Találatok a következő kifejezésre: A normális hogyan néz (98 db)

A kérdező hozzászólása: Nem fogok fél 12-kor "fotózkodni", de kb. ilyen: [link]
heh:D micsoda kérdéseket találni. teljesen rendben van szerintem!:D 18/F
Nincs ezzel semmi baj, enyém is hasonló.De ha gondolod küldj róla képet megnézem. 27/N
REmélem azért nem a saját nunid tetted fel, mert nem valami jó dolog hogy a gyerekek még ha arc nélkül is képeket töltenek fel ide. De onnan látod hogy mennyire is nagyok az ajkaid hogy ha széttárod a lábad, tehát kicsit beterpesztesz, mert akkor teljesen másképp néz ki, akkor lehet jól látni az ajkakat, ez most durván hangzik, de akkor lehet igazán látni.
A kérdező hozzászólása: Gyerekek, most rendesen megnyugodtam... Köszönök minden értelmes választ (:
ez tök normális kinézetre és alíg lógnak ki az ajkak, a többségnek kilóg ennyire, de van hogy még jobban is.nem lóg ki nagyon.
a nõi nemiszerv sem egyforma, az ajkak mérete, színe, de még alakja is eltérõ tud lenni.Van akiknek nagyobbak az ajkai és kilgónak kicsit, valakinek meg olyan kicsit hogy nem lógnak ki, alíg láthatók Tehát különbözõ kinézetûek a nemiszervek és a mellek is.De a lényeg hogy 14-15 éves lánynak már bõven kell hogy szõrõs legyen a nemiszerve, most a borotválást hagyjuk. Normális hogy az ajakak nálad nagyobbak.. A mell formája, színe, a mellbimbóm mérete és színe, sõt a melludvar méret és színe is eltérõ tud lenni.Van akinek igen nagy melludvara van, és igen sötét.Valakinek már fiatalon logos a melle, valakinek meg feszes, valakinek kicsi, valakinek nagy. A férfiak nemiszerve sem egyforma, ott is van méretbeli és színbeli különbség, ott is van akinek kisebb, feszesebb heréje van, valakinek meg lóg az egész zacskója.
Hát ha ilyen, akkor ez egy gyönyörû punci. Abszolút nincs mit szégyellni rajta. Bezzeg az enyém... (Nõ vagyok)
Nincs azzal semmi baj, ez genetikai adottság.
Ha ilyen puncid van, mint a képen, akkor azzal nincs semmi baj.
Ez nem teljesen normális, de én ismerek egy õsi gyógymódot. Kézrátétellel lehet ezen javítani.
nekem az egyik nagyonlelóg szoval na
A kérdező hozzászólása: Vicces éjfélkor "ilyenekkel" csevegni, egy pillanatra el is gondolkodtam, hogy tényleg akarod-e vagy csak nincs jobb dolgod :D Második: tudom, de engem már eléggé zavar, és kicsit megnyugtatna, hogyha tudnám, más is szarul érzi magát (heh)
Nem is kell csak hülyéskedtem:D
Jesszus, elsõ, tûnj innen!! Dehogy küldj képet! Nincs olyan, hogy "normális", többféle lehet, és egyikkel sincs semmi gond. Ne aggódj emiatt.
tudtok harisnyás nõket küldeni amik keresztbe teszik a lábukat fényképben?
Milyen az a csont fog?
amennyiben alvadt vér van a sebben, az tölti ki a lyukat és még az ínyed oldalt pirosabb mint máshol, akkor igen, normális
11:53 Ami nem tejfog. Végleges fog. Kérdezõ, teljesen normális, ne piszkáld és vigyázz a fogmosásnál, meg ne sérüljön, mert megint elkezd vérezni.
ha esetleg vérzik még szoríts rá steril gézlapot kb 30 percre, attól eláll, utána pedig ne piszkáld mert megint vérezni fog és nem fog a helye rendesen begyógyulni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!! Nem fogom piszkálni, mert akkor szerintem fájna.
NE szívogasd, és NE öblögess! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem szívogatom, mert azt mondta az orvos is meg a szüleim is, hogy nem szabad. :-)) Azon az oldalon nem öblögetek.

