Találatok a következő kifejezésre: A nemi apró pöttyök vannak.. Mi lehet (13 db)

A nemi szervemen apró pöttyök vannak mi lehet ez? ( lány )

olyan pattanás féle de kicsik

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Ha kíméled a bõrt, el fog múlni. Szerintem az fõleg az epilálástól lehet, de van, akinél a borotválástól is. Esetleg kenheted valami bõrkímélõ kenceficével, de hogy mivel, azt ne kérdezd tõlem, mert nem tudom. De szerintem magától is elmúlik.

Elsõ vagyok. Ha kíméled a bõrt, el fog múlni. Szerintem az fõleg az epilálástól lehet, de van, akinél a borotválástól is. Esetleg kenheted valami bõrkímélõ kenceficével, de hogy mivel, azt ne kérdezd tõlem, mert nem tudom. De szerintem magától is elmúlik.
Gyulladt szõrtüszõk. Lehet a szõrtelenítés miatt.
A kérdező hozzászólása: és ez nem baj? de lehet h igazad van mert azóta vannak mióta szörtelenítek
mosni kéne
A kérdező hozzászólása: de ezek nem kívül vannak hanem a belsõ ajkakon akkor is lehet? írjatok még lécci
Hát, szerintem akkor mégsem az. Inkább nézesd meg dokival.
A kérdező hozzászólása: a nõgyógyászatra mennyek? egyébként ott nem kell fizetni??
Igen, a nõgyógyászatra. Nem kell fizetni.

A nemi szervemen apró pöttyök vannak.. Mi lehet?

13 éves vagyok, n?gyógyászhoz nem akarok menni,anyukámnak nem merem elmondani..picikék és viszketést okoznak.. :( mivel kenjem be? Veszélyes-e? Vagy természetes?Niveat használhatok?

Legjobb válasz: Szerintem herpeszed van! Gondolom, azért nem mered anyukádnak megmondani, mert nem a WC-ben szedted össze! Pedig ha elég felnõttnek érezted magad a szexhez, akkor most is ideje felnõttként viselkedni, beszélj anyukáddal, hogy kísérjen el a nõgyógyászhoz! Ja, és ne kenegesd semmiféle kencével, mert csak rontassz rajta!

Szerintem herpeszed van! Gondolom, azért nem mered anyukádnak megmondani, mert nem a WC-ben szedted össze! Pedig ha elég felnõttnek érezted magad a szexhez, akkor most is ideje felnõttként viselkedni, beszélj anyukáddal, hogy kísérjen el a nõgyógyászhoz! Ja, és ne kenegesd semmiféle kencével, mert csak rontassz rajta!
Nem csak herpesz lehet, hanem nemiszervi szemölcs is, más néven condyloma.Ezt csak az orvos tudja kezelni.Sok helyrõl elkaphattad, ne félj szólni az anyukádnak!Hidd el jobb lesz!
Ha az orvos magától nem mondta, Neked kellett volna megkérdezni.
Valószinüleg semmi különös, de azért ha izgat ez téged, megkérdezhetted volna... elfelejtetted, vagy annyira zavarban voltál?
A kérdező hozzászólása: egyszerûen nem volt idõ, de tényleg. kórházban voltam és bementem ránzáett és már hívta is a következõt :S

Apró pöttyök vannak a 7 hós babámon, de nem piros és már több napja tele van az oldala, háta, hasa. Semmilyen új étel nem evett. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nagyon melege nem lehetett esetleg és attól a kiütés, vagy sokáig nem maradt a pisis pelusban?

Nagyon melege nem lehetett esetleg és attól a kiütés, vagy sokáig nem maradt a pisis pelusban?
Hát vagy melegkiütés, vagy van most vmi virus, már több anyukától is hallottam, figyeld, hogy nem lázasodik-e, mert olyan, hogy pöttyök, aztán jön a láz, és akkor meg a pöttyök eltûnnek.
Ami potty es laz (es egyebkent artalmatlan) az nem a pottyel kezdodik, hanem 3 csak napig tarto eleg magas lazzal. Utana jonnek a pottyok, fokent a testen, ritkan a nyakra, fejre es a vegtagokra is kiterjednek. 6hos kortol 3 eves korig kapjak el, igen fertozo, de veszelytelen. igy nez ki: http://www.dermnet.com/Roseola-Infantum/picture/12540
JAvitas: 3 napig tarto eleg magas lazzal csak - ugyertem nincs semmi mas tunet CSAK a laz eloszor.

