Találatok a következő kifejezésre: A nyákdugó akkor megy el, (3 db)

A nyákdugo csak akkor megy el, ha teljesen nyitva a méhszáj? Az enyém 29 héttöl 1 cm. -re nyitva. Kicsit több lett a folyásom is azota. Amig csak fehéres sárgás, akkor az nem nyákdugo?

35 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Nem csak akkor, én csak 1 ujjnyira voltam nyitva, amikor beértem a kórházba, de a nyákdugó már nem volt meg. Szerintem az még nem az, nekem legalábbis barnás volt. Olyan, mint a mensi végén. Könnyû szülést!

Szia! Nem csak akkor, én csak 1 ujjnyira voltam nyitva, amikor beértem a kórházba, de a nyákdugó már nem volt meg. Szerintem az még nem az, nekem legalábbis barnás volt. Olyan, mint a mensi végén. Könnyû szülést!
Én is 1 hónapig voltam 1 ujjnyira nyitva, a nyákdugó pedig a 34. héten ment el. A 39.-en szültem, és minden rendben volt végig..
Ja és barnás volt nekem is.
a nyákdugó kicsit zselé szerû, barnás színû és általában nem egyszerre távozik. Én sajnos alig 1 cm-re tágultam összesen (császároztak emiatt), de nekem is elment a nyákdugó.

A nyákdugó csak akkor megy el, ha kinyílt a méhszáj?

34hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! A nyákdugó akkor távozik, ha nyílik a méhszáj, több részletben is lehetséges. Összetéveszthetõ- gyulladt hüvely, folyás. Menj orvoshoz panaszoddal!

Szia! A nyákdugó akkor távozik, ha nyílik a méhszáj, több részletben is lehetséges. Összetéveszthetõ- gyulladt hüvely, folyás. Menj orvoshoz panaszoddal!

Ha vizsgálattól megy el a nyákdugó, akkor is elkezdődött a folyamat, vagy más az, ha magától megy el?

Tudom,hogy a távozása után még akár 2 hét is lehet a szülés, csak azt nem tudom, számit e,hogy magától megy e el vagy nem.

Legjobb válasz: nekem a 37 hét végén kezdett el távozni. 41 hetes vagyok és még mindig folyik.. de holnap szülésindítás.. szóval hogy számít nem számít gõzöm sincs.. valakinek egyszer csak elmegy és indulnak szülni valakinek mint nekem hetekkel elõtte elmegy és mégse történik semmi..

nekem a 37 hét végén kezdett el távozni. 41 hetes vagyok és még mindig folyik.. de holnap szülésindítás.. szóval hogy számít nem számít gõzöm sincs.. valakinek egyszer csak elmegy és indulnak szülni valakinek mint nekem hetekkel elõtte elmegy és mégse történik semmi..
Szerintem tök mindegy :) Nekem az elsõ darab még az elsõ ask elõtt lépett le, az utolsó pedig 40+6 napon, a vajúdás alatt már
Nekem az elsõvel szülés elõtt 3 héttel távozott, másodikkal szülés elõtt 1 héttel. Most szülés elõtt 1 héttel, majd szülés elõtt 2 nappal megvizsgált a doki. Hazaértem és onnantól folyamatosan jött belõlem ez a nyákos-véres cucc (bocsi), elkezdtem görcsölgetni is. 2 nap múlva szültem, de 2 nap alatt tök zártról 2 ujjnyira nyíltam és egy órán belül megszültem. :)
Nekem az elsõ amnioszkópiás vizsgálatom után ment el nyákdugó, rá egy héttel szültem.
A kérdező hozzászólása: Jó csakmert én nem tudom, hogy a nyákdugóm távozott e. Kicsi rózsaszines-pirosas vékony darabkák, utána rózsaszin pöttyök a bugyin éjjel, ma meg már semmi. Csak a hüvelyem fáj, meg a derekam akar leszakadni
A kérdező hozzászólása: ja és nem volt kocsonyás állaga..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!