaszínesnek kellene lennie,ha csak simán fehér volt és tényleg ilyen pici,sztem csak kis folyás lehetett.

1 mm nagyon kicsi, lehetett, bár elvileg barnás, vagy rózsaszínesnek kellene lennie, ha csak simán fehér volt és tényleg ilyen pici, sztem csak kis folyás lehetett.
hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ vagyok. Ma kezdem a 37 hetet.

Minden esetben "véresen" távozik a nyákdugó?

Tegnap voltam dokinál, már teljesen nyitva vagyok (C:2111). Ma délel?tt kocsonyás váladék volt a WC papíron, de nem véres volt, hanem inkább gyöngyház szin?. Lehetett ez a nyákdugóm, vagy valami más folyás volt. Még nem volt ilyen folyásom ezel?tt!!

Legjobb válasz: A nyákdugónak több része van.Az ami szülés elött kijön,tapasztalataim szerint mindig rózsaszines, vércsíkos, stb..., mert az már a méhnyak felsõ részébõl jön.Tehát ezzel jelez a test hogy valami elkezdõdött ott benn.Ha korábban nem volt ennyi nyák akkor lehet a vizsgálattól jött le, de az is lehet, hogy órákon, napokon,belül jelentkezik a rózsaszines is ami biztos jele a szülés kezdetének! Sok sikert!

A nyákdugónak több része van.Az ami szülés elött kijön, tapasztalataim szerint mindig rózsaszines, vércsíkos, stb..., mert az már a méhnyak felsõ részébõl jön.Tehát ezzel jelez a test hogy valami elkezdõdött ott benn.Ha korábban nem volt ennyi nyák akkor lehet a vizsgálattól jött le, de az is lehet, hogy órákon, napokon, belül jelentkezik a rózsaszines is ami biztos jele a szülés kezdetének! Sok sikert!
nekem nem volt veres csak olyan mint a tied, es szinte harom napig volt ez e folyas szeru akarmi negyedik nap jott rozsaszin de nagyon halvany delutan szultem.konnyu szulest!
nekem sem volt véres, olyan volt, mint a tiéd. 1-én reggel találkoztam vele a WC papíron, 2-án este elfolyt a magzatvíz, és 3-án reggel babáztam :) Könnyû szülést neked :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!