Febr.9-én menstruáltam utoljára, a hőm 36, 8-37 között van. Tesztem negatív, voltam dokinál, aki nem látott még semmit egy kis apró pöttyön kívül. Amúgy mindent rendben talált. Mi lehet velem?

Legjobb válasz: apró pötty? február 9? az már nagyon sok idõ! Te akkor már vagy 7 hetes lehetsz. az apró pötty nem véletlen a petezsák volt?

apró pötty? február 9? az már nagyon sok idõ! Te akkor már vagy 7 hetes lehetsz. az apró pötty nem véletlen a petezsák volt?
A kérdező hozzászólása: Igen, hüvelyi uh volt.Kecskeméttõl nem messze lakom amúgy!Köszönöm a válaszokat!Akkor reménykedhetek!:)
akkor nem tudok sajna segíteni, mert Kecskemét közelében nincsen ismeretségem, de hátha itt van valakinek. ja és soha sem értettem az ilyen orvosokat, hogy kaphattak ezek diplomát, és minek?
írtam neked kérdés feltevõ privit
hát ez elég baba gyanús. hány éves vagy? szeretnéd azt a babát? ha a doki azt mondta nem vagy terhes és a teszt is ezt mutatta és mégis olyasmi jelek vannak akkor menj el egy másik dokihoz és nézesd meg magad.
A kérdező hozzászólása: 24 vagyok, akarjuk a babát.De most elmentem pisilni és barnázom...Fáj is hasam..
szia! én szolnok megyei vagyok. ha neked az nincs messze akkor ajánlhatok neked egy jo dokit.
na figyelj! szerintem az az apro pötty ciszta . ha eddig nem volt cisztád akkor most van. mert a cisztával is felmegy a hõ . És még késik is. de az orvosnek látnia kellet volna hogy mi az. a ciszta is lehet egy apro pötty.De én elmennék egy másik dokihoz. Nemértem hogy ha mindent rendben talált akkor miért bnem jön meg és miaz az apro pötty.
A barnázás sokaknál elõfordul a terhesség elején, a hasfájás pedig jelenthet babát. Én azt hittem, meg fog jönni, mert eléggé fájt a hasam. Pedig csak lett egy pocaklakóm. :-)) Viszont ne várj vele, mindenképp menj dokihoz mihamarabb! Szorítok!
hát szerintem is, tuti babás vagy. menj el egy másik dokihoz, mert ez tényleg az ecserin vette a diplomáját. hüvelyi volt? Ja és vidéken hol laksz?
Most olvastam az utóbbi kommentedet. A mindjárt megjön érzés is terhességi tünet! Szerintem babás vagy.
A doki az ecserin vett diplomát? Megvastagodott méhnyálkahártya egy kis pöttyel eléggé terhességgyanús. Szerintem menj el egy másik dokihoz. A tesztre nem mindig kell hallgatni, nekem is csak 6 hetes terhességet mutatott ki. A rendszeretelen ciklusnál (nekem is az volt) pedig elõfordulhat, hogy bár elvileg 7 hetes terhes lennél, nem vagy csak kb. 5 hetes. Ugyanis ilyenkor a peteérés idõpontja egészen eltolódhat. (Nekem is így volt.) Szóval mindenképp nézesd meg magad valaki mással.
viszont a teszt meg nega? akkor ezt nem értem! Menj el egy másik dokihoz is! Mikor teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn teszteltem.Azt mondta a pöttyre, hogy nem biztos benne, de szerinte nem baba, mert annak az apró pöttynek nem igazán kerek a formája.Ciszta nem lehet, mert azt mondta az nekem nincs.Nem értem akkor mi lehet.
A kérdező hozzászólása: Amúgy sosem volt rendszeres a mensim.
hány naposak a ciklusaid?
menj el egy másikhoz, megadjam az enyém elérhetõségét, feltéve, ha pesti vagy.
A kérdező hozzászólása: Hááát..6, 5 évig szedtem a gyógyszert, elõtte sem volt rendszeres, 30-45 naposak voltak.Mindig változó.Amúgy azt mondta a doki, hogy vastag a méhnyálkahártya, azthiszem 11mm mondott.Az nem sok?
A kérdező hozzászólása: Vidéki vagyok, amúgy köszi, aranyos vagy!
A kérdező hozzászólása: Mindjárt megjön érzésem van, de egyéb más nincs.Annyit mondott még egyébként, hogy vagy nem sokára megjön vagy most van a beágyazódás..De akkor is mi az a pötty?Nem lehet mégiscsak baba?
A kérdező hozzászólása: Tegnapra sajna megjött..tuti nincs pocaklakóm!!

