Találatok a következő kifejezésre: A normális, zsibbad a hasamon (3 db)

A normális, hogy zsibbad a hasamon a bőr?

Legalábbis annyira nem érékeny, mint normálisan. Olyan fura. 32. hétben vagyok és nagyon nagy a hasam.

Legjobb válasz: Hát olyat, hogy zsibbad, olyat még nem hallottam, de mindenképp annyira meg van tágulva már a bõr, hogy a kötõszövetek és izomszövetek is fellazultak, kevésbé érzékenyek az idegek. A hasad mérete ne okozzon gondot, aki alapból magas (175-180cm), annál elõreugróbb, feltûnõbb a pocak mérete, és ha a baba is nagy súllyal várható, vagy hosszú gyerek lesz, mint a szülei, akkor normális, hogy van helyigénye. :-)

Hát olyat, hogy zsibbad, olyat még nem hallottam, de mindenképp annyira meg van tágulva már a bõr, hogy a kötõszövetek és izomszövetek is fellazultak, kevésbé érzékenyek az idegek. A hasad mérete ne okozzon gondot, aki alapból magas (175-180cm), annál elõreugróbb, feltûnõbb a pocak mérete, és ha a baba is nagy súllyal várható, vagy hosszú gyerek lesz, mint a szülei, akkor normális, hogy van helyigénye. :-)
Persze, nagy már ilyenkor, biztos úgy tapad a lepény és úgy fekszik a baba, sõt talán nem is kicsi... nekem is óriási pocakom volt vékony alkatommal és majdnem 4 kilós lett. Megnyúltak a kötõszövetek, azt érzed. Krémezd rendszeresen! Jó babavárást!
NEM. Milyen nemû vagy?
A kérdező hozzászólása: lány
Elõször azt olvastam hogy "kinyílik a hasam alja" Nekem is szokott nyilallni ez azért van mert a méhfaladig elér a farka a sráccnak és sérti... elég szar...
A lábzsibbadás az szerintem oké, jó jelnek számít. A nyilallás egyértelmûen nem jó. 21F
Az én barátnõmnek is mindene lezsibbad orgazmus után...ez természetes, nem rossz dolog...az alhasi fájdalomról már nem mondhatok ilyen kedvezõt... el kell menned a nõgyógyászhoz... Az hogy a barátod farka irritálja a méhszájat vagy mást azt nem hinném mert az nem úgy éreznéd...lehet van valami seb a méheden belül...nem tudni..de hogy biztos legyél benne a doki nem árt!!!!
Vagy rossz pózban voltatok és beszorult a levegõ... mert alapból megy levegõ bele ha dug téged... :D

Normális ez? Egy hete szültem császárral, azóta zsibbad és érzéketlen a hasam, a mellem alatt is, nem csak a vágásnál. Olyan mintha még mindig az érzéstelenítő gerinces szuri hatását érezném.

Az addig oké, hogy lent zsibbad a vágásnál, de a mellem alatt közvetlenül a hasi rész is érzéketlen. Volt valakinek ilyen? Meddig tart? A dokim csak pénteken szedi ki a varratokat.

Legjobb válasz: Én ilyenrõl még nem hallottam! Ami persze nem jelenti azt hogy nincs, de mindenképp kérdezz meg egy orvost, mert nem hangzik valami jól:-( Nekem 2 császárom volt. Egyiknél sem tapasztaltam ilyet:-( Jobbulást és jó babázást kívánok!:-)

Én ilyenrõl még nem hallottam! Ami persze nem jelenti azt hogy nincs, de mindenképp kérdezz meg egy orvost, mert nem hangzik valami jól:-( Nekem 2 császárom volt. Egyiknél sem tapasztaltam ilyet:-( Jobbulást és jó babázást kívánok!:-)
nekem is csak a vágásnál volt érzéketlen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!