Találatok a következő kifejezésre: A neten feromon (11 db)

A neten hirdetett feromon parfümök tényleg hatásosak? Azok közül is melyik?

Komoly véleményeket várok olyanoktól, akik próbálták.

Legjobb válasz: Szia! Én rendeltem anno egy pár éve, és hát soszor mentem bulizni, hogy pár cseppet magamra fújtam. Nekem nem jött be. Szerintem ez ilyen pszichológiai dolog, hogy azt hidd, így könnyebb csajozni/pasizni, és alapból úgy mész oda valakihez, hogy úgyis sikerül. de ahhoz, hogy ezt megtanuld, nem kell feromon! Egyszóval: nekem nem jött be anno.

Szia! Én rendeltem anno egy pár éve, és hát soszor mentem bulizni, hogy pár cseppet magamra fújtam. Nekem nem jött be. Szerintem ez ilyen pszichológiai dolog, hogy azt hidd, így könnyebb csajozni/pasizni, és alapból úgy mész oda valakihez, hogy úgyis sikerül. de ahhoz, hogy ezt megtanuld, nem kell feromon! Egyszóval: nekem nem jött be anno.
Rendeltem tavsszal, én észrevettem különbséget, persze nem mindig, de hatásos a feromon M cseppeket ajánlom. a ruhára 2-3 csepp ha vele találkozol. persze nem mindenkinél mûködik, van aki érzékenyebben reagál a feromonokra, van aki nem érzékeli õket. egy próbát mindenképp megér
A spektrumon van egy nagyon jó mûsor : tények és tévhitek (what's good for you), ahol az emberi élettel kapcsolatos dolgokat vizsgálnak. Csináltak a feromonparfümmel is vizsgálatot, és megállapították, hogy a feromon illatok érzekelésére csak a pocakban lévõ babák képesek. A születéssel elveszítjük ezen képességeinket. Szerintem a tuti tipp, ha olyan parfümöt választasz, amiben megtalálod önmagad, amitõl nagyon szexinek érzed magad, és ezt mások is látják majd rajtad. Petranova

Szerintetek bele fér e egy kapcsolatba az ha a párom azt nézi a neten hogy mások hogyan "elégitik_ki" magukat mert másokra kíváncsi? Részletekért katt.

Kedves mindenki , ma este a párom megkérdezte hogy ismerem e az xy weboldalt . erre én .: ismerem miért ? TE AZT NÉZED ??? erre ? .: Igen miért mi ebben a rossz ??? na és így kezd?dött a vita ! Mondtam neki hogy engem az nagyon megbánt és lelkileg sz*rul esik ha ? másokat néz az interneten , erre ? meg csak anyit tudott válaszolni hogy "hát nem értem mi ebben a rossz" én kiakadtam , sírtam , soha nem gondoltam volna róla , de ? továbbra sem képes azt mondani hogy "jólvan kicsim , akkor nem nézem" mert neki attol függetlenül hogy a szex meg minden rendben van köztünk , attol függetlenül még kell az hogy másokat nézzen .. Én egy normális , szerelmi , leghosszabb távon elképzelt kapcsolatban nem érzem úgy hogy a páromnak másokat kellene néznie a neten ! Tudom persze van ilyen minden kapcsolatban de hogy lehet az hogy mégsem engem és a nyugodt életet választja hanem inkább nézi és nem érdekli ha megbánt vagy nagyon rosszul esik ez nekem .. és nem birja kimondani hogy oké , nem megyek fel az oldalra , mert te fontosabb vagy és az hogy mit érzel . Nektek hogy esne ? Veletek történt már ilyen ? Hogy reagáltatok ? Szerintetek ilyenkor mi a normális ? Ez szerintetek benne van egy nosrmális kapcsolatban ? Kérek mindenkit segitsen mert nagyon kivagyok ett?l . Köszönöm .