Miért van az (többségben), hogy aki normálisan néz ki (öltözködés stb) sokszor az a szemét, mást kihasználó ember, aki meg úgy néz ki mint valami szalajtott senki az olyan a normális?

mindkét nemet figyelembe véve

Legjobb válasz: Nem tudom, de már nekem is feltûnt a jelenség. Mindig az extrém külsejûekre mondják, hogy romlottak. Mégis minden extrém külsejû ismerõsöm normális, de aki szolidan öltözködik(se egy rövidnadrág, se nagyobb kivágású felsõ - lányoknál persze), az általában köcsög szokott lenni.

Nem tudom, de már nekem is feltûnt a jelenség. Mindig az extrém külsejûekre mondják, hogy romlottak. Mégis minden extrém külsejû ismerõsöm normális, de aki szolidan öltözködik(se egy rövidnadrág, se nagyobb kivágású felsõ - lányoknál persze), az általában köcsög szokott lenni.
Hát mondjuk nem 100%-ban, de talán, mert nem akarnak kompenzálni valamit ezzel.
Én még nem vettem ezt észre... Sõt, én pont az ellenkezõjét tapasztalom, de persze vannak kivételek. Szerintem ez alapján nem nagyon lehet osztályozni az embereket...
Azon rémegyszerû oknál fogva, hogy az emberek, kivétel nélkül felszínesek (hazudik, aki az ellenkezõjén állítja - emberi alaptulajdonság, maximum valaki figyelmen kívül hagyja vagy korrigálja az "elsõ benyomását" a másikról) és aki "normálisan" néz ki, azokhoz "normális" tulajdonságokat párosítanak. Ez tény.
A kérdező hozzászólása: jók a válaszok
A két dolog nem függ össze... Van, akinek a munkája miatt kell "normálisan" öltöznie. Akkor a tanultabb emberek mind "szemetek"? És mégis miben áll ez?

Az normális, hogy ha az lcd monitort más oldalból nézem, van hogy sötétebb a kép vagy világosabb?

Legjobb válasz: Igen, igen, ez normális :) Bár, lehet hogy van olyan monitor, amit akármilyen szögbõl nézel, ugyanaz marad a kép kontrasztja. Nekem is ilyen. Ha más szögbõl nézem, kicsit megváltoznak a fényviszonyok. Nyugi, nincs baja :)

Igen, igen, ez normális :) Bár, lehet hogy van olyan monitor, amit akármilyen szögbõl nézel, ugyanaz marad a kép kontrasztja. Nekem is ilyen. Ha más szögbõl nézem, kicsit megváltoznak a fényviszonyok. Nyugi, nincs baja :)
Ahogy mondja .

Miért van az, hogy ha tukorbe nézek, akkor egy normális arc néz vissza rám, de ha lefotoznak, akkor a képeken kancsal vagyok?

:(

Legjobb válasz: huu hát nekem is kb ez van, tükörbe teljesen másként nézek ki, mint egy fotón(rondábban)

huu hát nekem is kb ez van, tükörbe teljesen másként nézek ki, mint egy fotón(rondábban)
A tükörben nem ugyanazt látod mint egy fotón. A tükörben fordítva látod az arcod. De ez az amit te megszoktál, tehát neked ez a normális. A fotón úgy vagy, ahogy mások látnak.
sztem a vaku miatt van ez igy...
A kettes válaszolónak igaza lehet... de úristen, ha engem így látnak az emberek... na akkor valóban nem tudom mire ekkora a pofám :DDD Illetve a tükörben lehet még az is, hogy ott látod magad, tudod korrigálni az arcod, akár akaratlanul is. Nekem is ha mondják, hogy vágjak ilyen, vagy olyan képet nem tudok... és nem tudnak lefotózni. Egy türköt kell elém tenni, amibe látom, hogyan tartsam a szám és mennyire húzzam össze a szemem stb. Nem vagyunk valami fotogének úgy látszik.
A kérdező hozzászólása: na ne is mondd, amit a 2. írt nagyon elgondolkodtatott! és utána fogtam a fejem, hogy te jo ég, akkor mégis mit szeret bennem a párom? :D En tuti nem vagyok fotogén, és ezt tudom jol/egyetlen kozos képunk van a párommal már 2 év ota, az is félhomályban/:) De, abba még nem gondoltam bele, hogy esetleg a valo életben is ennyire sz*rul néznék ki :((((
Az, hogy fotókon nem mutatsz jól, nem azt jelenti, hogy az életben is úgy festesz. rólam borzalmas gáz (sztem) képek születnek rendszeresen, pedig az életben sokak szerint egy vonzó, jó megjelenésû nõ vagyok. fõleg a spontén készült képeim katasztrofálisak... tényleg nem vagyunk fotogének:)
én második. Mindenkinek az arca aszimmetrikus egy kicsit. Tehát amikor a tükörben fordítva látod az arcod, akkor ezt az aszimmetriát szokod, meg ez a normális. (Könnyen ellenõrizhetõ, nézd meg merre választod el a hajad, van-e valami anyajegy az arcodon, meg fogod látni, hogy a fotón a másik oldalon látod mint a tükörben) A mikor a fotót nézed, akkor azon tûnnek "elcsúszva" a vonásaid.
én is nagyon ronda vagyok minden fényképen :( pedig tükörben és még videófelvételen is tetszem magamnak legtöbbször... sajnos nem vagyok fotogén de ha igaz, amit a második válaszoló írt, hogy mások olyannak látnak, mint amilyen a képen vagyok? ne már... :S de ha videón nem vagyok csúnya ez akkor is igaz? 18/l
Ugyan úgy látnak élõben az emberek, mint te a tükörben. Uhhh, az arcszerkezetet nem változik attól. Amugy nagymamámról alig készült szép kék egész életében, pedig élõben nagyon szép:)

