Találatok a következő kifejezésre: A normális hogyan néz ki (42 db)

A kérdező hozzászólása: Nem fogok fél 12-kor "fotózkodni", de kb. ilyen: [link]
heh:D micsoda kérdéseket találni. teljesen rendben van szerintem!:D 18/F
Nincs ezzel semmi baj, enyém is hasonló.De ha gondolod küldj róla képet megnézem. 27/N
REmélem azért nem a saját nunid tetted fel, mert nem valami jó dolog hogy a gyerekek még ha arc nélkül is képeket töltenek fel ide. De onnan látod hogy mennyire is nagyok az ajkaid hogy ha széttárod a lábad, tehát kicsit beterpesztesz, mert akkor teljesen másképp néz ki, akkor lehet jól látni az ajkakat, ez most durván hangzik, de akkor lehet igazán látni.
A kérdező hozzászólása: Gyerekek, most rendesen megnyugodtam... Köszönök minden értelmes választ (:
ez tök normális kinézetre és alíg lógnak ki az ajkak, a többségnek kilóg ennyire, de van hogy még jobban is.nem lóg ki nagyon.
a nõi nemiszerv sem egyforma, az ajkak mérete, színe, de még alakja is eltérõ tud lenni.Van akiknek nagyobbak az ajkai és kilgónak kicsit, valakinek meg olyan kicsit hogy nem lógnak ki, alíg láthatók Tehát különbözõ kinézetûek a nemiszervek és a mellek is.De a lényeg hogy 14-15 éves lánynak már bõven kell hogy szõrõs legyen a nemiszerve, most a borotválást hagyjuk. Normális hogy az ajakak nálad nagyobbak.. A mell formája, színe, a mellbimbóm mérete és színe, sõt a melludvar méret és színe is eltérõ tud lenni.Van akinek igen nagy melludvara van, és igen sötét.Valakinek már fiatalon logos a melle, valakinek meg feszes, valakinek kicsi, valakinek nagy. A férfiak nemiszerve sem egyforma, ott is van méretbeli és színbeli különbség, ott is van akinek kisebb, feszesebb heréje van, valakinek meg lóg az egész zacskója.
Hát ha ilyen, akkor ez egy gyönyörû punci. Abszolút nincs mit szégyellni rajta. Bezzeg az enyém... (Nõ vagyok)
Nincs azzal semmi baj, ez genetikai adottság.
Ha ilyen puncid van, mint a képen, akkor azzal nincs semmi baj.
Ez nem teljesen normális, de én ismerek egy õsi gyógymódot. Kézrátétellel lehet ezen javítani.
nekem az egyik nagyonlelóg szoval na
A kérdező hozzászólása: Vicces éjfélkor "ilyenekkel" csevegni, egy pillanatra el is gondolkodtam, hogy tényleg akarod-e vagy csak nincs jobb dolgod :D Második: tudom, de engem már eléggé zavar, és kicsit megnyugtatna, hogyha tudnám, más is szarul érzi magát (heh)
Nem is kell csak hülyéskedtem:D
Jesszus, elsõ, tûnj innen!! Dehogy küldj képet! Nincs olyan, hogy "normális", többféle lehet, és egyikkel sincs semmi gond. Ne aggódj emiatt.
tudtok harisnyás nõket küldeni amik keresztbe teszik a lábukat fényképben?
Milyen az a csont fog?
amennyiben alvadt vér van a sebben, az tölti ki a lyukat és még az ínyed oldalt pirosabb mint máshol, akkor igen, normális
11:53 Ami nem tejfog. Végleges fog. Kérdezõ, teljesen normális, ne piszkáld és vigyázz a fogmosásnál, meg ne sérüljön, mert megint elkezd vérezni.
ha esetleg vérzik még szoríts rá steril gézlapot kb 30 percre, attól eláll, utána pedig ne piszkáld mert megint vérezni fog és nem fog a helye rendesen begyógyulni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!! Nem fogom piszkálni, mert akkor szerintem fájna.
NE szívogasd, és NE öblögess! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem szívogatom, mert azt mondta az orvos is meg a szüleim is, hogy nem szabad. :-)) Azon az oldalon nem öblögetek.

