Találatok a következő kifejezésre: A nemi vöröses lilás és (2 db)

Ha egy vízhólyag helye nem sokkal a kifakadás után vöröses-lilás és sárág folyadék jön belõle, még nem feltétlenül jelenti hogy elfertõzõdött, ugye? Nincs szaga.

Legjobb válasz: Szag nélkül nem hiszem, hogy fertõzött lenne. De egyébként ha elfertõzõdik, egy vízhólyag akkor sem fog megölni, nyugi. Tessék szorgalmasan fertõtleníteni és nagyjából megtettél mindent, amit ebben az esetben lehet.

Szag nélkül nem hiszem, hogy fertõzött lenne. De egyébként ha elfertõzõdik, egy vízhólyag akkor sem fog megölni, nyugi. Tessék szorgalmasan fertõtleníteni és nagyjából megtettél mindent, amit ebben az esetben lehet.
A kérdező hozzászólása: ahol érem, betadine-nel kezelem, de a feljött bõr ahol rátapadt, nem szedem fel emiatt. este még kamillázom aztán remélem a legjobbakat. Minél hamarabb el kéne múlnia...
Ne is szedd fel a bõrt, mert akkor lassabban gyógyul. Pont jól csinálod. Esetleg ebben az esetben jó hatású lehet egy egyszerû hámosító kenõcs (neogranormon)
A kérdező hozzászólása: Amúgy az rosszat jelent hogy ahol a bõr rajta van, ott sötét vöröses-lilás? Nem fáj már, csak olyan. ha megnyomom de változik, és picit ijesztõ.
Hát fotózd le és rakd fel, de nem hiszem, hogy bajt jelentene. Valószínû csak annyi, hogy sok réteg bõr feljöhetett, és esetleg még véraláfutás is lehet alatta. Egy gyulladás egyértelmûen jelzi, hogy baj van, folyamatosan fáj és nagyon idegesítõen, és egyébként azzal se lehet semmi mást csinálni, mint amit már most csinálsz a vízhólyagoddal (folyamatos fertõtlenítés)

A nemi szervem vöröses lilás és ilyen fehér "foltok" vannak rajta, mitől van? Ez gomba?

Legjobb válasz: mindenképpen fertõzés. A doki majd kikezeli.

mindenképpen fertõzés. A doki majd kikezeli.
Szia! Szerintem tuti gomba. Szóval spuri a nõgyógyászhoz!
jA, BOCSI, MOST LÁTOM, HOGY FÉRFIAK! :) Szóval az urulógoshoz, vagy a bõr-és nemigyógyászatra!
pestis.le kell vágni:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!