Találatok a következő kifejezésre: A nyákdugó átlátszó nyúlós (6 db)

A nyákdugó lehet átlátszó nyúlós? Vagy minden esetben barnás, véres nyúlós állagú?

Ma reggel lökés szerüen távozott átlátszó nyullós valami belöllem. Elötte tejfehér folyékony jött. Mi lehet ez? Kicsit fájdogál a hasam. 36 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia.Azt mondják a nyákdugó kocsonyás állagu´véres barnás valami.Nem mindenki találkozik vele.A múlthéten tölem is távozott 2xhófehér egybea´lló (kukac szerü)valami.Az orvosom azt mondta,a folyástól van.Én sem tudom,hogy mi volt az,es ma´r holap betöltöm a 40.hetet. Beszélj az orvosodda,mond el neki,hogy mit la´ttál. Ö megadja a választ.

Szia.Azt mondják a nyákdugó kocsonyás állagu´véres barnás valami.Nem mindenki találkozik vele.A múlthéten tölem is távozott 2xhófehér egybea´lló (kukac szerü)valami.Az orvosom azt mondta, a folyástól van.Én sem tudom, hogy mi volt az, es ma´r holap betöltöm a 40.hetet. Beszélj az orvosodda, mond el neki, hogy mit la´ttál. Ö megadja a választ.

Megijedtem! 29+2-hetes kismami, lehetséges, hogy a nyákdugó távozik? Ma valami átlátszó nyúlos dzsuva jött ki.

Legjobb válasz: Lehet, hogy folyás. A nyákdugóba keveredik egy kis rózsaszínes vér is. Mindenféleképpen kérdezd meg a dokit. Ha nyákdugó, akkor is lehet még pár hét a szülésig.

Lehet, hogy folyás. A nyákdugóba keveredik egy kis rózsaszínes vér is. Mindenféleképpen kérdezd meg a dokit. Ha nyákdugó, akkor is lehet még pár hét a szülésig.
Reméljük h nem az volt.Mindenesetre holnap feltétlenûl menj dokihoz.Addig meg feküdj. Drukkolok!
Ha átlátszó, akkor az nem a nyákdugó, az véres, rózsaszínes, állítólag, mert nekem nem távozott szülés elõtt (valószínû, hogy közben) De menj el a dokihoz, szerintem meg fog nyugtatni. De ha az is, akkor is heteid lehetnek még a szülésig. Könnyû szülést! 3 hós kislány anyukája

36 hetes terhes vagyok, két napja valami átlátszó zselészerű valami távozik. Nem túl sok kb 2 cm hosszú nyulós valamik. Lehet ez nyákdugó, vagy inkább fertőzés? Ha ez a nyákdugó hány hét lehet még szülésig? Van valami tapasztalat?

Legjobb válasz: Nagyon valószínû, hogy a nyákdugó. Nem lehet általánosítani, elõfordulhat, hogy a szülés elõtt 2 héttel, de lehet a szülés elõtt pár nappal, vagy akár pár órával is.

Nagyon valószínû, hogy a nyákdugó. Nem lehet általánosítani, elõfordulhat, hogy a szülés elõtt 2 héttel, de lehet a szülés elõtt pár nappal, vagy akár pár órával is.
Szia!!!Valoszínü , hogy a nyák dugo, de még nem azt jelenti hogy szülni fogsz én nekem is 35-36 héttõl folyamatosan távozott és 38-re meg szültem.ÜDV:2 honapos babo anyukája!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Kocsonyás, nyúlós, átlátszó valami távozott belőlem ami nem volt véres. Létezik hogy a nyákdugó volt, huzhatom még hetekig?

32 hkm

Legjobb válasz: Szerintem ha görcsölsz/keményedsz + még a nyákdugót is hagyod el, akkor menj el dokihoz. Nehogy koraszülés legyen a vége...

