Találatok a következő kifejezésre: A nyákdugó barnás színű (4 db)

A nyákdugó minden esetben barnás, véres színű váladék? S mindenképp az jön ki hamarabb s csak aztán majd vm. kor a magzatvíz?

Legjobb válasz: Szia! A nyákdugó a szinte vízszínû zselészerû állagtól a barnás, véres színig sokféle lehet, mindenkinél más, még szülésenként is változó lehet. Van, akinél már néhány héttel a szülés beindulása elõrr elkezd kilökõdni (egyben vagy több darabban), de az is megeshet, hogy észre sem veszed, mikor távozott. Én egyébként a 4 szülésbõl csupán 1 alkalommal vettem észre..

Szia! A nyákdugó a szinte vízszínû zselészerû állagtól a barnás, véres színig sokféle lehet, mindenkinél más, még szülésenként is változó lehet. Van, akinél már néhány héttel a szülés beindulása elõrr elkezd kilökõdni (egyben vagy több darabban), de az is megeshet, hogy észre sem veszed, mikor távozott. Én egyébként a 4 szülésbõl csupán 1 alkalommal vettem észre..
Nekem a múlt héten távozott (5 nap alatt) és egyik nap sárga, máskor meg fehéres-átlátszó volt. 35 hetes ikres kismama
Szia! Nekem véres, nyálkás váladék volt és magzatvíz nem jött, csak a kórházban délután, amikor burkot repesztettek.

A nyákdugó mindig barnás színű? Sárga nem lehet? És egyszerre jön ki, egy darabban, vagy akár több napig is tarthat?

Legjobb válasz: Szia! Nekem sárga színû volt, pontosabban olyan, mint egy vízzel készített vaniliapuding. Kijött egy nagyobb darab, kocsonyás volt, aztán napokig jövögetett még. Egyáltalán nem volt barna. Nekem.....

Szia! Nekem sárga színû volt, pontosabban olyan, mint egy vízzel készített vaniliapuding. Kijött egy nagyobb darab, kocsonyás volt, aztán napokig jövögetett még. Egyáltalán nem volt barna. Nekem.....
A kérdező hozzászólása: Én is hasonlót tapasztaltam! Akkor ez lehet, hogy az volt?! 39. hét...
Nekem is ilyesmi történéseim vannak mostanság és én is a 39. hétben vagyok. ÁÁ, holnaptól 40. De én úgy tudom, hogy az kicsit véreses, vagyis rózsaszínes, barnás nyákszerû anyag, nem vizespuding. Hát nem tudom, lehet, hogy az ezután jön???
A kérdező hozzászólása: Végülis mindegy, hogy mi volt, csak ne valami fertõzés miatt legyen...

Normális h csüt. óta megy a nyákdugó? Akkor még barnás volt, most már csak krém színű de nagyobbak és vizes folyás? Mikor lehet ebből szülés?

37+5km,2111méhszáj

Legjobb válasz: Az a vizes folyás véletlenül nem magzatvíz? Mert akkor el kellene menned dokihoz!

Az a vizes folyás véletlenül nem magzatvíz? Mert akkor el kellene menned dokihoz!
Nekem is ilyen volt. 42-ik héten szültem. Olyan folyásom volt mint a niagara. kb napi 1-2 alkalommal. könnyen látod hogy magzatvíz-e egyszerüen beteszel egy zsepit vagy wc papírt és ha többször átnedvesedik egymás után akkor magzat´viz . ha egyszeri akkor folyás. nekem is volt néha barnás aztán semmi, nyílik a méhszáj azért van, lehet ma megszülsz lehet csak a 42-ik héten.
A kérdező hozzászólása: nem tom h magzatvíz e.mult csütörtökön ezért voltam dokinál mert akkor több vizes dolog jött de azt monta akkor h nem az...gondolom más jele is lenne ha az lenne?
alaposabban nézd meg, hogy mi a folyás. Ugyanis, ha magzatvíz, akkor azt figyelni kell, és tudni, hogy mennyi ideje szívárog. 24 óra után meg kell indítani a szülést. Ha csak folyás, akkor igaza van az elõttem szólóknak (elkezdõdött a folyamat). Mindenesetre az a gyakoribb, hogy nemsokára szülsz. Készülj fel (lélekben). Aztán majd írj. Élvezetes, könnyû szülést kívánok.
utolsó vagyok. Nem más jele nem, csak annyi, hogy elõtte elmegy a dugó. De ez már vszínû félig, vagy teljesen megtörtént.
Nekem 1 hétig távozott a nyákdugóm, és a szivárvány valamennyi színében láttam:D Na jó, ez túlzás, de volt kicsit véres, barnás, sárga, fehér, és átlátszó is. Aztán végre abbamaradt, 1-3 napra rá elkezdett szivárogni reggel a magzatvíz, másnap reggelre meglett a baba:D Én is kábé ilyen idõs terhes voltam mint te. Kerek 38 hétre szültem. Most már kezdhetsz készülõdni, nemsokára meglesz a baba:D Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: még folyik, beraktam zsepit de azon is van de még nem ázott át, nem merem azt hinni h az mert mult héten is igy jártam, hasmenésem volt most és második napja nem alszok.:(
A hasmenés ma volt. Mert az is egy jele, hogy beindul mindjárt a szülés. Akkor még én sem tudtam, de mind a kettõnél az elõzte meg. Figyeld magad, és ha van orvosod, szülésznõd telefonon konzultálj velük. Jajj, jobban izgulok mint te.
szia, van változás, majd azért írj

Tegnap elfolyt a nyákdugóm. Délutánra már barnás színű volt. Ma reggel is folytatódott, de mostmár inkább mintha menstruálnék darabokba jön le valami nagyobb mennyiségben. Ez normális?

Tegnap azt hittem elment a magzatvizem is, így bementem a kórházba, de hazaküldtek, hogy nem magzatvíz volt.(Akkor kezd?dött a barnás folyásom). Egyébként szombatra vagyok kiírva. Este óta nagyon er?s joslóim is vannak, azért gondolom, hogy az mert ha mocorgok jobb, nem fáj. De amint leülök folyamatos jelleggel 7-9 percenként fájásaim vannak egy fél percig. Nyugtasson meg valaki. A dokim azt mondta holnap menjek be délelött hozzá és megvizsgál. A manó rendesen mozog. Csak olyan ijeszt?, hogy darabokba jön le valami és hogy ennyire görcsölök.

Legjobb válasz: Szerintem ne várd meg a délelötti randevut a dokiddal.Inkább most indulj el a korházba.Nyugtatobb ott várni mint otthon idegeskedni.Sok sikert.jo egészséget mind kettötöknek.

Szerintem ne várd meg a délelötti randevut a dokiddal.Inkább most indulj el a korházba.Nyugtatobb ott várni mint otthon idegeskedni.Sok sikert.jo egészséget mind kettötöknek.
Szia. Nekem azt mondta szülés elõtt az orvosom, hogy vérzés esetén azonnal menjek kórházba. Nem akarlak megijeszteni, de menj azonnal be, jobb ha megnéznek.
Nekem is így volt. Ez valószínû tágulásos vérzés. Ha erõsödnek a fájások és sûrûsödnek akkor menj be a kórházba. Minden jót!
Nekem is azt mondta a doki, hogy ha vérzek, akkor menjek be! Ne várj menjél dokihoz, könnyû gyors szülést!
Szia! Menj orvoshoz, még ma!!!. Nekem is azt mondta az orvosom, hogy azonnal menjek, ha vérzek, vagy barnázok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!