Találatok a következő kifejezésre: A nemvart elott vagyok (35 db)

Ha a melleim nottek es erzekeny a mellbimbom, viszont meg a nemvart elott vagyok, akkor mar kimutatja a teszt? ( menszi elott sosem "bajlodok" a melleimmel) 4 napom van meg a nemvartig.

Legjobb válasz: Koszonom szepen az eddigi hozzaszolasokat...de a menszi miatt nem hiszem hogy a melleim latvanyosan nonenek.. :) de megirom,hogy mi lett az eredmeny..

A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen az eddigi hozzaszolasokat...de a menszi miatt nem hiszem hogy a melleim latvanyosan nonenek.. :) de megirom, hogy mi lett az eredmeny..
a gabriell kimutatja korábban mint a többi?
A teszt még nem hiszem hogy kimutatná. Légy türelmes. Nemvárt napján tesztelj. Remélem babás vagy!
Van teszt, ami a beágyazódás után 3 nappal mutat, tehát a nemvárt elõtt 6-7 nappal. Ezt a dobozon fel is tüntetik.
sajnos az, hogy eddig nem volt ilyen nem biztos, hogy azt jelenti, hogy most baba van... sajnos nincs két egyforma ciklus, legalábbis én így vagyok vele. ettõl függetlenül szerintem nyugodtan tesztelj, van, akinek korán kimutatja.
A Gábriel nevû teszre rá van írva, hogy a beágyazódás utáni 3. napon már kimutatja, esetleg próbáld meg holnap. Remélem, olyan eredményt hoz, amilyet szeretnél! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem egy digitalis clearblue van itthon, az nem olyan megbizhato?

Valaki használt jóstesztet, és kimutatta a nemvárt előtt? Vagy nem mutatta, de volt baba?

Legjobb válasz: 2 nap van a nemvártig,de nekem nega.Ez akkor biztos már?

A kérdező hozzászólása: 2 nap van a nemvártig, de nekem nega.Ez akkor biztos már?
En peteeres utan nyolc nappal josteszteltem eloszor, akkor negativ volt, 9. napon nagyon halvanyan mar volt masodik csik, 11. napon masik fajta LH teszttel (mar csak 1-1 kulonbozo darab maradt itthon) szinten volt 2. vonal, de nagyon halvany. Azt koveto nap mar terhestesztet csinaltam es azon is volt halvany 2. vonal. En sokat nem nyertem vele, csak annyit, hogy elhasznaltam az itthon maradt lh teszteket, ugyanis hiaba voltak halvanyan ket csikosak, akkor is mar csak a pozitiv terhestesztnek hittem, annak is csak akkor, amikor tenyleg nem jott meg a mensim es aznap este teszteltem egy nagyon durvan eros pozitivat vegre clearblue-val.
A kérdező hozzászólása: 22-én, 23-án, és ma.De semmit nem mutat, olyan halovány mind, hogy csak fénynél látszik, és nem különböznek.
Csak azért kérdeztem mert én 4-et csináltam a nemvárt elõtt egy héttel és halványan ugyan de erõsödött napról-napra. Igaz akkor még azt hittem ez csak véletlen, nem akartam beleélni magam a babába. Aztán a nemvárt napja elõtti nap teszteltem (terhességi teszttel)halvány pozitívat majd 2 nap múlva erõsebbet és másnap reggel erõs pozitívat. Remélem neked is meghozzák a tesztek a várt eredményt:)
A kérdező hozzászólása: Valószínû nem sajnos, most kezdõdött el valami, pedig még 2 nap lenne a nemvártig, de valami barnás folyásom van:(Sose volt még ilyen.
Hány napig csináltad?
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!:)
14:46-os vagyok. Én ha jól emlékszem egy pénteki napra nem vártam és keddtõl barnás folyásom volt, ekkor azt hittem na jó akkor most is meg fog jönni...de nem jött és ezek után csináltam a terhességi teszteket.
A kérdező hozzászólása: És a barnázás alatt fájdogált a hasad?Nekem nem mondhatnám, hogy fáj, de néha 2-3 percre olyan mensis érzésem van, de nem fáj, csak olyan érzés.
Igen, fájdogált. Sõt kb. a 11. hétig végig azt hittem megjöhet bármelyik pillanatban.
A kérdező hozzászólása: Nekem sajna reggelre meg is jött:(