Legjobb válasz: jujjujj... nem tudom hány éves vagy, de most nincsen igazad, mert ez normális dolog tõle... ebbõl gondolom, h fiatal lehetsz, mert egy érett nõ tudja, hogy a férfiak(és a nõk is) néznek pornót... nincsen ebben semmi rossz, semmi kapcsolatromboló tevékenység, ez rendben van... igazából nem is értem miért kell ezen kiakadni, fõleg ennyire...miért ne lehetne ettõl nyugodt életetek ami te írtál? nézze a neten, verje ki..ez nem azt jelenti, h veled nem jó neki... addíg, amíg nem helyettesíti az internetes szex nézegetés a ti nemi életetekkel, addíg teljesen normális és egészséges... nem értem a problémádat...

jujjujj... nem tudom hány éves vagy, de most nincsen igazad, mert ez normális dolog tõle... ebbõl gondolom, h fiatal lehetsz, mert egy érett nõ tudja, hogy a férfiak(és a nõk is) néznek pornót... nincsen ebben semmi rossz, semmi kapcsolatromboló tevékenység, ez rendben van... igazából nem is értem miért kell ezen kiakadni, fõleg ennyire...miért ne lehetne ettõl nyugodt életetek ami te írtál? nézze a neten, verje ki..ez nem azt jelenti, h veled nem jó neki... addíg, amíg nem helyettesíti az internetes szex nézegetés a ti nemi életetekkel, addíg teljesen normális és egészséges... nem értem a problémádat...
Nemtudom.....én nem nézek pornót.....tudom hogy a szerelmem nem is haragudna érte ha nézném, de én kapok tõle eleget :) szerintem az lenne a normális ha megkéred valamire akkor azt legalább megpróbálja :/ de ez egyéni vélemény
a pasiknál az tök normális, hogy komoly kapcsolat mellett pornót néznek. ez olyan mint a lányoknál a shoppingolás :) lehet miatta veszekedni, de felesleges. úgyis nézni fogja ha akarja. figyelj ha nem kér tõled olyanokat amik a pornóban vannak, és nem változik se a szexuális életetek, se más, akkor szerintem nem gond. én biztos nem balhéznék emiatt ha szeretem.
Flört esetenként, vagy egy "de jó dudája van annak a csajnak" benyögés a haveroknak részemrõl sem para, _de_ nem a barátnõ elõtt. Csakhogy itt megközelítõleg sem errõl van szó. Ez amolyan aztak*rvadefüggetlenvagyok magatartás, ami szerintem nem igényel több hozzáfûzni valót. Szerintem szépen nõiesen [email protected] pofán, és küldd el a [email protected] szellemileg mûvelõdni "egy kicsit" - aztán na; de ne ámítsd feleslegesen magadat. Ja, és: 18/F
(sry, a trágárságomért, de ezeket látva/olvasva nem hiszem, hogy másféleképp' jobban ábrázolhatnám az álláspontomat)
A kérdező hozzászólása: most az "elfogadom" és a "nemidegesitem magam bárhogy bánt is" státuszba léptem .. bár tudom hogy csak fályni fog ha meglátom hogy huu már megint másokat néz a neten mert szerinte ez tök nincs kapcsolatban az érzéseimmal "csak féltékenységi jelenetet rendezek" ja igen .. ezért még õ huzta fel magát hogy "nemszereti a féltékenységi jeleneteket" okés , akkor nem kapja csak nem tudom ennek így mien lessz a jövõje , pl meglátom aztán kiborulok õ megharagszik és ez fog menni vagy mi ? O_o na mind1
Mókás olvasni a kommentjeidben ezeket a "namind1" meg "ilyen hát ilyen" jellegû mondatokat. Nézd, úgy vettem ki a hozzászólásaidból, hogy te igazából nem érzed jól magad (most) mellette, sõt kifejezetten megalázott szerepét töltöd be, vagy mi; de, hogy nem vagy boldog, az biztos. Ebben az esetben, ez a "gyönyörû" kapcsolat csak idõpocsékolás. Döntsd el, hogy szereted-e õt annyira, hogy megvárd, amíg megváltozik. Hogy vannak-e olyan dolgok, amik mindezt ellensúlyozzák, stb. (Személyes véleményemet már kifejtettem)
