Találatok a következő kifejezésre: A nutriton hasznos (2 db)

A nutriton tápszert hasznos?

Van eredménye a használatának? Miért nem tudok venni sehol? Már voltam 5 patikába is. Ennyire rossz vagy ennyire jó? A gyógyszertárba nem is ismerik. o(

Legjobb válasz: szia!!hányhónapos a babád??ez az elsõ kérdésem a másik az hogy amíg nem lesz 6 hónapos a babád addig íratni kell a gyerekorvossal!! ha elmult 6 hónapos akkor lehet recept nélkül kapni gyógyszertárba!!de ne ilyen kicsikre gondolj ami a sarkon van hanem ami városba van!!vagy esetleg be mész a legközelebbi patikába és mondod hogy nutrilon 2-es tápszer t irjanak fel rendelésre!!akkor kötelesek hozzni!!nekm mióta megszületett a kislányom a kórházba fertõzés miatt elvették tõlem és mondtam hogy tápszert adjanak neki!!ez volt a nutrilon amit mainapig használunk!!ettõl nempattogott ki nem köpte ki szóval nekünk bevált!! jajjj a másik meg hogy szerintem rosszul mondod a nevét!!nem nutriton hanem nutrilon!!vagy ezt kimondta neked hogy ez a neve??

szia!!hányhónapos a babád??ez az elsõ kérdésem a másik az hogy amíg nem lesz 6 hónapos a babád addig íratni kell a gyerekorvossal!! ha elmult 6 hónapos akkor lehet recept nélkül kapni gyógyszertárba!!de ne ilyen kicsikre gondolj ami a sarkon van hanem ami városba van!!vagy esetleg be mész a legközelebbi patikába és mondod hogy nutrilon 2-es tápszer t irjanak fel rendelésre!!akkor kötelesek hozzni!!nekm mióta megszületett a kislányom a kórházba fertõzés miatt elvették tõlem és mondtam hogy tápszert adjanak neki!!ez volt a nutrilon amit mainapig használunk!!ettõl nempattogott ki nem köpte ki szóval nekünk bevált!! jajjj a másik meg hogy szerintem rosszul mondod a nevét!!nem nutriton hanem nutrilon!!vagy ezt kimondta neked hogy ez a neve??
Kislányom sárgaság miatt koraszülöttosztályon volt, Nutrilonnal pótolták neki a tejet, ma is azt kapja. Doktornéni mondta, hogy 6 hós koráig ez jó lesz neki. Receptre fölírják és bármelyik gyógyszertár be tudja szerezni.Nekünk nincs problémánk vele és szerintem az ára sem veszélyes.
Képes voltál ezt megkérdezni hajnalban?
[email protected], mert ez tömény szénhidrát, nagyon alacsony a fehérjetartalma. ettõl csak zsírban nõbél. Szerintem olyan tömegnövelõt vegyél amiben a fehérjetartalom több, mint 30%. Több ilyen is van, pl.: Pro nutrition gfx8, Volumass35, Jumbo prof., dymatize hi protein gainer, Vip body deluxe all in one 2.0, Isomass extreme gainer. Gaspari real mass, BSN true mass, stb.. De még inkább vegyél egy jó tejsavóproteint, amihez edzés után teszel 40-50g gyors szénhidrátot (dextróz, malto, vitargo, stb), így reggel tisztán tudod tenni a proteint a zabpehelyhez. Ugyanis CSAK edzés után kell gyors szénhidrátot fogyasztani, de akkor is megfelelõ mennyiségû fehérjével, ami a pro massban nagyon nincs meg!
Pro Nutrition - Pro Mass 14% Nagyon kevés protein tartalom, rengeteg szénhidrát, s semmi olyan anyag, ami az izomnövekedésért felelõs lenne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!