Találatok a következő kifejezésre: A nyák hogy a (637 db)

Azt hallottam, ha valakinek kiszívják a nyakát, hogy a kiszívás következtében szétroncsolódnak a hajszálerek és ezért marad folt a helyén. Ez igaz? Vagy csak kamu?

Valaki aki pontosan tudja, mi történik ekkor, kérem írja le.köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: Igen igaz, ez is ugyan olyan véraláfutás, mint mikor beütöd valamidet. Pár nap alatt kitisztul az alvadt vér a szövetbõl.

Igen igaz, ez is ugyan olyan véraláfutás, mint mikor beütöd valamidet. Pár nap alatt kitisztul az alvadt vér a szövetbõl.
A kérdező hozzászólása: Akkor semmi következménye nincs.Köszönöm, megnyugtattatok.:)
Igen, pont az történik, mint egy monoklinál.
Miért olyan fontos, mi történik ilyenkor? Úgyis csak az effekt a lényeg. Ottmarad a nyoma, aztán pár napra rá felszívódik.

Ha valakit egyszer nyakon lőnek pisztolylőszerrel, túlélheti? Hol kell eltalálni ahhoz a nyakát hogy túlélje, vagy hogy ne?

Nem .50 AE lőszerre gondoltam, kisebbekre, .22-es, .25-ös, .32-es, 9 mm short, ilyenek.

Legjobb válasz: Túlélheti, ha a golyó nem ér olyan szervet. Mivel a nyakban mennek az ütõerek, plusz ugye a gerinc ott csatlakozik a fejhez ezért a nyak kifejezetten sérülékeny ilyen szempontból. Túlélheti az ember, de elég kicsi rá az esély, nagy szerencse kell hozzá. Egyébként, ha fejbelõnek valakit egy 22-es közelrõl ugyanúgy meghal, mintha egy ágyúval lõttek volna rá...

Túlélheti, ha a golyó nem ér olyan szervet. Mivel a nyakban mennek az ütõerek, plusz ugye a gerinc ott csatlakozik a fejhez ezért a nyak kifejezetten sérülékeny ilyen szempontból. Túlélheti az ember, de elég kicsi rá az esély, nagy szerencse kell hozzá. Egyébként, ha fejbelõnek valakit egy 22-es közelrõl ugyanúgy meghal, mintha egy ágyúval lõttek volna rá...
"Az elsõ "próbáld ki"-ját nem minõsíteném, " Pedig a puding próbája az evés.
Próbáld ki baz meg! Ha tarkón lövöd, nem a koponyáját, hanem a gerincvelõt, akkor vagy meghal vagy lebénul.Vagy eltalálod az ütõeret és fél perc alatt elvérzik, de ha szerencséje van, akkor csak át megy vagy benne marad a lövedék a nyakában és túléli.
A kérdező hozzászólása: Kösz az eddigi válaszokat! Az elsõ "próbáld ki"-ját nem minõsíteném, de a válasz többi része érthetõ. Azért kérdezem, mert nyakon lövést mostanában több filmben is láttam, ezen kívül a baráti társaságomban szóba kerültek mostanban a kiskaliberû (ami kalibereket felsoroltam) önvédelmi pisztolyok is.
Nagyapámat nyakszirten lõtték az oroszok háborúban és túlélte. Gondolom valami PPS lehetett.
A kérdező hozzászólása: Kösz az információt!
Van olyan, akinek a fejébe lõttek, mégis túlélte.
Persze csak izmot és csontot ért és nem 0 fokból hátulról, hanem kb 45 fokból sréhen, így nem bénult le és egyéb baja sem lett a roncsolódáson kívül. Az idegek pár centivel arrébb futnak.
Hogy ne élje túl: - légcsõ (fulladás, amennyiben nincs légcsõmetszés) - artéria (elvérzik) Hogy túlélje: - gerincvelõ (nyaktól lefele bénulás) - izom
Nem lesz így mindig. Ne a nyakhoz, hanem lentebb kell kicsit tenni a rudat.
én rátekerek valamit, általában egy törölközõt ha netán nyomja a csuklyám. egyébként ja, ne nyakal tartsd a súlyt hanem a csuklyádon legyen a rúd.
Tegyél a nyakadba törülközõt.
nyakvédõ szivacs? nem értem, nálunk van..
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek! így már sokkal jobb.