A kérdező hozzászólása: hát köszi szépen .. szerintem te segitettél a legtöbbet .. :) de megéri :) és együtt maradunk :) meg nagyjábol megbeszéltük ezt a témát .. igaz nem tudom vajon mien lessz majd evvel ujbol szembesülni és fapofát vágni az egészhez de majd valahogy menni fog ..
Szívesen :) Minden jót!
A kérdező hozzászólása: szakítottunk :D szerencsére :D ( még akkor , csak most kommentelek )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kapitányúr ! már vártam egy velem egyetértõ ember kommentjét .. ha egy kapcsolat mûködik akkor ne kelljen már a páromnak másokat nézegetnie .. persze ugyis nézni fogja de .. mind1 már mindent leirtam .. :)
[email protected], ezek szerint lassan ott lyukadunk ki, hogy nem baj ha hetente több lány is markolássza a "fiú" játékát, mert "mi férfiak ilyenek vagyunk, és hát a kuki és a nuni nem érintkezett" :3 Ha valaki így áll hozzá a barátnõjéhez, akkor ott érzelmi szempontból nem vice versa a dolog. Ha boldog a két fél egymással, akkor ilyen probléma nem áll fent. Jamesdarker, a párod egy szóval: éretlenhü[email protected] Lehangoló látni, hogy mennyi életképtelen fiatal létezik.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok , köszönöm a válaszokat .. bálátom nektek van igazatok , de engem csak zavar hogy egyszerüen nem birom felfogni ha az aki az enyém , akit szeretek , valaki mást néz mert másra kíváncsi épp ... és hogy miért nem lehet enélkül ...de azért értem én mit irtatok :) és köszi tényleg de õ 43 én meg 21 ( nekem volt már kb 100 vagy még annál is több kapcsoalt félém vagy legalábbis emberrel dolgom ezek közt volt pár komoly meg egyélyszakás , volt akivel csak ismi stb .. és megismetem pár emberformát ... nem vagyok prûd sem , amikor senkim se volt napi szinten néztem (és hard dolgokat is) engem csupán lelkileg zavar hogy "valaki mást néz" mert "valaki más érdekli" szoval értitek .. erre valaki tud valami okosat ?
Szeretkezés elõtt, közben, mi a barátnõmmel szoktunk pornót nézni. Van amikor õ, van amikor én választok. Neki bejönnek a leszbik, nekem a swingerek:) Ezektõl vagy felizgulunk, vagy új dolgokat lesünk el. Én is szoktam pornót nézni, akkor is ha nincs velem. Tudja és nem bánja. Attól, hogy nézem még szeretem és nem azzal a nõvel akarom csinálni. Az embert egyszerûen csak érdekli más emberek szeretkezése is. A látottakat pedig ki tudom próbálni a barátnõmmel, így még színesebbé téve a szexuális életünket! És tök jó, hogy mindenféle malacságban benne van, amit a neten összeszedek:) Szóval ez ne zavarjon, hogy ilyet néz, hosszútávon ez neked is jót tesz, nem laposodik el a szexuális életetek, ha a pasid is elles új dolgokat ;) És ez fordítva is igaz! Barátnõm is sokat tanult a filmekbõl, örülök is neki!:)
Ha egy férfi nem néz pornót, vagy legalább erotikus képeket, s nem önkielégít e módon, ott valami nincs teljesen rendben. Szükségünk van rá, párkapcsolat mellett is. Egy nõ is belefárad hamar, ha mindig amikor a férfi úgy érzi, hogy szüksége lenne rá, megoldja a dolgot. :D Néha jobb a kezére, és a szemére bízni.
a férfiak vagyis mi, ilyenek vagyunk, ez van blénk kódolva... minél több nõt megfektetni hogy a génjeinket tovább adjuk, ez sajnos belénk van kódolva...ez ellen nagyon nem tehet senki..én aztcsinálnám a helyedben egy ideig nem engedném h beverje a lompost azzal érvelve nem elég amit a gépe nézel?és aztán leáll vele 80% h befog válni 17/f
Normális.
Ne hisztizz, nincs igazad. Legyél nyitottabb, és nézd te is vele.
Figyi, nyugi. Ezzel csak elriasztod magadtól. MINDEN FÉRFI néz pornót. Amelyik nem, az nem az. :) Hagyni kell õket.
szerencsére? miért?

