Találatok a következő kifejezésre: A nyák folyamatos vagy (4 db)

Normális ez? Péntekóta vagyok együtt azzal a sráccal akivel összeakartunk jönni, de folyamatosan a nyakunkon csüngnek a haverjai! Hogy lehetne lekoptatni őket? Elvileg holnap ha talizunk 2en leszünk de kiváncsi vagyok!

Legjobb válasz: Elõször is tisztázásképp: hányan akartatok a sráccal összejönni? Egyébként jó kapcsaolt ez, hogy ennyit nem tudtok emgbeszélni. Lehettek max 15 évesek.

Elõször is tisztázásképp: hányan akartatok a sráccal összejönni? Egyébként jó kapcsaolt ez, hogy ennyit nem tudtok emgbeszélni. Lehettek max 15 évesek.
vidd el valahova, ahol nemtudnak elérni :D

Folyamatosan fáj a nyakam és a hátam! Ez lehet pszichésen is vagy tényleg nincs vmi rendben?

Álló munkát végzek, de sokat vezetek is. Sajnos a nyaki gerincem állandóan fáj, ha masziroztatom, ha tornáztatom, akár izomlazitós krémmel kenem nem segit, mintha nem történt volna semmi. Mostanában reggelente zsibbad a kezem, meg gyakran megszédülök ül? helyzetben is kb 10-15 perc még jobban leszek, ha vezetek ilyenkor félre kell húzodnom.

Legjobb válasz: Lehet pszichés oka is. Vannak ilyen betegségek ahol semmilyen gép nem mutat ki rendellenességet, mégis megvan a fájdalom. Pl. ilyen a primer fibromyalgia, típusosan középkorú nõk betegsége és a fájdalomcsökkentés mellett szükség van pszichés támogatásra is. Nálad is okozhatja a stressz, a mindennapok túlzott megterhelése, mozgásszegény életmód a fájdalmakat. Itt a fájdalomcsillapítás mellett leginkább az életmód változtatás segítene.

Lehet pszichés oka is. Vannak ilyen betegségek ahol semmilyen gép nem mutat ki rendellenességet, mégis megvan a fájdalom. Pl. ilyen a primer fibromyalgia, típusosan középkorú nõk betegsége és a fájdalomcsökkentés mellett szükség van pszichés támogatásra is. Nálad is okozhatja a stressz, a mindennapok túlzott megterhelése, mozgásszegény életmód a fájdalmakat. Itt a fájdalomcsillapítás mellett leginkább az életmód változtatás segítene.
Nem lehet, hogy nagyon rossz a matrac, amin alszol? Oldalt alvó vagy? Ha igen akkor az is lehet, hogy amiatt fáj a nyakad és a hátad.
A kérdező hozzászólása: Nem használok normális párnát csak néha egy henger formájú alvópárnát a nyakam alá.

A nyák termelődése folyamatos vagy szakaszos?

A krémes állagú "folyás" az id?szakos vagy folyamatos? Nekem néha ha wc-re megyek van, néha meg ha megnézem száraznak t?nök. Vagy függ a mozgástól is? A többi nyálkatípus sem folyamatosan jelentkezik. Nem?

Legjobb válasz: figyeld meg, hogy a szádban is ilyen elven mûködik a kiválasztás..néha ragacsos a nyál, néha víztiszta, néha pedig nincs is..ugyanez van lent is...szervezetfüggõ, össze-vissza van..azt mondják peteéréskor krémes, hát nekem nem is volt olyankor semmilyen, de a lényeg, hogy nem állandó és pl fertõzés hatására változik a színe is. Attól függ mennyi a ph-ja, mennyi a baci benne, meg mennyi laktózt termel a szervezeted.

figyeld meg, hogy a szádban is ilyen elven mûködik a kiválasztás..néha ragacsos a nyál, néha víztiszta, néha pedig nincs is..ugyanez van lent is...szervezetfüggõ, össze-vissza van..azt mondják peteéréskor krémes, hát nekem nem is volt olyankor semmilyen, de a lényeg, hogy nem állandó és pl fertõzés hatására változik a színe is. Attól függ mennyi a ph-ja, mennyi a baci benne, meg mennyi laktózt termel a szervezeted.


Jövöhétre vagyok kiirva, már a nyák is elment azóta folyamatosan, nagyon fáj a derekam hasam alja illetve ahogy mozog a baba már fáj! Ez normális?

Nagyon er?sen kezd fájni a derekam szerintem tágulok meg a hasam alja 2 ujjnyira avgyok már nyitva de a doki szerint akár még 1 héttel is túlhordhatom a babát de 2vel már nem!

Legjobb válasz: Remélem össze vagytok pakolva, és mindenki útrakész!? :))) Úgy látom már bármikor beindulhat. Figyelj a keményedésekre, a magzatvízre, a görcsökre. Tudod a biztos jeleket? Teljesen normális amiket érzel. A baba már nagy, egyáltalán nincs helye szegénynek. A fájdalmak a terheléstõl és a tágulástól vannak. Remélem nemsokára a kezedben tartod a kicsit. :)) Kitartás, könnyû szülést kívánok!

Remélem össze vagytok pakolva, és mindenki útrakész!? :) )) Úgy látom már bármikor beindulhat. Figyelj a keményedésekre, a magzatvízre, a görcsökre. Tudod a biztos jeleket? Teljesen normális amiket érzel. A baba már nagy, egyáltalán nincs helye szegénynek. A fájdalmak a terheléstõl és a tágulástól vannak. Remélem nemsokára a kezedben tartod a kicsit. :) ) Kitartás, könnyû szülést kívánok!
Teljesen ormális. Készül a baba a nagy útra. Lehet hogy ezt a pár sort már csak a kórházból hazajövet olvasod, Anyuka :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!