Találatok a következő kifejezésre: A nutrilon tápszert, (8 db)

Létezik, hogy a nutrilon bukós tápszer úgy elnehezíti a babám gyomrát, hogy egésznap alszik? Idáig szinte sohasem aludt. Valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: szia!! mi már 1 hónapos kora óta kell hogy együk..elõször anyatej elõtt gélt kapott, nah akkor jó idõre eltelítette a gyomrát, sokkal jobban mint az anyatej...õ is jókat aludt kaja után. most 3 hónapos, már tápszeres, így a tápszerbe teszem, de már szerintem megszokta. de hi alapból tápszerrel kezdtétek akkor lehet hogy többet alszik...nekem nagyon sokat bukott sose volt tele a kis pocija, aztán ettõl ugye majdnem teljesen megszûntek a bukásai tele volt a poci, és végre nyugodtan aludt:) mennyi idõs a babád? azon kívül hogy végre jól van lakva, a front is befolyásolhatja. remélem segítettem valamit

szia!! mi már 1 hónapos kora óta kell hogy együk..elõször anyatej elõtt gélt kapott, nah akkor jó idõre eltelítette a gyomrát, sokkal jobban mint az anyatej...õ is jókat aludt kaja után. most 3 hónapos, már tápszeres, így a tápszerbe teszem, de már szerintem megszokta. de hi alapból tápszerrel kezdtétek akkor lehet hogy többet alszik...nekem nagyon sokat bukott sose volt tele a kis pocija, aztán ettõl ugye majdnem teljesen megszûntek a bukásai tele volt a poci, és végre nyugodtan aludt:) mennyi idõs a babád? azon kívül hogy végre jól van lakva, a front is befolyásolhatja. remélem segítettem valamit
Szia! Ahogy elõttem írták, okozhatja az idõjárás is. De az is, hogy végre már nyugodtan tud aludni, nem kínozza a bukás. Nálunk is megváltozott a helyzet, mióta adom neki a gélt. Sokkal kipihentebb azóta a babám.

A nutrilon bukós tápszert, hogy tudom csomómentesen elkeverni?

Már mindent kipróbáltam, de sajnos rengeteg csomó marad benne, és eldugul a cumisüveg.

Legjobb válasz: Nagyon meleg legyen amiben elkevered. Nekem nem lesz csomós én szopi elõtt adok 2 kiskanál zselé állagút. Próbáld ki esetleg hogy nem a tápszerhez kevered hanem elõtte adod be.

Nagyon meleg legyen amiben elkevered. Nekem nem lesz csomós én szopi elõtt adok 2 kiskanál zselé állagút. Próbáld ki esetleg hogy nem a tápszerhez kevered hanem elõtte adod be.
Unokatesomék esznek ilyent.Õ pont langyosan keveri hogy ne legyen csomos
Nekünk a kórházban állították be ezt a tápszert, ott mutatták, hogy langyos vagy hideg vízben oldódik a legjobban. Azota azért egy aprócska kis szûrõn is átszûtjük. Kicsit macerás, de megéri, mert egyszuszra megtudja inni a babóca.
Én beleöntöm a meleg tápszert a cumisüvegbe hozzáadom a nutrilont és egy percig rázom.Teljesen csomómentes lesz.

Hogyan kell használni a nutrilon bukós tápszert?

Legjobb válasz: Attól függ tápszeres vagy anyatejes? Tpszernél bele lehet keverni. Anyatejesnél picit nehezebb. Minden étkezés elõtt közvetlenül kell adni. Atejes babának kiskanállal (vízben feloldva). Elég pocsék semmi íze van, de nekünk csak ez segít, semmi más.

Attól függ tápszeres vagy anyatejes? Tpszernél bele lehet keverni. Anyatejesnél picit nehezebb. Minden étkezés elõtt közvetlenül kell adni. Atejes babának kiskanállal (vízben feloldva). Elég pocsék semmi íze van, de nekünk csak ez segít, semmi más.
Mi tápszeresek vagyunk. Elõtte gélnek nem ette meg, borzalmasan semmi ize, ezért én belekeverem a tápszerbe. Nekünk bevált, bár egy picit fogja a pocit.


Irt fel valakinek az orvos nutrilon tápszer sűrítőt? Nem volt a babának rossz? Pl. hasfájás?

Legjobb válasz: szia! nekünk igen, 6 hetes kor óta kapja, mert annyit bukott a babym...hát a kakival 2-3 napig kínlódtunk nagyon! sõt sérve is lett közben, amit meg kellett mûteni, de nem hiszem h az erõlködéástõl, szerintem szegénynek amúgy is lett volna...a 3. napon már rendesen kakált, csak kicsit keményebbet...aztán már normális neki, megszokta. megmondom õszintén én nem szeretem, de hát muszáj neki...

szia! nekünk igen, 6 hetes kor óta kapja, mert annyit bukott a babym...hát a kakival 2-3 napig kínlódtunk nagyon! sõt sérve is lett közben, amit meg kellett mûteni, de nem hiszem h az erõlködéástõl, szerintem szegénynek amúgy is lett volna...a 3. napon már rendesen kakált, csak kicsit keményebbet...aztán már normális neki, megszokta. megmondom õszintén én nem szeretem, de hát muszáj neki...
Szia!az én manóm kapta, de olyan hasfájós lett, hogy muszáj volt váltani.Nekem nem igazán jött be, meg nehezen lehtett beszerezni! 1 hós baba anyukája

Milyen a nutrilon bukás elleni tápszer? 60 ml-be rakok 2 kupakkal. Ebből kap 1 kávés kanálnyit. Szopi előtt. A maradékot ki kell önteni, vagy hűtőben tárólhatom és késöbb lemelegítve adhatok még belőle?