Hogyan tudnám megoldani, hogy csak azok az eszközök férjenek hozzá a nethez, amiket engedélyezek?

azt szeretném, hogy a házban lév? 2 számítógépem és 2 telefonom tudjon csak csatlakozni a routerre. nem a jelszavas megoldásra gondolok, hanem valami olyasmire ahol meg kell adni pl. a gépeim azonosítóját hogy engedje csatlakozni ?ket a wifihez, de minden mást tiltson le, ami nem szerepel ezen a listán. hogyan oldható meg?

Legjobb válasz: és hogyan kell hitelesíteni?

A kérdező hozzászólása: és hogyan kell hitelesíteni?
A Linksys routereken erre van egy külön hitelesítõ gomb, a tidnél gondolom ezt a setupban lehet kivitelezni, hogy csak megadott MAC címmel rendelkezõ kliensek tudjanak csatlakozni.
Elvileg tudod MAC címre is korlátozni és hitelesítés kell a router és a gép között. A MAC cím a hálózati kártya egyedi, fizikai címe.
A kérdező hozzászólása: sikerült megoldanom, köszi a segítséget
A Linksys routereken erre van egy külön hitelesítõ gomb, a tiednél gondolom ezt a setupban lehet kivitelezni, hogy csak megadott MAC címmel rendelkezõ kliensek tudjanak csatlakozni.
Hopp, ez dupla. Nincs mit.

Miért van az, hogy akit a pasija/férje hagy el, arra nagyon sok lehetőséget kínál a net, de ha a nő hagy el, akkor csak szegény férfiakat hibáztatják, és nincs lehetőség a nő visszaszerzésére?

Avagy, ha a nő szakít arra nincs megoldás(csak másik nő), de ha a férfi szakít, akkor úgyis visszamegy a nőhöz.

Legjobb válasz: Ez a punci hatalma!

Ez a punci hatalma!
A kérdező hozzászólása: Pedig tök egyszerû:A férfi & nõi szerep különbözõ. A férfiak udvarolnak a nõknek és nem fordítva. A férfiak körülzsongják a nõket, mint virágot a méhecskék, de a nõk döntik el, hogy melyik férfit engedik magukhoz közel. Namost, ha valami nem tetszik a nõnek, akkor elhajtja a férfit, de mivel a férfi a méhecske, úgyis visszaszáll a virágra, vagy akkor jön a többi méhecske...
Nem értem miért írod ha a férfi szakít úgyis visszamegy a nõhöz!
A kérdező hozzászólása: Nahát! Így lenne a lottón ötösöm.
Én hagytam ott és nem tervezek visszamenni hozzá.
A kérdező hozzászólása: Üdv elõttem szóló! Na és te hagytad ott a pasidat, vagy téged hagytak el. Te visszamennél hozzá?
Nem értek egyet! Nálunk mindenért én vagyok a hibás és nem pasi vagyok hanem nõ!
Igan sajnos ez így van, a válások többségénél mindig a pasi lehet csak a hibás...
Mert az igazi férfi nem kérdezõsködik és nem neten kér tanácsot a nõkhöz, hanem kitapasztalja azért bszod...
Érdekes ez a meglátásod! Viszont ha a férfinek nem jön be a nõ, õ sem fogja többet keresni!

Hogy tudok védekezni az ellen, hogy a szomszéd lakásból ne lopják a netet (Voda mobilnet pin kódot használok), illetve a gépemen lévő tartalomhoz ne férjenek hozzá?

A szomszéd lakásba költözött egy számítógép zseni, ez ellen szeretnék védekezni.

Legjobb válasz: jelszóval levéded a wifit, de az alap dolog...

jelszóval levéded a wifit, de az alap dolog...
Legyen akármilyen zseni, ha a géped nincs wifis routerre kötve, nem fogja tudni lopni a neted és nem férhet hozzá a tartalmához .. ha úgy érzed, olyankor is van adatforgalom, amikor te effektíve semmit nem csinálsz a gépeden, akkor azt a vírusirtóval beszéld meg, ne a szomszéddal. (Esetlegesen a programfrissítéseket kellene kikapcsolni ... )
A kérdező hozzászólása: nincs wifi
Ha nincs wifi, nincs para, fizikailag képtelenség így lopni a netet!!!
13:22-nél a pont.
Álljon meg a menet! Ha Vodás hotspotod van (pl. ZTE 3806), akkor az bizony Wifit is használ! Sajnos lehet lopni, akkor is, ha az eszközt asztali gépen is használod. Egyet tehetsz: kõkemény tûzfalat használsz. Ha XP az operációs rendszer a gépeden, külsõ tûzfalat töltsd le és kapcsold ki a Windows-ét. Vannak jó ingyenesek. (ZoneAlarm, Comodo stb.).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek !

Hogyan állítsam át az ip címem? Mert a router a házban 2 gépnek ugyan azt az ip címet adta meg és így vagy az egyik gép vagy a másik nem fér hozzá a nethez, hogyan állítsam át?

Legjobb válasz: Indítsd újra a routert akkor, amikor mindkét gép be van kapcsolva. Ha a router oszt és mindkét gép tõle vár IP-t, akkor nem kaphatják ugyanazt.

