Találatok a következő kifejezésre: A nyákdugó akkor (94 db)

Ha elmegy a nyákdugó, akkor a méhszáj már nem zárt?

Legjobb válasz: szia! igen, a nyákdugó távozása a méhszáj nyílását jelzi. távozása után 24-72 órán belül általában beindul a szülés, persze vannak kivételek. én még egy hetet húztam rá a nyákdugó távozása után.

szia! igen, a nyákdugó távozása a méhszáj nyílását jelzi. távozása után 24-72 órán belül általában beindul a szülés, persze vannak kivételek. én még egy hetet húztam rá a nyákdugó távozása után.
Nekem mikor elment, 1 ujjnyira nyitva volt a szülésig.
Szia! Igen, azért megy el a nyákdugó mert nyílik a méhszáj. Nekem kerek 36 hetesen ment el és csak 3 nappal a kiírt idõpont elõtt szültem, szóval hetekkel utána.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szia, igen kezdõdik a tágulás, hogy mikor szülsz azt ebbõl nem tudod pontosan, de pl. én mindkét gyermekemet 12 órán belül megszültem.Azonban ismerek olyat is, aki két-három héttel késõbb szült!Hány hetes vagy?Könnyû szülést Neked!!!
2. vagyok, nekem is majdnem 4 hétig volt nyitva.
A kérdező hozzászólása: 39+2 hetes vagyok. Köszönöm csajok!

Ha tavozott a nyakdugom, akkor hamarosan jon mar ugye? Valaki nyakdugo tavozasa utan sex-elt meg?

Nektek a nyakdugo tavozasa utan mennyivel indult be a szules es hogyan???38+3hetes vagyok:-)Marmint szerintem a nyakdugo volt:-)

Legjobb válasz: Szia! Szerintem, ha kívánod a szexet, akkor csináld. De csak akkor, ha tényleg kívánod!!

Szia! Szerintem, ha kívánod a szexet, akkor csináld. De csak akkor, ha tényleg kívánod!!
A szex mehet, nem lesz gond. Lassan úgysem lehet sokáig :) )
Szexelni lehet, valószínû túl már nem hordod a babát. De nekem is még jó pár nap volt utána.
Azon a napon mikorra ki voltam írva szexeltünk és el is ment a nyákdugó fele. A második felét észre sem vettem, de rá 6 napra szültem meg. Van aki még aznap megszül, de mint látod még pár nap. 1 hétnél biztos nem lesz több... Gyors és szép szülést kívánok neked...
35. héten elment a nyákdugó, rá két hétre szültem. nem apácáskodtam közben ;)
nekem 36.héten ment el és 39.-be szültem, nekem a párom már akkor nemmert sexelnide ha a méhszájad nincs nyitva akkor még lehet
Nekem az elsõ babával este hét körül ment el a nyákdugó, este fél 11-kor pedig elfolyt a magzatvíz. A férjem este 10-kor jött haza, melózott, így esély sem volt szex-re. Elõtte nap viszont igen! A második babánál észre sem vettem semmi ilyesmit, szabályos fájásokkal kezdõdött, szintén este fél hét körül, majd fél 12-kor indultunk a kórházba, mert akkor már sûrûn jöttek a fájások. A burkot ott repesztették. Itt is volt elõzõ este szex. Miután az elsõ gyerek 35., a második 36. hétre született, így most, a 3.-nál már odafigyelek, hogy a végén mikor szexelünk majd!! :-D A szülés most júniusban lenne esedékes.
Ha nyitva a méhszájad, akkor is lehet, mert te már a finisben vagy.

Szülés beinditására szex ovszer nélkül-de ha nyitva van 1ujjnyira v elment a nyákdugó akkor ertőzés miatt ne, vagy csak gumival. Akkor mégis hogyan?

olvastam itt is h az indóban van vmi anyag ami indithatja a szülést. péntekre vagyok kiirva, hétfőn befektetnek ha nem jön a baba mert magas a vérnyomásom, viszont csak pénteken inditanának...nagyfiam miatt nem akarok ennyit korházban lenni!!!!gondoltam midnen praktikát bevetek amit lehet, hátha beindul addig magától a folyamat...de a nyákdugó elment szombaton-tehát valsz nyilik a méhszájam. most merek együtt lenni a párommal vagy sem ovszer nélkül? köszi

Legjobb válasz: Hát szerintem ilyenkor már ne csináljátok, ha már megindult a tágulás, és elment a nyákdugó. A szülés beindítására jó a szex, de alatta, inkább jobb ha nem. (Csak vélemény) Nehogy problémát (bevérzést pl) okozzon, ha már tágulsz. Ez a pár nap nem lesz könnyû, de drukkolok, hogy mielõbb túless rajta! Kórházban senki se akar, de ha muszáj, akkor muszáj!

