Találatok a következő kifejezésre: A neten tudom (1618 db)

Hajnalhasadás megvan már a boltokban magyarul? Midnight sun csak a neten tudom letölteni vagy van valami írásos változata is a boltban magyarul?

Legjobb válasz: Még a boltban nincs egyik sem. A Midnight Sun még nincs befejezve. Csak a neten lehet letölteni.

Még a boltban nincs egyik sem. A Midnight Sun még nincs befejezve. Csak a neten lehet letölteni.


Hol lehet acana tápot kimérve Pesten kapni? Nálunk monoron az adult dog kilója 850ft, láttam valahol 710ftért is a neten. (tudom hogy jobban járnék 1 egész csomaggal, de arra sosincs annyi pénzem, csak 3kgosával veszem mindig, de sokáig elég.

Legjobb válasz: Kimérve, hivatalosan sehol sem lehetne árusítani kutyakaját. Ha ezt leosztod 1 kilóra, akkor kb. olyan árakat kapsz amirõl írtál: http://mypet.hu/4093-acana-adult-dog-kutyatap-18-kg.html Plussz ingyen viszik házhoz.

Kimérve, hivatalosan sehol sem lehetne árusítani kutyakaját. Ha ezt leosztod 1 kilóra, akkor kb. olyan árakat kapsz amirõl írtál: http://mypet.hu/4093-acana-adult-dog-kutyatap-18-kg.html Plussz ingyen viszik házhoz.

Külföldön ugyanúgy tudom használni telefonon a netem, mint itthon?

T-mobile-os vagyok, és szeretnék egy netes csomagra váltani abban az esetben, ha Németbe is úgy tudom használni a netet, mint Magyarországon.

Legjobb válasz: Tudod, persze hogy tudod, csak épp a gatyád rá fog menni! Vegyél kint egy SIM-et, és rendelj hozzá ottani netet!

Tudod, persze hogy tudod, csak épp a gatyád rá fog menni! Vegyél kint egy SIM-et, és rendelj hozzá ottani netet!
Nem tudod úgy használni mint itt csak jó drágán. Most már egyre több roaming internet csomag van. Nézz szét azok között vagy vegyél egy feltöltõkártyás simet kint egy Német szolgáltatótól.

Nem tudom letiltani a vezeték nélküli ruteren a netet, hogy más ne használhassa, mert angol nyelvű és a google nem tudja lefordítani ezért nem tudom pontosan hová írjam a tiltó jelszót? Sokan lopják a netemet és igen lassú a gép emiatt.

Legjobb válasz: TP-Link router esetén: 1. menj ide: http://tplinklogin.net/ 2. mindkét rubrikába írd be, hogy admin 3. a titkosításnál válaszd a WPA/WPA2 - Personal(Recommended) lehetõséget. Írj be egy 8 karakternél hosszabb jelszót, a vezeték nélküli csatlakozásnál ezt a jelszót kell megadni.

TP-Link router esetén: 1. menj ide: http://tplinklogin.net/ 2. mindkét rubrikába írd be, hogy admin 3. a titkosításnál válaszd a WPA/WPA2 - Personal(Recommended) lehetõséget. Írj be egy 8 karakternél hosszabb jelszót, a vezeték nélküli csatlakozásnál ezt a jelszót kell megadni.
ruter neve tipusa?
Érdekes, ahogy elküldtem a hozzászólást, a #3/9-bõl #3/10 lett. A lényeg, hogy csináld a harmadik hozzászólás alapján.
Csináld a #3/9 hozzászólás alapján.
A kérdező hozzászólása: a ruter típusa TL-WR5416!köszönom elõre is a segitségeteket
Olybá tûnik, hogy az újabb hardver verziók, már a 192.168.0.1 alapértelmezett IP -t használják: http://www.kephost.com/images4/2012/1/21/gzje8w5aafml8awpd26.. Ezért nem érted el a 192.168.1.1 -en, csak a tplinklogin.net URL -el.
Nos idáig kerestem a használati utasítást, míg végre sikerült megtalálnom. Január elején vettem meg a TL-WR740N routert, és azt az interneten elérhetõ útmutatók alapján akartam konfigurálni. Az általad (és az útmutatókban) is leírt IP cím azonban elérhetetlennek bizonyult (most is kipróbáltam, elérhetetlen). Ekkor próbáltam a routerhez mellékelt CD-n lévõ pdf fájl segítségével megfejteni a rejtélyt. A pdf fájl tartalmazza a használati útmutatót, és ez a 192.168.1.1 IP címrõl egy mukkot sem ír, ellenben azt mondja, hogy: "Open your browser and types tplinklogin.net in the address field. Then use admin for user name and password to log in."
Ez nem igaz! Attól, hogy a TP-Link saját DNS kiszolgálója hozzárendelte a tplinklogin.net URL -t a 192.168.1.1 -hez, attól még az IP címén is elérhetõ. Pl. az én TL-WR1043ND -m is mindkét módszerrel elérhetõ volt (mikor még gyári firmware -t használtam rajta). Csak egy példa, a következõ két link google.com -re fog mutatni: http://www.google.com http://74.125.232.209
Igazad van, viszont a legújabb TP-Linkek csak az általam megadott linkrõl konfigurálhatók, a 192.168.1.1 IP címmel nem.
#3: Ez nem URL nem minden TP-link router -el mûködik, csakis a legújabbaknál (még a firmware verzió sem mindegy). Ha az IP címet használod (192.168.1.1), az a tuti. Különben meg fölösleges itt találgatni. Ha választ akar a kérdésre, legalább arra vegye a fáradságot, hogy megadja a router típusát. Részemrõl legalábbis nem szeretek találgatni, és fölösleges köröket tenni.
Igen, a router márkájának és pontos típusának ismerete hiányában nem tudunk pontos információt adni a beállításokról.
/OFF Mert az elsõ tag a hozzászólás sorszáma a második pedig, hogy hány hozzászólás van összesen. /ON Amúgy a TL-WR541G -n pont nem mûködik a tplinklogin.net Itt van a TP-Link -hez egy részletes magyar nyelvû leírás, ez alapján meg lehet csinálni: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13299

Adott egy kábel internet, Thomson modem, egy TP-LINK router + 2db PC mindkettőn XP. Eddig tökéletesen működött a net mindkét gépen. Most vagy az egyik, vagy a másik gépen van csak net. Hogyan tudom visszavarázsolni a netet mindkét gépre?