Indítsd újra a routert akkor, amikor mindkét gép be van kapcsolva. Ha a router oszt és mindkét gép tõle vár IP-t, akkor nem kaphatják ugyanazt.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi.

Van olyan itt olyan vagy ismertek olyat akinek szules utan a teste nagyon negativ iranyba valtozott es a ferje nem kivanta, mas nok kezdtek erdekelni, a neten is mindig masokat nezegetett?

A ferfiak ilyenkor nincsenek tekintettel az anyara?

Legjobb válasz: Mindezt úgy, hogy szülés elõtt minden a legnagyobb rendben volt? Nem, ilyet nem ismerek. Olyat igen, aki csajozott néha elõtte is, és folytatta utána is… node kutyából nem lesz szalonna. Lehet, hogy érdemes lenne pszichológussal beszélgetni a témáról, mert nem hiszem, hogy ha valaki szeret valakit, egy szülés annyira meg tudná változtatni a testét, hogy ettõl „megundorodjon” tõle. Lehet, hogy valami mélyebb gondja van, olyanról már olvastam, hogy egy ffi szemében az anya és a nõ képe ellentétes, és nem szeret egy anyához „nyúlni”.

Mindezt úgy, hogy szülés elõtt minden a legnagyobb rendben volt? Nem, ilyet nem ismerek. Olyat igen, aki csajozott néha elõtte is, és folytatta utána is… node kutyából nem lesz szalonna. Lehet, hogy érdemes lenne pszichológussal beszélgetni a témáról, mert nem hiszem, hogy ha valaki szeret valakit, egy szülés annyira meg tudná változtatni a testét, hogy ettõl „megundorodjon” tõle. Lehet, hogy valami mélyebb gondja van, olyanról már olvastam, hogy egy ffi szemében az anya és a nõ képe ellentétes, és nem szeret egy anyához „nyúlni”.
Esetleg apás szülés után..

A feromon parfümöket csak neten lehet rendelni?

Amúgy annyi jót írnak róla, de vajon van egyáltalán hatása? Vagy csak vmi humbuk? Ugyanis elég drágának t?nik. Mi a véleményetek ezekr?l a "csodaszerekr?l",tapasztalatok az ilyen parfümök iránt?

Legjobb válasz: Nekem van Fm-es feromon parfümöm, de semmi oan nem torténik amit leirnak rolla az interneten, legalábbis velem, még nem történt pedig én sem a nagy semmiért( vagyis az illata az nagyon- nagyon joh) adtam ki azt a sok pénzt. De reménykedem még, hátha....:D

