Találatok a következő kifejezésre: A neten születési (8 db)

Van valahol a neten várható születési súly kalkulátor?

Olyasmire gondolok, amelyben megadva egy adott terhességi korban mért értékeket, nem csak a jelenlegi, hanem a várható születési súlyt is kalkulálja a rendszer.

Legjobb válasz: http://bertengo.com/kalkulatorok/terhessegi-sulykalkulator/

Hol tudom a neten megnézni a születési dátumom alapján az erőteremet?

Legjobb válasz: Kérdezd meg Frabatot a mágust.

Kérdezd meg Frabatot a mágust.
A kérdező hozzászólása: erõvonalra vagyok kíváncsi!
Orvos mit mondott?
Az enyhén hihetetlenebb kérdésekre inkább keres rá a netten itt elég kevés az olyan ember aki egyáltalán el gondolkodna az ilyesmik hallatán hogy mirõl is van szó

Baba születése után mennyivel szabad elkezdeni tornázni? A neten találtam egy jógastúdiót, ahol már 6 hetes babával lehet jógázni. Mit gondoltok róla?

Legjobb válasz: Én azonnal tornáztam, de a terhességem alatt is végig mozogtam. Jogázni nyugodtan menj. Egy a fontos csak, hogy izomlázat ne kapj, de szépen fokozatosan nyugodtan tornázhatsz. (Én 2 hónapos baba mellett már futni is voltam, fáslival lekötött mellekkel. 1 évig szoptattam)

Én azonnal tornáztam, de a terhességem alatt is végig mozogtam. Jogázni nyugodtan menj. Egy a fontos csak, hogy izomlázat ne kapj, de szépen fokozatosan nyugodtan tornázhatsz. (Én 2 hónapos baba mellett már futni is voltam, fáslival lekötött mellekkel. 1 évig szoptattam)
szia én már 3héttel szülés után elkezdtem-persze elõször csak 5 percet-hiányzott.. ha úgy érzed, nem vérzel-és jól esik-otthon is csinálhatod.sok gyakorlat van tejserkentésre is.vigyázz az ugrálással, futással-azt szoptatás alatt nem lehet.ha Pesti vagy, ajánlok egy jó helyet-ha irsz egy privit.itt baba-mama tornák vannak-beviheted õt is.de van jóga is.
Nálunk a kórházban van kismamáknak pilates, 6 hetes kortól lehet menni.


Hogy lehet a legkönnyebben megtalálni valakit a neten? A becenevét ismerem és a születési dátumát.

Legjobb válasz: iWiW, Facebook, MyVIP, stb... Varázspálca nincs, jó keresést! :)

iWiW, Facebook, MyVIP, stb... Varázspálca nincs, jó keresést! :)
Dobj egy emailt, megcsinálom neked

A neten található születési kalkulátorok miért adnak egymástól eltérő végeredményt?

A szülés várható id?pontját akarom kiszámítani, de eddig 3 más adatot kaptam.

Legjobb válasz: a www.babaszoba.hu -n ami van, az pontos, a dokimnekem ugyan azt az idõpontot számolta ki, a szülésznõ is. Ajánlom tehát, hogy azt próbáld ki. Nem mellesleg nagyon jó leírásokat kapsz hétrõl hétre.

a http://www.babaszoba.hu -n ami van, az pontos, a dokimnekem ugyan azt az idõpontot számolta ki, a szülésznõ is. Ajánlom tehát, hogy azt próbáld ki. Nem mellesleg nagyon jó leírásokat kapsz hétrõl hétre.
A kérdező hozzászólása: Köszi, azt már én is néztem! :) )
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, dec.29. adott ki mind a kettõ! :) )
Gartulálok a még lehet hogy 2008-as babához!!! :) (1.válaszoló)
Valamelyik figyelembe veszi a ciklusod hosszát is, valamelyik pedig nem.Én is a dokik szerint aug.16-ra avgyok kiírva, de a babaszobán meg aug 19, mert az nézi a 31 napos ciklusomat.Igazából mindegy, mert úgysem idõre szülünk....
Na kérdezz. válaszolok. 99%-os pontossággal.
már kapod is:szélhámosok gyülekezete, ha ebben hiszel, szavazójogod sem kéne , h legyen.
http://www.astronet.hu/szakerto/zentai-anna-37.html Akár itt is. Ingyenes, úgyhogy a szélhámosság alapban kizárva. Én kérdeztem, és részletes választ kaptam-ami már meg is valósult..
Mivel a jövödet te magad alakitod (persze függhet masok döntesetöl is, magaddal hozott sorstol is = amire az asztrologiabol, numerologiabol vagy mashonnan is következtethetünk), felelötlenseg lenne barmit allitani a jövöddel kapcsolatban, sztem. astro.com - nemetül v. angolul a percre pontos születesi idöd es születesi hely alapjan egy jellemezes. harmonet.hu - itt van pl. Joska josda, szinjosda es ilyesmik, amikre ha rahangolodsz, hiszel benne, akkor a rezgesek miatt helyes valasz is jöhet, hogy ugy mondjam, "bevonzhatod" a valaszt. Nem inkabb egy igazi asztrologusnak vagy numerologusnak kene feltenned ezt a kerdest? Ö azok alapjan irna le, szerinte mennyire valoszinü egy-egy valasz. (Van egy asztrologus ismerösöm. Ha megirod privat az emailcimedet, es kered, hogy küldjem el egy asztrologusnak, elküldöm neki a kereseddel együtt.)
Szia! Németh Ági asztrológus vagyok. Több nõi magazinban is van ilyen lehetõség, az nlc.hu-n is, a pink.hu-n is. De írhatsz nekem is a triamos kukac digikabel pont hu-ra, ígérem válaszolok neked. s szeretettel: Németh Ági asztrológus

Mit lehet azért kapni ha a személyimben átírom a születési dátumot és netán lebukok vele?

Legjobb válasz: Okirat hamisítás legfeljebb 3 év szabadságvesztés- Azért 30 felett elgondolkodnék ezen, nem vagy már gyerek! Mire volna jó? Könnyen ki is derülhet...

Okirat hamisítás legfeljebb 3 év szabadságvesztés- Azért 30 felett elgondolkodnék ezen, nem vagy már gyerek! Mire volna jó? Könnyen ki is derülhet...
Mert még 18 alatt van és ocsoért akar cigit + piát venni , énis akartma ilyet icsnlani , de koma egyszerübb ha elkéred 18 + -as komád diákját / bármilyét , (áltaánosos diák is jo , pont le szarják csak legyen - één is igy csinálom
Ha 18 alatt lenne, akkor egy plasztikkártyáról beszélnénk, ha 30 felett van, akkor egy papír személyirõl.
„Ha 18 alatt lenne, akkor egy plasztikkártyáról beszélnénk, ha 30 felett van, akkor egy papír személyirõl.” Nemáá! Én má 60 vagyok, és már évek óta plasztikkártya igazolványom van!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!