A gyerekek ruháin, és már a miénken is többön apró sárga pöttyök vannak, amiket nem lehet kimosni semmivel. Mik lehetnek ezek? Van valami amivel kijön?

Legjobb válasz: Lehet rozsdás a szárító, vagy az amire teregetsz, s attól vannak a pici sárga pöttyök a ruhán. De nekem pl volt egy köves felsõm, s kimostam, s mire megszáradt foltos lett, mert a víztõl elkezdett rozsdálni a kõ felfogatása, s a póló hátán ütött ki a folt. Ha fehér a felsõ akkor fülpucolóra teszek kis hipót s ott kenem be ahol a folt van, de a színesekkel sajna nem tudsz semmit sem csinálni, max azt próbálhatod meg hogy folyákony vanishel bekened ott, hagyod fél napig állni, s másnap újra mosás.

Lehet rozsdás a szárító, vagy az amire teregetsz, s attól vannak a pici sárga pöttyök a ruhán. De nekem pl volt egy köves felsõm, s kimostam, s mire megszáradt foltos lett, mert a víztõl elkezdett rozsdálni a kõ felfogatása, s a póló hátán ütött ki a folt. Ha fehér a felsõ akkor fülpucolóra teszek kis hipót s ott kenem be ahol a folt van, de a színesekkel sajna nem tudsz semmit sem csinálni, max azt próbálhatod meg hogy folyákony vanishel bekened ott, hagyod fél napig állni, s másnap újra mosás.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a kérdésem még mindig aktuális, és nem jöttem rá mi okozza.Lehet valamilyen moly féle?Mert egy 30 éves panelbe költöztünk, amit felújítottunk, de a nyílászárókat nem cseréltük ki.Ennek pár éve, és azóta ilyenek a ruháink.A gyerekeknek tavaly vettünk új szekrényt, akkor egy darabig az Õ ruháik nem voltak pöttyösek, de egy idõ után már abban is azok lettek.És nem jön ki semmivel. Már nem tudom mit csináljak, tönkre megy az összes ruhánk.
Nálunk is ugyan ez a probléma.:-( Sajnálom hogy még nem jött erre válasz, hogy mitõl lehet. Bár Én bogárra gyanakszok, de nem mondom biztosra. És Én se tudom kimosni a rucikból a pöttyöket. Látom már elég rég lett felrakva a kérdés de esetleg aki kérdezett rájött már hogy mi volt a kiváltó ok? Vagy esetleg valaki más? Kérlek írjatok ha tudtok segíteni, mert már Én se tudok mit kezdeni, a fehér rucik mennek tönkre.
Zsírmirigyek. Kozmetikus szépen el tudja távolítani.
Kövér vagy, mert akkor lehet hogy zsírsejtek, ami azért elég ritka. De lehet, hogy szeplõ, attól még lehet szeplõ mert te azt hiszed, hogy nem az. De lehet hogy ez egy kezdeti stáidum és kezdesz kínaivá változni. De lehet hgoy öröklõdött és az egyik rokonod kínai volt. De még sok minden lehet. Hát remélem tudtam segíteni A nobel díjat ne felejtsétek el! :D
A kérdező hozzászólása: Te barom állat
Amúgy tudsz róla képet feltenni. De az anorexiásoknl is láttam már sárga foltokat amik nem igazán néztek ki jól menny el orvoshoz, ez a nõ már meghalt.. http://anorexiapictures.net/files/images/a/shockinganorexia4..