Hogyan szívjam ki úgy a nyakát, hogy ne fájjon neki?

Legjobb válasz: szerintem isteni ha kiszívják a nyakad. :) egyébként nem lehet úgy hogy ne fájjon :D ha akarod ha nem fájni fog.. :P az elõttem lévõknek meg annyit hogy nem azt kérdezte hogy mit gondoltok arról "ha valaki szívja a másiknak a nyakát?" -.-" feleslegesek az ilyen válaszok.

szerintem isteni ha kiszívják a nyakad. :) egyébként nem lehet úgy hogy ne fájjon :D ha akarod ha nem fájni fog.. :P az elõttem lévõknek meg annyit hogy nem azt kérdezte hogy mit gondoltok arról "ha valaki szívja a másiknak a nyakát?" -.-" feleslegesek az ilyen válaszok.
rólad is megvan a véleményem..látszik h kb 15 lehetsz:D ha fáj a párodnak vmi akkor minek csinálod?gondolkozz már el ezen, hogy mi jó egy bazi nagy piros foltban, azután nyisd ki a szádat
Morfium.
vámpír vagy XD
Én is undorítónak találom, de egyszer a barátommal úgy belemelegedtünk a dolgokba, hogy észre sem vettem, és kiszívta a nyakam. Nekem nem fájt. Viszont nagyon csúnya volt. Szerintem akarattal ne szívd ki a nyakát. Ha tényleg az izgalom hevében csinálod, akkor meg úgyse fog feltûnni neki.
Sehogy. Szerintem irritáló, mikor valaki ki akarja szívni a másik nyakát...
Nincs nagyobb problémád?
Ha fáj is neki minek akarod kiszívni?:D:D ezt a hülyeséget he... istenem de gyerekes
sose értettem egyesek mit élveznek ebben... menj vámpírnak erdélybe
szerintem haladj egy kicsit lefelé és ott szivkálj

A nyákot hogy kell megvizsgálni? Aktus másnapján gondolom bezavar erőteljesen a sperma a nyák állagába. Hogy lehet akkor reális képet kapni, hogy ne keverjem össze esetleg a peteérést jelző mintával?

Legjobb válasz: nemlehet összekeverni. én nemtudnám mert pl a sperma vagy a hüvelynedv az inkább folyékonyabb. a nyák az meg olyan mint a tojásfehérje de annál sokkal sürübb. és nemlehet vagy aliglehet szétszedni. olyan mint a gumi. és nyúlik jo hoszura . a sprma viszont nemnyulik vagy csak kicsit

nemlehet összekeverni. én nemtudnám mert pl a sperma vagy a hüvelynedv az inkább folyékonyabb. a nyák az meg olyan mint a tojásfehérje de annál sokkal sürübb. és nemlehet vagy aliglehet szétszedni. olyan mint a gumi. és nyúlik jo hoszura . a sprma viszont nemnyulik vagy csak kicsit
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...a sperma kis idõ alatt vízszerûvé válik, ami késõbb távozik a hüvelybõl az is. A nyák pedig olyan, mint a tojásfehérje, egyáltalán nem folyós, hanem gumis.
Én se tudom megkülönböztetni, pont nemrég kérdeztem hasonlót. :-) De tudjátok mit, nem is akarom megkülönböztetni, csináljuk és kész. :-)

Ha egy srác (17) még nem akar senkivel sem járni, előfordulhat, hogy egy lány, aki amúgy tetszik neki, addig jár a nyakára, hogy mégis lesz valami?

Hogyan hódítsam meg a fiút, ha nincs senkije de fél egy kapcsolattól?(talán éretlen is)

Legjobb válasz: NE járj a nyakára! Csak megutáltatod magad. Inkább legyél haver. Jó haver, még jobb haver ;) Ne sürgesd, hagyd, had menjen a dolog az õ tempójában. Ha tényleg tetszel neki és valójában a lányokra bukik biztos fog lépni, de adj neki idõt. Az is lehet, hogy csak nem akar megbántani, mert tudja, hogy tetszik neked és valójában nem jössz be neki.