Teljesen amat?r vagyok. Óvodás szinten kérek segítséget.

Legjobb válasz: " Teljesen amatõr vagyok. " Akkor ezt te nem tudod magad megoldani,felejtõs a dolog, -és most nem megsértõdni-de egy teljesen amatõr ,jobb ha nem is kezd beleturkálni a routerbe,ugyanis így ebbõl semmi jó nem sülhet ki.

" Teljesen amatõr vagyok. " Akkor ezt te nem tudod magad megoldani, felejtõs a dolog, -és most nem megsértõdni-de egy teljesen amatõr , jobb ha nem is kezd beleturkálni a routerbe, ugyanis így ebbõl semmi jó nem sülhet ki.
Konfiguráld újra a routert! Ez a leírás talán segít: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13299 Óvodás szintjén senki se tudja neked elmondani, ha ez alapján nem megy, hívj inkább szakértõt.
A kérdező hozzászólása: Routerbõl van egy tartalék. Kicseréltem és mindkettõvel ugyanaz a probléma. Elsõ PC + második PC bedugva a routerba csak a 1PC-n van net. A másiknál kiírja, hogy nincs hálózati kapcsolat, vagy korlátozott. (vagy valami ilyesmi szöveget) Vezetékcsere, 2PC újraindít és van net. 1PC újra bedug ott már, nincs net, hiába az újraindítás.
Bocs, nem akarlak lámának nézni, de ugye konfigurálod is azokat routereket, a Webes felületükön keresztül -ahogy kell-, és nem csak ide-oda dugdosod a vezetékeket?! És ha igen, milyen beállításokat használsz a routeren?
A kérdező hozzászólása: "ugye konfigurálod is azokat routereket?" Nem, de miután nem is tudom hogyan kell, szólok hozzáértõ szakembernek. Köszi a segítséget.
Emlékeztetlek, hogy linkeltem egy jó kis leírást a TP-Link routerek konfigurálásáról. Szerintem egy misét megérne, mielõtt vagy 5 ropitól megszabadítanád magad...
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van, de a szomszéd srác megcsinálja ingyen, õ programozó, de csak a 7végén lesz itthon.
Ha mindig másra hagyatkozol, akkor sosem fogod megtanulni...

Hogy tudom megcsinálni, hogy kb a 3 házzal arréb lévő szomszédom tudja venni a netemet?

Wifin keresztül próbáltuk de nála már nincs jel . Kint az udvarán is épp hogy kijelzi. Hogy tudom megcsinálni, hogy ? is tudja használni?

Legjobb válasz: Vesz egy jó minõségû antennát de esetleg megpróbálhatjátok a bridge funkciót is azonban ha lassú a neted akkor felesleges ezzel próbálkozni Ja,és légyszi ha lopni akarod a netet akkor legalább velünk legyél már õszinte,ha jelszóval van védve az ismerõsödnek a wifije akkor hiába is próbálkozol

Vesz egy jó minõségû antennát de esetleg megpróbálhatjátok a bridge funkciót is azonban ha lassú a neted akkor felesleges ezzel próbálkozni Ja, és légyszi ha lopni akarod a netet akkor legalább velünk legyél már õszinte, ha jelszóval van védve az ismerõsödnek a wifije akkor hiába is próbálkozol
A kérdező hozzászólása: Én adom a netet. Igen jelszavas de megadom neki. És 80/25-ös netrõl van szó
A kérdező hozzászólása: Ja és több helyrõl akarja használni mobilon meg 2 laptopon. Én itthon az asztalin , laptopon meg a telomon
Szerintem 2 irányított antenna a tetõre, 2 bridge meg egy egy wifi router hozzá, az jó lehet. Vagy 3 db WDS-t tudó router, de ebbõl az egyiket a középsõ szomszédnál kéne felrakni. Nem volna egyszerûbb, ha õ is rendelne magához netet?

A PlayStation3- nál hogy van a live (a network)? Ingyenes? WI-FI- veé megy vagy rá kell kötni a netet? Adnak hozzá valami net fogót? Félek karácsonyra azt kérni mert lehet nem tudok majd valamit.

Legjobb válasz: A PlayStation Network ingyenes. A PlayStation 3-ban pedig van wifi fogására alkalmas kütyü, de ethernet kábellel is tudod csatlakoztatni a nethez.

A PlayStation Network ingyenes. A PlayStation 3-ban pedig van wifi fogására alkalmas kütyü, de ethernet kábellel is tudod csatlakoztatni a nethez.
nézz körül a tesz-vesz en!Szoktam látni ilyeneket, és jó áron!
Ezt találtam: http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=1363 elég drága, tényleg érdemes teszveszen, vaterán nézni, hátha maradt vkinek felesleges. Üvegmatricát meg Te is tudsz készíteni, nagyon egyszerû és élvezetes!
baumax bricostore


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!