Találatok a következő kifejezésre: A nemvart elott vagyok meg (12 db)

Ha a melleim nottek es erzekeny a mellbimbom, viszont meg a nemvart elott vagyok, akkor mar kimutatja a teszt? ( menszi elott sosem "bajlodok" a melleimmel) 4 napom van meg a nemvartig.

Legjobb válasz: Koszonom szepen az eddigi hozzaszolasokat...de a menszi miatt nem hiszem hogy a melleim latvanyosan nonenek.. :) de megirom,hogy mi lett az eredmeny..

A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen az eddigi hozzaszolasokat...de a menszi miatt nem hiszem hogy a melleim latvanyosan nonenek.. :) de megirom, hogy mi lett az eredmeny..
a gabriell kimutatja korábban mint a többi?
A teszt még nem hiszem hogy kimutatná. Légy türelmes. Nemvárt napján tesztelj. Remélem babás vagy!
Van teszt, ami a beágyazódás után 3 nappal mutat, tehát a nemvárt elõtt 6-7 nappal. Ezt a dobozon fel is tüntetik.
sajnos az, hogy eddig nem volt ilyen nem biztos, hogy azt jelenti, hogy most baba van... sajnos nincs két egyforma ciklus, legalábbis én így vagyok vele. ettõl függetlenül szerintem nyugodtan tesztelj, van, akinek korán kimutatja.
A Gábriel nevû teszre rá van írva, hogy a beágyazódás utáni 3. napon már kimutatja, esetleg próbáld meg holnap. Remélem, olyan eredményt hoz, amilyet szeretnél! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem egy digitalis clearblue van itthon, az nem olyan megbizhato?

A nemvárt előtt napokban és a nemvárt napján is még mindig mitől szúrhat a méhem bal oldala? Vagy lehet ez már a bal petefészkem nem tudom eldönteni. Nem jött meg, ezért kérdezem.

Legjobb válasz: jah, az exepil az nekem sem mutatott, amikor pl a Romed már igen, csak rá 4 napra! Várj pár napot, ha nem jön meg, csinálj mégegy tesztet, ha nega, akkor orvos, h megnézze, miért ne jön meg. Ha poz, akkor még várhatsz a dokival, mert még õ sem látna sokmindent. Drukkolok! Majd ird meg mi a helyzet! :)

jah, az exepil az nekem sem mutatott, amikor pl a Romed már igen, csak rá 4 napra! Várj pár napot, ha nem jön meg, csinálj mégegy tesztet, ha nega, akkor orvos, h megnézze, miért ne jön meg. Ha poz, akkor még várhatsz a dokival, mert még õ sem látna sokmindent. Drukkolok! Majd ird meg mi a helyzet! :)
nem várt igy. nem várt ugy -.- fejtsd ki már normálisan!!!
#1-es mit nem ért? A kérdésre válaszolva bármi lehet, mensi jele, akár terhességé, ha nem jött meg, gyulladás, fertõzés, bárakármi. Tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: ma reggel x-epilt csináltam, de az nega :(

Lányok kikkel történt már meg h nemvárt előtt teszteltetek pozitívat de a nemvárt napján vagy kicsivel utánn mégis megjött? Minden válaszra kíváncsi vagyok

és ugyan olyan volt a mensitek vagy volt valami eltér??

Legjobb válasz: nagyon aranyosak vagytok h ennyien írtok szerintem nagyon jó kis csapat gyûlt össze itt a gyakorin

