Találatok a következő kifejezésre: A neten feromon (10 db)

A neten hirdetett feromon parfümök tényleg hatásosak? Azok közül is melyik?

Komoly véleményeket várok olyanoktól, akik próbálták.

Legjobb válasz: Szia! Én rendeltem anno egy pár éve, és hát soszor mentem bulizni, hogy pár cseppet magamra fújtam. Nekem nem jött be. Szerintem ez ilyen pszichológiai dolog, hogy azt hidd, így könnyebb csajozni/pasizni, és alapból úgy mész oda valakihez, hogy úgyis sikerül. de ahhoz, hogy ezt megtanuld, nem kell feromon! Egyszóval: nekem nem jött be anno.

Szia! Én rendeltem anno egy pár éve, és hát soszor mentem bulizni, hogy pár cseppet magamra fújtam. Nekem nem jött be. Szerintem ez ilyen pszichológiai dolog, hogy azt hidd, így könnyebb csajozni/pasizni, és alapból úgy mész oda valakihez, hogy úgyis sikerül. de ahhoz, hogy ezt megtanuld, nem kell feromon! Egyszóval: nekem nem jött be anno.
Rendeltem tavsszal, én észrevettem különbséget, persze nem mindig, de hatásos a feromon M cseppeket ajánlom. a ruhára 2-3 csepp ha vele találkozol. persze nem mindenkinél mûködik, van aki érzékenyebben reagál a feromonokra, van aki nem érzékeli õket. egy próbát mindenképp megér
A spektrumon van egy nagyon jó mûsor : tények és tévhitek (what's good for you), ahol az emberi élettel kapcsolatos dolgokat vizsgálnak. Csináltak a feromonparfümmel is vizsgálatot, és megállapították, hogy a feromon illatok érzekelésére csak a pocakban lévõ babák képesek. A születéssel elveszítjük ezen képességeinket. Szerintem a tuti tipp, ha olyan parfümöt választasz, amiben megtalálod önmagad, amitõl nagyon szexinek érzed magad, és ezt mások is látják majd rajtad. Petranova

Szerintetek bele fér e egy kapcsolatba az ha a párom azt nézi a neten hogy mások hogyan "elégitik_ki" magukat mert másokra kíváncsi? Részletekért katt.

Kedves mindenki , ma este a párom megkérdezte hogy ismerem e az xy weboldalt . erre én .: ismerem miért ? TE AZT NÉZED ??? erre ? .: Igen miért mi ebben a rossz ??? na és így kezd?dött a vita ! Mondtam neki hogy engem az nagyon megbánt és lelkileg sz*rul esik ha ? másokat néz az interneten , erre ? meg csak anyit tudott válaszolni hogy "hát nem értem mi ebben a rossz" én kiakadtam , sírtam , soha nem gondoltam volna róla , de ? továbbra sem képes azt mondani hogy "jólvan kicsim , akkor nem nézem" mert neki attol függetlenül hogy a szex meg minden rendben van köztünk , attol függetlenül még kell az hogy másokat nézzen .. Én egy normális , szerelmi , leghosszabb távon elképzelt kapcsolatban nem érzem úgy hogy a páromnak másokat kellene néznie a neten ! Tudom persze van ilyen minden kapcsolatban de hogy lehet az hogy mégsem engem és a nyugodt életet választja hanem inkább nézi és nem érdekli ha megbánt vagy nagyon rosszul esik ez nekem .. és nem birja kimondani hogy oké , nem megyek fel az oldalra , mert te fontosabb vagy és az hogy mit érzel . Nektek hogy esne ? Veletek történt már ilyen ? Hogy reagáltatok ? Szerintetek ilyenkor mi a normális ? Ez szerintetek benne van egy nosrmális kapcsolatban ? Kérek mindenkit segitsen mert nagyon kivagyok ett?l . Köszönöm .

