Találatok a következő kifejezésre: A nemi vöröses lilás (4 db)

Ha egy vízhólyag helye nem sokkal a kifakadás után vöröses-lilás és sárág folyadék jön belõle, még nem feltétlenül jelenti hogy elfertõzõdött, ugye? Nincs szaga.

Legjobb válasz: Szag nélkül nem hiszem, hogy fertõzött lenne. De egyébként ha elfertõzõdik, egy vízhólyag akkor sem fog megölni, nyugi. Tessék szorgalmasan fertõtleníteni és nagyjából megtettél mindent, amit ebben az esetben lehet.

Szag nélkül nem hiszem, hogy fertõzött lenne. De egyébként ha elfertõzõdik, egy vízhólyag akkor sem fog megölni, nyugi. Tessék szorgalmasan fertõtleníteni és nagyjából megtettél mindent, amit ebben az esetben lehet.
A kérdező hozzászólása: ahol érem, betadine-nel kezelem, de a feljött bõr ahol rátapadt, nem szedem fel emiatt. este még kamillázom aztán remélem a legjobbakat. Minél hamarabb el kéne múlnia...
Ne is szedd fel a bõrt, mert akkor lassabban gyógyul. Pont jól csinálod. Esetleg ebben az esetben jó hatású lehet egy egyszerû hámosító kenõcs (neogranormon)
A kérdező hozzászólása: Amúgy az rosszat jelent hogy ahol a bõr rajta van, ott sötét vöröses-lilás? Nem fáj már, csak olyan. ha megnyomom de változik, és picit ijesztõ.
Hát fotózd le és rakd fel, de nem hiszem, hogy bajt jelentene. Valószínû csak annyi, hogy sok réteg bõr feljöhetett, és esetleg még véraláfutás is lehet alatta. Egy gyulladás egyértelmûen jelzi, hogy baj van, folyamatosan fáj és nagyon idegesítõen, és egyébként azzal se lehet semmi mást csinálni, mint amit már most csinálsz a vízhólyagoddal (folyamatos fertõtlenítés)

A nemi szervem vöröses lilás és ilyen fehér "foltok" vannak rajta, mitől van? Ez gomba?

Legjobb válasz: mindenképpen fertõzés. A doki majd kikezeli.

mindenképpen fertõzés. A doki majd kikezeli.
Szia! Szerintem tuti gomba. Szóval spuri a nõgyógyászhoz!
jA, BOCSI, MOST LÁTOM, HOGY FÉRFIAK! :) Szóval az urulógoshoz, vagy a bõr-és nemigyógyászatra!
pestis.le kell vágni:S
elõször le kell szívatni, különben narancssárgás vöröses leszel..
szia, mindenképpen sárgás vöröses lessz elõször.Nekem festett feketébõl lett szõke most lett 4gyére és tényleg szép szõke vagyok most már.Szivatni kell mindenképen, sajnos.De sok sikert és kitartást a kinézett hajszinhez.
ha otthon csinálod magadnak, biztos nem fogja befogni! én egy év alatt növesztettem le teljesen a feketés lilás vöröses hajamat és tértem át világos szõkére. amugy nagyon szarráment a hajam:S
Hát, nem lesz tökéletes az eredmény. Le kell szõkíteni hidrogénes szõkítõvel, lehet, hogy többször is. Nem javaslom, hogy otthon csináld ha kezdõ vagy, fodrászok meg nem mindig vállalják az ilyet. De ha nem vagy nyuszi, akkor megpróbálhatod, de lehet, hogy törni fog a hajad utána. Legalább kétszer le kéne szõkítened hidrogénperoxidos szõkítõkrémmel aztán festheted rá a kiválasztott szõke színt. A szõkítõkrémtõl is szõke leszel, de ne hagyd úgy, mert két nap alatt igénytelen-sárga lesz a színe, az borzalmas.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat :) Kiszõkítettem itthon, és nagyon finom, puha lett tõle a hajam, bár még egy kis répa szín van benne, de nagyon jó lett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!