Találatok a következő kifejezésre: A normális hogyan néz ki (40 db)

Milyen az a csont fog?
amennyiben alvadt vér van a sebben, az tölti ki a lyukat és még az ínyed oldalt pirosabb mint máshol, akkor igen, normális
11:53 Ami nem tejfog. Végleges fog. Kérdezõ, teljesen normális, ne piszkáld és vigyázz a fogmosásnál, meg ne sérüljön, mert megint elkezd vérezni.
ha esetleg vérzik még szoríts rá steril gézlapot kb 30 percre, attól eláll, utána pedig ne piszkáld mert megint vérezni fog és nem fog a helye rendesen begyógyulni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!! Nem fogom piszkálni, mert akkor szerintem fájna.
NE szívogasd, és NE öblögess! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem szívogatom, mert azt mondta az orvos is meg a szüleim is, hogy nem szabad. :-)) Azon az oldalon nem öblögetek.

Szerintetek ha egy fiú szedje ki a 2 szemöldöke között lévő szőrt? Nő ott is xD csak nemtudom hogy néznék ki ha kiszedném onnan. Ez normális dolog?

köszi.

Legjobb válasz: feltétlenül szedesd ki! az expasimnak is nõtt középen,ne haragudj,nõ szemmel szerintem szörnyû látvány. meg nekem egy kissé igénytelenségre utal...akár megkérheted édesanyádat is,hogy szedje ki középen,nem egy bonyolult mûvelet.

feltétlenül szedesd ki! az expasimnak is nõtt középen, ne haragudj, nõ szemmel szerintem szörnyû látvány. meg nekem egy kissé igénytelenségre utal...akár megkérheted édesanyádat is, hogy szedje ki középen, nem egy bonyolult mûvelet.
ja, azt elfelejtettem mondani, hogy de ennek ellenére hogy szerintem csúnya, normális dolog.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi:) ki is szedem!:P
A kérdező hozzászólása: pfúújXD
fényképezd le az arcod szembõl és photoshop-old ki. Így meg tudod nézni kb. hogy állna:)
ez jópofa kérdés xDDDD ha nagyon sok szál van ott, akkor érdemes kiszedni...de a ps dolog jó ötlet:) ha mégse állna jó, nyugi hamar visszanõ:D

Ha úgy is akar velem találkozni hogy nem tudja hogy nézek ki, akkor nem normális a srác? : D

Osztálytársak voltunk de 5 éve nem találkoztunk. Tudom hogy tetszettem neki ennek sok jele volt. Õ is nekem, de mégsem alakult közöttünk semmi. Elballagtunk, azóta nem találkoztunk. Rólam nincs fent kép facen, tehát nem tudja hogy nézek ki most. De írtam neki egy üzenetet hogy mi a helyzet vele a suli óta, és azt mondta találkozzunk beszélgetni. Nem fura hogy nem tudja hogy nézek ki azóta, és mégis találkozni akar?

Legjobb válasz: Nem értem... öt év alatt mi olyan drasztikus változás történhetett rajtad, ami elriasztaná? Van ilyen? Mert gondolom kíváncsi rád és azért akar találkozni, ez még nem házassági ajánlat, amit nem lehet visszavonni... egyébként azt is vissza lehet, szóval nem igazán értelek...

