Találatok a következő kifejezésre: A nyák folyamatos vagy (5 db)

Normális ez? Péntekóta vagyok együtt azzal a sráccal akivel összeakartunk jönni, de folyamatosan a nyakunkon csüngnek a haverjai! Hogy lehetne lekoptatni őket? Elvileg holnap ha talizunk 2en leszünk de kiváncsi vagyok!

Legjobb válasz: Elõször is tisztázásképp: hányan akartatok a sráccal összejönni? Egyébként jó kapcsaolt ez, hogy ennyit nem tudtok emgbeszélni. Lehettek max 15 évesek.

Elõször is tisztázásképp: hányan akartatok a sráccal összejönni? Egyébként jó kapcsaolt ez, hogy ennyit nem tudtok emgbeszélni. Lehettek max 15 évesek.
vidd el valahova, ahol nemtudnak elérni :D

Folyamatosan fáj a nyakam és a hátam! Ez lehet pszichésen is vagy tényleg nincs vmi rendben?

Álló munkát végzek, de sokat vezetek is. Sajnos a nyaki gerincem állandóan fáj, ha masziroztatom, ha tornáztatom, akár izomlazitós krémmel kenem nem segit, mintha nem történt volna semmi. Mostanában reggelente zsibbad a kezem, meg gyakran megszédülök ül? helyzetben is kb 10-15 perc még jobban leszek, ha vezetek ilyenkor félre kell húzodnom.

Legjobb válasz: Lehet pszichés oka is. Vannak ilyen betegségek ahol semmilyen gép nem mutat ki rendellenességet, mégis megvan a fájdalom. Pl. ilyen a primer fibromyalgia, típusosan középkorú nõk betegsége és a fájdalomcsökkentés mellett szükség van pszichés támogatásra is. Nálad is okozhatja a stressz, a mindennapok túlzott megterhelése, mozgásszegény életmód a fájdalmakat. Itt a fájdalomcsillapítás mellett leginkább az életmód változtatás segítene.

Lehet pszichés oka is. Vannak ilyen betegségek ahol semmilyen gép nem mutat ki rendellenességet, mégis megvan a fájdalom. Pl. ilyen a primer fibromyalgia, típusosan középkorú nõk betegsége és a fájdalomcsökkentés mellett szükség van pszichés támogatásra is. Nálad is okozhatja a stressz, a mindennapok túlzott megterhelése, mozgásszegény életmód a fájdalmakat. Itt a fájdalomcsillapítás mellett leginkább az életmód változtatás segítene.
Nem lehet, hogy nagyon rossz a matrac, amin alszol? Oldalt alvó vagy? Ha igen akkor az is lehet, hogy amiatt fáj a nyakad és a hátad.
A kérdező hozzászólása: Nem használok normális párnát csak néha egy henger formájú alvópárnát a nyakam alá.

A nyák termelődése folyamatos vagy szakaszos?

A krémes állagú "folyás" az id?szakos vagy folyamatos? Nekem néha ha wc-re megyek van, néha meg ha megnézem száraznak t?nök. Vagy függ a mozgástól is? A többi nyálkatípus sem folyamatosan jelentkezik. Nem?

Legjobb válasz: figyeld meg, hogy a szádban is ilyen elven mûködik a kiválasztás..néha ragacsos a nyál, néha víztiszta, néha pedig nincs is..ugyanez van lent is...szervezetfüggõ, össze-vissza van..azt mondják peteéréskor krémes, hát nekem nem is volt olyankor semmilyen, de a lényeg, hogy nem állandó és pl fertõzés hatására változik a színe is. Attól függ mennyi a ph-ja, mennyi a baci benne, meg mennyi laktózt termel a szervezeted.

figyeld meg, hogy a szádban is ilyen elven mûködik a kiválasztás..néha ragacsos a nyál, néha víztiszta, néha pedig nincs is..ugyanez van lent is...szervezetfüggõ, össze-vissza van..azt mondják peteéréskor krémes, hát nekem nem is volt olyankor semmilyen, de a lényeg, hogy nem állandó és pl fertõzés hatására változik a színe is. Attól függ mennyi a ph-ja, mennyi a baci benne, meg mennyi laktózt termel a szervezeted.


Jövöhétre vagyok kiirva, már a nyák is elment azóta folyamatosan, nagyon fáj a derekam hasam alja illetve ahogy mozog a baba már fáj! Ez normális?

Nagyon er?sen kezd fájni a derekam szerintem tágulok meg a hasam alja 2 ujjnyira avgyok már nyitva de a doki szerint akár még 1 héttel is túlhordhatom a babát de 2vel már nem!

Legjobb válasz: Remélem össze vagytok pakolva, és mindenki útrakész!? :))) Úgy látom már bármikor beindulhat. Figyelj a keményedésekre, a magzatvízre, a görcsökre. Tudod a biztos jeleket? Teljesen normális amiket érzel. A baba már nagy, egyáltalán nincs helye szegénynek. A fájdalmak a terheléstõl és a tágulástól vannak. Remélem nemsokára a kezedben tartod a kicsit. :)) Kitartás, könnyû szülést kívánok!

Remélem össze vagytok pakolva, és mindenki útrakész!? :) )) Úgy látom már bármikor beindulhat. Figyelj a keményedésekre, a magzatvízre, a görcsökre. Tudod a biztos jeleket? Teljesen normális amiket érzel. A baba már nagy, egyáltalán nincs helye szegénynek. A fájdalmak a terheléstõl és a tágulástól vannak. Remélem nemsokára a kezedben tartod a kicsit. :) ) Kitartás, könnyû szülést kívánok!
Teljesen ormális. Készül a baba a nagy útra. Lehet hogy ezt a pár sort már csak a kórházból hazajövet olvasod, Anyuka :)
Ct és Mr vizsgálat nem ártana
A kérdező hozzászólása: ct volt és nem találtak semmilyen eltérést
kérj beutalót mr-re is.az jobban kimutatja ha netán valami gond van. nekem is úgy volt sajnos
A kérdező hozzászólása: esetleg hasonló tüneteid voltak, mint nekem?
nekem gyakori fejfájásom volt és van is még. elõször ct-t csináltak, az nem mutatott ki semmit. mr kimutatta hogy agykamraszûkületem van és túl sok az agyvizem. úgy volt hogy megmûtenek, aztán mégsem. Debrecenbe járok félévente kontrollra. de én sajnos pszichiátriai beteg is vagyok, most már azt mondják hogy az arra szedett gyógyszerek miatt fáj. tudja a fene már...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!