A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok h ennyien írtok szerintem nagyon jó kis csapat gyûlt össze itt a gyakorin
Nekem 28-30 napra szokott megjönni, és a 30-adik napon teszteltem. Pozitív lett, de a 35-ik napra megjött rendesen. Valószínûleg nem sikerült rendesen baágyazódnia. Veled is hasonló a helyzet?
Kétszer teszteltem pozitívat mensi elõtt. Aztán pár nappal késõbb erõs hasi görcsöket követõen megindult a menzeszem. Nekem sokkal nyálkásabb volt, alvadt vér darabkák is jöttek ki. Elég ijesztõ volt. :(
A kérdező hozzászólása: nem tudom csak annyit h a beágyazódás környékén enyhe maszatolásom volt elég sokáig mensi elõtt meg száraz voltam onnan gondoltam h lehet megtörtént a csoda de ma megjött én nem teszteltem mert nem biztos h lett volna értelme, és azt h volt e ott valaki már soha nem fogom megtudni iszom a teákat és várom a csodát ja és a cicijeimis elég korán elkezdtek fájni ami már elég gyanús volt de már mindegy új hónap új remények.
Valószínûleg tényleg megtörtént a csoda, de nem tudott rendesen megtapadni sajnos. Ne keseredj el. Nagyon sokan járnak így. A többség nem tud róla, az igaz, mivel nem tesztel, így nekik lelkileg nem megterhelõ.
Én is így jártam januárban. Pozitív teszt, de másnap reggel foltok... Rá egy napra a Clearblue már a vizelet felszívásakor egybõl + lett. Viszont egy darabig legalább örültünk, mert én rögtön mentem dokihoz, aki ugyan még nem látott semmit akkor, és még én is csak pecsételtem, így kaptam Duphastont, és bizakodtunk, hátha megmarad. Mivel 10 nap múlva még mindig nem látott semmit a doki, viszont az enyhe pecsételés megmaradt, és a másnapi teszt már egyértelmûen nega lett, abbahagytam a Duphastont, és meg is jött... Ami nem olyan volt, mint korábban, addig ugyanis nem volt normális színe, de ezen eset után, és talán az extra sárgatest-hormon (Duphaston) hatására rendes piros színe volt végre. Azóta sem sikerült + tesztet produkálnom... Bezzeg nagyanyáink korában... Nem élték bele magukat feleslegesen, mivel nem vették észre rögtön az elején, csak ha már esetleg mocorgott:-) Most viszont eléggé megterhelõ az ilyen korai tesztelést követõ csalódás... Sajnos ismerõs érzés.
Sajnos nekem 3 + teszt után jött meg a mensim, és én is el vagyok kenõdve rendesen, de mint ahogy írtad, új hónap, új remény...


2 nappal vagyok a nemvart elott. Ma egyertelmu negativat teszteltem. Lehet meg pozitiv? Volt igy vki?

Ami aggaszt,h erzekeny teszttel csinaltam,Predictor earlyvel (12,5-es erezekenysegu). Volt olyan,aki erzekenby teszttel csinlata,es ekkor meg negativ volt,kesobb viszont pozitiv? Pe nem tudom mikor volt,nem teszteltem,es nem mertem hot.

Legjobb válasz: Talan meg kellene varni ah kimaradjon. Van akinak egy hettel kesobb mutat csak pozit, ez rengetegben fugg attol h mikor fogant. Felesleges volt most tesztet csinalnod, lehet h igazat mutat de tok hiaba bosszantod most magadat ezzel. Erre volt jo h most talalgass.

Talan meg kellene varni ah kimaradjon. Van akinak egy hettel kesobb mutat csak pozit, ez rengetegben fugg attol h mikor fogant. Felesleges volt most tesztet csinalnod, lehet h igazat mutat de tok hiaba bosszantod most magadat ezzel. Erre volt jo h most talalgass.
Nekem 3 nappal elötte nega volt, a nemvárt utáni napon halvány pozi. Azóta már 4, 5 hós Cukibogyó :)
A kérdező hozzászólása: Es milyen tesztel teszteltel?
Nem igaz, h nem birjatok, kivarni amíg kimarad! Minek kell feleslegesen idgesîteni magatokat azzal, h negatív kimaradàs elõtt lehet mèg utàna is az lesz aztàn terhes leszel!elhiszem, h babat akarsz de ettõl nem leszel hamarabb terhes ha ràgörcsölsz.
Amennyiben a nõgyógyászod igazolta, mikor volt peteérésed és onnantól számítva vagy a nemvárt elõtt 2 nappal, akkor jó eséllyel nem vagy terhes. Amennyiben csak magadnak számolgattad a peteérésed, akkor még bármi lehet. A hõmérõzés, ovu teszt stb módszerekkel nem lehet 100%osan megállapítani a peteérést és egyébként is spontán peteérés bármikor lehet a ciklusod alatt.
A kérdező hozzászólása: Koszonom, remenykedtem benne hogy volt igy valaki, de ennek is orulok.
Predictor Earlyvel a nemvárt utáni 4. napon reggeli vizeletbõl lett halvány pozitív a tesztem. De ez attól is függ, hogy mikor volt az ovuláció. Ha csak félidõ után akkor nincs az az érzékeny teszt ami 2 nappal a nemvárt elõtt kimutatná.

Ha a nemvárt előtt 4 nappal még nincs semmi tünetem, még van esély, hogy babás vagyok? Se mellfeszülés, se hányinger, se barnázás, stb. a hőm az jó, 37, 3, de még leeshet.

Legjobb válasz: szia! nem mindenkinek vannak tünetei, a hõd az nagyon jó, de azt Te tudod mikor szokott leesni. nekem a mensim napján még magas és csak utána esik le. drukkolok Neked. mióta méred? hasonlítsd össze az elõzõ haviakkal.

szia! nem mindenkinek vannak tünetei, a hõd az nagyon jó, de azt Te tudod mikor szokott leesni. nekem a mensim napján még magas és csak utána esik le. drukkolok Neked. mióta méred? hasonlítsd össze az elõzõ haviakkal.
Nem feltétlenül jelentkeznek a tünetek!A remény hal meg utoljára!
A kérdező hozzászólása: Ja, és a hüvelyben mérem, mert azt mondták ott a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Még csak szept. eleje óta mérem. ez a 4. hónap, hogy próbálkozunk. de van, hogy nem tudom minden nap, mert ma reggel is pl. felébredtem 5 -kor kimentem pisilni, és utána nem tudtam visszaaludni, így 7-kor ahogy szoktam nem mértem.