Lányok kikkel történt már meg h nemvárt előtt teszteltetek pozitívat de a nemvárt napján vagy kicsivel utánn mégis megjött? Minden válaszra kíváncsi vagyok

és ugyan olyan volt a mensitek vagy volt valami eltér??

Legjobb válasz: nagyon aranyosak vagytok h ennyien írtok szerintem nagyon jó kis csapat gyûlt össze itt a gyakorin

A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok h ennyien írtok szerintem nagyon jó kis csapat gyûlt össze itt a gyakorin
Nekem 28-30 napra szokott megjönni, és a 30-adik napon teszteltem. Pozitív lett, de a 35-ik napra megjött rendesen. Valószínûleg nem sikerült rendesen baágyazódnia. Veled is hasonló a helyzet?
Kétszer teszteltem pozitívat mensi elõtt. Aztán pár nappal késõbb erõs hasi görcsöket követõen megindult a menzeszem. Nekem sokkal nyálkásabb volt, alvadt vér darabkák is jöttek ki. Elég ijesztõ volt. :(
A kérdező hozzászólása: nem tudom csak annyit h a beágyazódás környékén enyhe maszatolásom volt elég sokáig mensi elõtt meg száraz voltam onnan gondoltam h lehet megtörtént a csoda de ma megjött én nem teszteltem mert nem biztos h lett volna értelme, és azt h volt e ott valaki már soha nem fogom megtudni iszom a teákat és várom a csodát ja és a cicijeimis elég korán elkezdtek fájni ami már elég gyanús volt de már mindegy új hónap új remények.
Valószínûleg tényleg megtörtént a csoda, de nem tudott rendesen megtapadni sajnos. Ne keseredj el. Nagyon sokan járnak így. A többség nem tud róla, az igaz, mivel nem tesztel, így nekik lelkileg nem megterhelõ.
Én is így jártam januárban. Pozitív teszt, de másnap reggel foltok... Rá egy napra a Clearblue már a vizelet felszívásakor egybõl + lett. Viszont egy darabig legalább örültünk, mert én rögtön mentem dokihoz, aki ugyan még nem látott semmit akkor, és még én is csak pecsételtem, így kaptam Duphastont, és bizakodtunk, hátha megmarad. Mivel 10 nap múlva még mindig nem látott semmit a doki, viszont az enyhe pecsételés megmaradt, és a másnapi teszt már egyértelmûen nega lett, abbahagytam a Duphastont, és meg is jött... Ami nem olyan volt, mint korábban, addig ugyanis nem volt normális színe, de ezen eset után, és talán az extra sárgatest-hormon (Duphaston) hatására rendes piros színe volt végre. Azóta sem sikerült + tesztet produkálnom... Bezzeg nagyanyáink korában... Nem élték bele magukat feleslegesen, mivel nem vették észre rögtön az elején, csak ha már esetleg mocorgott:-) Most viszont eléggé megterhelõ az ilyen korai tesztelést követõ csalódás... Sajnos ismerõs érzés.
Sajnos nekem 3 + teszt után jött meg a mensim, és én is el vagyok kenõdve rendesen, de mint ahogy írtad, új hónap, új remény...


Melyik terhességi teszt mutatja ki már a nemvárt előtt hogy van-e baba vagy nincs?

