Találatok a következő kifejezésre: A nod32 milyen program kellene (1 db)

A nod32 mellé milyen program kellene még? Melyek a legjobb féreg kém virusirtok?

Legjobb válasz: Spyware Doctor. Igaz hogy fizetõs de crack-kel simán tudod használni

Spyware Doctor. Igaz hogy fizetõs de crack-kel simán tudod használni
Egyik ismerõsöm aki ilyen informatikai dolgokkal foglalkozik a Spyboot-ot ajánlotta meg egy tûzfal is legyen rajta.
Spybot search & destroy. De az újabb NOD32 mellé ez sem kell. Abban van minden.
Az új, 3.0-ás NOD32 mellé is kell kémprogramirtó, illetve tûzfal! Javaslom a SpySweeper kémprogramirtót mind a Smart Security, mind az Antivirus mellé! Ha nem akarsz ennyi féle programot telepíteni, még jobb, ha felteszed a Panda Antivirus+Firewall 2008 programot, ez a géped teljes védelmét ellátja! Én kártevõ, és problémamentesen használom a Pandát évek óta, míg a NOD32 már nemegyszer cserbenhagyott, és megfertõzõdött a gépem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik a legjobb vírusírtó?

Lehet fizetős is.

6

Milyen vírusírtót ajánlotok gyenge gépre? (bővveben lent)

most a Microsoft vírusírtóját használom de pár hónappal ezelőtt hallottam hogy nagyon leszerepelt és sok vírusírtó megelőzte hatékonyságban.. így arról érdeklődnék van e tőle erősebb és ami nem eszi a memóriát !

2.70ghz
895MB RAM

6

A laptopom videókártyája 70 fokos úgy, hogy semmit nem csinálok és még hűtő is van alatta, veszélyes?

2

Most már eltűnt a trójai vírus? (többi lent)

tegnap az avast élszlelet egy támadást svchost.exet, és nem tudtam letölteni semmit mert mindig azt írta ki: "víruskeresés meghiúsult".. ezután több víruskeresőt elindítottam és karanténba helyeztek pár fájlt, majd később újra sikerült letölteni, és a programok már egy veszélyes fájlt se találtak..azonban az avast még mindig folyton beugrik hogy blokkolta a rosszindulatú urlt..most mit csináljak?

1

Aktív PFC-s tápegységhez müködő szünetmentes tápegység?

FSP EP, FSP FP típusokat néztem , de nem tudom , hogy jól müködnének az aktív pfc-s tápommal.A szünetmentesek (fsp fp, fsp ep) szimulált szinuszosok és elvileg nem szeretik az aktív pfc-t.

0

Hogyan tudok rendszergazdaként futtatni egy képet?

Írásvédetté és rejtetté tettem egy fényképet, majd újrahúztam a gépet. Hiába oldottam fel az írásvédelmet és a rejtettséget, nem jeleníti meg a képet a Windows XP.

3

Vírusirtó programba a karanténba lévő fájlokat törölni kell?

2

Hogyan tudom "megakadályozni" hogy a Windows ne frissítse magát állandóan leállításkor? Bővebben lent.

Amikor kikapcsolom a gépem akkor kiírja hogy "Az új frissítések telepítése, ne kapcsolja ki a gépet..." Oké értem én hogy frissíteni kell az alkalmazásokat, de amikor egyszer 165 frissítést kezdett el telepíteni, akkor azért néztem. Nem is tudtam hogy több mint 100 alkalmazás van a gépemen. Van hogy nem telepít semmit csak leáll normálisan. Tegnapelőtt pár frissítés volt és ma már 45 frissítést kezdett telepíteni... nem értem hogy van ez. Már beállítottam valahol hogy csak az én engedélyemmel telepíthet dolgokat, de ugyanúgy magától frissít. Aki tudna segíteni az írjon, előre is köszönöm a válaszokat.

12

Leghatékonyabb trójai vírusirtó program?

7

Ellopták a Steam felhasználóm, mit tegyek?

Üzleteltem egy emberrel,pontosabban cseréltem,én elküldtem a steam felhasználóm,neki meg egy kódot kellet volna küldenie,de nem küldött,belépett steamembe,átváltoztatott mindent és lelépett... -.- Volt rajta 3 játék,de a fontosabb a Modern Warfare 3 és a Left 4 Dead 2. Na mindegy a lényeg az hogy hogyan szerezzem vissza? :S

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!