NE járj a nyakára! Csak megutáltatod magad. Inkább legyél haver. Jó haver, még jobb haver ;) Ne sürgesd, hagyd, had menjen a dolog az õ tempójában. Ha tényleg tetszel neki és valójában a lányokra bukik biztos fog lépni, de adj neki idõt. Az is lehet, hogy csak nem akar megbántani, mert tudja, hogy tetszik neked és valójában nem jössz be neki.
hol vannak ilyen lányok akik szeretnek fiúkat meghódítani? rám csak minden lány bámul mint borjú az új kapura, de senki nem jön oda. (sajna én sem mivel beszari vagyok)
Kérdezd meg, hogy mi a véleménye rólad ;) Aztán esetleg arról is érdeklõdhetsz, hogy mikor döntene úgy, hogy közelebbi ismeretséget köt egy lánnyal, mert akkor te is úgy terveznél, hogy az idõtájt szabaddá teszed magad :D
A kérdező hozzászólása: Nem, csak arra, hogy egy másik lánnyal mi a helyzet, azt mondta, csak barátok.
Akkor bizony sanszos a dolog :) Rá még nem kérdeztél, igaz?
A kérdező hozzászólása: Más lányokkal nincs zavarban. (osztálytársak vagyunk)
Lehet csak azért van zavarban, mert csaj vagy. Megfigyelted, hogy más lányokkal hogy viselkedik?
A kérdező hozzászólása: Haverok vagyunk és õ kezdte a barátkozást. A jelekbõl (zavarban van, néz) úgy veszem le, tetszhetek neki. (?)
Vagy addig jár a nyakára, hogy végképp nem akar majd semmit tõle!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! :)

Kiszivták a nyakam, hogy lehet ezt eltüntetni? :S Vagy kimagyarázni?

Szal az volt h csajommal külön szilvesztereztünk és én a buliban (ahol voltam) öszejöttem egy másik csajjal és az idióta kiszivta a nyakam pedig mondtam neki h ne :S Még mindig látszik és pár óra múlva taliznom kell a csajommal :S:S Mivel lehet ezt eltüntetni? Vagy hogy magyarázhatnám ki magam, nyakbavágtak, vagy mi? Az a baj h tegnap is talizni akart csak áttoltam mára azt mondtam neki h olyan másnapos vok h szarul vok de most már nem tudom még tologatni :S Segicsetek pls

Legjobb válasz: A legjobb magyarázat, hogy elmondod hogy kiszívták a nyakad. Én meg is dughattam volna egy csajt, de nem tettem, mert barátnõm van... Megérdemled XD F/19

