Találatok a következő kifejezésre: A nyákdugó átlátszó (14 db)

Milyen állaga van a magzatvíznek, sima fehér színű (átlátszó) olyan mint a víz? És a nyákdugó? Az ilyen véres valami? Mert egy pár napja ilyen darabos, zöldes, erős folyásom van. és már kezdek félni.32hetes vagyok amugy

Legjobb válasz: A magzatvíz átlátszó, a nyákdugó ha távozik akkor sárgás nyúlós valami, vérezhet is, de ez ami neked van,sztem orvost kíván, nézesd meg, nehogy baj legyen.

A magzatvíz átlátszó, a nyákdugó ha távozik akkor sárgás nyúlós valami, vérezhet is, de ez ami neked van, sztem orvost kíván, nézesd meg, nehogy baj legyen.
A kérdező hozzászólása: igen minden rendben van már 1évesek elmúltunk:)
A zöldes folyás nem sok jót jelent.Azonnal orvos.
szia...most keresgéltem itt az oldalon, ráakadtam a kérdésedre, mivel elhasználtam a canesten tabit, de még mintha lenne egy pici zöldes, nyúlós folyásom...na mind1, végül is csak azt akartam kérdezni, hogy minden rendben volt a szülésnél?Jól vagy te is meg a baba is?
A kérdező hozzászólása: jól van értem...azért köszi a válaszokat:)
Nem azért írtam, hogy megijedj.Nem akartalak megijeszteni, ne haragudj.Ne félj, biztos nincs semmi baj.Csak ellenõriztesd magad a dokiddal.De ne félj.:)
A kérdező hozzászólása: Na mostmár tényleg megijedtem....:S.....na mind1 jövõhéten doki!
Nyugi, nem fog beindulni a szülés a vizsgálatoktól.De ha még most kiderül, hogy egészséges vagy, csak felfáztál picit, akkor megnyugodhatsz.Ha meg bajod van, még idõben kikezelhetik.Vigyázz magadra és a kicsire.Már nem csak magadért vagy felelõs.:)
A kérdező hozzászólása: ja hát a kiskönyvembe már van vagy 15 db pecsét...úgyhogy attól nem aggódom!Minden vizsgálaton voltam eddig, csak mondom a méhszájvizsg.nem!!
Egyébként sem értem, hiszen ha nem jársz rendszeresen vizsgálatra, akkor úgytudom elesel az anyasági támogatástól is.Pecséttel igazolja az orvos, hogy legalább négy alkalommal voltál nála vizsgálaton.
A kérdező hozzászólása: majd jövõhéten megyek utrahangra, ja és méhszájvizsgálatra...és akkor majd szólok neki nézzen meg!de én ugy félek ezektõl a vizsgálatoktól és ha beindul a szülés vagy lesz valami baj??
Hát akkor itt az ideje, mert súlyosan megbetegedhet a babád, ha kikezeletlen fertõzésed van.Van egy pár betegség, ami bár tünetmentes, beteggé teheti a babát, akár a szülés alatt is megfertõzõdhet.Kérlek menj el kenetvételre a saját és a baba érdekében.
A kérdező hozzászólása: õszintén megmondom 33 hétben járok és engem még doki egyszer sem vizsgált meg úgy....egyedül csak a hüvelyi ultrahangon voltam 16 hetesen..ennyi
Azt írod, mindig ilyen folyásod volt.Az orvos nem vizsgálta ki, hogy mitõl van, mielõtt terhes lettél?
A kérdező hozzászólása: Akkor ez se a magzatvíz se a nyákdugó???amugy ez már kisebb korom óta ilyen folyásom van....csak mostanába olvasom a kérdéseket hogy igy a magzatviz ugy a nyákdugó és megijedtem:S
A magzatvíz sima átlátszó, vízszerû folyadék.A nyákdugó kocsonyás változó állagú véres kicsit üvegesnek tûnõ dolog.Fel fogod ismerni.De hétfõn mindenképp menj orvoshoz.Utolsó voltam.
Nem akarlak megijeszteni, de azt olvastam egy nagyon jó kismamakönyvben, hogy ha zöldes vagy habos a folyás, fel kell keresni a dokit, mert lehet valami fertõzés lépett fel.Tényleg nem akarlak megijeszteni, de inkább feleslegesen legyen egy utad a dokihoz, minthogy bajod legyen.
szupi, örülök, és köszi hogy írtál:)

Megijedtem! 29+2-hetes kismami, lehetséges, hogy a nyákdugó távozik? Ma valami átlátszó nyúlos dzsuva jött ki.