Szerintetek ha egy fiú szedje ki a 2 szemöldöke között lévő szőrt? Nő ott is xD csak nemtudom hogy néznék ki ha kiszedném onnan. Ez normális dolog?

köszi.

Legjobb válasz: feltétlenül szedesd ki! az expasimnak is nõtt középen,ne haragudj,nõ szemmel szerintem szörnyû látvány. meg nekem egy kissé igénytelenségre utal...akár megkérheted édesanyádat is,hogy szedje ki középen,nem egy bonyolult mûvelet.

feltétlenül szedesd ki! az expasimnak is nõtt középen, ne haragudj, nõ szemmel szerintem szörnyû látvány. meg nekem egy kissé igénytelenségre utal...akár megkérheted édesanyádat is, hogy szedje ki középen, nem egy bonyolult mûvelet.
ja, azt elfelejtettem mondani, hogy de ennek ellenére hogy szerintem csúnya, normális dolog.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi:) ki is szedem!:P
A kérdező hozzászólása: pfúújXD
fényképezd le az arcod szembõl és photoshop-old ki. Így meg tudod nézni kb. hogy állna:)
ez jópofa kérdés xDDDD ha nagyon sok szál van ott, akkor érdemes kiszedni...de a ps dolog jó ötlet:) ha mégse állna jó, nyugi hamar visszanõ:D

Ha úgy is akar velem találkozni hogy nem tudja hogy nézek ki, akkor nem normális a srác? : D

Osztálytársak voltunk de 5 éve nem találkoztunk. Tudom hogy tetszettem neki ennek sok jele volt. Õ is nekem, de mégsem alakult közöttünk semmi. Elballagtunk, azóta nem találkoztunk. Rólam nincs fent kép facen, tehát nem tudja hogy nézek ki most. De írtam neki egy üzenetet hogy mi a helyzet vele a suli óta, és azt mondta találkozzunk beszélgetni. Nem fura hogy nem tudja hogy nézek ki azóta, és mégis találkozni akar?

Legjobb válasz: Nem értem... öt év alatt mi olyan drasztikus változás történhetett rajtad, ami elriasztaná? Van ilyen? Mert gondolom kíváncsi rád és azért akar találkozni, ez még nem házassági ajánlat, amit nem lehet visszavonni... egyébként azt is vissza lehet, szóval nem igazán értelek...

Nem értem... öt év alatt mi olyan drasztikus változás történhetett rajtad, ami elriasztaná? Van ilyen? Mert gondolom kíváncsi rád és azért akar találkozni, ez még nem házassági ajánlat, amit nem lehet visszavonni... egyébként azt is vissza lehet, szóval nem igazán értelek...
Ja, az kimaradt, hogy mivel beszélgetni akar veled, ezért majdnem mindegy, hogy hogy nézel ki, mit változtál az elmúlt öt évben, ez ott és akkor úgyis ki fog derülni. Vagy úgy gondoltad, hogy elõször kér egy fotót rólad?
Miért ne lenne normális? Bárhogyis nézel ki, beszélgetni akkor is lehet! Aztán majd kiderûl, hogy lesz-e folytatás. Ezt különben (teljesen idegenek között) vakrandinak hívják.
Hogyha 5 éve bejöttél neki, akkor valószínûleg most is bejösz, nem hiszem hogy olyan szinten meg változtál 5 év alatt, hogy az elriasztaná.
A kérdező hozzászólása: Na jó ez már egy megtörtént eset, csak elgondolkodtam :DDD Amúgy elhívott egy második találkozóra is, akkor csak bejövök még most is :O
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy kb nulla az önbizalmam. Már akkor sem igazán hittem el hogy tényleg én érdeklem, de azért éreztem hogy igen. Most sem hiszem el hogy érdeklem...
azóta biztos 100 kilós tehénné híztál :DD amúgy menj el, ne úgy fogd fel hogy randi, lehet nem is az csak látni akar aztán majd eldõl
Hát pedig itt az ideje, hogy ezek alapján elhidd. És ne legyél ennyire kishitû, mert az nem túl vonzó egy férfi szemében, ha egyfolytában bizonygatni kell egy nõnek, hogy igenis õt akarja... legalább is a normális határokon kívül. Ha újra elhívott, akkor nyilván nem csalódott benned túl nagyot, vagyis olyan vagy, amilyenre számított, most ne rontsd el azzal, hogy bizonytalankodsz. Hagyd magad sodródni az árral, hidd el, hogy nem kényszerbõl hívott el, hanem mert érdeklõdik irántad. Sok sikert!