A legjobb magyarázat, hogy elmondod hogy kiszívták a nyakad. Én meg is dughattam volna egy csajt, de nem tettem, mert barátnõm van... Megérdemled XD F/19
Pff. Szerintem ezt nem lehet kimagyarázni, vagy maximum gyenge kis hazugságokat nyomhatsz, de azt mindenki átlátja, a "csajod" is. Fõleg, hogy a Szilvesztert külön töltöttétek...Sokkal szánalmasabb, ha a hazugságaidról ordít, hogy épp kitaláltál valami hülye kis sztorit. Kérd el anyukád alapozóját vagy vegyél sálat, de az is tök feltûnõ, hogy soha nem hordasz sálat, most meg igen.
Alapozó, korrektor (kunyerálj anyudtól, v lánytesódtól) (feltételezem, neked nincs ilyesmi). Vagy ahogy írták már: sál. Vagy légy õszinte (ezzel mész a legtöbbre)!
fõleg ha "összejöttél egy másik lánnyal" akkor az egyiket dobni kéne..
csak gratulálni tudok, remélem, a "csajod" rájön és azonnal dob.
pár cigánynak keményen beszólsz (cigányozás+anyázás) és lesz annyi kék - zöld rajtad, hogy az már senkinek nem fog feltûnnixD Am Gratulálok. Én sem hagytam volna ki, csak most nem akadt olyan lány, aki érdekelt volna...:(
ha nagyon sokat dörzsölöd:D a pasimnak bevát:D am mivel tél van sál^^
Nem kell kimagyarázni. Ha amikor "összejöttél egy másik lánnyal" gondolkodtál volna, akkor most nem kellene sem eltüntetni semmit, sem kimagyarázni. Arról van szó, hogy megérdemled amit kapsz.
ezt a legegyszerûbben ugy tudod eltávolítnai, ha fogkrémet raksz rá, és meglátod, hogy kezd múlni. de ez nem fogja addig eltávolítani, szóval ajánlom a púdert. de evvel ugy sem fogod fedezni magad, szóval jobb ha bevallod neki az igazat, és úgy meglátod hogy nem fog annyira haragudni 13/L
Kedves író... az utolsó irásodon akkorát röhögtem...:DXD ha dobna akkor ott a másik és nme akarod h vége legyen mert k.rva jó csaj... te nem szereted, csak villogni akarsz... Na ez a bunkóság remélem a barátnõd észreveszi... vagy ha lesz szerencséd és nme dob a francba, akkor még jobb lenne ezt elolvasná... mi szar má he
mekkora szánalmas kis GYÍK vagy!:D
Minek akarod eltüntetni, mostanság újhold õrület van, vagy mi a szösz.
A kérdező hozzászólása: Nem vok gyík :( Am nemtom mit ugattok közben csak irigykedtek, mi? :P A normális válaszolóknak köszönöm szépen a választ!
Grat. kicsit se vagy szánalmas -.-". Csak remélni tudom, h szegény csaj rájön, h mekkora egy gyökér vagy, jah és a "szilveszteri csajról" annyit, h valószínû azt se tudta mit csinál és nem olyan biztos, h így józanul, világosban is bejössz neki. Amúgy meg, h a kérdésre válaszoljak: korrekrort hagyd rajta kb 5 percig hagy szívódjon be aztán rá alapozó vékonyan, azt is hagyd úgy pár percig aztán óvatosan kend szét, de úgy is észreveszi, mert meglátszik dehh mindegy. Jah lehet lepontozni nem tud érdekelni... kis szánalmas gyökér
dörzsölgesd és akkor elkezd oszlani, én is ezt csináltam amúgy találkoztatok már? mi volt? írd már majd meg azért kíváncsi vagyok :D
Remélem lebuksz, kis csíra.:D ha észreveszi a barátnõd (márpedig tuti észreveszi, az alapozó nem fogja maxumálisan lefedni) úgyse fogod kimagyarázni, ugyanis a közhiedelemmel ellentétben mi csajok nem vagyunk teljesen hülyék. bár ha a "csajod" buta, akkor reménykedhetsz...
Tudom neked mi a legjobb megoldás! Ha a "barátnõdnek" van egy bátyja vagy apja mutasd meg neki ezt a gyakorikérdések topicot, tuti úgy elfedi új foltokkal. Amúgy gyökér vagy. A szilveszteri csajról meg annyit, hogy tuti részegvolt. Ha a mostaninak elmondod, akkor legalább úgy váltok el, hogy gyökér voltál, megcsaltad, de legalább gerinces vagy. Ha nem akkor még gerinctelen suttyónak is fog tartani. Döntsd el te mit akarsz, de az tuti, hogy a lányal már semmi nem lesz a jövõben. ui: Ne feltûnõsködésbõl tarts barátnõt, mert ha azért tartod, akkor GYÍK vagy!
