Találatok a következő kifejezésre: A nod32 csinál mikor (2 db)

A nod32 mit csinál mikor átirja a virusos file-t? Ha megnyitom a viusos filet vége mindennek?

Mikor talál egy virust karanténba rakás után nyomok egy helyre állitás ide -akkor azt mondja ilyen file létezik felülirja?mit tegyek a virusommal h. nem kelljen minden fileot törölni?Persze már ha káros valoban..

Legjobb válasz: A NOD32 nem írja felül a fájlokat és semmi köze sincs a fájlokhoz csak ha vírust talál a fáljban karanténba tesi ahonnan törölheted de nem írja felül a fájlokat. A virusoddal meg azt csináld hogy csinálj egy méjreható vizsgálatot és törli a vírusokat.A karanténból meg neked kell kitörölnöd a vírusokat.

A NOD32 nem írja felül a fájlokat és semmi köze sincs a fájlokhoz csak ha vírust talál a fáljban karanténba tesi ahonnan törölheted de nem írja felül a fájlokat. A virusoddal meg azt csináld hogy csinálj egy méjreható vizsgálatot és törli a vírusokat.A karanténból meg neked kell kitörölnöd a vírusokat.
A kérdező hozzászólása: hiába törlöm vissza jön...
Nem jön vissza a vírus hanem a gépedre mennek az ujabb vírusok.Van tûzfal a gépeden?Ha nincs akkor ajánlom hogy telepíts fel eggyet.
Használsz tört szofvereket?
A kérdező hozzászólása: Vásárolt licensz, azt írja (nem tudom ez mit jelent, ilyenhez analfabéta vagyok), de azóta kiderült mi volt rosszul beállítva... Köszönöm a válaszokat! :D
Az a helyzet, hogy az ESET NOD32 Antivírus7 és az ESET Smart Security7 is FIZETÕS. Illetve lehet havonta újságkóddal is használni. Ez így nem védelem! Az az érzésem, hogy az operációs rendszertõl kezdve MINDEN tört, nem valódi, méghozzá torrentrõl leszedett, vírusos és rossz. Valódi szakember újratelepítené és megtanítana téged is az alapokra. Ez így nem fog menni.
1. A rokonotok nem ért a géphez, ne vele szereltessétek. Egyébként kevés az információ, így nem lehet megmondani miért vírusos. Honnan jött a laptop, új, használt, ki használta eddig stb. 2. Mindig a felhasználó a legnagyobb veszélyforrás. Én menteném a fontos dolgokat, formáznám (~törlés) a merevlemezt és újratelepíteném a rendszert. Kevesebb munka lenne vele mint rendbetenni a jelenlegi rendszert. A vírus sosem jó dolog. Milyen oldalakon járkálsz, mit szoktál csinálni a neten? Programokat szoktál telepíteni? Más használja rajtad kívül a gépet?
#8, olvass utána: ddos, zombi hálózat, spam szerver, hátsó ajtó
Ezek mire jók neki és mit csinálnak a gépen?
#6, a cracker szerinted a két szép szemedért fogja neked ingyen elérhetõvé tenni a fizetõs szoftvert? Fogsz te neki pénzt utalni, hogy kifejezd a hálád? Persze, hogy nem. Ugyanakkor ha el tud adni egy SPAM küldõ vagy egy zombi hálózatot, abból neki már meg is van a bevétel forrása. Hibák: a szoftver crackelése nem triviális. Egy más által írt kódot módosítani úgy, hogy egyrészt megkerüld a beépített biztonsági rendszert, illetve ne okozz egyéb kárt és mindezt gépi nyelven, nem egyszerû és nem is tanítják az egyetemen se.
A nem legális szoftverek miért vírusosak és rosszak? Ki és miért tesz bele vírust? Tudom hogy alap kérdés csak mégis?
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!:) Hát tudom, hogy nem oylan, de én nem értek sajnos ilyenekhez:(
Ez nem olyasmi, amit a 17 éves lányok nem, a 16 éves fiúk pedig már tudhatnak... A nem legális szoftverek gyakran vírusosak, ill elõsegítik a vírusok elszaporodását.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam nincs...17/l vagyok, egyik rokonunk foglalkozik ilyenekkel õ "csinálta" ...Megkérdezem apát majd.. Ha nem legálisan van fent, amiatt lehet?
Ne privátba! "Szia Az mit jelent? Már 41-et talált ilyen nincs:((" Fizettél a Windowsért, az Office-ért az Esetért, amit használsz v. csak úgy feltették õket?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); #7 #11 Ez ebben a formában nem igaz. Van aki kártékony programokat szeretne terjeszteni a programtöréssel, viszont talán ez a legritkább. A trójai típusú kártevõk terjesztésének számos sokkal egyszerûbb módja van, mint a programtörés megvalósítása és abban elrejtés. Miért csinálják? Lehet személyes motiváció (pl. „mert képes vagyok erre és megtehetem”), vagy csak hobbiból is. A nyílt forrású projektekért ki fizet? Számtalan fejlesztõ mindenféle juttatás nélkül dolgozik nyílt projekteken (lehet rész vagy egész), mégsem trójai terjesztés a projektek célja. A „minden tört program kártékony”, az a szoftvercégek és jogvédõszervezetek kampányszövege. Kérdezõ, valóban vidd el szakemberhez a gépet, egy újratelepítés majd megoldja a problémát egy kis ideig. A „nem gyanús” weboldal nem jelent semmit. A vírusok jelentõs része megbízhatatlan weboldalakról terjed. Gyakran elég egy oldalon az egérmutatót csak áthúzni egy kép felett, még kattintani sem kell, és az ajándékcsomag már települt is. Ha hosszabb életû rendszert szeretnél, akkor a karbantartását is szakemberre kell bízni (programok telepítése) és soha sem rendszergazdai fiókkal használjuk a számítógépet, így kisebb az esélye annak hogy valami kéretlen települ a rendszerbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!