Találatok a következő kifejezésre: A nimfapapagaj naon (1 db)

A nimfapapagaj tenyleg naon - naon sokat rikacsol?

van olyan fajta papagaj amely picit csendesebb????

Legjobb válasz: A ninfapapagáj tényleg hangosan szokott rikácsolni amikor rájön az ötperc.Panelházba ezért nem is ajánlom mert zavarhatja a szomszédságot.Hullámospapagáj az jó

A ninfapapagáj tényleg hangosan szokott rikácsolni amikor rájön az ötperc.Panelházba ezért nem is ajánlom mert zavarhatja a szomszédságot.Hullámospapagáj az jó
A nimfák tényleg elég hangosak:) Ha halakbb papagájra vágysz, válogass a következõ (legális:) , csendesebb fajok közül: hullámos (a legjobb, s legkönnyebben tartható:) , kékhomlokú, ugráló, szilvafejû, fecske és Katalin papagájok.
Igen sokat rikácsol, persze vannak olyan egyedek amelyek nem, de az a ritkább.Kanárira, vagy díszpintyre nem gondoltál még?Õk is imádnivalóak:)
Szia! Igaza van az elõttem szólólnak sokat rikácsol. Annyival kiegészíteném, hogy igazi ragaszkodó madár. Csak egy embert fogad el akiben maximálisan megbízik. Mást nem is fogad el más nem is nyúlhat hozzá
Nekünk is van, és háát elég sokat, igen:) :) Néha idegesítõ is.Ami kicsit csendesebb?Talán hullámos papagáj..;)
Szia én tudom ajánlani a nimfát csak akkor rikácsol ha még vad.De ha nem is az hogy a kezedre száll hanem annyi is elég hogy ne féljen tõled ja a feled 5 centire vantõled és nem fúj vagy nem megy arrébb akkor egy csendes nimfád van sok sikert :D
Nem találtad a GY-t a billentyûzeten? Segítek: egy G és egy Y !
Naon, naon sokat igen xDDD


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A hullámos papagájom elpusztult.1 óra alatt . Először lebénult a lába utána a szárnya is és mozdulni se tudott és elpusztult. Mindez 1 óra alatt. Mi baja lehetett? Aki tudja légyszives irja le.

0

Problémát okoz?

Nimfa papagájoknál gond ha egy röpdében mindkét papagáj azonos nemű ?
Illetve ha két különböző nemű van a röpdében, de nincs kotló odú, akkor is van rá esély, hogy tojást raknak ?

2

A kiscsibém hamarosan elmegy. Mit tehetek hogy abbahagyjam szenvedését?

Az édesapám állatorvos, megnéztük, de tudjuk hogy itt a vége... Erős a pici még próbál erőt gyűjteni és mindíg rúg egy kicsit... de el fog menni. Mit csináljak hogy abbahagyjam fájdalmát?

3

Mekkora kalitkában fér el egy nimfa egy énekes és két hullámos?

2

Kis dolmányos varjú nem akar enni! Mit tegyek?

Ma délelőtt találtam a kapunkon, úgy néz ki, a szülei elhagyták. Betettem egy ketrecünkbe, adtam neki összevágott húst, gilisztát, csontkukacot, de egyiket sem ette meg. Próbáltam kézből, csipesszel, tálkából, de semmi. Az egyetlen ami működött, az az volt hogy kiskanálba tettem vizet, és bele búzamagokat, úgy evett néhányat, meg ugyanígy áztatott kenyeret (de nagyon keveset).

Nem fióka már, nagyjából 30 centi hosszú, és nincs megsérülve sem. Nagyon érdeklődő, az emberektől nem fél, ma délután vagy negyed óráig mászkált rajtam, simogatni is hagyja magát. Repülni még csak 1-2 métert tud, de a magasságot nem tudja tartani, mindig a földön végzi.

Egyszer-kétszer majdnem sikerült a szájába tenni a gilisztát, mikor kitátotta a csőrét (szinte azonnal be is csukta), de nem tudom hogy mitől tátotta ki. Próbáltam hogy az ujjammal a csőréhez érek, vagy hozzáérintem az ételt, de ez sem váltja ki azt hogy kitátsa a csőrét és úgy is hagyja.

3

Mit eszik egy vadkacsa fióka?

Tegnap találtunk egyet és nem tudunk venni darát,mert nincs időnk elmenni.Addig is miket lehet,kell neki adni ezeken kívül?Kalapáccsal török kukoricát,búzát.Csipegetek füvet és főtt tojássárgáját adtam.Gilisztát eszik?

9

Hogy fogjak meg egy törött szárnyú rigót?

A macskáim megsebasítettek egy rigót, eltörték a szárnyátt. Telefonáltam a Madártani Egyesületnek, ők azt mondták, hoy vigyem az állatkertbe, ott ellátják. A gond csak az hogy a madárka felugrált egy fenyőfára. Három fenyő áll szorosan egymás mellett, mindig átugrik a másikra.

1

A madarak mirét borzolják fel a tollukat?

1

Hány hetesek általában a hullámosok az állatkereskedésben?

Venni akarok egy hullámos papagájt, de nem tudom hogy hány hetesen adják kb el őket. Elég fiatalok, meg még tényleg látszik rajtuk hogy még picik.És állatkereskedésből is ugyan olyan mintha tenyésztőtől lett volna véve? Ugyanúgy szelídíthető, és könnyen kezessé válik? Csak állatkereskedés van a közelbe, szóval máshonnan nem tudok venni. Ja és még, hogy mit csinál a papagáj ha egészséges, mert már egyszer vettem beteg madarat csak akkor még kicsi voltam.Mászkál? Repdes? Csipog? stb..

3

Elhullott a nimfa hím madárkám, és a tojó egyedül maradt. Viszont, valószínűleg sikeres lett a párzásuk, mert már bemegy az odúba, fészkel. és, picit agresszív! Kérdésem:Ki költi-e egyedül a tojásokat, Fel tudja-e nevelni a tojó egyedül a fiókákat?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!