Hahó Help! Kb.12 éves koromtól vannak a felkaromon apró piros kis pöttyök. Nem viszek nem fáj csak zavaró és kellemetlen. Mi lehet?

Kb. 12 éves koromtól vannak a felkaromon apró piros kis pöttyök....nem viszek nem fáj csak zavaró és kellemetlen....Most úgy pár napja kijöttek a hátam és a combomon is.....most már nagyon zavaró ha meleg, van ha hideg van, rajtam vastag felső, vagy hosszú ujjú !mit tegyek ????valami ötleteket a dokin kívül , nem vagyok orvoshoz járós típus....a válaszokat előre is nagyon köszönöm :)

Legjobb válasz: bõrgyógyász anno nekem is írt fel rá valami krémet és teljesen elmúlt.

bõrgyógyász anno nekem is írt fel rá valami krémet és teljesen elmúlt.
szar ügy, ha nem akarsz dokihoz menni, fertõzõ szemölcsökkel
nekem már több ismerõsömnek is volt ilyen, mosóporallergia volt a ludas fõként. nem régi a mosógépetek? lehet nem mossa ki jól a mosóport a ruhákból... vagy milyen mosóport használtok? lehet nem bírod azt a fajtát. egyébként a legjobb az lenne ha elmennél egy bõrdokihoz, látatlanban nem lehet diagnosztizálni senkit... mik lehetnek még: napallergia, tejcukorérzékenység talán
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mára már elmúltak erõt vettem magamon és elmentem a dokihoz!:) Mosópor allergia volt!:) A második kommentelõnek üzenem, az agyadban vannak fertõzõ szemölcsök!Ha okosat nem tudsz mondani, hülyeséget ne mondj!!!:)

6, 5 hós kisfiam mellkasán és hasán apró piros pöttyök jelentek ma meg. Mi lehet ez? Ez a 3. nap hogy nyügös nyögdécsel nem lehet lekötni semmivel. Van már két foga de ez lehet a fogzástól vagy mitől?

Legjobb válasz: Amugy anyatejes, új ízt kétszer kapott tegnapelött és elötte 3 szem meggyet. Izlett neki de mivel sirdogálós lett tegnap nem adtam már neki mert hátha attól fájt a hasa. De a kiütés ha allergia lenne rögtön megjelent volna nem?

A kérdező hozzászólása: Amugy anyatejes, új ízt kétszer kapott tegnapelött és elötte 3 szem meggyet. Izlett neki de mivel sirdogálós lett tegnap nem adtam már neki mert hátha attól fájt a hasa. De a kiütés ha allergia lenne rögtön megjelent volna nem?
Szerintem a fogzástól van, az én kisfiamnál is volt ilyen amikor foga jött.

Van egy 6 hónapos mopszunk amin apró pöttyök jelentek meg illetve sokat vakarodzik. A szöre is hullik. Állatorvoshoz hordjuk 2 naponta, de szerintünk nem javul. Mi baja lehet?

Legjobb válasz: Vagy allergia (bolha, étel), vagy rüh, atka. Az állatorvosnak bõrkaparékvizsgálatot kéne végeznie. Ha nincs az állatorvosnak erre alkalmas laboratóriuma, akkor beküldheti több helyre is elemzésre. Nem értem ezt az állatorvos miért nem végezte még el, hogyan kezel egy betegséget aminek nem tudja az okát, lehet hogy jobb lenne egy jobban felszerelt rendelõbe vinni a kutyát.

Vagy allergia (bolha, étel), vagy rüh, atka. Az állatorvosnak bõrkaparékvizsgálatot kéne végeznie. Ha nincs az állatorvosnak erre alkalmas laboratóriuma, akkor beküldheti több helyre is elemzésre. Nem értem ezt az állatorvos miért nem végezte még el, hogyan kezel egy betegséget aminek nem tudja az okát, lehet hogy jobb lenne egy jobban felszerelt rendelõbe vinni a kutyát.
Mit mond az orvos? Õ legalább látta... mi nem.
A kérdező hozzászólása: Vettek tõle kaparékot csütörtökön már lesz eredmény, de ma az orvos azt mondta szerinte atka! Ma megint kapott szurit és sokkal jobb kedve van a mi kis drágaságunknak!Köszönöm, hogy próbáltatok segíteni!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!