Találatok a következő kifejezésre: A nyákdugó akkor megy (4 db)

Ha vizsgálattól megy el a nyákdugó, akkor is elkezdődött a folyamat, vagy más az, ha magától megy el?

Tudom,hogy a távozása után még akár 2 hét is lehet a szülés, csak azt nem tudom, számit e,hogy magától megy e el vagy nem.

Legjobb válasz: nekem a 37 hét végén kezdett el távozni. 41 hetes vagyok és még mindig folyik.. de holnap szülésindítás.. szóval hogy számít nem számít gõzöm sincs.. valakinek egyszer csak elmegy és indulnak szülni valakinek mint nekem hetekkel elõtte elmegy és mégse történik semmi..

nekem a 37 hét végén kezdett el távozni. 41 hetes vagyok és még mindig folyik.. de holnap szülésindítás.. szóval hogy számít nem számít gõzöm sincs.. valakinek egyszer csak elmegy és indulnak szülni valakinek mint nekem hetekkel elõtte elmegy és mégse történik semmi..
Szerintem tök mindegy :) Nekem az elsõ darab még az elsõ ask elõtt lépett le, az utolsó pedig 40+6 napon, a vajúdás alatt már
Nekem az elsõvel szülés elõtt 3 héttel távozott, másodikkal szülés elõtt 1 héttel. Most szülés elõtt 1 héttel, majd szülés elõtt 2 nappal megvizsgált a doki. Hazaértem és onnantól folyamatosan jött belõlem ez a nyákos-véres cucc (bocsi), elkezdtem görcsölgetni is. 2 nap múlva szültem, de 2 nap alatt tök zártról 2 ujjnyira nyíltam és egy órán belül megszültem. :)
Nekem az elsõ amnioszkópiás vizsgálatom után ment el nyákdugó, rá egy héttel szültem.
A kérdező hozzászólása: Jó csakmert én nem tudom, hogy a nyákdugóm távozott e. Kicsi rózsaszines-pirosas vékony darabkák, utána rózsaszin pöttyök a bugyin éjjel, ma meg már semmi. Csak a hüvelyem fáj, meg a derekam akar leszakadni
A kérdező hozzászólása: ja és nem volt kocsonyás állaga..

Normális h csüt. óta megy a nyákdugó? Akkor még barnás volt, most már csak krém színű de nagyobbak és vizes folyás? Mikor lehet ebből szülés?

37+5km,2111méhszáj

Legjobb válasz: Az a vizes folyás véletlenül nem magzatvíz? Mert akkor el kellene menned dokihoz!

Az a vizes folyás véletlenül nem magzatvíz? Mert akkor el kellene menned dokihoz!
Nekem is ilyen volt. 42-ik héten szültem. Olyan folyásom volt mint a niagara. kb napi 1-2 alkalommal. könnyen látod hogy magzatvíz-e egyszerüen beteszel egy zsepit vagy wc papírt és ha többször átnedvesedik egymás után akkor magzat´viz . ha egyszeri akkor folyás. nekem is volt néha barnás aztán semmi, nyílik a méhszáj azért van, lehet ma megszülsz lehet csak a 42-ik héten.
A kérdező hozzászólása: nem tom h magzatvíz e.mult csütörtökön ezért voltam dokinál mert akkor több vizes dolog jött de azt monta akkor h nem az...gondolom más jele is lenne ha az lenne?
alaposabban nézd meg, hogy mi a folyás. Ugyanis, ha magzatvíz, akkor azt figyelni kell, és tudni, hogy mennyi ideje szívárog. 24 óra után meg kell indítani a szülést. Ha csak folyás, akkor igaza van az elõttem szólóknak (elkezdõdött a folyamat). Mindenesetre az a gyakoribb, hogy nemsokára szülsz. Készülj fel (lélekben). Aztán majd írj. Élvezetes, könnyû szülést kívánok.
utolsó vagyok. Nem más jele nem, csak annyi, hogy elõtte elmegy a dugó. De ez már vszínû félig, vagy teljesen megtörtént.
Nekem 1 hétig távozott a nyákdugóm, és a szivárvány valamennyi színében láttam:D Na jó, ez túlzás, de volt kicsit véres, barnás, sárga, fehér, és átlátszó is. Aztán végre abbamaradt, 1-3 napra rá elkezdett szivárogni reggel a magzatvíz, másnap reggelre meglett a baba:D Én is kábé ilyen idõs terhes voltam mint te. Kerek 38 hétre szültem. Most már kezdhetsz készülõdni, nemsokára meglesz a baba:D Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: még folyik, beraktam zsepit de azon is van de még nem ázott át, nem merem azt hinni h az mert mult héten is igy jártam, hasmenésem volt most és második napja nem alszok.:(
A hasmenés ma volt. Mert az is egy jele, hogy beindul mindjárt a szülés. Akkor még én sem tudtam, de mind a kettõnél az elõzte meg. Figyeld magad, és ha van orvosod, szülésznõd telefonon konzultálj velük. Jajj, jobban izgulok mint te.
szia, van változás, majd azért írj

A nyákdugo csak akkor megy el, ha teljesen nyitva a méhszáj? Az enyém 29 héttöl 1 cm. -re nyitva. Kicsit több lett a folyásom is azota. Amig csak fehéres sárgás, akkor az nem nyákdugo?

35 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Nem csak akkor, én csak 1 ujjnyira voltam nyitva, amikor beértem a kórházba, de a nyákdugó már nem volt meg. Szerintem az még nem az, nekem legalábbis barnás volt. Olyan, mint a mensi végén. Könnyû szülést!

Szia! Nem csak akkor, én csak 1 ujjnyira voltam nyitva, amikor beértem a kórházba, de a nyákdugó már nem volt meg. Szerintem az még nem az, nekem legalábbis barnás volt. Olyan, mint a mensi végén. Könnyû szülést!
Én is 1 hónapig voltam 1 ujjnyira nyitva, a nyákdugó pedig a 34. héten ment el. A 39.-en szültem, és minden rendben volt végig..
Ja és barnás volt nekem is.
a nyákdugó kicsit zselé szerû, barnás színû és általában nem egyszerre távozik. Én sajnos alig 1 cm-re tágultam összesen (császároztak emiatt), de nekem is elment a nyákdugó.


A nyákdugó csak akkor megy el, ha kinyílt a méhszáj?

34hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! A nyákdugó akkor távozik, ha nyílik a méhszáj, több részletben is lehetséges. Összetéveszthetõ- gyulladt hüvely, folyás. Menj orvoshoz panaszoddal!

Szia! A nyákdugó akkor távozik, ha nyílik a méhszáj, több részletben is lehetséges. Összetéveszthetõ- gyulladt hüvely, folyás. Menj orvoshoz panaszoddal!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!