Találatok a következő kifejezésre: A nemi apró pöttyök (48 db)

Szerintem ez ekcéma, menj el bõrgyógyászhoz én ezt javasolnám!:S
Elsõnek is igaza lehet de lehet tényleg napallergia is, tesómnak is van és elsõre csak piros foltok jöttek ki aztán kis hólyag szerû valamik de csak ha napon volt és nem 50es naptejet használt.
Ez lehet a melegtõl is, az ekcéma drasztikusabb. Azért látogasd meg a bõrgyógyászt, biztos ajánl rá valamit!

Amikor beköszönt a meleg, apró pöttyök jönnek elő a kézfejemen. Pár napig viszket aztán utána ennyibe marad és csak ősz elején tűnik el. Fájdalommal nem jár, szemmel alig észrevehető, bár engem zavar. Ez mi, illetve mivel lehetne meg szüntetni?

Legjobb válasz: Nekem hasonló van. Nap allergia, de szerintem az UV-vel is összefügghet. Próbálj meg E vitamint és béta karotint szedni, mindkettõ véd a naptól. Én ezt szoktam, aztán kiegészítem homeopátiás bogyókkal. Próbáld meg a fenistilt, néha szokta enyhíteni.

Nekem hasonló van. Nap allergia, de szerintem az UV-vel is összefügghet. Próbálj meg E vitamint és béta karotint szedni, mindkettõ véd a naptól. Én ezt szoktam, aztán kiegészítem homeopátiás bogyókkal. Próbáld meg a fenistilt, néha szokta enyhíteni.
Melegkiütésnek nevezik.
Nekem is volt egyszer nap allergiám, de csak akkor ha így nagyon sokat napoztam. De már inkább kerülöm a napot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Borzasztóan viszket a kézfejem és a csuklóm. Apró pöttyök vannak rajta, de kinézetre nem olyan vészes. Mit tegyek?

Fogalmam sincs, hogy ez összefügghet-e a terhességgel, de nagyon megköszönném, ha megírnátok, ha már volt ilyenetek. Egyébként gyanakszom az új mosogatószeremre (pedig aloe vera-s!). Annyira kész lett a b?r?m, hogy már 3 krémet kipróbáltam, de semmi sem segít. Éjszaka órákig nem alszom miatta.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a portól és az erõsebb tisztítószerektõl lesz pöttyös. A gyógyszertári naturlandos babafürdetõ krém nagyon jó volt rá.

Szia! Nekem a portól és az erõsebb tisztítószerektõl lesz pöttyös. A gyógyszertári naturlandos babafürdetõ krém nagyon jó volt rá.
Antivakarin! Egyébként bõrgyógyász (ha nem tudja rögtön, akkor allergiavizsgálat). Nem akarod te, hogy esetleg elfertõzõdjön, és teljesen szétrágja a bõrödet.

Febr.9-én menstruáltam utoljára, a hőm 36, 8-37 között van. Tesztem negatív, voltam dokinál, aki nem látott még semmit egy kis apró pöttyön kívül. Amúgy mindent rendben talált. Mi lehet velem?

Legjobb válasz: apró pötty? február 9? az már nagyon sok idõ! Te akkor már vagy 7 hetes lehetsz. az apró pötty nem véletlen a petezsák volt?