Legjobb válasz: jujjujj... nem tudom hány éves vagy, de most nincsen igazad, mert ez normális dolog tõle... ebbõl gondolom, h fiatal lehetsz, mert egy érett nõ tudja, hogy a férfiak(és a nõk is) néznek pornót... nincsen ebben semmi rossz, semmi kapcsolatromboló tevékenység, ez rendben van... igazából nem is értem miért kell ezen kiakadni, fõleg ennyire...miért ne lehetne ettõl nyugodt életetek ami te írtál? nézze a neten, verje ki..ez nem azt jelenti, h veled nem jó neki... addíg, amíg nem helyettesíti az internetes szex nézegetés a ti nemi életetekkel, addíg teljesen normális és egészséges... nem értem a problémádat...

jujjujj... nem tudom hány éves vagy, de most nincsen igazad, mert ez normális dolog tõle... ebbõl gondolom, h fiatal lehetsz, mert egy érett nõ tudja, hogy a férfiak(és a nõk is) néznek pornót... nincsen ebben semmi rossz, semmi kapcsolatromboló tevékenység, ez rendben van... igazából nem is értem miért kell ezen kiakadni, fõleg ennyire...miért ne lehetne ettõl nyugodt életetek ami te írtál? nézze a neten, verje ki..ez nem azt jelenti, h veled nem jó neki... addíg, amíg nem helyettesíti az internetes szex nézegetés a ti nemi életetekkel, addíg teljesen normális és egészséges... nem értem a problémádat...
Nemtudom.....én nem nézek pornót.....tudom hogy a szerelmem nem is haragudna érte ha nézném, de én kapok tõle eleget :) szerintem az lenne a normális ha megkéred valamire akkor azt legalább megpróbálja :/ de ez egyéni vélemény
a pasiknál az tök normális, hogy komoly kapcsolat mellett pornót néznek. ez olyan mint a lányoknál a shoppingolás :) lehet miatta veszekedni, de felesleges. úgyis nézni fogja ha akarja. figyelj ha nem kér tõled olyanokat amik a pornóban vannak, és nem változik se a szexuális életetek, se más, akkor szerintem nem gond. én biztos nem balhéznék emiatt ha szeretem.
Flört esetenként, vagy egy "de jó dudája van annak a csajnak" benyögés a haveroknak részemrõl sem para, _de_ nem a barátnõ elõtt. Csakhogy itt megközelítõleg sem errõl van szó. Ez amolyan aztak*rvadefüggetlenvagyok magatartás, ami szerintem nem igényel több hozzáfûzni valót. Szerintem szépen nõiesen [email protected] pofán, és küldd el a [email protected] szellemileg mûvelõdni "egy kicsit" - aztán na; de ne ámítsd feleslegesen magadat. Ja, és: 18/F
(sry, a trágárságomért, de ezeket látva/olvasva nem hiszem, hogy másféleképp' jobban ábrázolhatnám az álláspontomat)
A kérdező hozzászólása: most az "elfogadom" és a "nemidegesitem magam bárhogy bánt is" státuszba léptem .. bár tudom hogy csak fályni fog ha meglátom hogy huu már megint másokat néz a neten mert szerinte ez tök nincs kapcsolatban az érzéseimmal "csak féltékenységi jelenetet rendezek" ja igen .. ezért még õ huzta fel magát hogy "nemszereti a féltékenységi jeleneteket" okés , akkor nem kapja csak nem tudom ennek így mien lessz a jövõje , pl meglátom aztán kiborulok õ megharagszik és ez fog menni vagy mi ? O_o na mind1
Mókás olvasni a kommentjeidben ezeket a "namind1" meg "ilyen hát ilyen" jellegû mondatokat. Nézd, úgy vettem ki a hozzászólásaidból, hogy te igazából nem érzed jól magad (most) mellette, sõt kifejezetten megalázott szerepét töltöd be, vagy mi; de, hogy nem vagy boldog, az biztos. Ebben az esetben, ez a "gyönyörû" kapcsolat csak idõpocsékolás. Döntsd el, hogy szereted-e õt annyira, hogy megvárd, amíg megváltozik. Hogy vannak-e olyan dolgok, amik mindezt ellensúlyozzák, stb. (Személyes véleményemet már kifejtettem)