Hát szerintem ilyenkor már ne csináljátok, ha már megindult a tágulás, és elment a nyákdugó. A szülés beindítására jó a szex, de alatta, inkább jobb ha nem. (Csak vélemény) Nehogy problémát (bevérzést pl) okozzon, ha már tágulsz. Ez a pár nap nem lesz könnyû, de drukkolok, hogy mielõbb túless rajta! Kórházban senki se akar, de ha muszáj, akkor muszáj!
Mi nem Mo.-on elunk, itt nem nezegetnek hogy hany ujjnyira vagy nyitva, nekem 1!!! Honappal a szules elott elment a nyakdugo es mi meg szexeltunk utana:-)bajom nem lett, de nem is segitett, 12 nappal hordtam tul a kisfiam.
Szia! Nálunk 31 hetesen ment el a nyákdugó, és nyíltam ki 2 ujjnyira!(sajna beindult a szülés, de vissza tudták tartani) Szóval a 37. hét után azt mondta a dokim, hogy nyugodtan sexelhetünk (az elejétõl tilos volt), mert nem gond habeindul! Szóval elhiheted volt mit pótolnunk:) Hát mi minden nap sexeltünk!A burok védi, azt mondta a doki!Nyugodtan csinálhatjuk ha jól esik (Õ is gondolta hogy jól fog) 39+4-re született a lányom! Óvszer nélkül csináltuk, és bennem ment el!Semmib fertõzésnem volt!

Milyen az amikor távozik a nyákdugo? Aki már szült annak mennyivel utána indult meg a szülés?

Legjobb válasz: Szia! Nekem szülés elõtt 1 héttel ment el a nyákdugó. Kocsonyás, áttetszõ anyag. Én pisilés után, a wc-papíron találtam meg, és kb a kis ujjam negyede, akkora volt. Remélem tudtam segíteni

Szia! Nekem szülés elõtt 1 héttel ment el a nyákdugó. Kocsonyás, áttetszõ anyag. Én pisilés után, a wc-papíron találtam meg, és kb a kis ujjam negyede, akkora volt. Remélem tudtam segíteni
Nekem 3 részletben ment el, véres nyákos cucc. Elkezdett szivárogni a magzatvízem, rá nem sokkal egy adag nyákdugó, majd sorba a többi.Ez volt szerda d.u. 4-kor és csütörtök reggel fél 8-ra szültem meg.(14, 5 óra)
Az elsõ babónál nem is vettem észre ilyesmit, teljesen zárt méhszájjal kezdõdtek a fájások és már a vajúdás alatt ment el valamikor, fogalmam sincs, mikor. A második babóval már egy ujjnyira nyitva voltam szülés elõtt egy hónappal, majd a nyákdugó több részletben való távozása után egy héttel szültem.
Elso babamnal 2 hettel elotte ment el a nyakdugo. Masik 2-nel nem talalkoztam vele, egeszsegugyi okokbol tervezett csaszarosok voltak.
Kicsi véres trutyi volt a bugyimban, eléggé megijedtem, de a doki megnyugtatott, hogy az valószínûleg a nyákdugó. Ez hétfõn volt, szerdán hajnalban kezdõdtek a fájások.
Nem ment el az egész, csak kb. egy 1 Ft-os nagyságú darab, amikor a doki megvizsgált az utolsó héten. Rá 2 napra szültem.
Nekem 3 hete vasárnap reggel, kocsonyás anyag kicsit véresen, és hétfõ hajnalban 1 órakor elfolyt a magzatvíz, 2-38-kor megszületett a kisfiam.
Szia, nekem péntek hajnalban ment el pisilés közben ilyen véres nyákos valami, péntek délutánra meglett a lányom.