Nem értem... öt év alatt mi olyan drasztikus változás történhetett rajtad, ami elriasztaná? Van ilyen? Mert gondolom kíváncsi rád és azért akar találkozni, ez még nem házassági ajánlat, amit nem lehet visszavonni... egyébként azt is vissza lehet, szóval nem igazán értelek...
Ja, az kimaradt, hogy mivel beszélgetni akar veled, ezért majdnem mindegy, hogy hogy nézel ki, mit változtál az elmúlt öt évben, ez ott és akkor úgyis ki fog derülni. Vagy úgy gondoltad, hogy elõször kér egy fotót rólad?
Miért ne lenne normális? Bárhogyis nézel ki, beszélgetni akkor is lehet! Aztán majd kiderûl, hogy lesz-e folytatás. Ezt különben (teljesen idegenek között) vakrandinak hívják.
Hogyha 5 éve bejöttél neki, akkor valószínûleg most is bejösz, nem hiszem hogy olyan szinten meg változtál 5 év alatt, hogy az elriasztaná.
A kérdező hozzászólása: Na jó ez már egy megtörtént eset, csak elgondolkodtam :DDD Amúgy elhívott egy második találkozóra is, akkor csak bejövök még most is :O
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy kb nulla az önbizalmam. Már akkor sem igazán hittem el hogy tényleg én érdeklem, de azért éreztem hogy igen. Most sem hiszem el hogy érdeklem...
azóta biztos 100 kilós tehénné híztál :DD amúgy menj el, ne úgy fogd fel hogy randi, lehet nem is az csak látni akar aztán majd eldõl
Hát pedig itt az ideje, hogy ezek alapján elhidd. És ne legyél ennyire kishitû, mert az nem túl vonzó egy férfi szemében, ha egyfolytában bizonygatni kell egy nõnek, hogy igenis õt akarja... legalább is a normális határokon kívül. Ha újra elhívott, akkor nyilván nem csalódott benned túl nagyot, vagyis olyan vagy, amilyenre számított, most ne rontsd el azzal, hogy bizonytalankodsz. Hagyd magad sodródni az árral, hidd el, hogy nem kényszerbõl hívott el, hanem mert érdeklõdik irántad. Sok sikert!

Szerintetek normális, ha a barátom megjegyzi, hogy ez meg az a csaj jól néz ki és én nem akarok ki annyira?

Imádom a barátomat, de nem akarok álszent lenni én is megnézem a jó pasikat az utcán. Azt más kérdés, hogy én nem mondom neki. Õ meg inkább a színészn?knél, énekeseknél szokta mondani, hogy milyen szexi ez a lány vagy pl. ebben a filmben milyen jó csajok vannak. Annyira nem akarok ki, mert nem elérhet?ek számára tudok.

Legjobb válasz: ne akadj ki, csak a szemét legelteti. én is megnézek egy csomó más nõt, de csak az egyetlent szeretem.

ne akadj ki, csak a szemét legelteti. én is megnézek egy csomó más nõt, de csak az egyetlent szeretem.
Nincs ezzel semmi gond. Attól mert veled van nem láthat más lányt szépnek? Dehogynem. Ha ezt pedig nem csak magában gondolja, hanem mondja is neked, azt jelenti, megbízik benned. Ennyi. Te is megnézed a pasikat. Szerintem nyugodtan mondhatnád is neki, szerintem õt sem zavarná. Jó fejek vagytok, ez így jó!
tanulj meg magyarul [email protected]
Normális, de nem általános :) Annyi, hogy nincsenek önbizalom-problémáid. Ennek meg örülni kell.
Van erre egy jól bevált módszerem: mondd neki, hogy én meg kinyanám. Ettõl szoktak idegrohamot kapni a pasik... Hamar leszokik róla. Érhetetlen, nem???

Normális ha egyedül vagyok otthon kitömöm a hasam hogy hogy néznék ki nagy hassal?

mi már nagyon szeretnénk babát. rajta vagyunk 16 honaja. már annyira szeretném ha nekem is lenne pocaklakom és már nagy lenne a baba és látná mindenki hogy babás vagyok. szoval ha nincs itthon senki kitömöm a hasam és megnézem hogy hogy állna nekem a nagyhas. és sokszor el is képzelem hogy babás vagyok.

Legjobb válasz: Egyszer még elmegy - de lassan ez már kényszer lehet nálad. NE TEDD! Ne görcsölj a babáért, mert akkor nem lesz! Engedd el magad, és ne fogalkozz ezzel. Akkor majd szépen jön magától is...