A kérdező hozzászólása: hát köszi szépen .. szerintem te segitettél a legtöbbet .. :) de megéri :) és együtt maradunk :) meg nagyjábol megbeszéltük ezt a témát .. igaz nem tudom vajon mien lessz majd evvel ujbol szembesülni és fapofát vágni az egészhez de majd valahogy menni fog ..
Szívesen :) Minden jót!
A kérdező hozzászólása: szakítottunk :D szerencsére :D ( még akkor , csak most kommentelek )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kapitányúr ! már vártam egy velem egyetértõ ember kommentjét .. ha egy kapcsolat mûködik akkor ne kelljen már a páromnak másokat nézegetnie .. persze ugyis nézni fogja de .. mind1 már mindent leirtam .. :)
[email protected], ezek szerint lassan ott lyukadunk ki, hogy nem baj ha hetente több lány is markolássza a "fiú" játékát, mert "mi férfiak ilyenek vagyunk, és hát a kuki és a nuni nem érintkezett" :3 Ha valaki így áll hozzá a barátnõjéhez, akkor ott érzelmi szempontból nem vice versa a dolog. Ha boldog a két fél egymással, akkor ilyen probléma nem áll fent. Jamesdarker, a párod egy szóval: éretlenhü[email protected] Lehangoló látni, hogy mennyi életképtelen fiatal létezik.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok , köszönöm a válaszokat .. bálátom nektek van igazatok , de engem csak zavar hogy egyszerüen nem birom felfogni ha az aki az enyém , akit szeretek , valaki mást néz mert másra kíváncsi épp ... és hogy miért nem lehet enélkül ...de azért értem én mit irtatok :) és köszi tényleg de õ 43 én meg 21 ( nekem volt már kb 100 vagy még annál is több kapcsoalt félém vagy legalábbis emberrel dolgom ezek közt volt pár komoly meg egyélyszakás , volt akivel csak ismi stb .. és megismetem pár emberformát ... nem vagyok prûd sem , amikor senkim se volt napi szinten néztem (és hard dolgokat is) engem csupán lelkileg zavar hogy "valaki mást néz" mert "valaki más érdekli" szoval értitek .. erre valaki tud valami okosat ?
Szeretkezés elõtt, közben, mi a barátnõmmel szoktunk pornót nézni. Van amikor õ, van amikor én választok. Neki bejönnek a leszbik, nekem a swingerek:) Ezektõl vagy felizgulunk, vagy új dolgokat lesünk el. Én is szoktam pornót nézni, akkor is ha nincs velem. Tudja és nem bánja. Attól, hogy nézem még szeretem és nem azzal a nõvel akarom csinálni. Az embert egyszerûen csak érdekli más emberek szeretkezése is. A látottakat pedig ki tudom próbálni a barátnõmmel, így még színesebbé téve a szexuális életünket! És tök jó, hogy mindenféle malacságban benne van, amit a neten összeszedek:) Szóval ez ne zavarjon, hogy ilyet néz, hosszútávon ez neked is jót tesz, nem laposodik el a szexuális életetek, ha a pasid is elles új dolgokat ;) És ez fordítva is igaz! Barátnõm is sokat tanult a filmekbõl, örülök is neki!:)
Ha egy férfi nem néz pornót, vagy legalább erotikus képeket, s nem önkielégít e módon, ott valami nincs teljesen rendben. Szükségünk van rá, párkapcsolat mellett is. Egy nõ is belefárad hamar, ha mindig amikor a férfi úgy érzi, hogy szüksége lenne rá, megoldja a dolgot. :D Néha jobb a kezére, és a szemére bízni.
a férfiak vagyis mi, ilyenek vagyunk, ez van blénk kódolva... minél több nõt megfektetni hogy a génjeinket tovább adjuk, ez sajnos belénk van kódolva...ez ellen nagyon nem tehet senki..én aztcsinálnám a helyedben egy ideig nem engedném h beverje a lompost azzal érvelve nem elég amit a gépe nézel?és aztán leáll vele 80% h befog válni 17/f
Normális.
Ne hisztizz, nincs igazad. Legyél nyitottabb, és nézd te is vele.
Figyi, nyugi. Ezzel csak elriasztod magadtól. MINDEN FÉRFI néz pornót. Amelyik nem, az nem az. :) Hagyni kell õket.
szerencsére? miért?