Ha vasárnap elment a nyákdugóm akkor szerintetek mikor indul meg a szülés?

A véd?n? azt mondta egy-két nap de tegnap nst-n azt mondták jövö héten találkozunk pedig ott is mondtam hogy mi a helyzet.

Legjobb válasz: Szia! Én a nyákdugó távozása után 3 héttel és 4 nappal szültem :) Kiszámíthatatlan.

Szia! Én a nyákdugó távozása után 3 héttel és 4 nappal szültem :) Kiszámíthatatlan.
Nekem tegnap ment el, doki megnézte a méhszájam, a külsõ teljesen zárt, méhnyak megrövidülve, belsõ méhszáj nyitva. Azt mondta akármikor jöhet, de túl is hordhatom. Nem lehet tudni. :( 38h km
Nekem a magzatvíz folyt el eloszor, de a húgomnak a nyákdugó ment el, és rá pár órájára megszult.
nekem 1 hét volt mg utána, de akkor is már túlhordtam és indították
Nekem vasarnap ment el es szerdan szuletett meg pici fiam. Ez amugy teljes valtozo, nem lehet ebbol arra kovetkeztetni hogy mikor indul be a szules! De konnyu szulest kivanok neked!

Ha elmegy a nyákdugó, akkor mennyire van nyitva a méhszáj, mire lehet következtetni?

pont a 39.hetet betöltő nap hajnalán távozott. első babámmal zártan mentem szülni-inditottak-nem tágultam-császár lett. most reménykedhetek h beindult valami??? jóslók, keményedések is vannak,de csak elvétve naponta többször.köszi!

Legjobb válasz: Ha a nyákdugó távozik onnantól kezdve még 1 hétig is elhúzódhat mire megindul a szülés.

Ha a nyákdugó távozik onnantól kezdve még 1 hétig is elhúzódhat mire megindul a szülés.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem ez volt a kérdés:) ezt én is tudom:) hanem h ez a méhszáj tágulását jelenti ugy tudom, de mégis vajon hol tarthat a folyamat?
Úgy tudom, hogy kb fél/1 ujjnyinál távozik a nyákdugó. Sajnos ez még nem jelent semmit sem, nálam 3 hétre rá inditották, mert nem tágultam tovább. De azért reménykedj, szedj homeos bogyokat.

Ha pénteken elment a nyákdugóm, akkor kb. mennyi idő van még? és ha éjszaka ment a hasam kétszer, és a gyomrom is fájt, az is utalhat a szülés közeledtéhez?

Legjobb válasz: Nem tudom hány hetes vagy gondolom már a vége felé jársz ezek szerint.Saját tapasztalatom:elsõ lányomnál 38.héten elment a nyákdugó és 3. napra rá meglett a babánk.Könnyû szülést kívánok.

Nem tudom hány hetes vagy gondolom már a vége felé jársz ezek szerint.Saját tapasztalatom:elsõ lányomnál 38.héten elment a nyákdugó és 3. napra rá meglett a babánk.Könnyû szülést kívánok.
Ha távozik a nyákdugó, lehet akár még 1-2 hét is a szülésig. Nekem a szülés elõtti héten kezdõdött a hasmenés, aztán egy csütörtöki napon hajnalban távozott, és éjjel már bementünk a szülészetre, mert elég erõs fájásaim voltak. Péntek du. született meg a fiam. Úgyhogy nincs sok hátra! Kitartás, és szép szülést!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Ha elment a nyákdugó akkor mikorra számíthatok rá hogy beindul a szülés?

35 hetes és 2 napos kismama vagyok, és tegnap este elment a nyákdugó. A bels? méhszáj majdnem 2 ujjnyira nyitva van. Voltak 15 perces fájásaim de elmúltak. Mikorra várható a szülés vajon? Az orvos aki megvizsgált annyit mondott vagy még ma este vagy egy hét múlva találkozunk.