Legjobb válasz: bármelyik 10es érzékenységû! nekem 1 héttel nemvárt elõtt pozi lett a 10es Acon teszt!

bármelyik 10es érzékenységû! nekem 1 héttel nemvárt elõtt pozi lett a 10es Acon teszt!
Nekem a 10-es Valentin teszt már a 12.DPO-n erõs pozitív volt :) 1300Ft, patikában kapható
A kérdező hozzászólása: Miben különböznek a 10, 20, 25, 50-es erõsségû tesztek?????
Minél magasabb a száma, annál késõbb mutatja ki. Tehát a 10 a legérzékenyebb, és az 50-es mutatja ki legkésõbb. De sokszor magától a márkától is függ.
Nekem a Gabriel és a Lily is kimutatta, mindkettõvel megcsináltam, és nagyon erõsen látszott mindkét csík.
A kérdező hozzászólása: Értem. A clearblue teszt milyen szerintetek??
Szia! 12 hetes vagyok, és amikor meg kéne jönnie mindíg kipattogok ugyanúgy.
esély az mindig van! semmi konkrét dolgot nem írtál! ha most nem leszel babás ne csüggedj mert jön a következõ hónap! ne nagyon akard és hidd el összejön! csak nyugodtan!
Reggelenként mérd meg az ébredési hõmérsékletedet, ha 37 C körül van, akkor van remény.
szia!mensi elott en is mindig kipattogok es most is pedig terhes vagyok!nekunk ez volt a harmadik ho annyi volt fura h reggelente forronak ereztem magam de en nem mertem a homet

A nemvárt előtt napokban és a nemvárt napján is még mindig mitől szúrhat a méhem bal oldala? Vagy lehet ez már a bal petefészkem nem tudom eldönteni. Nem jött meg, ezért kérdezem.

Legjobb válasz: jah, az exepil az nekem sem mutatott, amikor pl a Romed már igen, csak rá 4 napra! Várj pár napot, ha nem jön meg, csinálj mégegy tesztet, ha nega, akkor orvos, h megnézze, miért ne jön meg. Ha poz, akkor még várhatsz a dokival, mert még õ sem látna sokmindent. Drukkolok! Majd ird meg mi a helyzet! :)

jah, az exepil az nekem sem mutatott, amikor pl a Romed már igen, csak rá 4 napra! Várj pár napot, ha nem jön meg, csinálj mégegy tesztet, ha nega, akkor orvos, h megnézze, miért ne jön meg. Ha poz, akkor még várhatsz a dokival, mert még õ sem látna sokmindent. Drukkolok! Majd ird meg mi a helyzet! :)
nem várt igy. nem várt ugy -.- fejtsd ki már normálisan!!!
#1-es mit nem ért? A kérdésre válaszolva bármi lehet, mensi jele, akár terhességé, ha nem jött meg, gyulladás, fertõzés, bárakármi. Tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: ma reggel x-epilt csináltam, de az nega :(

2 nappal vagyok a nemvart elott. Ma egyertelmu negativat teszteltem. Lehet meg pozitiv? Volt igy vki?

Ami aggaszt,h erzekeny teszttel csinaltam,Predictor earlyvel (12,5-es erezekenysegu). Volt olyan,aki erzekenby teszttel csinlata,es ekkor meg negativ volt,kesobb viszont pozitiv? Pe nem tudom mikor volt,nem teszteltem,es nem mertem hot.

Legjobb válasz: Talan meg kellene varni ah kimaradjon. Van akinak egy hettel kesobb mutat csak pozit, ez rengetegben fugg attol h mikor fogant. Felesleges volt most tesztet csinalnod, lehet h igazat mutat de tok hiaba bosszantod most magadat ezzel. Erre volt jo h most talalgass.