Egyszer még elmegy - de lassan ez már kényszer lehet nálad. NE TEDD! Ne görcsölj a babáért, mert akkor nem lesz! Engedd el magad, és ne fogalkozz ezzel. Akkor majd szépen jön magától is...
Képzeld most kaptam egy visszajelzést, hogy ezzel a trükkel egy ismerõsõmnek sikerült 15 hónap után a baba:) A gyertaállásos hozzászóló vagyok:)
A kérdező hozzászólása: igen voltam. clostit irt fel. és most várjuk az eredményt
en ket es fel evig nem estem teherbe. Egyszer olvastam errol a gyertyaallasrol, es kiprobaltam. Meg lett az eredmenye, most 13 hetes vagyok. Sok sikert, biztos ossze fog jonni!
Inkább hátulról történjen a behatolás, mert így a hímvesszõ közelebb van a méhnyakhoz. Mi legalábbis így csináltuk, és elsõre összejött.
Igen nekem ez bejött:) A párnát úgy helyezd el magad alá, hogy megemeljen, kb. a derekad alá:)
A kérdező hozzászólása: neked ez jött be?
A kérdező hozzászólása: oké. köszi szépen
Igen te legyél alul, pasi felül:) Párnát meg tedd magad alá:)
A kérdező hozzászólása: köszi de mi az a miszionáris poz?sima én alul?
5-10 perc is elég:) 20 a biztos:) A párnát ne felejtsd el:) És feltétlenül misszionárius pózban:) Gyertaállás után nyugodt fevés:) Sok sikert nektek!
A kérdező hozzászólása: köszi 20 perscik gyertyaállás?
Következõképpen próbálkozatok: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius póz és aktus során rakjál magad alá egy párnát. Aktus után gyertyaállás kb. 20. percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nem kényszer mert utoljára kb 5 honapja volt. de nagyon ritkán van csak már annyira nehéz. mert sokan terhesek most és nehéz még rájuk nézni is.
Mi a parommal jatszottunk ilyet egyszer aztan pont. Igen, ahogy az elottem szolo irta, ne gorcsolj. Ha eddig nem estel teherbe menj el es vegyel egy ovulacios tesztet vagy mikroszkopot. Akkor konyebben leszel babas...sok szerencset hozza! :o)
A kérdező hozzászólása: köszike hogy megirtad.

Honnan tudom h a fityma rá van e nőve a makkra, , nem tudom, h hogy néz ki más pasié, mien a normális?

em az enyém normális

Legjobb válasz: hátra tudod húzni rendesen ? amúgy orvoshoz fordulni még mindig nem ciki. Azért van :)

hátra tudod húzni rendesen ? amúgy orvoshoz fordulni még mindig nem ciki. Azért van :)
Ha "pasinak" hívod a férfiakat, akkor valami más sem stimmel veled...
Sajnos sokat nem tudok segíteni, mert hülyeségre nem akarlak vezetni, de ha gondolod, olvasd el az én esetem, és küldhetsz nyugodtan privát üzit, ha gond van. Szal... Nekem is eléggé rá volt nõve, mert nem tudtam hátrahúzni, de dokihoz sem akartam vele menni. Aztán jött az elsõ barátnõ, és az elsõ szexnél baromira vérzett, meg fájt a dolog, de nem volt vészes. Utána semmi gond nem volt, hanem mikor már vagy 8 hónapja együtt voltunk, sokat csináltuk hátulról, és akkor is hirtelen baromi erõs... Nem is tudom mit éreztem, de belém nyillalt a fájdalom, és mikor kivettem, ömlött belõle a vér, komolyan.. Ez 3-szor fordult elõ.. Ha hátulról toltam a csajt, mindig bevérzett, és baszott fájdalmas volt már a második, harmadik. Azóta nem volt több ilyen, és több csajjal is együtt voltam, volt egy, ami igazi vadállat volt, és úgy sem volt gond. Szal sztem nekem is ilyen problémám volt, hogy nagyon ránõtt, vagy vmi, és mit tagadjam, fájt, meg hát vérzett, ikor vadultam vkivel.. Szerintem nyugodtan nézz el dokihoz, és õ jobban ért hozzá, és akkor max nem fog ilyen elõfordulni neked a csajnál. :) Az tuti, hogy ha nagyon nem tudod a fitymát sem hátrahúzni, meg ilyenek, akkor elõbb-utóbb fájdalmas lesz, de csak pár alkalomnál, utána majd bejáródik. :D
Nézz pornót! Ott meglátod a pasikét.
ehez kérdezek én is ha nem baj..letudom huzni rendesen viszont rá van nove a hugy csovemre..a vizelés és az ejakulácio megy rendesen de azt hiszem inkább rá kérdezek....és van koze ehez a korai megomlésnek? ....bocsi az ékezetekért meg a tobbi miatt de nem uzem képes a billentyuzetem sajnálom

Hogy néz ki egy normális női hüvely? Mit kéne látni szabad szemmel a vaginában, ha széthúzzuk?