Szerintetek normális, ha a barátom megjegyzi, hogy ez meg az a csaj jól néz ki és én nem akarok ki annyira?

Imádom a barátomat, de nem akarok álszent lenni én is megnézem a jó pasikat az utcán. Azt más kérdés, hogy én nem mondom neki. Õ meg inkább a színészn?knél, énekeseknél szokta mondani, hogy milyen szexi ez a lány vagy pl. ebben a filmben milyen jó csajok vannak. Annyira nem akarok ki, mert nem elérhet?ek számára tudok.

Legjobb válasz: ne akadj ki, csak a szemét legelteti. én is megnézek egy csomó más nõt, de csak az egyetlent szeretem.

ne akadj ki, csak a szemét legelteti. én is megnézek egy csomó más nõt, de csak az egyetlent szeretem.
Nincs ezzel semmi gond. Attól mert veled van nem láthat más lányt szépnek? Dehogynem. Ha ezt pedig nem csak magában gondolja, hanem mondja is neked, azt jelenti, megbízik benned. Ennyi. Te is megnézed a pasikat. Szerintem nyugodtan mondhatnád is neki, szerintem õt sem zavarná. Jó fejek vagytok, ez így jó!
tanulj meg magyarul [email protected]
Normális, de nem általános :) Annyi, hogy nincsenek önbizalom-problémáid. Ennek meg örülni kell.
Van erre egy jól bevált módszerem: mondd neki, hogy én meg kinyanám. Ettõl szoktak idegrohamot kapni a pasik... Hamar leszokik róla. Érhetetlen, nem???
Költözz le Ózdra és élj ott.
Na ez sokkal komolyabb annál, hogy elhülyéskedjük! (És sokkal összetettebb.) Nem azon múlik, hogy ki-mit hisz, vél, gondol... Meg van írva és úgy tudjuk átmenetileg sehogy, mert onnan még senki sem jött vissza és nem csak azok kerülnek oda, hanem szinte mindenki, továbbá a , , földi pokolnál" , , sokkal pokolibb"! De a leg megfelelõbb, ha elfelejted ezt a sok baromságot, amit itt írunk neked és megfelelõ helyen utána jársz!
Konstantin helyett a Matrixot nezd inkabb, az jobban lefedi a valosagot.
Menj el a Hitgyülekezetbe, ott majd elmondják, nagyrészt errõl beszélnek mindig.
Valaki sokat nezte a Constantine-t! Keanu Reeves megfogta a Mirci nevu macskat, majd koszos labat a nagyi vizes labasoban aztatta. Ennyi eleg volt neki. Probald ki, a sikert nem garantalt.
Mi a fenéért?! Nézd. Már ott vagy Talán ha a poklok poklát akarod megjárni menj kínába, ahol a szmog miat vetíteni kell a napot...
Így: [link]
Olyan, amit klasszikus értelemben gondolunk pokol, szerintem nem létezik. A halál után szerintem a lélek visszanézi az életét, és ha ölt, fájdalmat okozott másnak, akkor azzal szembesül. Ezt gondolom pokolnak. És amíg túl nem lép rajta, addig ebben a negatív környezetben "létezik".
Kérdezõ, te beteg vagy! Nézzél keresztény tanúságokat és ott meg tudod mi a Pokol. Még az oldal címét is megadom neked, ha kéred. Ott kedvedre nézegetheted. Garantálom, utána nem lesz kedved ehhez.
A kérdező hozzászólása: Istenhívö vagyok de hiszek az ördögbe is hiszen ha van jó van rossz is... viszont ha démont idézek akkor sem lehetséges?
Oda csak elkárhozni lehet pl ha életedben sátánista vagy
mi az hogy hogy. Ott egy 1 szobás lakás kb 800 000 ft. Illetve a kollégám annyiért nem bírja eladni. Sima ügy.
03:22 Mennyire igazad van..ez a földi élet maga a pokol.Innen már csak gilisztának inkarnálódni szarabb 1 fokkal.
Egyébként már a pokolban vagy, öcsi... de nem átmenetileg, hanem véglegesen. Ez a ciklikusan ismétlõdõ pokol... csak még nem tudod.
A véred kell hozzá, öcsi... ha tényleg akarod a dolgokat... és hívd az entitásokat! Nyugodt legyél, jönnek... de csak vérre.
#1👍
Nézz sok filmet, olvass könyveket, ami a témáról szól, s talán álmodsz majd egy szépet .
A kérdező hozzászólása: Ha elmondod hogy megteszem! :D Na de komolyan van aki spirualitásban vagy valamiben jártas és tud rá valamit mert ha pl démont lehet idézni sztem fordítva is lehetséges
Egyébként az tényleg nagyon jó, ha elmész jó sok gyülekezetbe, olvasol errõl a Bibliában, de ez mellett elengedhetetlenül érdemes , , új felismerésre térni", megváltozni a gondolkodásnak/gondolkodásmódnak, közvetlenül Istentõl tanulni... ((Azok nagyon jól írták, akik úgy írták, hogy szerintük ez van vagy az van vagy így van vagy úgy van..., mert valóban szerintük! A valóságban meg másként! Jézus (aki volt a pokolban) megmondta, hogy a pokolban levõknek nem pusztul el a férgük, és a tûz nem alszik el. (Ez a valóság.))