Talan meg kellene varni ah kimaradjon. Van akinak egy hettel kesobb mutat csak pozit, ez rengetegben fugg attol h mikor fogant. Felesleges volt most tesztet csinalnod, lehet h igazat mutat de tok hiaba bosszantod most magadat ezzel. Erre volt jo h most talalgass.
Nekem 3 nappal elötte nega volt, a nemvárt utáni napon halvány pozi. Azóta már 4, 5 hós Cukibogyó :)
A kérdező hozzászólása: Es milyen tesztel teszteltel?
Nem igaz, h nem birjatok, kivarni amíg kimarad! Minek kell feleslegesen idgesîteni magatokat azzal, h negatív kimaradàs elõtt lehet mèg utàna is az lesz aztàn terhes leszel!elhiszem, h babat akarsz de ettõl nem leszel hamarabb terhes ha ràgörcsölsz.
Amennyiben a nõgyógyászod igazolta, mikor volt peteérésed és onnantól számítva vagy a nemvárt elõtt 2 nappal, akkor jó eséllyel nem vagy terhes. Amennyiben csak magadnak számolgattad a peteérésed, akkor még bármi lehet. A hõmérõzés, ovu teszt stb módszerekkel nem lehet 100%osan megállapítani a peteérést és egyébként is spontán peteérés bármikor lehet a ciklusod alatt.
A kérdező hozzászólása: Koszonom, remenykedtem benne hogy volt igy valaki, de ennek is orulok.
Predictor Earlyvel a nemvárt utáni 4. napon reggeli vizeletbõl lett halvány pozitív a tesztem. De ez attól is függ, hogy mikor volt az ovuláció. Ha csak félidõ után akkor nincs az az érzékeny teszt ami 2 nappal a nemvárt elõtt kimutatná.

Egy héttel a nemvárt előtt már idegbajos vagyok akkor tuti elszállt ez a hónap is?

Kb jövő hét hétfőre kellene megjönnie, de már tegnap észre vettem magamon hogy ideges vagyok. ez az egyetlen olyan tünet menzesz előtt ami mindig megvan. Mindig idegbajos vagyok előtte. akkor így már nyilván ez a hónap sem sikerült?

Legjobb válasz: Lehet, ha ez nálad menses elõtt mindig tünet volt..de ne add fel hátha sikerült! Sajnos én is ma szembesültem vele, hogy megjött :( Drukkolok!

