Találatok a következő kifejezésre: A nevetés meg (6 db)

A nevetés közben meg lehet fulladni?

A minap is annyit/annyira nevettem h leveg?m az se ki se be. Csak a nevetés.

Legjobb válasz: így nem. ha oxigénhiány lép fel, akkor elájulsz és a vegetatív idegrendszered gondoskodik a lélegzézrõl. Ha viszont a nevetés miatt valamit letüdõzõl pl. innivaló, ennivaló, rágó, nyelved stb. akkor megfulladhatsz.

így nem. ha oxigénhiány lép fel, akkor elájulsz és a vegetatív idegrendszered gondoskodik a lélegzézrõl. Ha viszont a nevetés miatt valamit letüdõzõl pl. innivaló, ennivaló, rágó, nyelved stb. akkor megfulladhatsz.

Hahota jóga klubban volt már valaki? Milyen pozitív hatása van a sok nevetésnek, még akkor is ha rossz kedvem van?

Legjobb válasz: Nem voltam, viszont voltak olyan idõim, amikor sokat nevettem. Suliban még anno... :D Jó volt. 10 percig mindenen. Szó szerint. És igen, sok pozitív hatása van. Ha rossz kedved van, akkor egy idõ után jó lesz, utána optimista leszel egy ideig :)

Nem voltam, viszont voltak olyan idõim, amikor sokat nevettem. Suliban még anno... :D Jó volt. 10 percig mindenen. Szó szerint. És igen, sok pozitív hatása van. Ha rossz kedved van, akkor egy idõ után jó lesz, utána optimista leszel egy ideig :)
Voltam már, nekem nem tetszett. A színház meg a TV-sorozatok jobban hatnak nekem. Meg a tánc!!
a nevetés az egyik legjobb dolog a világon.. nem csak jó kedved lesz tõle, de csomó egészséget javító hatása van.. nevetéskor endorfin termelõdik, ami fájdalomcsillapító, oldja a stresszt, fogyasztó is lehet, jó hatással van az érrendszerre..stb.. nem voltam még én sem ilyen klubban, de egyszer biztosan elmennék

3 hónapos a kisfiam de még nem ad hangot a nevetéshez! Mikor várhatom?

Legjobb válasz: Az én fiam 4 hónaposan kacagott elõször.

Az én fiam 4 hónaposan kacagott elõször.
nekem 3 és fél hónapos a kislányom és eddig mikor nevetett kb max.2szer adott hangot. Én is már nagyon várom, hogy hangosan kacagjon:-)
Szia! Az én fiam 10 hetes kora óta hangosan kacag, de ez teljesen változó.Ha egyszer elkezdi, abba se fogja hagyni, meglátod!Türelem...:-)


A szituációs komédiákban (így jártam anyátokkal, két pasi meg egy kicsi, hannah montana, agymenők) miért raknak be mindig nevetést? Egyrészt zavar másrészt meg nem értem, mivel ez nem egy színdarab, meg nem egy stand-up comedy)

Legjobb válasz: Többkamerás szitkomok, és ennek a mûfajnak jellemzõje hogy soknál színpadon játszanak és onnan történik a felvétel. A negyedik falon keresztül pedig élõ közönség figyel, és felveszik a nevetésüket. http://www.sorozatjunkie.hu/2006/06/16/alapveto-fogalmak-sit..

Többkamerás szitkomok, és ennek a mûfajnak jellemzõje hogy soknál színpadon játszanak és onnan történik a felvétel. A negyedik falon keresztül pedig élõ közönség figyel, és felveszik a nevetésüket. http://www.sorozatjunkie.hu/2006/06/16/alapveto-fogalmak-sit..
szerintem ez már nem nagyon igaz de nagyon idegesít , bár ija-ba nem nagyon hallatszik, elég idegesítõ hogy megmondják mikor nevessé, de ez is ilyen idegesítõ klisé mint, hogy minden filmbe kell egy nõ akibe beleszeret a fõszereplõ és semmi lényegeset nem csinál
Kerestem hozzá videót, ebben 3:25-nél, 5:25 és 5:40 között látszik a háttérben a többsoros nézõtér. 5:02-nél mutatják a stúdió felépítését (színpad, elõtér, nézõtér) http://www.youtube.com/watch?v=j-o1Sq1l1B0 Two and a half men: itt is élõ közönség elõtt veszik fel, és õk nevetnek. Az más kérdés, hogy irányított-e. Azt írják a Big Bangnél, hogy a nézõk újra és újra nevetni képesek egy poénon, hiába veszik fel újra, mert valamiben mindig más lesz. http://www.youtube.com/watch?v=gikbusGE9Yc

Meg lehet tanulni valahogy a normális nevetést?

Szerintem is hülyén nevetek, nem nyerítek, de valami ahhoz hasonló :)

Legjobb válasz: Próbáld levenni a hangerõt. Nekem bejött.

Próbáld levenni a hangerõt. Nekem bejött.
Figyelj a levegõ vételre, és ne nevess túl hangosan.
Én mikor beütöm utána kezdek nevetni hogy mekkora egy balf* sz vagyok
A kérdező hozzászólása: De pont, hogy nemúgy, hanem amikor fáj ha lépek vele, mert a bokámról van szó, akkor a fájással együtt reflexesen kb feltör ilyen röhögés, szerintem ez valami alap dolog lehet, hogy kevésbé érezzük a fájdalmat, vagy nemis tudom...
Én inkább így himmegek-hammogok, meg jááááááj, de nem üvöltve, hanem csendesen, de úgy hunyorogva, meg a nyakam behúzva, hogy egy kicsit tompuljanak a befele jövõ hangok, meg ilyenek... És mindennek a katyvasznak, amit a valóságban pillanatok alatt lejátszódik, az a lényege, hogy ezekre figyelve közben a fájdalmat ne érezzük úgy. Szóval amikor a legjobban fáj hirtelen, akkor gyorsan legyen egyéb elfoglaltságunk, nálad speciel a röhögés. Nem???
Én is nevetek fájdalmamban, sose kiabálok vagy jajgatok. Amúgy a stresszt is nevetéssel vezetem le, ami egy jó dolog, mert egy vita hevében is elröhögöm magam. Van akinél ez így jön ki.
Fájtatni? Ezt az igét még nem hallottam. Nyelvúttörõ vagy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!