Normális, hogy 2hetes babám van, hogy 2óránként kéretőzik cicre és ki szívja a 70-80 (olykor 100) ml-t? De van, hogy 5órán át nem kér enni. Ez úgy néz ki, hogy egyszer elalszik, akkor ilyen sokáig alszik.

ezt most jól megfogalmaztam, de remélem értitek, mi a gondom, igény szerint etetem, szépen visszanyerte születési súlyát, gyarapodik, minden rendben, csak furcsa, hogy 4-5 órán át megvan kaja nélkül. átlag 6-7x eszik egy nap... 57cm és 3730g amúgy.

Legjobb válasz: igen, normális, nehogy felébreszd, amikor alszik.

igen, normális, nehogy felébreszd, amikor alszik.
A kérdező hozzászólása: eszem ágában sincs ébreszteni... köszi, azért megnyugodtam..
teljesen normális!
persze, hogy normális, hagyd aludni nyugodtan, ha éhes igény szerint etesd meg

Normális, hogy a barátom szex után csak fekszik és rám se néz?

Szex után csak a hátán fekszik és vmikor még a kezeit is az arca elé teszi. Többször volt, hogy hozzáakartam bújni, de mondta, hogy hagyjam most egy kicsit. Annyira igényelném, hogy hozzábújhassak. Mondtam neki, hogy ez mennyire zavar és legközelebb magához húzott, de éreztem, hogy kb a háta közepére se kíván és kényszerből csinálta. Annyira rossz érzés :(

Legjobb válasz: biztosan el van fáradva...de attól még nem normális

biztosan el van fáradva...de attól még nem normális
Vagy nagyon megszokott lett neki a szex, vagy már csak maga a szex van számára érzések nélkül.
Ez fura, h ellök..az nem, h nem néz rád, viszont az gáz, h ellök...engem nem lökött el soha semelyik se, sõt még õk bújtak oda hozzám néha, vagy ha nem, akk annyit mondtak gyere ide te kis ribanc...Szval fura
A kérdező hozzászólása: Mindig azt mondja, hogy majd késõbb. De 10 perccel késõbb már hiába ölel meg az nem olyan..
Szerintem ez nem normális. Kérdezd meg tõle hogy mégis miért esik ez nehezére! Nem kell nyálasnak lenni, de ahogy leírod, ez nagyon fura. Szerintem mindenképpen kérdezz rá! Nem csak neki kell tudnia, hogy neked rossz, hanem neked is, hogy neki miért ilyen rossz az ölelés!
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem szereti és kell neki az a pár perc "egyedül". Múltkor is kimentem inkább zuhanyozni, mert szar érzés ott némán feküdni úgy, hogy hozzá se érhetek. Késõbb utánam jött, látta, hogy valami nem oké, de akkor már hiába ölelget meg bújik az nem olyan.
Nálam is van, h orgazmus után kiüresedést érzek, enyhe depresszió jellegût. Errõl nem tehet az ember, ha szereted, akkor BÁRMIKOR tiszteletben tartod, ha épp magában akar lenni. Legalábbis normális keretek között. Tíz perc igazán nem sok. Értem én, h neked pont arra a 10 percre kellene, mert épp kielégülés után vagytok, de õ meg pont fordítva érez. Neki épp úgy kellemetlen lehet a tõled ellentétes vágya, mint ahogy neked! Erõltetni meg semmit se jó, fõleg ha az ember szereti a másik embert. Javaslom, a jót lásd meg, ne a rosszat, 10 perccel késõbb már bújik hozzád. :)

Normális, hogy nem néz szívhangot a védőnő?