Nekem van Fm-es feromon parfümöm, de semmi oan nem torténik amit leirnak rolla az interneten, legalábbis velem, még nem történt pedig én sem a nagy semmiért( vagyis az illata az nagyon- nagyon joh) adtam ki azt a sok pénzt. De reménykedem még, hátha....:D
Nem! Vannak FM tanácsadók, mint pl. az Avonnál és az Oriflamenél is.
A feromonok tényleg nagyon hatásosak tudnak lenni - NÉHA. A másik probléma, hogy sokféle típusú ember van, és mindnek másféle feromon kéne. A harmadik, hogy ezek a szerek vagy NEM tartalmaznak feromont - vagy csak minimális mennyiséget, és rossz típust. Úgyhogy szerintem is hatástalanok. De miért nem használod a saját feromonjaidat??? Az VALÓBAN hatásos tud lenni! És csak annyi kell hozzá, hogy tiszta legyél, és izgulj, ha találkozol vele...
Kutyából nem lesz szalonna.
Gyurcsányt "elkúrták"
Orbán "leváltója" lett volna, ha az öszödi beszédet, nem értelmezte volna félre sa media!
A kérdező hozzászólása: "Nem Gyurcsány volt aki lopott hanem a régi MSZP-sek akik pont ezért utálták ki a pártból, mert ezen változtatni akart." 1996-ban Gyurcsány Ferenc rokonsága akkori árfolyamon mérve 124 Mrd. forinttal megegyezõ értékû(természetesen privatizált) állami vagyonnal lett gazdagabb. Hogy van pofád azt állítani, hogy nem lopott?
Te kérdezed ezt? Én nem. Én néztem mi történt 2006 és 2009 között, nézem mi történik ma, és összevetek. Arra jutottam, hogy nem változott meg. Nem az a fõ bûne, hogy lopott. Az szinte semmi a mostanihoz képest. A fõ bûne az, hogy ötletel, riposztoz, villog, de nem kormányoz. Márpedig egy kormányzás nélküli országban anarchia van.
"Kutyából nem lesz szalonna. * A válasz 57%-ban hasznosnak tûnik." Ezek szerint van közöttünk 43%-nyi álomvilágban élõ. :) ))
A kérdező hozzászólása: ""Kutyából nem lesz szalonna. * A válasz 57%-ban hasznosnak tûnik." Ezek szerint van közöttünk 43%-nyi álomvilágban élõ. :) )) """" Nem, egyszerûen csak a gyaksi.hu-s pontozások szart se érnek. SOHA nem azt fejezi ki, mennyire hiteles egy válasz, hanem csupán azt, mennyire elfogult egy adott közeg.
Gyurcsány soha nem fog megváltozni! Ezt jegyezd meg!
A kérdező hozzászólása: Megjegyeztem.
Dehogy változott!
Gyurcsány sosem változik meg. Idiótának született és idiótaként fog meghalni.
Õskövületek, kihaló kriptatöltelékek! -
Pedig a Gyurcsány!
"lopós fertõ jellemezné a kormányukat -ha netán sikerülne hatalomra jutniuk- mint ami az MSZP korában történt" Pontosan, de ez jellemzi a szélsõjobbtól a szélsõbalig mindegyik pártot. Aki 24 év után akármelyik pártba is bizalmat öl az hülye.
Ez körülbelül hasonló kérdés, mintha lenne egy cégvezetõ, aki becsõdöltette a vállalatot, kirúgják, majd négy év múlva visszatáncol, hogy vegyetek fel, már megtanultam céget vezetni! Senki nem venné vissza és lakhatna az árokparton, de a magyar politikában nem így megy. Ez valóban a lehetõségek országa! Egyébként pedig ez --> # 2
Én is kíváncsi vagyok a zemberek véleményére, ki is megyek a büfébe pattogatott kukoricáért.
Megváltozott, de csak jellemben! A "gyökerek" maradtak!
Nem Gyurcsány volt aki lopott hanem a régi MSZP-sek akik pont ezért utálták ki a pártból, mert ezen változtatni akart. És egyébként is egy minimális támogatottságú pártról van szó minek kockáztatna. Még mindig a legértelmesebb baloldali párt szerintem.
Sajna Gurcsány karöltve politizált a fõgonosz liberális SZDSZ-el!
"Nem Gyurcsány volt aki lopott hanem a régi MSZP-sek akik pont ezért utálták ki a pártból, mert ezen változtatni akart. És egyébként is egy minimális támogatottságú pártról van szó minek kockáztatna. Még mindig a legértelmesebb baloldali párt szerintem." Igen, Gyurcsány csak áldozat. :)
Gyurcsánnyal lehet egyetérteni meg egyet nem érteni, de az biztos, hogy nem megélhetési politikus, a nagyüzemi lopkodás inkább kötõdik Orbánékhoz, mint hozzá. És alapvetõen az emberek többsége nem azért utálja, merthogy mennyit lopott, hanem bizonyos kijelentései miatt, ugyanis egyértelmûen nem a többségi véleményt szajkózza. Ellentétben Orbánnal, aki a populáris maszlagot nyomja, és mellette annyi közpénzt pocsékol el, amennyit nem szégyell, mert a népet az nem érdekli. "Sok szám, közbeszerzés, pályázat, mutyi, milliárdok", ez a tömegnek nem mond semmit. "Magyarok, hajrá Magyarország, magyarság, nemzet, határontúliak, románok", ez annál inkább.
Szóval nem mondtam ilyet , hogy Gyurcsány csak áldozat. Nagyon is sokat tett azért , hogy ebbe a helyzetbe kerüljön. Maradjunk annyiban az véleményem szerint ég és föld a különbség a DK és az MSZP között.
Hazugságra épül mindenük. Nézzük meg csak a nevüket: DEMOKRATIKUS koalíció. AZ mennyire demokratikus, hogy nem hajlandók leülni egy asztalhoz, ahol egy nekik nem tetszõ párt is ül? Mennyire demokratikus, hogy nem fogadják el egy demokratikus választás eredményét és a következõ 4 évet is botrányos, hisztérikus viselkedéssel fogják leülni a parlamentben?
Pontosan ugyanaz a féregpatkány maradt, aki volt. Itt üzenhetsz neki, a tetves lányán keresztül. [link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!