Hogyan tudnám megoldani, hogy csak azok az eszközök férjenek hozzá a nethez, amiket engedélyezek?

azt szeretném, hogy a házban lév? 2 számítógépem és 2 telefonom tudjon csak csatlakozni a routerre. nem a jelszavas megoldásra gondolok, hanem valami olyasmire ahol meg kell adni pl. a gépeim azonosítóját hogy engedje csatlakozni ?ket a wifihez, de minden mást tiltson le, ami nem szerepel ezen a listán. hogyan oldható meg?

Legjobb válasz: és hogyan kell hitelesíteni?

A kérdező hozzászólása: és hogyan kell hitelesíteni?
A Linksys routereken erre van egy külön hitelesítõ gomb, a tidnél gondolom ezt a setupban lehet kivitelezni, hogy csak megadott MAC címmel rendelkezõ kliensek tudjanak csatlakozni.
Elvileg tudod MAC címre is korlátozni és hitelesítés kell a router és a gép között. A MAC cím a hálózati kártya egyedi, fizikai címe.
A kérdező hozzászólása: sikerült megoldanom, köszi a segítséget
A Linksys routereken erre van egy külön hitelesítõ gomb, a tiednél gondolom ezt a setupban lehet kivitelezni, hogy csak megadott MAC címmel rendelkezõ kliensek tudjanak csatlakozni.
Hopp, ez dupla. Nincs mit.

Miért van az, hogy akit a pasija/férje hagy el, arra nagyon sok lehetőséget kínál a net, de ha a nő hagy el, akkor csak szegény férfiakat hibáztatják, és nincs lehetőség a nő visszaszerzésére?

Avagy, ha a nő szakít arra nincs megoldás(csak másik nő), de ha a férfi szakít, akkor úgyis visszamegy a nőhöz.

Legjobb válasz: Ez a punci hatalma!

Ez a punci hatalma!
A kérdező hozzászólása: Pedig tök egyszerû:A férfi & nõi szerep különbözõ. A férfiak udvarolnak a nõknek és nem fordítva. A férfiak körülzsongják a nõket, mint virágot a méhecskék, de a nõk döntik el, hogy melyik férfit engedik magukhoz közel. Namost, ha valami nem tetszik a nõnek, akkor elhajtja a férfit, de mivel a férfi a méhecske, úgyis visszaszáll a virágra, vagy akkor jön a többi méhecske...
Nem értem miért írod ha a férfi szakít úgyis visszamegy a nõhöz!
A kérdező hozzászólása: Nahát! Így lenne a lottón ötösöm.
Én hagytam ott és nem tervezek visszamenni hozzá.
A kérdező hozzászólása: Üdv elõttem szóló! Na és te hagytad ott a pasidat, vagy téged hagytak el. Te visszamennél hozzá?
Nem értek egyet! Nálunk mindenért én vagyok a hibás és nem pasi vagyok hanem nõ!
Igan sajnos ez így van, a válások többségénél mindig a pasi lehet csak a hibás...
Mert az igazi férfi nem kérdezõsködik és nem neten kér tanácsot a nõkhöz, hanem kitapasztalja azért bszod...
Érdekes ez a meglátásod! Viszont ha a férfinek nem jön be a nõ, õ sem fogja többet keresni!