Legjobb válasz: A 36 het vegen ment el a nyakdugom, es kb. 24 ora mulva a magzatviz is; lehet 24 ora mulva indul be a szules, lehet par nap is de hallottam mar 3 hetet is 8 hetes kisfiu mamaja

A 36 het vegen ment el a nyakdugom, es kb. 24 ora mulva a magzatviz is; lehet 24 ora mulva indul be a szules, lehet par nap is de hallottam mar 3 hetet is 8 hetes kisfiu mamaja
Az orvosod jól mondta! Ez kiszámithatatlan. Én 41 és fél hétre szültem úgy, hogy be kellett inditani, pedig a 40. héten elment a nyákdugom!
Szia nekem elment a nyákdugó 40 hetessen, és 5 napjára szülést kellett indítanni.Ez mindenkinél változó.
Szia, nekem delelott ment el a nyakdugom es aznap ejjel kellett bemenni a korhazba. Fajasaim mar elotte ket hettel is voltak, de "csak" par oraig tartottak.. nem erosodtek es nem lettek rendszeresebbek se!
Nekem 10 napja ment el a nyákdugó és még semmi. 40 hetes vagyok. Teljesen változó. Mind három méhszájam nyitott. De semmi fájásom nincs kedden fekszek be és egy hét után inditják. De az is lehet , hogy neked csak 1-2 nap. Sok sikert és jó egészséget nektek!
Lehet, hogy már nem is aktuális a kérdés :-), de azért megírom a válaszomat, mert nekem még több idõ telt el a nyákdugó távozása és a szülés között, mint az elõttem szólóknak. Az elsõ babával 35 hetesen elment a nyákdugó, mindenki azt mondta, 1-2 napon belül szülni fogok, ehhez képest még 4 hétig bent maradt a baby. A nyákdugó távozása azt jelenti, hogy nyílik a méhszáj, de azt nem lehet tudni, mikor lesz belõle szülés: egy óra, egy nap, egy hét vagy egy hónap múlva... Bár, ha már két ujjnyi a méhszáj, nem lehet sok hátra! Könnyû szülést és jó babázást kíván egy 3. gyerekét váró 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a váalszokat! Még mindig nincs semmi jele hogy jönne a baba. Bár jó lenne ha még bent maradna pár hétig! Mindenkinek szép napot kívánok!
én 1 hétre rá szültem.

A nyákdugó akkor távozik ha elkezd nyílni a méhszáj?

Vagy attól az méh ott maradhat? Ezt nem értetem. Ha azt mondja a doki, hogy ki van nyílva a méhszájam, akkor valamikor már távozott a nyákdugó csak nem vettem észre?

Legjobb válasz: nekem a 28.héttõl nyitva volt a méhszájam egy ujjnyira. 34. Héten ment el a nyákdugó, 36.héten a méhszáj még ugyanúgy volt. A kiírt idõpont után 3 nappal született meg a fiam

nekem a 28.héttõl nyitva volt a méhszájam egy ujjnyira. 34. Héten ment el a nyákdugó, 36.héten a méhszáj még ugyanúgy volt. A kiírt idõpont után 3 nappal született meg a fiam

Ha a 32. héten elkezd részletekben távozni a nyákdugó, akkor meddig maradnak még bent a babák?

Ikerterhes vagyok és vasárnap töltöttem a 31.hetem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 35. héten ment el a nyákdugóm és 3 nappal túlhordtam a lányom. Igaz, nekem csak 1 pocaklakóm volt. Ikrekkel a 32. hét körül nem szoktak nálatok befektetni? Szerintem szólj a dokinak, mert én pl. kaptam tüdõérlelõ injekciót ha hamarabb jönne a babám. Pihenj sokat és ne idegeskedj!

Szia! Nekem a 35. héten ment el a nyákdugóm és 3 nappal túlhordtam a lányom. Igaz, nekem csak 1 pocaklakóm volt. Ikrekkel a 32. hét körül nem szoktak nálatok befektetni? Szerintem szólj a dokinak, mert én pl. kaptam tüdõérlelõ injekciót ha hamarabb jönne a babám. Pihenj sokat és ne idegeskedj!
szia! nekem pénteken volt 2 hete, hogy elment, és még egybe vagyok, pedig tegnapra voltam kiírva!
Nekem egy hétfõi nap ment el a nyákdugóm és szombaton a magzatvíz. Egy babám volt.
Nekem másnap reggel megindult a szülés!29.hétben jártam!
Szia Kedves Kismama! Hogy vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!