Érdemes tesztelni a nemvárt elött 3 nappal vagy várjak még?

Sziasztok! Elviekben összejöhetett egy baba, megvan egy csomó tünet. (reggeli magasabb hőmérséklet, hasszúrkálás, derékfájás,mellbőség nővedés). Nagyon szeretnénk már egy gyereket. Szerintetek merjek tesztelni, vagy csak álterhes vagyok? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem érdemes lenne megvárni a menszesz napját. A tünetek nem mérvadóak, fõleg nem akkor, mikor még meg sem kell jönnie a menszesznek.

Szerintem érdemes lenne megvárni a menszesz napját. A tünetek nem mérvadóak, fõleg nem akkor, mikor még meg sem kell jönnie a menszesznek.
szerintem mindenképp várd meg míg késik a menzid..tudom, könnyû mondani..de én is sokat csalódtam emiatt..most vártam 4 napot, és pozi lett!!! :-) kívánom, hogy neked is így legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Valószínüleg érdemes várni még valóban. Csak ez a bizonytalanság... Második kommentelõnek pedig gratula! Sok jót az elkövetkezendõkre! :-)
lehet baba, de lehet h megjön s majd akkor lemegy
A kérdező hozzászólása: Kösz, lányok! Ezek szerint én most, 30 fölött kezdek normális nõként mûködni :-))) tudjátok, mi az érdekes? Hogy régebb hõmérõztem reggelente, és akkor mindig felment a hõm 14. nap után - a reggeli, hüvelyben mért - 37 fölé. De ez a délutáni lázaskodás számomra ismeretlen volt eddig. Na, mindenképp, ha ennek így kell lenni, örvendek, ha most nem is jött össze, de jó úton járok a gyermekáldás felé :-)
A kérdező hozzászólása: Közben látom, hogy utolsóelõttinek szólt a válaszom. :-) és igazi Utolsónak (13:58): Neked is fáj a fejed meg olyan [email protected] a közérzeted?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló: köszönöm. Tulajdonképpen én is gondoltam erre, csak ugye az ember hajlamos olyan dolgokban ringatni magát, amire jólesik gondolni, és amit szeretne... Amúgy a többi hormoneredményem jó volt a magas prolaktin mellett, és azt nem tudom, hogy akkor ilyen körülmények között sem volt peteérésem?
Nem tudom Kedves kérdezõ, csak azt, h szinte minden nõnél akinek nincs magas prolaktinszintje, annál a második 2 hétben feljebb megy a hõ, sokszor még hidegrázás is van. Én arra gondolok-hogy mivel eddig a prolaktinszint megakadályozta a normális peteérést így hát neked furcsa az elsõ jól mûködõ hónap.De te érzed ez csak az én sejtelmem a megadott infók alapján.
A kérdező hozzászólása: Magas prolaktin. Arra a következtetésre jutottam, hogy nem a Bromokriptin mellékhatása a láz. Viszont nem szedem még annyi ideje, hogy hatott volna annyira, hogy a majdnem 3x-os szintem normalizálódjon. Csak hogy lehet hogy nem is foglalkoztam ebben a hónapban petelrlssel, ilyesmivel, és nem görcsöltem azon, hogy akkor most összejöjjön, és emiatt meglepett volna... nem tudom, ez az enyhe lázas állapot eléggé ismeretlen számomra. Eddig soha nem ment fel a hónaljban mért hõm estére, 1 héttel a nemvárt elõtt PMS-tünetként. Sõt, más tünetem sem volt...
Az a láz az csak egy kis hõemelkedés amit szintén okozhatnak a hormonok, ha nem vagy beteg és attól.
Mivel kezelnek? Lehet azt érzed ahogy jönnek rendbe a hormonaid.Én is így vagyok.
A kérdező hozzászólása: De a LÁZ!!! Mi ez?!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :-). Nem nagyon reménykedek, kezelés alatt vagyok, és orvos mondta, hogy az elején ne nagyon gondoljam, hogy összejön. Tehát nagyjából úgy vagyok vele, hogy most nem jött össze, és megjön hétvégén. Csak nagyon furcsa ez az esti láz...
Fáj a fejed.Az pms.Meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy visszanéztél! Nem sikerült, de végülis nem is vártam rá ebben a hónapban, az agyammal. Csak persze, reménykedtem. Nem tudom, mitõl volt a hõemelkedésem, mostanra teljesen jól vagyok. És fogy a tejem!!! Egyre kevesebb jön ki. Még õszintén ehónapban sem megyek biztosra, majd utána fogok neki elkeseredni, ha újra és újra megjön.
beteg leszel
Sikerült?
13:58-as voltam
Szia! Nekem inkább most mensi elõtt fáj a fejem, én is reménykedem hogy nem jön meg. Nekem minden hónapban ilyen magas délután a hõm, de érzem is anélkül hogy mérném, mert a hasam is forró, és ez jó, mert mûködnek a hormonok. Magas proklatinszintnél nincsen petérés. Lehet most aktiválódott a petefészkes, és ha mozgás után délután ennyi a hõd, akkor reggel is magas. Nekem petérés elõtt a délutáni hõm mozgás után is csak max. 36, 9 megy fel. A peteérés után viszont 37 felett van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nagy és nagyon kellemes meglepetés lenne... :-)
Azt mondják , hogy a magas prolaktinszint meggátolja a peteérést.Kivétel mindig van.Ugye szoptatás alatt(amikor sok prolaktin kell h termelõdjön a tejkiválasztás serkentésére) is nehezebb teherbe esni, de nem lehetettlen.
Szia! Egyetértek az utolsó hozzászólóval, nekem a peteérés után délutánonként 37, 2 és 37, 5 között mozog a hõm, úgyhogy ez természetes, most jössz rende. Ha nem mozgok akkor ez lemegy 37 körülre.
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy hónaljban mért hõ, nem reggeli, mielõtt bárki félreértené. Csak olyankor kezd égni a szemem meg fájni a fejem, és olyankor mérem meg.
Szia! A magas proklatinra szedsz valamit, mert az a peteérést is gátolja, általában nincsen olyankor persze kivételek azért vannak.