Legjobb válasz: Lehet, hogy folyás. A nyákdugóba keveredik egy kis rózsaszínes vér is. Mindenféleképpen kérdezd meg a dokit. Ha nyákdugó, akkor is lehet még pár hét a szülésig.

Lehet, hogy folyás. A nyákdugóba keveredik egy kis rózsaszínes vér is. Mindenféleképpen kérdezd meg a dokit. Ha nyákdugó, akkor is lehet még pár hét a szülésig.
Reméljük h nem az volt.Mindenesetre holnap feltétlenûl menj dokihoz.Addig meg feküdj. Drukkolok!
Ha átlátszó, akkor az nem a nyákdugó, az véres, rózsaszínes, állítólag, mert nekem nem távozott szülés elõtt (valószínû, hogy közben) De menj el a dokihoz, szerintem meg fog nyugtatni. De ha az is, akkor is heteid lehetnek még a szülésig. Könnyû szülést! 3 hós kislány anyukája

36 hetes terhes vagyok, két napja valami átlátszó zselészerű valami távozik. Nem túl sok kb 2 cm hosszú nyulós valamik. Lehet ez nyákdugó, vagy inkább fertőzés? Ha ez a nyákdugó hány hét lehet még szülésig? Van valami tapasztalat?

Legjobb válasz: Nagyon valószínû, hogy a nyákdugó. Nem lehet általánosítani, elõfordulhat, hogy a szülés elõtt 2 héttel, de lehet a szülés elõtt pár nappal, vagy akár pár órával is.

Nagyon valószínû, hogy a nyákdugó. Nem lehet általánosítani, elõfordulhat, hogy a szülés elõtt 2 héttel, de lehet a szülés elõtt pár nappal, vagy akár pár órával is.
Szia!!!Valoszínü , hogy a nyák dugo, de még nem azt jelenti hogy szülni fogsz én nekem is 35-36 héttõl folyamatosan távozott és 38-re meg szültem.ÜDV:2 honapos babo anyukája!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

A nyákdugó lehet átlátszó?

Valamilyen kocsonyás víztiszta átlátszó dolog jött bel?lem, ez lehet a nyákdugó?

Legjobb válasz: Igen! Simán lehet,nekem is átlátszó volt,pont mint egy adag takony

Igen! Simán lehet, nekem is átlátszó volt, pont mint egy adag takony
Attól, hogy a nyákdugó elment még nem kell menni a korházba.Az lehet elõtte 2 nappal vagy akár hetekkel is.Majd ha rendszeres fájása lesz/magzatvíz elfolyás.De már nem sok van vissza.Igen lehet a nyákdugó.Mindenkinél más.
Én is azon vagyok most már, hogy lehetett átlátszó a nyákdugó. Én még csak a 38. hétben vagyok, de egy hete elég durva összehúzódásaim voltak órákon keresztül, amirõl kiderült, hogy csak jósló, viszont a pocakom másnapra leszállt és szintén másnap a te leírásodnak megfelelõ színtelen nyálkás sûrû dolog távozott belõlem. Mint mondjuk a színtelen zselatin. Én akkor lebeszéltem magamat arról, hogy ez a nyákdugó lenne, mert mindenki arról számolt be, hogy az színes (barna, piros, rózsaszín). Szerintem nálam nem is egyben jött, mert tegnapelõtt ismét volt egy jelentõsebb adag. Korábban még soha nem találkoztam hasonlóval és ez alapján, amit a többiek írtak, most már én is azt hiszem, hogy ez nyákdugó volt. Neked mekkora mennyiségû volt kb?
Nekem is fehéres, átlátszó volt, reggel fél 7kor ment el, fél8kor a magzatvíz is , este 7re meglett a lányom.
Az enyém mind a 3 gyermekemmel takonyszerû átlátszó de vércsikos volt.bö 2 ujjnyi voltam mikor kicsuszott mindhárom alkalommal.
szerintem indulhatok a korházba irj hogy milett

31 hetesen sûrû, kocsonya szerû átlátszó cucc jön belõlem (kevés, tegnap is jött), ugye ez normális dolog és nem a nyákdugó távozik?