21 hetes vagyok, még nem néztek. Kérdésemre a válasz, "hát itt nem szoktunk, a véd?n?nél sosem néznek". Furcsa mert a barátn?mnek már a 16.-ik hétt?l néztek. (másik megye). Engem nézett bolondnak a véd?n?. Ez normális, hogy nem néznek??? Mindenhol azt olvasom, hogy kellene.

Legjobb válasz: Tudtommal Gyõrben sem néznek. Az elsõnél sem néztek, most meg még nem tartunk a 20. hétnél. Nálunk a doki nézi a vizsgálatok alkalmával.

Tudtommal Gyõrben sem néznek. Az elsõnél sem néztek, most meg még nem tartunk a 20. hétnél. Nálunk a doki nézi a vizsgálatok alkalmával.
Nekem 23 hetesen nézte elõször a szívhangot a védõnõ azóta minden terhesgondozáson nézik. 35 hkm
Nálunk csak a 24. héttõl nézi. Olyan készülékük van a védõnõknek , hogy hamarabb nem is találja meg. Legutóbb is 5 percig kereste...
Nálunk se néz a védõnõ szívhangot.
Az én védõnõm soha nem nézte, csak a nõgyógyászom.
Elsõ gyereknél nem nézte, másodiknál meg nézte. A nõgyógyász meg minden alkalommal. Gondolom, ha van gépük, nézik, ha meg nincs, akkor nem.
Annyira elavult gép van náluk, hogy felesleges, Nálam többször nem sikerült meghallgatni és inkább a szívbajt hozta rám, amíg nem mocorgott a picim.
12. héttõl, v hogy kötelezõ a szívhang hallgatás.
Nekem a 6. héttõl mindig nézték, de mondjuk az én dokim egy kicsit túlbuzgó volt. Édesanyám meg is jegyezte, hogy az õ idejükben volt 4 vizsgálat és annyi, nem ijesztgették a kismamákat minden kis semmiséggel. Szerintem nyugodtan mondd, hogy te szeretnéd hallani vagy nézni és ne törõdj vele, hogy ez szokás vagy nem szokás, tarts ki mellette! Boldog babavárást és jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csak nagyon furcsának tartottam, mert itt vagyok 21 hetes és még nem is hallottam a szívét. 19hetesen voltam a genetikain, ott is csak a doki nézte, hogy meg van a 4 üreg és ennyi. Lehet, hogy én is veszek egy hallgatót. :)
Nálunk se nézi a védõnõ.Csak vérnyomás, vizelet súly...Nem is hallottam, hogy néznék...Mondjuk még "csak" 13hetes 2 napos vagyok.
Orvos 4 hetente , védõnõ pedig a 20. héten csinált elõszór.
Nekem (2006-ban) nézték a 14. héttõl minden alkalommal.
Nekem se nézte eddig, most 20 hetes vagyok. A doki se nézte, mondjuk épp most készülök másik dokit keresni, mert elég felületesnek tartom a mostanit. Nekem van otthoni szívhang hallgatóm, így bármikor lecsekkolhatom, hogy minden rendben van-e odabenn, úgyhogy nem zavar, hogy a védõnõ nem nézi.
A protokoll szerint a 28. héttõl nézzük a magzat szívhangját. És onnantól minden tanácsadáson! :) Védõnõ Szolnok megyébõl

39 hetes vagyok, 2 napja annyira bevizesedett a lábam, hogy úgy nézek ki, mint egy zombi. Ez így normális?

Eddig is vizesedtem, de ez már ijeszt?. Fehérjeürítés, magasvérnyomás nincs. A vérképem jó.