Ha a jósteszt (ovu) 2nappal a nemvárt előtt egyértelmű nega, akkor van még esély a babára, vagy most nem sikerült?

eggeli vizeletb?l néztem,nagyon halvány,gyártelm? negativ.ugy tudom h ilyenkor már ha terhesség van akkor pozitivnak kéne lennie. akkor valsz nem sikerült most ugye? vagy szerintetek van még esély?

Legjobb válasz: 2 nappal nem várt elõtt Én már tesztelnék 10-es érzékenységû HCG tesztel,nem lhval...!! Mellesleg nekem nem jött be a jóstesztelés..!!

2 nappal nem várt elõtt Én már tesztelnék 10-es érzékenységû HCG tesztel, nem lhval...!! Mellesleg nekem nem jött be a jóstesztelés..!!

A nemvart menzi elott vagyok meg kb.10-nappal. Mit jelent az ha mar ket napja semmilyen folyasom nincs a fehernemum mindig szaraz? A 12, 14-dik napon is eggyuttvoltunk a parommal mert babat szeretnenk. Sikerulhetet vajon?

Legjobb válasz: A hormonok is felelõsek a folyásért. Pé után normális, ha egy kicsit "szárazabb" idõszak következik! Ebbõl még nem derül ki, hogy összejött-e a baba, de bõ 1 hét és reméljük elmarad a nem várt!

A hormonok is felelõsek a folyásért. Pé után normális, ha egy kicsit "szárazabb" idõszak következik! Ebbõl még nem derül ki, hogy összejött-e a baba, de bõ 1 hét és reméljük elmarad a nem várt!

Ha meg fog jönni a menses a sárgatest hány nappal előtte "tűnik el"? Vagy ha sikerült a baba, akkor még nemvárt előtt pár nappal is ott van?

Legjobb válasz: Nem teljesen értem. Ha sikerült a baba, akkor még jó, hogy ott van, ott is lesz egy darabig. Amúgy nem tudom mikor tûnik el nem terhesség esetén, szerintem nem sokkal azelõtt, hogy megjön.

Nem teljesen értem. Ha sikerült a baba, akkor még jó, hogy ott van, ott is lesz egy darabig. Amúgy nem tudom mikor tûnik el nem terhesség esetén, szerintem nem sokkal azelõtt, hogy megjön.
Szia! Menses elõtt 3 nappal átalakul fehér testté. Ha sikerül a baba, kb a 12-ik hétig dolgozik még a sárgatest, ez termeli a terhességet megtartó progeszteront, amíg a placenta át nem veszi tõle ezt a szerepet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Azért kérdeztem mert 25-re nem várom és tegnap este nézték és akkor még sárgatestnek mondta a doki, meg hogy megfelelõ.
Ultrahangon csak annyit lát, hogy van ott valami. Volt peteérésed, de más következtetést ebbõl még nem szabad levonni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!