Legjobb válasz: Nyakdugo szerintem! Ez mar a szules jele. Elso gyermekemnel a dugo tavozasa utan egy hettel szultem, masodiknal aznap

Nyakdugo szerintem! Ez mar a szules jele. Elso gyermekemnel a dugo tavozasa utan egy hettel szultem, masodiknal aznap
Nálam a kocsonyás, nyákdugóra hajazó cucc gyulladás mellékterméke volt. Nem fájt semmim, nem is éreztem hogy gond lenne, de egyre több lett, aztán az egyik aktuális vizsgálatnál a doki szépen felírt 2 féle antibigyót. Addig azt hittem, hogy nyákdugó, mert ez már a 38. hét végén volt.
Ezzel menj be kórházba, én bementem, a férjem szerint ilyenkor muszáj (õ orvos). Leírásra ez nyákdugónak hangzik, nekem is az volt, de végül csak 5 héttel késõbb szültem. Nézzenek rád mindenképpen szerintem.
A kérdező hozzászólása: Nem voltunk együtt már nagyon rég óta. Bevettem 1000 mg Mg-ot, és próbálok pihenni (amennyire a fiam engedi)
Voltatok egyutt a paroddal tegnap vagy akar azelott?? Nalam az szokott ilyet okozni es nem nyakdugo, hanem sperma... Nem guszti, de nem is aggodnivalo... Nyugi
A kérdező hozzászólása: Az enyém hasonlít némelyikre (sárgás-átlátszó), de elég kevés jött belõlem. Tegnap is kevés volt. Pihenni nehéz egy lábadozó másfél éves mellett de megpróbálom. Köszi a válaszokat!
Pihenj sokat. Belõlem is ilyen cucc távozott a 27.héten, de még egyben vagyunk :) Nemhiszem, hogy nyákdugó lenne. Undorító de itt vannak képek a nyákdugóról. [link]
A kérdező hozzászólása: A hívott szám nem elérhetõ :(
A kérdező hozzászólása: Hûû, pedig elkezdtem idegeskedni. Megpróbálom felhívni a dokit, de nem is õ szokta felvenni a telefont hanem egy asszisztens aki semmire sem tud válaszolni. A kórház pedig majdnem 2 óra vonattal + BKV, és a másfél évesemet is cipelhetem. Csak ne a nyákdugó legyen, így is végig stresszes a terhességem...
Nyákdugónak tûnik. Hetek is eltelhetnek a szülésig a nyákdugó távozásától, de mivel Te még csak 31 hetes vagy, én a helyedben biztos, hogy szólnék az orvosnak. Nagyon korai még.
Majdcsak nem. En azt irtam hogy nalam hogy volt. Nalad leget maskepp lesz! Nehogy elkezdj idegeskedni! De szerintem szolj a dokidnak hogy mi a helyzet! O biztos tud okosabbat mondani
A kérdező hozzászólása: Jajj ne már, még csak 31 hetes vagyok... Megbolondulok ha beindul a szülés!
A kérdező hozzászólása: Most voltam az ügyeleten, megvizsgáltak és semmi gond nincs, azt mondták hogy normális a zselé szerû "folyás" terhesség alatt. Ezek után majd nem fogom észrevenni a nyákdugót ha itt lesz az ideje :) Na az legyen a legnagyobb probléma :) Köszi a válaszokat!

Kocsonyás, nyúlós, átlátszó valami távozott belőlem ami nem volt véres. Létezik hogy a nyákdugó volt, huzhatom még hetekig?

32 hkm

Legjobb válasz: Szerintem ha görcsölsz/keményedsz + még a nyákdugót is hagyod el, akkor menj el dokihoz. Nehogy koraszülés legyen a vége...