Legjobb válasz: Szia! Én már 36 hetesen is igy néztem ki , én is nagyon vizes vagyok. Állítolag teljesen normális. 40 hetes kismama

Szia! Én már 36 hetesen is igy néztem ki , én is nagyon vizes vagyok. Állítolag teljesen normális. 40 hetes kismama
Biztos, hogy normális ne aggódj, bár gondolom, hogy milyen kellemetlen lehet. És ugy tudom, hogy igazából nem lehet tenni ellene semmit, esetleg felpolcolni a lábat, (de gondolom ezt úgyis tudod). Én még csak a 22-ik hétben vagyok, de már most tartok tõle. Kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a válaszokat! Már csak 9 nap:) )
Ne ijedj meg, ha szülés után nem megy le rögtön! Kell még neki +1 hét, de utána már eltünik!

A barátom ha nem vagyunk együtt néha pornót néz és arra maszturbál. Normális hogy így zavar?

Rettenetesen:( mást is zavarna?:/

Legjobb válasz: Soha nem mondtam el neki, nem hisztiztem miatta. Ha együtt alszunk, néha belenézünk, és mondjuk 10 percig nézzük. De ha egyedül nézi és maszturbál akkor olyan érzésem van mintha én nem lennék elég neki, vagy hogy én nem csinálok valamit jól, mert napi szinten szexelünk, õ mégis.... Bánt hogy más lányokat nézeget, de igaz, amíg csak nézeget más lányokat, addig rendben van. :)

