Találatok a következő kifejezésre: A nutrilon tápszert, hogy (3 db)

Létezik, hogy a nutrilon bukós tápszer úgy elnehezíti a babám gyomrát, hogy egésznap alszik? Idáig szinte sohasem aludt. Valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: szia!! mi már 1 hónapos kora óta kell hogy együk..elõször anyatej elõtt gélt kapott, nah akkor jó idõre eltelítette a gyomrát, sokkal jobban mint az anyatej...õ is jókat aludt kaja után. most 3 hónapos, már tápszeres, így a tápszerbe teszem, de már szerintem megszokta. de hi alapból tápszerrel kezdtétek akkor lehet hogy többet alszik...nekem nagyon sokat bukott sose volt tele a kis pocija, aztán ettõl ugye majdnem teljesen megszûntek a bukásai tele volt a poci, és végre nyugodtan aludt:) mennyi idõs a babád? azon kívül hogy végre jól van lakva, a front is befolyásolhatja. remélem segítettem valamit

szia!! mi már 1 hónapos kora óta kell hogy együk..elõször anyatej elõtt gélt kapott, nah akkor jó idõre eltelítette a gyomrát, sokkal jobban mint az anyatej...õ is jókat aludt kaja után. most 3 hónapos, már tápszeres, így a tápszerbe teszem, de már szerintem megszokta. de hi alapból tápszerrel kezdtétek akkor lehet hogy többet alszik...nekem nagyon sokat bukott sose volt tele a kis pocija, aztán ettõl ugye majdnem teljesen megszûntek a bukásai tele volt a poci, és végre nyugodtan aludt:) mennyi idõs a babád? azon kívül hogy végre jól van lakva, a front is befolyásolhatja. remélem segítettem valamit
Szia! Ahogy elõttem írták, okozhatja az idõjárás is. De az is, hogy végre már nyugodtan tud aludni, nem kínozza a bukás. Nálunk is megváltozott a helyzet, mióta adom neki a gélt. Sokkal kipihentebb azóta a babám.

A nutrilon bukós tápszert, hogy tudom csomómentesen elkeverni?

Már mindent kipróbáltam, de sajnos rengeteg csomó marad benne, és eldugul a cumisüveg.

Legjobb válasz: Nagyon meleg legyen amiben elkevered. Nekem nem lesz csomós én szopi elõtt adok 2 kiskanál zselé állagút. Próbáld ki esetleg hogy nem a tápszerhez kevered hanem elõtte adod be.

Nagyon meleg legyen amiben elkevered. Nekem nem lesz csomós én szopi elõtt adok 2 kiskanál zselé állagút. Próbáld ki esetleg hogy nem a tápszerhez kevered hanem elõtte adod be.
Unokatesomék esznek ilyent.Õ pont langyosan keveri hogy ne legyen csomos
Nekünk a kórházban állították be ezt a tápszert, ott mutatták, hogy langyos vagy hideg vízben oldódik a legjobban. Azota azért egy aprócska kis szûrõn is átszûtjük. Kicsit macerás, de megéri, mert egyszuszra megtudja inni a babóca.
Én beleöntöm a meleg tápszert a cumisüvegbe hozzáadom a nutrilont és egy percig rázom.Teljesen csomómentes lesz.

Hogyan kell használni a nutrilon bukós tápszert?

Legjobb válasz: Attól függ tápszeres vagy anyatejes? Tpszernél bele lehet keverni. Anyatejesnél picit nehezebb. Minden étkezés elõtt közvetlenül kell adni. Atejes babának kiskanállal (vízben feloldva). Elég pocsék semmi íze van, de nekünk csak ez segít, semmi más.

Attól függ tápszeres vagy anyatejes? Tpszernél bele lehet keverni. Anyatejesnél picit nehezebb. Minden étkezés elõtt közvetlenül kell adni. Atejes babának kiskanállal (vízben feloldva). Elég pocsék semmi íze van, de nekünk csak ez segít, semmi más.
Mi tápszeresek vagyunk. Elõtte gélnek nem ette meg, borzalmasan semmi ize, ezért én belekeverem a tápszerbe. Nekünk bevált, bár egy picit fogja a pocit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!