Normális ha egyedül vagyok otthon kitömöm a hasam hogy hogy néznék ki nagy hassal?

mi már nagyon szeretnénk babát. rajta vagyunk 16 honaja. már annyira szeretném ha nekem is lenne pocaklakom és már nagy lenne a baba és látná mindenki hogy babás vagyok. szoval ha nincs itthon senki kitömöm a hasam és megnézem hogy hogy állna nekem a nagyhas. és sokszor el is képzelem hogy babás vagyok.

Legjobb válasz: Egyszer még elmegy - de lassan ez már kényszer lehet nálad. NE TEDD! Ne görcsölj a babáért, mert akkor nem lesz! Engedd el magad, és ne fogalkozz ezzel. Akkor majd szépen jön magától is...

Egyszer még elmegy - de lassan ez már kényszer lehet nálad. NE TEDD! Ne görcsölj a babáért, mert akkor nem lesz! Engedd el magad, és ne fogalkozz ezzel. Akkor majd szépen jön magától is...
Képzeld most kaptam egy visszajelzést, hogy ezzel a trükkel egy ismerõsõmnek sikerült 15 hónap után a baba:) A gyertaállásos hozzászóló vagyok:)
A kérdező hozzászólása: igen voltam. clostit irt fel. és most várjuk az eredményt
en ket es fel evig nem estem teherbe. Egyszer olvastam errol a gyertyaallasrol, es kiprobaltam. Meg lett az eredmenye, most 13 hetes vagyok. Sok sikert, biztos ossze fog jonni!
Inkább hátulról történjen a behatolás, mert így a hímvesszõ közelebb van a méhnyakhoz. Mi legalábbis így csináltuk, és elsõre összejött.
Igen nekem ez bejött:) A párnát úgy helyezd el magad alá, hogy megemeljen, kb. a derekad alá:)
A kérdező hozzászólása: neked ez jött be?
A kérdező hozzászólása: oké. köszi szépen
Igen te legyél alul, pasi felül:) Párnát meg tedd magad alá:)
A kérdező hozzászólása: köszi de mi az a miszionáris poz?sima én alul?
5-10 perc is elég:) 20 a biztos:) A párnát ne felejtsd el:) És feltétlenül misszionárius pózban:) Gyertaállás után nyugodt fevés:) Sok sikert nektek!
A kérdező hozzászólása: köszi 20 perscik gyertyaállás?
Következõképpen próbálkozatok: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius póz és aktus során rakjál magad alá egy párnát. Aktus után gyertyaállás kb. 20. percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nem kényszer mert utoljára kb 5 honapja volt. de nagyon ritkán van csak már annyira nehéz. mert sokan terhesek most és nehéz még rájuk nézni is.
Mi a parommal jatszottunk ilyet egyszer aztan pont. Igen, ahogy az elottem szolo irta, ne gorcsolj. Ha eddig nem estel teherbe menj el es vegyel egy ovulacios tesztet vagy mikroszkopot. Akkor konyebben leszel babas...sok szerencset hozza! :o)
A kérdező hozzászólása: köszike hogy megirtad.