A kérdező hozzászólása: Én nem pontoztam le. Köszönöm inkább a válaszokat, megpróbálok minden tanácsot megfogadni, összeszedem magam és megbeszélek vele mindent. Köszönöm mindenkinek :)
A kérdező hozzászólása: Nekem közben nagyon jó, ha én is szeretném, mindig nagyon élvezem, de mikor már negyed óra alatt alig bírja tartani, és próbálgat mindenféle módszert a késleltetésre, szenved szegény, én pedig érzem hogy még csak a közelében sem vagyok, inkább színlelem, hisz tudom hogy már úgysem sikerülne, és legalább neki jó lesz majd. én is megpróbáltam már mindent, õ is nagyon aranyos, mindig pózokat cserélünk, közben próbál másra figyelni hogy ne menjen el, én teljesen ellazulok és élvezem, semmi gond nincs, inkább arra figyelek hogy nekem hogy jó, de nem megy. magamnak is egyre többször próbálom, és nagyon kétségbeesek mikor már 1 órája próbálom de nem megy. érzi az ember hogy 'most nem fog menni' ...én mindig érzem, pedig sokat próbálok tenni érte..én is, õ is. de köszönöm a 'kioktatást' semmi baj, te átérzed a barátom helyzetét úgy látszik, amiért kiakadsz a színlelésen.:)
A kérdező hozzászólása: Soha nem mondtam el neki, nem hisztiztem miatta. Ha együtt alszunk, néha belenézünk, és mondjuk 10 percig nézzük. De ha egyedül nézi és maszturbál akkor olyan érzésem van mintha én nem lennék elég neki, vagy hogy én nem csinálok valamit jól, mert napi szinten szexelünk, õ mégis.... Bánt hogy más lányokat nézeget, de igaz, amíg csak nézeget más lányokat, addig rendben van. :)
Jól gondolod, azért csinálja, mert nem vagy elég neki... És mielõtt rosszul éreznéd magad, nem azzal van baja, amit nyújtasz... csak többre van szüksége... Kapd le naponta 3-4-szer, tuti eszébe se fog jutni pornóra maszturbálni :D Én nõ vagyok, és én is szoktam, ha nincs mellettem a párom, de szükségem lenne rá... Sok nõt zavar, felesleges... csak akkor zavarjon, ha ott lennél, és téged hanyagolna, de közben csinálná... Gondolom, érzed a különbséget...
természetes h zavar téged. nem kéne ezt tennie. F
A fiúknál ez természetes dolog. Néha a barátom elõttem belenéz. Egyébként egyáltalán nem zavar. Inkább ezt csinálja, minthogy csajokat szedjen fel a bárban. Amúgy meg én is szoktam néha nézni.
addig ameddig csak néz más nõket szex közben addig nincs baj.. minek hisztizel?..
nem normális.. miért bánt? az a normális amit õ csinál
Ne aggódj, ez férfi szükséglet. Természetes.
És õ tudja, hogy egyszer sem élveztél el? Ha nem akarod, nem kívánod, nem vagy ráhangolódva, úgy nem is fog menni... Ha azt akarod, hogy mûködjön ez a kapcsolat, akkor próbáljátok meg az igényeiteket összehangolni, és kommunikáljatok! Masztizzál, ismerd meg a testedet, és irányítsd, mit szeretnél! Ha meg bármi miatt kevesebbet tudsz adni neki, mint az õ igénye, akkor a masztizásait vedd természetesnek!
A kérdező hozzászólása: Pár hónapja leültem vele és elmondtam neki hogy csak színleltem, azt persze nem hogy minden egyes alkalommal...nagyon szomorú volt, megijedt hogy baj van vele...megbeszéltük hogy több ilyen nem lesz, de 40 perc alatt sem tudtam elmenni, se kézzel, se rendes szex közben sem, õ nagyon maga alatt volt, akkor is ha õ elélvezett...nagyon sajnáltam, és úgy gondoltam hogy mégiscsak jobb, ha õ elmegy és boldog, mert (azthiszi) én is elmentem, minthogy elment de szomorú, mert tudom hogy nekem nem menne...ha nagyon kívánom is, úgyérzem akár 2 perc alatt is el tudnék élvezni, közben is élvezem, de mégsem megy, még csak közel sem kerülök hozzá. Magamnak is régóta csinálom, próbálgatom mindenhogy, de sajnos még soha nem volt orgazmusom.rengetegszer próbálkoztam, volt már hogy több mint 1 órán keresztül, nem sikerült se csiklóval, sem pedig hüvellyel...ez nagyon rossz, de a lényeg nálam mindig az, hogy legalább neki örömet nyújtsak, ezért akkor sem érdekel ha fáj...neki pedig ez nem elég:/ ha tudná milyen kellemetlenséggel jár nekem ez mindig...:/
Pedig ha megjátszod, csak rosszabb lesz... mert õmiatta csinálod... de így neked se jó, és õ se ezt szeretné. Igen, a férfiak hiúságát bántja, ha nem tud eljuttatni az orgazmusig, de az még jobban, ha utólag derül ki... Akkor már csak egy ötletem van... kezdj el te is pornót nézni... mindenfélét... derítsd ki, mire izgulsz fel! És utána hajrá!
Kérdezõ te nagyon hülye vagy már elnézést! Ahelyett hogy színleled az orgazmust legyél vele õszinte és mondd el neki hogy nem élvezed. Tuti kiakad, de ha szeret akkor azon lesz, hogy mindenképp jó legyen neked is. Több elõjáték, síkosító, stb. Legyen már fantáziád. Nem azért szexelünk mert muszáj vagy mert elvárják tõlünk! Azért némiképp örvendetes, hogy örömet akarsz neki szerezni...DE! Mindenek elõtt a legfontosabb, hogy olyan embernek tedd már szét a lábad akinek mindent elmondasz, szavak nélkül értitek egymást szex közben. Megfelelõ kommunikációval neked is sikerülni fog és talán azt is elfelejted hogy pornót néz. Amin kiakadni nagy általánosságban hülyeség, bár ebben az esetben jogos mert azt az energiát beléd is fektethetné. Bocs a kioktató hangnemért csak felmegy a vérnyomáson, ha ilyen egy nõ. Most már nem írom át, de azért remélem segítettem valamit. 23/F
Normális ne aggódj. Az is normális amit õ csinál. Zavarjon csak tovább, de emaitt ne veszekedjetek, hiszen õ is csak pasiból van.
Ezt szeretem. Reális válaszok érkeznek, de a kérdezõ úgy érzi neki van igaza(holott õ kérdezett) ezért lepontoz. Gratulálok ( ha nem te voltál az kérdezõ, akkor ne haragudj)
A kérdező hozzászólása: Régebben nem egyszer volt napi 6 x :D akkor igaz, nem csinálta, viszont nekem az már nagyon rossz volt. Pont ezt a maszturbálást szeretném elkerülni, ezért sokszor engedek neki úgy, hogy én nagyon nem szeretném, sõt, van amikor egyáltalán nem kívánom, emiatt fáj is, de nem szólok, csak neki legyen jó, legyek elég neki én. Mostanában már szinte minden nap ezt teszem...talán azért zavar annyira mert én még soha nem élveztem el, pedig már 2 éve élek rendszeres szexuális életet, neki pedig a napi 2 sem elég...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!