Szerintem ha görcsölsz/keményedsz + még a nyákdugót is hagyod el, akkor menj el dokihoz. Nehogy koraszülés legyen a vége...
nem feltétlenül véres. nekem sárga takony szerû volt, bocsi, . semmit nem jelent, mikor távozik, nekem elment a 37 héten, és onnantól mindennap távozott egy kevés egészen a szüléig, ami a 41 hét 1 napján volt, szóval több hét is lehet,
A kérdező hozzászólása: Párommal 3 hete nem voltunk együtt mert már egyikünknek sem az igazi és csak azért hogy sexeljünk nem fogunk :) Inkább a baba után. Remélem hogy tényleg nem lesz baj de tegnap elõtt otta szörnyû joslófájásaim vannak...
nekem is ma távozott egy darab 36 hetes vagyok reggel óta leszakad a derekam és a hátam is fáj állando keményedésim vannak. de az is lehet front van
az nem baj ha van jóslód ez természetes, kb ettõl a héttõl kezdõdnek el, .készül a méh a szülésre, edzi magát.
Kicsit talán korai, de nem feltétlenül ad okot az aggodalomra. Mostantól figyeld jobban a tested jelzéseit, hogy nehogy koraszülés legyen belõle. Én a nyákdugó távozása után 3 héttel szültem egyébként.
Szerintem nem lesz bajotok, de azért feküdj egy kicsit többet és ne emelj meg stb.Ha pedig úgy érzed valami nagyon nincsen rendben (vérzés vagy hasonló dolgok)akkor inkább irány a doki!jó babavárást nektek!:)
A nyákdugó sokféle lehet, tehát lehetett nyákdugó az, ami belõled jött. És igen, húzhatod még hetekig. Nekem az egyik terhességemnél az utolsó 5 hétben folyamatosan távozott, ahogy folyamatosan nyílt a méhszáj (mindig újratermelõdött). De az is lehet, hogy csak a folyásod volt nyálkásabb.

39 hetes vagyok, és tegnap óta kétszer észrevettem valami furcsa váladékot távozni (nyúlós átlátszó)? Lehet, hogy ez már a nyákdugó lehetett? Mennyi lehet még a szülésig így?

Minden nap szurkálást érzek a méhszájamnál, és 1 hete vannak mensis görcseim.

Legjobb válasz: Ez valószínûleg a nyákdugó. Hallottam olyanról is aki egy hétig is húzta utána. A mensi görcs, ha rendszeres idõközökben jön, akkor lassan itt az idõ, addig ki tudja (van akinek több mint egy hónapig vannak jósló fájásai szülés elõtt).

Ez valószínûleg a nyákdugó. Hallottam olyanról is aki egy hétig is húzta utána. A mensi görcs, ha rendszeres idõközökben jön, akkor lassan itt az idõ, addig ki tudja (van akinek több mint egy hónapig vannak jósló fájásai szülés elõtt).
Nekem már 35. héten távozott a nyáldugó egy része és a 37. héten megszületet a pici lány. Szerintem ez mindenkinél másképp van. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy a nyákdugó szülés elõtt 2-3 héttel távozik. De ez nálad már nem igazán lehetséges. Van akinek csak közvetlen a szülés elõtt távozik. Szerintem készülj fel! Könnyû szülést! 1 hónapos anyuka

A nyákdugó lehet olyan hogy szintelen, átlátszó, olyan mint az izgalmi állapotban lévő nyúlós valami, csak persze sokkal erősebb? Bocs a megfogalmazásért, de ehhez hasonlít, a wc papíron vettem észre tegnap reggel meg ma is 2x.

Nem vagyunk együtt a párommal 2 hónapja szexuálisan,szóval az nem lehet. :)

Legjobb válasz: nekem olyan volt mint egy takonylabda-már bocsánat a kifejezésért.kicsit sárgás-barnás-rózsaszínes volt,és csak egyszer "jött" belõlem,egy kicsit nagyobb folyással mint ált szokott lenni.ez egy hete volt,de a szülésnek még semmi jele :( könnyû szülést 38 hetes

nekem olyan volt mint egy takonylabda-már bocsánat a kifejezésért.kicsit sárgás-barnás-rózsaszínes volt, és csak egyszer "jött" belõlem, egy kicsit nagyobb folyással mint ált szokott lenni.ez egy hete volt, de a szülésnek még semmi jele :( könnyû szülést 38 hetes
39-héten voltam, és belõlem is jött olyasmi, pár napon keresztül, de nem az volt mert szülés elõtt ment el és abban vér is volt.De olyat is olvastam itt akinek ugy nézett ki mint amit te is leirtál

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!