Szerintem ha görcsölsz/keményedsz + még a nyákdugót is hagyod el, akkor menj el dokihoz. Nehogy koraszülés legyen a vége...
nem feltétlenül véres. nekem sárga takony szerû volt, bocsi, . semmit nem jelent, mikor távozik, nekem elment a 37 héten, és onnantól mindennap távozott egy kevés egészen a szüléig, ami a 41 hét 1 napján volt, szóval több hét is lehet,
A kérdező hozzászólása: Párommal 3 hete nem voltunk együtt mert már egyikünknek sem az igazi és csak azért hogy sexeljünk nem fogunk :) Inkább a baba után. Remélem hogy tényleg nem lesz baj de tegnap elõtt otta szörnyû joslófájásaim vannak...
nekem is ma távozott egy darab 36 hetes vagyok reggel óta leszakad a derekam és a hátam is fáj állando keményedésim vannak. de az is lehet front van
az nem baj ha van jóslód ez természetes, kb ettõl a héttõl kezdõdnek el, .készül a méh a szülésre, edzi magát.
Kicsit talán korai, de nem feltétlenül ad okot az aggodalomra. Mostantól figyeld jobban a tested jelzéseit, hogy nehogy koraszülés legyen belõle. Én a nyákdugó távozása után 3 héttel szültem egyébként.
Szerintem nem lesz bajotok, de azért feküdj egy kicsit többet és ne emelj meg stb.Ha pedig úgy érzed valami nagyon nincsen rendben (vérzés vagy hasonló dolgok)akkor inkább irány a doki!jó babavárást nektek!:)
A nyákdugó sokféle lehet, tehát lehetett nyákdugó az, ami belõled jött. És igen, húzhatod még hetekig. Nekem az egyik terhességemnél az utolsó 5 hétben folyamatosan távozott, ahogy folyamatosan nyílt a méhszáj (mindig újratermelõdött). De az is lehet, hogy csak a folyásod volt nyálkásabb.

16-ra vagyok kiirva, hetek óta folyásom van, egy két napja kocsonyás, átlátszó, szagtalan darabok távoznak belőlem. Ez lehet a szülés előtti jel? Vagy netán ez a nyákdugó?

Legjobb válasz: Szia!!!Nekem is ugyan ez volt,de nekem tojás fehérje szerü anyag is távozott az orvosom azt mondta hogy ez a nyákdugo.Rá 2hétre meg is szültem.ÜDV:2hos baba anyukája!!

Szia!!!Nekem is ugyan ez volt, de nekem tojás fehérje szerü anyag is távozott az orvosom azt mondta hogy ez a nyákdugo.Rá 2hétre meg is szültem.ÜDV:2hos baba anyukája!!
Igen, ez valószinû, hogy a nyákdugó.De lehet, hogy megvárja a 16.-át. Könnyû szülést kivánok neked! ÜDV.

Zselés, kb.5 cm hosszú, átlátszó, technokol-ra emlékeztető váladék a nyákdugó?

Kb. 1 órája voltam wc-n és ezt "találtam" a wc papíron. Azóta semmi. Ez a nyákdugó volt?

Legjobb válasz: Több,mint valószínû. Nekem az elsõ ask után ment el egy része,a másik meg egy esti séta közben. Azt hittem elfolyt a vizem,de itthon szomorúan tapasztaltam,hogy csak a nyákdugó egy darabja volt :-) lehet jön majd nagyobb darab is,lehet sok kis részletben fog távozni. 3 hetes kisfiú anyukája