2 hónaposak vagyunk és túlevés miatt bukik a babóm.

Legjobb válasz: Ki kell önteni. Felesleges ennyit bekavarni, tudom hogy a dobozra ez van irva de hát ennyit senki nem eszik meg. Arányosan csökkentsd az adagot amennyire szükséged van. Én nagyon kevés vizbe tettem alig fél adagolókanálnyit és 1-2 kávéskanállal adtam.

Ki kell önteni. Felesleges ennyit bekavarni, tudom hogy a dobozra ez van irva de hát ennyit senki nem eszik meg. Arányosan csökkentsd az adagot amennyire szükséged van. Én nagyon kevés vizbe tettem alig fél adagolókanálnyit és 1-2 kávéskanállal adtam.

Valakinek eszik a babája humana tápszert? Doktor nö szerint arra kell átállnunk, mert a nutrilon nekünk nem jo. Nagyon felhizlalja a kislányt talán a hasa is azért fáj neki

Legjobb válasz: Szia! Mi 4 hós korunktól esszük A Humana Baby Fit 1, majd 2 és lassan a 3-at. BAnános izû és nagyon szerti a csemete. Azt nem mondhatnám hogy hizlal.

Szia! Mi 4 hós korunktól esszük A Humana Baby Fit 1, majd 2 és lassan a 3-at. BAnános izû és nagyon szerti a csemete. Azt nem mondhatnám hogy hizlal.
Szia! Kislányom 9 hós, 2, 5 hós kora óta eszi a Humana HA tápszert. Semmi problémánk nem volt vele és nem lett felfújt baba :) Már ugye a 3-ast eszi, én is próbáltam a banánost, nekünk az nem jött be, éhes maradt tõle a drágám, úgyhogy maradtunk a HA 3-nál.
A kérdező hozzászólása: nekünk a nutrilontol a baba fejletebnek néz ki vagyis 4 hónapos doki szerint 6/7 hónaposnak néz ki nagyon nagy 66 centi és 7350 gramm.Doki szerint ha igy folytatjuk a baba egy évesen 15 kilo lesz
A kommentedre válaszolnék.Dehogy lesz!Az én kisfiam 5 hós korában volt ennyi, most 6 hós, és 7700g.Amint forog, izeg-mozog letornázza.Az én babám eszik már mindent, plusz tápszert és tejpépet is, mégis van 1, 2 olyan hét, h egy dkg-ot se hízik.A szervezetük tudja, h mikor kell lassítani.
Nem a kérdére válaszolok, de Az én lányom Nutrolont kap születése óta pótlásnak, pár hete sajnos már tejcsi sincs.3550gr-al született most 7kg, holnap lesz fél éves. Soha semmi problémánk nem volt vele.
Mi születéstõl esszük a Humana HA 1-est. Írtak fel a kórházban Aptamilt, de attól egész nap üvöltött a baba, olyan hasmenése volt! A gyerekorvos felírta a Humana-t, azóta semmi baja a kicsinek. Szépen fejlõdik. Esténként ugyan fáj a hasa picit, de az nem a táptól, hanem a habzsolástól van. :)
Az én lányom Humana HA 1 -et eszik, eleinte csak pótlásnak , de most már csak azt kapja és nagyon szereti.
Én is Humanaval egészítem ki az evéseit, mert nincs elég tejem. Kicsit nehezebben emészti mint az anyatejet, kevesebbszer van széklete. A hasfájás ellen a tápszeres etetéskor Espumisant adok neki, így rendben van minden!

Kislányom egy hét mulva lesz fél éves. Tegnap kicseréltük neki a tápszerét nutrilon egyesröl kettesre. Korai volt?

Legjobb válasz: Én is megmutatnám orvosnak azért, az a biztos! Bár mi 4 hósak vagyunk, és már cseréltünk tápszert. Humana 1-esrõl a 2-esre váltottunk, mert van egy kis íze, és sokkal jobban szereti. Nálam nem volt ilyen gond a váltáskor. Egy orvosi látogatást mindenképpen megér, nehogy gond legyen belõle!

Én is megmutatnám orvosnak azért, az a biztos! Bár mi 4 hósak vagyunk, és már cseréltünk tápszert. Humana 1-esrõl a 2-esre váltottunk, mert van egy kis íze, és sokkal jobban szereti. Nálam nem volt ilyen gond a váltáskor. Egy orvosi látogatást mindenképpen megér, nehogy gond legyen belõle!
A kérdező hozzászólása: ma kijöttek rajta a fejecskéjén apro kis patasásszerü foltok.lehetséges, hogy erös neki az új tápszer?
Lehet. Ezt mindenképp az orvossal beszéld meg! Lehet, hogy az ilyen pöttyök még beleférnek a váltásba, de az is lehet, hogy nem. (na, sokat segítettem :C )

A 6 hónapos kislányomnak már lehet adni nutrilon 2 -es tápszert?

ugy veszem észre hogy az egyes már nem elég neki!! midíg sír hogy még éhes pedig egy egész üveggel adok neki estére!!

Legjobb válasz: Elvileg igen,de a dobozra rá van írva hogy mikortól adható.Ha nem akkor vacsi elött adj egy kis gyümölcsöt vagy valamit a lányodnak.Én így oldottam meg,nem farkas éhes amikor kapja a vacsit és így tele a poci reggelig

Elvileg igen, de a dobozra rá van írva hogy mikortól adható.Ha nem akkor vacsi elött adj egy kis gyümölcsöt vagy valamit a lányodnak.Én így oldottam meg, nem farkas éhes amikor kapja a vacsit és így tele a poci reggelig


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!