Legjobb válasz: Nemrég volt itt egy tökéletes képsor - a havi ciklusról, ráadásul. Jó, az a méhszájról szólt - ha elég mélyen benézel oda, azt is láthatod.

Nemrég volt itt egy tökéletes képsor - a havi ciklusról, ráadásul. Jó, az a méhszájról szólt - ha elég mélyen benézel oda, azt is láthatod.
A kérdező hozzászólása: milyen tokeletes kepsorra gondolsz?

A normális sperma hogyan néz ki?

Barátomnak néha, olyan csomósan jön ki, illetve tulságosan fehér. A volt pasimnak egyszín? volt az egész. Mi a normális?

Legjobb válasz: Vaakinek nagyon rossz kedve volt, h végigpontozta egész bagázst. A színe meg tényleg változik, a sperma és egyéb töltõanyagok arányától függõen. Ha nagy a spermakoncentrátum, akkor "becsomósodik", ugyanaz az elv, mint a porcicáknál, összeakadnak a szálak. Ha nincs benne elég, akkor meg tök átlátszó.

Vaakinek nagyon rossz kedve volt, h végigpontozta egész bagázst. A színe meg tényleg változik, a sperma és egyéb töltõanyagok arányától függõen. Ha nagy a spermakoncentrátum, akkor "becsomósodik", ugyanaz az elv, mint a porcicáknál, összeakadnak a szálak. Ha nincs benne elég, akkor meg tök átlátszó.
Te az ondóra gondolsz és egyébként mind a kettõ normális... ami nem normális ha már kicsit sötétebb vörös vagy hasonló szint kap mert akkor a srác már beteg... amiddig nem ilyen addig nem kell aggódni
Hát én már láttam filmbe olyat amikor a srácnak elég sûrû és darabos. Ha ilyen lenne a pasimnak, biztos elküldeném dokihoz. A barátomé fehéres, átlátszós, és kicsit sûrûbb, de nem csomós.
Osztanám a többiek véleményét. Inkább olyan fehéres, átlátszós nem túl csomós.
olyan nincs hogy tulságosan fehér láttam má olyat sex filmen mint a tej meg olyan sûrû voolt mint a friss még meg nem keményedett beton + az elöttem lévõnek igaza vana ha nem véres akko minden jol van nekem is inkább olyan ú világsas az ondóm de én 13 éjves vagyok
miért kell mindig lepontozni?

Miért van az (többségben), hogy aki normálisan néz ki (öltözködés stb) sokszor az a szemét, mást kihasználó ember, aki meg úgy néz ki mint valami szalajtott senki az olyan a normális?

mindkét nemet figyelembe véve

Legjobb válasz: Nem tudom, de már nekem is feltûnt a jelenség. Mindig az extrém külsejûekre mondják, hogy romlottak. Mégis minden extrém külsejû ismerõsöm normális, de aki szolidan öltözködik(se egy rövidnadrág, se nagyobb kivágású felsõ - lányoknál persze), az általában köcsög szokott lenni.

Nem tudom, de már nekem is feltûnt a jelenség. Mindig az extrém külsejûekre mondják, hogy romlottak. Mégis minden extrém külsejû ismerõsöm normális, de aki szolidan öltözködik(se egy rövidnadrág, se nagyobb kivágású felsõ - lányoknál persze), az általában köcsög szokott lenni.
Hát mondjuk nem 100%-ban, de talán, mert nem akarnak kompenzálni valamit ezzel.
Én még nem vettem ezt észre... Sõt, én pont az ellenkezõjét tapasztalom, de persze vannak kivételek. Szerintem ez alapján nem nagyon lehet osztályozni az embereket...
Azon rémegyszerû oknál fogva, hogy az emberek, kivétel nélkül felszínesek (hazudik, aki az ellenkezõjén állítja - emberi alaptulajdonság, maximum valaki figyelmen kívül hagyja vagy korrigálja az "elsõ benyomását" a másikról) és aki "normálisan" néz ki, azokhoz "normális" tulajdonságokat párosítanak. Ez tény.
A kérdező hozzászólása: jók a válaszok
A két dolog nem függ össze... Van, akinek a munkája miatt kell "normálisan" öltöznie. Akkor a tanultabb emberek mind "szemetek"? És mégis miben áll ez?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!