Gyökér vagy öcsike, te nem barátnõt érdemelsz, hanem egy hasonló r*b*ncot mint amilyen gyökér te vagy. Az ilyen kis csírák miatt vannak a gyereküket egyedül nevelõ anyák.
15.34-es vagyok (a 90%-ban hasznos válaszokat adó). Ha megvolt a randi, írd meg, hogy mi történt, szörnyen kíváncsi vagyok a fejleményekre :P
Várj, "segicsek"!XD Ragaszd le sebtapasszal, majd azt mondod, van ott egy batár nagy pattanás, nem szép látvány, nem kéne nézegetni...
fúj fúj fúj fúj.... még ez a duma hogy nem baj ha dob úgyis ott a szilveszteri csaj cask kár lenne mert jó csaj:O:O:O:O:O tényleg egy [email protected] kéne a seggedbexD tudod egy lány nem játék...neked fordítva milyen [email protected] vagy nem vitás..gratulálok hogy ennyi eszed van és igy megbecsülsz másokat^^
A kérdező hozzászólása: A sállal az a baj h csak addig jó amig nem megyünk be a házba :D Meg am se szoktam hordani. Az alapozót kipróbálom, köszi! Még sose használtam olyat XD Most egy ilyen hülyeséget nem akarok elmondani neki tuti túlparázná
A kérdező hozzászólása: Utolsó te mindig mindenen elgondolkodsz és sose csinálsz hülyeséget? Am meg nem érdemlem meg én montam h jöjjön velünk bulizni! Akk nem lett volna semmi
Hülyeség? Megcsaltad a barátnõdet! "Túlparázná" Te mit szólnál fordított helyzetben?
Na nehogy már még a barátnõd legyen a hibás... Amúgy lehet õ is kiszívott nyakkal vár már téged :D
le lehet nyugodtan pontozni nem izgat... kellett neked engedned bármit is meg összejönni másik csajjal miközben van barátnõd, nem ég a pofád?:S és ez a legnagyobb gondod hogy ne vegye észre.... rem észreveszi és aztán magyarázkodhatsz, csak tudod akkor már nem éri meg:S szánalom.... szóval rem észreveszi aztán páááá lesz(Y)
Mi az, hogy Te hívtad és nem jött?? Még õ lesz a hibás, h kiszívta a nyakad egy r!banc, mi? Basszuus, 16 évesen ennyi eszed van és így gondolkodsz, mi lesz veled késõbb? Szánalmas vagy! Remélem a barátnõd rájön mindenre és dobni fog a p!csába. Hatalmas gyökér vagy!
Utlosó kettõ: megmondtátok a frankót, én is hasonlókat kívánok ennek a tuskónak!!
De mekkora szitu:D:D jól beszívtad :D ezen már csak röhögök...
mondd hogy megégette a forró kiskanál. amúgy meg elég nagy [email protected] vagy, meg is fogod érdemelni ha észreveszi.
hát igen az ember általában nem csalja meg a párját és még gondolkodnia sem kell hozzá. menõ az hogy ha veled lett volna akkor nem történik semmi... a hûség nem ezen múlik. nevetséges és gyerekes kis [email protected]ázi vagy aki nem érdemel meg egy rendes lányt. sõt, inkább semmilyet, max egy [email protected] a seggébe, hehe.
A kérdező hozzászólása: Kösz a jókivánságokat! És még én vok gyökér bameg... am meg minek idegesitsem magam rajta, már úgyis megtörtént! Mongyuk ha dobna akk is ott van még nekem a szilveszteri csaj, szal hiába kivántok rosszat :P De nem akarom h dobjon, [email protected] jó csaj :S:S Am ez az alapozó nem rossz de még mindig látszik kicsit :S Majd a másik oldalára állok XD Meg am is már sötét lesz
A kérdező hozzászólása: Hát elég gáz volt vkitõl megtutta h mi volt :S Nemtom kitõl de az 100 h ha megtudom beverem az arcát. aztán letagattam és már sztem el is hitte és utána észrevette a nyakam :S hát naon ki volt akadva XD mongyuk dobni nem dobott szal még hátha lehet vmi. Most lehet h oltotok de ha látnátok ti is értenétek miért mondom h [email protected] jó csaj :S:S Á bakker pedig mondtam neki h soha többé nem csinálok ilyet de akkor is mondta h neki most gondolkoznia kell. Kajak nem értem a csajokat :S Nem akarom h kidobjon nem igaz h enyit nem ért meg én mondtam h túlparázná :( Am meg nemtom nektek is mit kell oltani nem vok se gyökér se gyík ti vagytok azok. Azt meg h miattam vannak gyereküket egyedül nevelõ anyák azt meg [email protected] nem értem :O Hogy jönnek azok ide én nem csináltam gyereket senkinek! remélem XD