apró pötty? február 9? az már nagyon sok idõ! Te akkor már vagy 7 hetes lehetsz. az apró pötty nem véletlen a petezsák volt?
A kérdező hozzászólása: Igen, hüvelyi uh volt.Kecskeméttõl nem messze lakom amúgy!Köszönöm a válaszokat!Akkor reménykedhetek!:)
akkor nem tudok sajna segíteni, mert Kecskemét közelében nincsen ismeretségem, de hátha itt van valakinek. ja és soha sem értettem az ilyen orvosokat, hogy kaphattak ezek diplomát, és minek?
írtam neked kérdés feltevõ privit
hát ez elég baba gyanús. hány éves vagy? szeretnéd azt a babát? ha a doki azt mondta nem vagy terhes és a teszt is ezt mutatta és mégis olyasmi jelek vannak akkor menj el egy másik dokihoz és nézesd meg magad.
A kérdező hozzászólása: 24 vagyok, akarjuk a babát.De most elmentem pisilni és barnázom...Fáj is hasam..
szia! én szolnok megyei vagyok. ha neked az nincs messze akkor ajánlhatok neked egy jo dokit.
na figyelj! szerintem az az apro pötty ciszta . ha eddig nem volt cisztád akkor most van. mert a cisztával is felmegy a hõ . És még késik is. de az orvosnek látnia kellet volna hogy mi az. a ciszta is lehet egy apro pötty.De én elmennék egy másik dokihoz. Nemértem hogy ha mindent rendben talált akkor miért bnem jön meg és miaz az apro pötty.
A barnázás sokaknál elõfordul a terhesség elején, a hasfájás pedig jelenthet babát. Én azt hittem, meg fog jönni, mert eléggé fájt a hasam. Pedig csak lett egy pocaklakóm. :-)) Viszont ne várj vele, mindenképp menj dokihoz mihamarabb! Szorítok!
hát szerintem is, tuti babás vagy. menj el egy másik dokihoz, mert ez tényleg az ecserin vette a diplomáját. hüvelyi volt? Ja és vidéken hol laksz?
Most olvastam az utóbbi kommentedet. A mindjárt megjön érzés is terhességi tünet! Szerintem babás vagy.
A doki az ecserin vett diplomát? Megvastagodott méhnyálkahártya egy kis pöttyel eléggé terhességgyanús. Szerintem menj el egy másik dokihoz. A tesztre nem mindig kell hallgatni, nekem is csak 6 hetes terhességet mutatott ki. A rendszeretelen ciklusnál (nekem is az volt) pedig elõfordulhat, hogy bár elvileg 7 hetes terhes lennél, nem vagy csak kb. 5 hetes. Ugyanis ilyenkor a peteérés idõpontja egészen eltolódhat. (Nekem is így volt.) Szóval mindenképp nézesd meg magad valaki mással.
viszont a teszt meg nega? akkor ezt nem értem! Menj el egy másik dokihoz is! Mikor teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn teszteltem.Azt mondta a pöttyre, hogy nem biztos benne, de szerinte nem baba, mert annak az apró pöttynek nem igazán kerek a formája.Ciszta nem lehet, mert azt mondta az nekem nincs.Nem értem akkor mi lehet.
A kérdező hozzászólása: Amúgy sosem volt rendszeres a mensim.
hány naposak a ciklusaid?
menj el egy másikhoz, megadjam az enyém elérhetõségét, feltéve, ha pesti vagy.
A kérdező hozzászólása: Hááát..6, 5 évig szedtem a gyógyszert, elõtte sem volt rendszeres, 30-45 naposak voltak.Mindig változó.Amúgy azt mondta a doki, hogy vastag a méhnyálkahártya, azthiszem 11mm mondott.Az nem sok?
A kérdező hozzászólása: Vidéki vagyok, amúgy köszi, aranyos vagy!
A kérdező hozzászólása: Mindjárt megjön érzésem van, de egyéb más nincs.Annyit mondott még egyébként, hogy vagy nem sokára megjön vagy most van a beágyazódás..De akkor is mi az a pötty?Nem lehet mégiscsak baba?
A kérdező hozzászólása: Tegnapra sajna megjött..tuti nincs pocaklakóm!!

Mi lehet ez? Pár napja a tenyeremen és a talpamon kijöttek ilyen apró pöttyök, amik úgy fájnak, mint amikor megég a bőr? Olyan szemölcsszerű, de nem emelkedik ki csak egy sötét piros pötty az egész. Nektek volt ilyen, mi lehet?

29 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom pontosan milyen lehet, de nekem az anyósomnak volt/van ilyen, neki tyúkszemek jöttek ki a terhesség alatt. Mutasd meg a dokidnak!

Szia! Nem tudom pontosan milyen lehet, de nekem az anyósomnak volt/van ilyen, neki tyúkszemek jöttek ki a terhesség alatt. Mutasd meg a dokidnak!
Lehet ciszták? Irány a bõrdoki...

Nem tudom milehet a szememmel? Ilyen apro pöttyök vannak elöttem ahogy nézek, és most már három is. Elég zavaro olyan mintha muslincák repkednének a szemem elött.

az orvos azt mondja hogy ez a rész a szemböl elvan halva,és ennyi.jah és még csk 28 éves vagyok kb 5 éve van ez .mi lehet?

Legjobb válasz: Egyszer olvastam hogy azok lehetnek apró baktériumok is amik a szemen vannak és azokat látod. Nem vagyok orvos, csak leírom hátha neked is csak az lesz.

Egyszer olvastam hogy azok lehetnek apró baktériumok is amik a szemen vannak és azokat látod. Nem vagyok orvos, csak leírom hátha neked is csak az lesz.
hát van olyan ismerõsöm, akinek meg olyan, mint a hóesés, pislog egyet, utána lassan mennek lefelé a pöttyök, nem tudnak segíteni rajta, azt mondták neki, hogy a sok stressztõl van (bár manapság már mindent a stresszre fognak)
Ha kerekdedek és nagyjából átlátszóak, és "úsznak" ahogy mozgatod a fejed, akkor azok sejtek (nem baktériumok, nem szöszök) a csarnokvizedben. Ha pedig "sötétek" vagy nem áttetszõek, és "fix helyen" vannak (azaz hiába mozgatod a fejed, nem mozdulnak el), akkor ezek elhalt területek a retinán.
Én úgy tudom, hogy a szem folyadékában lehetnek szöszök vagy mik, azokat látod. Én is látom, ha erre koncentrálok, szépen süllyednek lefelé, de nincs sok belõlük, és a hétköznapi életben egyáltalán nem zavaró.
A kérdező hozzászólása: köszönöm utolso sokat segitett, nekem is olyan kerek apro , szinte átlátszo foltok vannak a szemem elött.igen és ahogy forgatom a fejemet olyan mintha késnének azok a pöttyök, mintha lassab lenne mint ahogy nézek. köszönöm