Honnan tudom h a fityma rá van e nőve a makkra, , nem tudom, h hogy néz ki más pasié, mien a normális?

em az enyém normális

Legjobb válasz: hátra tudod húzni rendesen ? amúgy orvoshoz fordulni még mindig nem ciki. Azért van :)

hátra tudod húzni rendesen ? amúgy orvoshoz fordulni még mindig nem ciki. Azért van :)
Ha "pasinak" hívod a férfiakat, akkor valami más sem stimmel veled...
Sajnos sokat nem tudok segíteni, mert hülyeségre nem akarlak vezetni, de ha gondolod, olvasd el az én esetem, és küldhetsz nyugodtan privát üzit, ha gond van. Szal... Nekem is eléggé rá volt nõve, mert nem tudtam hátrahúzni, de dokihoz sem akartam vele menni. Aztán jött az elsõ barátnõ, és az elsõ szexnél baromira vérzett, meg fájt a dolog, de nem volt vészes. Utána semmi gond nem volt, hanem mikor már vagy 8 hónapja együtt voltunk, sokat csináltuk hátulról, és akkor is hirtelen baromi erõs... Nem is tudom mit éreztem, de belém nyillalt a fájdalom, és mikor kivettem, ömlött belõle a vér, komolyan.. Ez 3-szor fordult elõ.. Ha hátulról toltam a csajt, mindig bevérzett, és baszott fájdalmas volt már a második, harmadik. Azóta nem volt több ilyen, és több csajjal is együtt voltam, volt egy, ami igazi vadállat volt, és úgy sem volt gond. Szal sztem nekem is ilyen problémám volt, hogy nagyon ránõtt, vagy vmi, és mit tagadjam, fájt, meg hát vérzett, ikor vadultam vkivel.. Szerintem nyugodtan nézz el dokihoz, és õ jobban ért hozzá, és akkor max nem fog ilyen elõfordulni neked a csajnál. :) Az tuti, hogy ha nagyon nem tudod a fitymát sem hátrahúzni, meg ilyenek, akkor elõbb-utóbb fájdalmas lesz, de csak pár alkalomnál, utána majd bejáródik. :D
Nézz pornót! Ott meglátod a pasikét.
ehez kérdezek én is ha nem baj..letudom huzni rendesen viszont rá van nove a hugy csovemre..a vizelés és az ejakulácio megy rendesen de azt hiszem inkább rá kérdezek....és van koze ehez a korai megomlésnek? ....bocsi az ékezetekért meg a tobbi miatt de nem uzem képes a billentyuzetem sajnálom

Hogy néz ki egy normális női hüvely? Mit kéne látni szabad szemmel a vaginában, ha széthúzzuk?

Legjobb válasz: Nemrég volt itt egy tökéletes képsor - a havi ciklusról, ráadásul. Jó, az a méhszájról szólt - ha elég mélyen benézel oda, azt is láthatod.

Nemrég volt itt egy tökéletes képsor - a havi ciklusról, ráadásul. Jó, az a méhszájról szólt - ha elég mélyen benézel oda, azt is láthatod.
A kérdező hozzászólása: milyen tokeletes kepsorra gondolsz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!