Hogy tudok védekezni az ellen, hogy a szomszéd lakásból ne lopják a netet (Voda mobilnet pin kódot használok), illetve a gépemen lévő tartalomhoz ne férjenek hozzá?

A szomszéd lakásba költözött egy számítógép zseni, ez ellen szeretnék védekezni.

Legjobb válasz: jelszóval levéded a wifit, de az alap dolog...

jelszóval levéded a wifit, de az alap dolog...
Legyen akármilyen zseni, ha a géped nincs wifis routerre kötve, nem fogja tudni lopni a neted és nem férhet hozzá a tartalmához .. ha úgy érzed, olyankor is van adatforgalom, amikor te effektíve semmit nem csinálsz a gépeden, akkor azt a vírusirtóval beszéld meg, ne a szomszéddal. (Esetlegesen a programfrissítéseket kellene kikapcsolni ... )
A kérdező hozzászólása: nincs wifi
Ha nincs wifi, nincs para, fizikailag képtelenség így lopni a netet!!!
13:22-nél a pont.
Álljon meg a menet! Ha Vodás hotspotod van (pl. ZTE 3806), akkor az bizony Wifit is használ! Sajnos lehet lopni, akkor is, ha az eszközt asztali gépen is használod. Egyet tehetsz: kõkemény tûzfalat használsz. Ha XP az operációs rendszer a gépeden, külsõ tûzfalat töltsd le és kapcsold ki a Windows-ét. Vannak jó ingyenesek. (ZoneAlarm, Comodo stb.).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek !

Hogyan állítsam át az ip címem? Mert a router a házban 2 gépnek ugyan azt az ip címet adta meg és így vagy az egyik gép vagy a másik nem fér hozzá a nethez, hogyan állítsam át?

Legjobb válasz: Indítsd újra a routert akkor, amikor mindkét gép be van kapcsolva. Ha a router oszt és mindkét gép tõle vár IP-t, akkor nem kaphatják ugyanazt.

Indítsd újra a routert akkor, amikor mindkét gép be van kapcsolva. Ha a router oszt és mindkét gép tõle vár IP-t, akkor nem kaphatják ugyanazt.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi.

Van olyan itt olyan vagy ismertek olyat akinek szules utan a teste nagyon negativ iranyba valtozott es a ferje nem kivanta, mas nok kezdtek erdekelni, a neten is mindig masokat nezegetett?

A ferfiak ilyenkor nincsenek tekintettel az anyara?

Legjobb válasz: Mindezt úgy, hogy szülés elõtt minden a legnagyobb rendben volt? Nem, ilyet nem ismerek. Olyat igen, aki csajozott néha elõtte is, és folytatta utána is… node kutyából nem lesz szalonna. Lehet, hogy érdemes lenne pszichológussal beszélgetni a témáról, mert nem hiszem, hogy ha valaki szeret valakit, egy szülés annyira meg tudná változtatni a testét, hogy ettõl „megundorodjon” tõle. Lehet, hogy valami mélyebb gondja van, olyanról már olvastam, hogy egy ffi szemében az anya és a nõ képe ellentétes, és nem szeret egy anyához „nyúlni”.

Mindezt úgy, hogy szülés elõtt minden a legnagyobb rendben volt? Nem, ilyet nem ismerek. Olyat igen, aki csajozott néha elõtte is, és folytatta utána is… node kutyából nem lesz szalonna. Lehet, hogy érdemes lenne pszichológussal beszélgetni a témáról, mert nem hiszem, hogy ha valaki szeret valakit, egy szülés annyira meg tudná változtatni a testét, hogy ettõl „megundorodjon” tõle. Lehet, hogy valami mélyebb gondja van, olyanról már olvastam, hogy egy ffi szemében az anya és a nõ képe ellentétes, és nem szeret egy anyához „nyúlni”.
Esetleg apás szülés után..

A feromon parfümöket csak neten lehet rendelni?