Lehet, ha ez nálad menses elõtt mindig tünet volt..de ne add fel hátha sikerült! Sajnos én is ma szembesültem vele, hogy megjött :( Drukkolok!
lehet baba, de lehet h megjön s majd akkor lemegy
A kérdező hozzászólása: Kösz, lányok! Ezek szerint én most, 30 fölött kezdek normális nõként mûködni :-))) tudjátok, mi az érdekes? Hogy régebb hõmérõztem reggelente, és akkor mindig felment a hõm 14. nap után - a reggeli, hüvelyben mért - 37 fölé. De ez a délutáni lázaskodás számomra ismeretlen volt eddig. Na, mindenképp, ha ennek így kell lenni, örvendek, ha most nem is jött össze, de jó úton járok a gyermekáldás felé :-)
A kérdező hozzászólása: Közben látom, hogy utolsóelõttinek szólt a válaszom. :-) és igazi Utolsónak (13:58): Neked is fáj a fejed meg olyan [email protected] a közérzeted?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló: köszönöm. Tulajdonképpen én is gondoltam erre, csak ugye az ember hajlamos olyan dolgokban ringatni magát, amire jólesik gondolni, és amit szeretne... Amúgy a többi hormoneredményem jó volt a magas prolaktin mellett, és azt nem tudom, hogy akkor ilyen körülmények között sem volt peteérésem?
Nem tudom Kedves kérdezõ, csak azt, h szinte minden nõnél akinek nincs magas prolaktinszintje, annál a második 2 hétben feljebb megy a hõ, sokszor még hidegrázás is van. Én arra gondolok-hogy mivel eddig a prolaktinszint megakadályozta a normális peteérést így hát neked furcsa az elsõ jól mûködõ hónap.De te érzed ez csak az én sejtelmem a megadott infók alapján.
A kérdező hozzászólása: Magas prolaktin. Arra a következtetésre jutottam, hogy nem a Bromokriptin mellékhatása a láz. Viszont nem szedem még annyi ideje, hogy hatott volna annyira, hogy a majdnem 3x-os szintem normalizálódjon. Csak hogy lehet hogy nem is foglalkoztam ebben a hónapban petelrlssel, ilyesmivel, és nem görcsöltem azon, hogy akkor most összejöjjön, és emiatt meglepett volna... nem tudom, ez az enyhe lázas állapot eléggé ismeretlen számomra. Eddig soha nem ment fel a hónaljban mért hõm estére, 1 héttel a nemvárt elõtt PMS-tünetként. Sõt, más tünetem sem volt...
Az a láz az csak egy kis hõemelkedés amit szintén okozhatnak a hormonok, ha nem vagy beteg és attól.
Mivel kezelnek? Lehet azt érzed ahogy jönnek rendbe a hormonaid.Én is így vagyok.
A kérdező hozzászólása: De a LÁZ!!! Mi ez?!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :-). Nem nagyon reménykedek, kezelés alatt vagyok, és orvos mondta, hogy az elején ne nagyon gondoljam, hogy összejön. Tehát nagyjából úgy vagyok vele, hogy most nem jött össze, és megjön hétvégén. Csak nagyon furcsa ez az esti láz...
Fáj a fejed.Az pms.Meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy visszanéztél! Nem sikerült, de végülis nem is vártam rá ebben a hónapban, az agyammal. Csak persze, reménykedtem. Nem tudom, mitõl volt a hõemelkedésem, mostanra teljesen jól vagyok. És fogy a tejem!!! Egyre kevesebb jön ki. Még õszintén ehónapban sem megyek biztosra, majd utána fogok neki elkeseredni, ha újra és újra megjön.
beteg leszel
Sikerült?
13:58-as voltam
Szia! Nekem inkább most mensi elõtt fáj a fejem, én is reménykedem hogy nem jön meg. Nekem minden hónapban ilyen magas délután a hõm, de érzem is anélkül hogy mérném, mert a hasam is forró, és ez jó, mert mûködnek a hormonok. Magas proklatinszintnél nincsen petérés. Lehet most aktiválódott a petefészkes, és ha mozgás után délután ennyi a hõd, akkor reggel is magas. Nekem petérés elõtt a délutáni hõm mozgás után is csak max. 36, 9 megy fel. A peteérés után viszont 37 felett van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nagy és nagyon kellemes meglepetés lenne... :-)
Azt mondják , hogy a magas prolaktinszint meggátolja a peteérést.Kivétel mindig van.Ugye szoptatás alatt(amikor sok prolaktin kell h termelõdjön a tejkiválasztás serkentésére) is nehezebb teherbe esni, de nem lehetettlen.
Szia! Egyetértek az utolsó hozzászólóval, nekem a peteérés után délutánonként 37, 2 és 37, 5 között mozog a hõm, úgyhogy ez természetes, most jössz rende. Ha nem mozgok akkor ez lemegy 37 körülre.
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy hónaljban mért hõ, nem reggeli, mielõtt bárki félreértené. Csak olyankor kezd égni a szemem meg fájni a fejem, és olyankor mérem meg.
Szia! A magas proklatinra szedsz valamit, mert az a peteérést is gátolja, általában nincsen olyankor persze kivételek azért vannak.

Együttlét után mikor kell felmenni a hőnek? Vagy inkább a nemvárt előtt szokott?

Legjobb válasz: A hõ nem az együttlétek után emelkedik, hanem az ovuláció után fog megemelkedni. Ez attól függ, hány naposak a ciklusaid:)

A hõ nem az együttlétek után emelkedik, hanem az ovuláció után fog megemelkedni. Ez attól függ, hány naposak a ciklusaid:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!