Hogyan kell ápolni a nyak és a dekoltázs bőrét?

Olvastam róla, hogy nem mindegy az sem, hogy a krémet milyen irányból dolgozzák be a bőrbe. Ilyenek is érdekelnének.

Legjobb válasz: Igen nem mindegy! Hogyan ápold? Reggel-este dekoltázs ápolóval krémezd be és középrõl kifelé haladó mozdulatokkal kend be a dekoltázsod. a nyakadat pedig úgy, hogy lentrõl-felfelé kened! Így ezekkel a mozdulatokkal nm nyújtod a bõrödet! :))

Igen nem mindegy! Hogyan ápold? Reggel-este dekoltázs ápolóval krémezd be és középrõl kifelé haladó mozdulatokkal kend be a dekoltázsod. a nyakadat pedig úgy, hogy lentrõl-felfelé kened! Így ezekkel a mozdulatokkal nm nyújtod a bõrödet! :) )
Érdemes nem zsíros krémmel leterhelni.Frissítõ pakolások, ilyen az agyag pl.Masszírozni lentrõl felfelé irányuló mozdulatokkal.

Ha együtt voltunk a nyákképződés alatt, attól még nem biztos hogy terhes lehetek? Milyen a nyák állaga a peteéréskor?

Nyúló,zselés szer? vagy inkább hígabb?

Legjobb válasz: Sose volt tojásfehérjés nyákom,mégis állapotos vagyok...szerintem ne törõdj ezzel.

Sose volt tojásfehérjés nyákom, mégis állapotos vagyok...szerintem ne törõdj ezzel.
A kérdező hozzászólása: De foglalkozom vele, mert olyan kor van peteérés, az elsõ babám is így jött össze.
Hát amikor a legtermékenyebb a nõ, akkor a nyák állaga olyan nyúlós tojásfehérjeszerû! Tehát ha két ujjat közé fogod a nyákot, az láthatóan nyúlik, mint a tojásfehérje! Én kb. ovu elõtt vagyok néhány nappal, és én ma vettem észre a folyásomon, hogy ilyen fehéres ragacsos. Ez nem tudom hogy mit jelent, gondolom azt, hogy közeleg lassacskán az ovu...
Testápoló, fenistil, vizes borogatás. Ki szívta ki?
Neogranormonnal. 700Ft-ba kerül kb, 1-2 nap és nyoma se lesz neki. Igaz ez sebgyógyító hámosító, de erre is jó.
alapozó, korrektor elfedi. Amúgy is pár napon belül elmúlik magától is.
nekünk a tanárunk azt mondta, hogy fésüljük O.o hát én szoktam és viszonylag hamar elmúlik. ajánlom a haajkefét, jobb a sima fésûtõl. de ne ess át a ló túloldalára, hogy addig kaparod míg ki nem sebesedik, nekem sikerült már : D amúgy kendõ a nyakad köré és azt mondod fáj a torkod : )
Jégkocka... És egy vékony kis kendõ a nyakra. (Azt meg, aki kiszívta, úgy kell "büntetni", hogy te is alaposan kiszívod a nyakát!)
Én régen sebtapasszal leragasztottam, így nem kellett magyarázkodnom.elég volt azt mondanom hogy elkapartam egy csípést! (és semmi köze a válaszolónak ahhoz hogy ki szívta ki-elsõnek írtam!A g*cis válaszolónak pedig üzenem hogy kenegess õ a nyakát azzal!Neki biztos eddig is használt, azért ír ilyen jó ötleteket!!)
Fogkrémmel kend be, attól kihalványul. Legalábbis kamaszkoromban mi ezt csináltuk! :) )))Alapozót is kenhetsz rá, ha nagyon makacs - igaz az csak optikailag tünteti el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!