Amúgy annyi jót írnak róla, de vajon van egyáltalán hatása? Vagy csak vmi humbuk? Ugyanis elég drágának t?nik. Mi a véleményetek ezekr?l a "csodaszerekr?l",tapasztalatok az ilyen parfümök iránt?

Legjobb válasz: Nekem van Fm-es feromon parfümöm, de semmi oan nem torténik amit leirnak rolla az interneten, legalábbis velem, még nem történt pedig én sem a nagy semmiért( vagyis az illata az nagyon- nagyon joh) adtam ki azt a sok pénzt. De reménykedem még, hátha....:D

Nekem van Fm-es feromon parfümöm, de semmi oan nem torténik amit leirnak rolla az interneten, legalábbis velem, még nem történt pedig én sem a nagy semmiért( vagyis az illata az nagyon- nagyon joh) adtam ki azt a sok pénzt. De reménykedem még, hátha....:D
Nem! Vannak FM tanácsadók, mint pl. az Avonnál és az Oriflamenél is.
A feromonok tényleg nagyon hatásosak tudnak lenni - NÉHA. A másik probléma, hogy sokféle típusú ember van, és mindnek másféle feromon kéne. A harmadik, hogy ezek a szerek vagy NEM tartalmaznak feromont - vagy csak minimális mennyiséget, és rossz típust. Úgyhogy szerintem is hatástalanok. De miért nem használod a saját feromonjaidat??? Az VALÓBAN hatásos tud lenni! És csak annyi kell hozzá, hogy tiszta legyél, és izgulj, ha találkozol vele...

Van itt még valaki aki azzal szembesült, hogy a férje neten társkeresõzik, elváltatok, vagy mi lett a végkifejlet?

Aki ilyen helyre regisztrál mindenki a valóságban realizálódó kapcsolatot keres, vagy elképzelhetõ, hogy az önbizalmát növeli csak.

Legjobb válasz: Elsõ férjem. Igen, elváltunk. Világosan kiderült, hogy szexpartnert keres és mikor megtaláltam az AIDS teszt vizsgálati papírját (ami szerencsére azt mutatta, hogy nem beteg), elváltam tõle.