Több, mint valószínû. Nekem az elsõ ask után ment el egy része, a másik meg egy esti séta közben. Azt hittem elfolyt a vizem, de itthon szomorúan tapasztaltam, hogy csak a nyákdugó egy darabja volt :-) lehet jön majd nagyobb darab is, lehet sok kis részletben fog távozni. 3 hetes kisfiú anyukája
Sajnos nem tudom megmondani, de amit hallottam róla: véres darabkák vannak benne, vagy barnás... A védõnõm szerint olyan érzés, mikor távozik, mintha kiesne valami (bár õ még sohasem szült) 38 hkm
A kérdező hozzászólása: :) ) Ezen jót nevettem Kedves Második. Az én védõnõm is úgy adja a tanácsokat, hogy még nem szült. Na mindegy, köszönöm a válaszokat. Ez a várakozás már megõrjít. :(
A 2. vagyok. Nekem is nevetségesnek tûnt, pláne amiatt, hogy úgy mondta nekem, mintha õ már átélte volna és tudná... Lehet, hogy hülyeség az egész, de mint írtam, én ezt hallottam az egész nyákdugó témáról... Sokaknak pl nem is távozik, csak vmikor szülés elõtt közvetlenül, mivel észre sem veszik...
A kérdező hozzászólása: :) Igen, az én védõnõm is akkora átéléssel szokta mondani... Én is sokféle verziót hallottam már. Van aki észre sem veszi, hogy távozott. Barátnõmnek 5 héttel !! szülés elõtt, nõvéremnek 2 nappal. Valakinek véres, valakinek átlátszó, úgyhogy fogalmam sincs, hogy nekem az volt-e. Köszönöm a tanácsokat.
szi öszintén az enyém 2 nap alatt ment el, nagy darab volt az elsõ kb 6-7 cm tömör sárgás zöldes kicsit rozsaszin valami, olyan mint a peteérési sürü folyás csak több, és egyben volt mint a kocsonya. másnap ugyanez csak kevesebb aznap délután császár lett sürgös. mert a zöld nem jo, meconiumos magzatviz volt igy sietni kellett sajnos. ha neked is zöld lesz bármi, dugo vagy vized azonna korház..
A kérdező hozzászólása: Sajnálom utolsó, hogy császár lett a vége. Köszi a figyelmeztetést. Tegnap is "találkoztam" olyan zselés, számomra idegen dologgal. Úgyhogy szerintem az a dugó volt. Remélem a héten babázhatok, mert vasárnap lejár a terminusom. :( Minden jót!

39 hetes vagyok, és tegnap óta kétszer észrevettem valami furcsa váladékot távozni (nyúlós átlátszó)? Lehet, hogy ez már a nyákdugó lehetett? Mennyi lehet még a szülésig így?

Minden nap szurkálást érzek a méhszájamnál, és 1 hete vannak mensis görcseim.

Legjobb válasz: Ez valószínûleg a nyákdugó. Hallottam olyanról is aki egy hétig is húzta utána. A mensi görcs, ha rendszeres idõközökben jön, akkor lassan itt az idõ, addig ki tudja (van akinek több mint egy hónapig vannak jósló fájásai szülés elõtt).

Ez valószínûleg a nyákdugó. Hallottam olyanról is aki egy hétig is húzta utána. A mensi görcs, ha rendszeres idõközökben jön, akkor lassan itt az idõ, addig ki tudja (van akinek több mint egy hónapig vannak jósló fájásai szülés elõtt).
Nekem már 35. héten távozott a nyáldugó egy része és a 37. héten megszületet a pici lány. Szerintem ez mindenkinél másképp van. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy a nyákdugó szülés elõtt 2-3 héttel távozik. De ez nálad már nem igazán lehetséges. Van akinek csak közvetlen a szülés elõtt távozik. Szerintem készülj fel! Könnyû szülést! 1 hónapos anyuka

A nyákdugó lehet átlátszó nyúlós? Vagy minden esetben barnás, véres nyúlós állagú?

Ma reggel lökés szerüen távozott átlátszó nyullós valami belöllem. Elötte tejfehér folyékony jött. Mi lehet ez? Kicsit fájdogál a hasam. 36 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia.Azt mondják a nyákdugó kocsonyás állagu´véres barnás valami.Nem mindenki találkozik vele.A múlthéten tölem is távozott 2xhófehér egybea´lló (kukac szerü)valami.Az orvosom azt mondta,a folyástól van.Én sem tudom,hogy mi volt az,es ma´r holap betöltöm a 40.hetet. Beszélj az orvosodda,mond el neki,hogy mit la´ttál. Ö megadja a választ.

Szia.Azt mondják a nyákdugó kocsonyás állagu´véres barnás valami.Nem mindenki találkozik vele.A múlthéten tölem is távozott 2xhófehér egybea´lló (kukac szerü)valami.Az orvosom azt mondta, a folyástól van.Én sem tudom, hogy mi volt az, es ma´r holap betöltöm a 40.hetet. Beszélj az orvosodda, mond el neki, hogy mit la´ttál. Ö megadja a választ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!