Elsõ férjem. Igen, elváltunk. Világosan kiderült, hogy szexpartnert keres és mikor megtaláltam az AIDS teszt vizsgálati papírját (ami szerencsére azt mutatta, hogy nem beteg), elváltam tõle.
Voltam fent társkeresõn, és írtak nõs pasik. Ezeknek egy része valójában csak írogatott. Tulajdonképpen inukba száll a bátorság :) tudod mint a kutya aki ugat de nem harap. Viszont van aki ténylegesen szeretõt keres, és nem csak a szája jár. Mindenesetre ha ilyen helyen van fent az valóban azt jelenti hogy nem jó a házasság valamiért. Lehet hogy te nem is tudod mi baja van, mert nem mondja meg. Lehet hogy csak besokallt mert nincs nyugalma. Vagy maga se tudja mi baja. Amit tanácsolni tudok az az, hogy mondd meg neki hogy tudsz róla. És jó lenne ha akkor elmesélné hogy mit gondol valójában, mert ne tartson fel téged ha ki akar lépni. De valószínûnek tartom hogy maga se tudja mit akar, csak azt hogy valami nem ok. Viszont ezt is meg lehet beszélni.
Nem a férjem volt, csak az élettársam. Nyilván az önbizalmát is akarta növelni, de leginkább kapcsolatot keresett. Hiszen lássuk be, önbizalmat a kapcsolaton belül is lehet növelni (és én mindent meg is tettem nála ezért). Elválás lett a vége.
Utolsó, nagyon sajnállak, én is biztos kiakadnék :( Egy barátnõm párja bukott le. Ráadásul tipikus a "fagyi visszanyal" helyzet volt, ugyanis társkeresõn ismerkedtek meg, és nõs volt elõtte. Azonnal szakított vele.
Nem az én történetem, hanem a nõvéreméké. 3 éve voltak házasok amikor egy ilyenre fény derült. Volt hiszti, tányér törés. De a férje elolvastatta az összes beszélgetést amit 2 nõvel folytatott. Õ csak beszélni akart valakivel a problémáiról, mert nõvérem sokat dolgozott, õ éppen akkor munkanélküli volt, tervben volt a baba, a költözés. S valaki idegennel akart ezekrõl beszélni, valakivel aki nem veti meg, valakivel aki nem az ismerõse. Nem váltak el, most 11 éve már hogy házasok, és van két szép 6 éves iker lányuk.
semmi baj azzal, ha pornót néz, nem is mondtam. De 17 éves a lányunk. Korabeli lányokra áll fel neki, már elnézést? Mire gondoljak, ha legközelebb jönnek a lányom barátnõi, hogy a párom õket döntené hanyatt helyettem? Azért van egy határ. NEm érdekelne, ha szado-mazo, ha akármi, de ez számomra a vállalhatatlan kategória :(
én a napokban azzal szembesültem, hogy a 42 éves férjem tinis szexet keresett a neten. Nem néztem meg meg, miket nézett, csak nem találtam egy nyomtatványt, amit elõzõ nap igen és az elõzmények közt láttam, hogy google tini... Azonnal közöltem vele, hogy undorító mocsok, és két napja nem beszélûnk. Nem tudom, mit tegyek, én ezzel nem hiszem, hogy együtt tudok élni. :-(
Én nem vagyok társkeresõn, de FB-én, Skype-on is rendszeresen keresnek meg pasik, és jelentõs részükrõl kiderült, hogy nõs, amit persze vagy titkolni akartak, vagy "évek óta külön élnek". Nem csak a szájuk járt, komolyan gondolták, már amennyire egy szex kapcsolat komolynak nevezhetõ. Az utolsó ilyen próbálkozót 1 hónapja hajítottam ki, és küldtem vissza a jobb sorsra érdemes nejéhez. Hosszá teszem, tini sem vagyok 40 felett, bár elég jól nézek ki. Hihetetlen gusztustalan némely pasi.
5-ös. Én se nagyon értelek, pedig nõ vagyok. Szoktam pornót nézni, minden félét. De ettõl még nem vagyok se perverz, se nem csalom a párom, egyszerûen felizgat ha valami különlegeset, vagy érdekeset találok a neten. Nem értem miért akadtál ki, az ember nem feltétlenül csak olyan pornót néz, amit élõben is szívesen kivitelezne, hanem csak úgy keresgélünk ezt azt, találomra. Szerintem nem olyan nagy dolog ez, ha amúgy rendben vagytok kár ezen fennakadni. 39/nõ Kérdezõnek meg az a válaszom, hogy biztosan gond van a házassággal, ideje leülni és elbeszélgetni, mit nem kap meg otthona, amit ismeretlen nõknél keres. Rajtatok múlik a végkifejlet.
5-õs! És akkor mi van hogy ha tini pornót nézz? Meg úgy ámblokk mi van akkor hogy ha pornót nézz? Azok a "kislányok" akiket ott dugnak ezért jó pénzt kaptak nekik megérte. A férjed se követ el semmilyen bûnt azzal, hogy erre kíváncsi. Vagy még is mit hitél, hogy majd az utcán se nézi meg a ~18-20 éves kis csajokat akik nyáron magukból ki vetkõzve járnak. Vagy, hogy ha egy szex jelenetet lát akkor becsukja a kis szemét befogja a fülét és kiabál neked, hogy mama gyere kapcsold ki mert ezt nekem nem szabad?
Én jártam ilyen fiúval, szívesen elmondom a tapasztalatomat. Azokról a társkeresõ emberekrõl is, akiknek nem fogadtam a közeledését.
Nálunk 3 éves kapcsolatnak szakadt vége emiatt. Egy éve kezdte, azt meg tudtok oldani. Pár hete már randi is volt megbeszélve. Így vége lett, és szakítás után 1 nappal már randizott is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!