Kedves doktor úr! 35 éves vagyok, több hónapja szenvedek. Több orvosnál is voltam, azt mondják minden rendben velem, de sajnos szeretkezés nagyon kellemetlen. Régen mindig jól esett, nem nedvesedem és ha széthúzom a nagyajkakat, apró, piros, pici pötty, d

Kedves doktor úr! 35 éves vagyok, több hónapja szenvedek. Több orvosnál is voltam, azt mondják minden rendben velem, de sajnos szeretkezés nagyon kellemetlen. Régen mindig jól esett, nem nedvesedem és ha széthúzom a nagyajkakat, apró, piros, pici pötty, de nem dudor van a nyálkahártyámon. A férjem makkján is alig látszó pöttyök vannak, neki nincs semmi tünete. Sajnos nagyon félek, hogy komoly bajom van. Attól tartok, nem veszik észre. Két hete voltam utoljára és akkor ph kapszulát írtak és kolpotroful hüvelykrémet és síkosítót ajánlott, de a krémtől még érzékenyebb lett a hüvelyem. Vékony, vízszerű a folyásom, szagtalan. Kérem, doktor úr, mitévő legyek? Köszönöm előre is válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett elváltozások miatt javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Enélkül nem tudok felelősséggel nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett elváltozások miatt javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Enélkül nem tudok felelősséggel nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves doktor úr! 35 éves vagyok, több hónapja szenvedek. Több orvosnál is voltam, azt mondják minden rendben velem, de sajnos szeretkezés nagyon kellemetlen. Régen mindig jól esett, nem nedvesedem és ha széthúzom a nagyajkakat, apró, piros, pici pötty, d

Kedves doktor úr! 35 éves vagyok, több hónapja szenvedek. Több orvosnál is voltam, azt mondják minden rendben velem, de sajnos szeretkezés nagyon kellemetlen. Régen mindig jól esett, nem nedvesedem és ha széthúzom a nagyajkakat, apró, piros, pici pötty, de nem dudor van a nyálkahártyámon. A férjem makkján is alig látszó pöttyök vannak, neki nincs semmi tünete. Sajnos nagyon félek, hogy komoly bajom van. Attól tartok, nem veszik észre. Két hete voltam utoljára és akkor ph kapszulát írtak és kolpotroful hüvelykrémet és síkosítót ajánlott, de a krémtől még érzékenyebb lett a hüvelyem. Vékony, vízszerű a folyásom, szagtalan. Kérem, doktor úr, mitévő legyek? Köszönöm előre is válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett elváltozások miatt javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Enélkül nem tudok felelősséggel nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett elváltozások miatt javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Enélkül nem tudok felelősséggel nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A makkomon apró fehér pont szerű pöttyök vannak, nem fáj, nincs semmi más tünet, csak ott vannak. Mik lehetnek ezek?

Érintéskor érezhetőek, néha alig látszanak, néha kicsit jobban. Amikor herpeszem volt a számon és gyógyszert szedtem rá, akkor enyhültek a pöttyök is, talán köze van hozzá?

Legjobb válasz: Van akinek van ilyen. Semmi extra. Akit zavar az lelézereztetheti:) Amúgy hány éves vagy? Nemi életet élsz már?

Van akinek van ilyen. Semmi extra. Akit zavar az lelézereztetheti:) Amúgy hány éves vagy? Nemi életet élsz már?
A kérdező hozzászólása: 23, és igen, kissé zavarnak de amúgy semmi tünetem nincs
Fordyce-foltoknak hívják és a bõr- és nemibeteg gondozóban tudnak rajta pl. lézerrel segíteni, de ha nem annyira zavar, akkor maradhat, ugyanis ezzel semmi gond nincs, zsír jellegû foltok, teljesen ártatlanok.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi szépen a válaszokat

Hahó Help! Kb.12 éves koromtól vannak a felkaromon apró piros kis pöttyök. Nem viszek nem fáj csak zavaró és kellemetlen. Mi lehet?

Kb. 12 éves koromtól vannak a felkaromon apró piros kis pöttyök....nem viszek nem fáj csak zavaró és kellemetlen....Most úgy pár napja kijöttek a hátam és a combomon is.....most már nagyon zavaró ha meleg, van ha hideg van, rajtam vastag felső, vagy hosszú ujjú !mit tegyek ????valami ötleteket a dokin kívül , nem vagyok orvoshoz járós típus....a válaszokat előre is nagyon köszönöm :)

Legjobb válasz: bõrgyógyász anno nekem is írt fel rá valami krémet és teljesen elmúlt.

bõrgyógyász anno nekem is írt fel rá valami krémet és teljesen elmúlt.
szar ügy, ha nem akarsz dokihoz menni, fertõzõ szemölcsökkel
nekem már több ismerõsömnek is volt ilyen, mosóporallergia volt a ludas fõként. nem régi a mosógépetek? lehet nem mossa ki jól a mosóport a ruhákból... vagy milyen mosóport használtok? lehet nem bírod azt a fajtát. egyébként a legjobb az lenne ha elmennél egy bõrdokihoz, látatlanban nem lehet diagnosztizálni senkit... mik lehetnek még: napallergia, tejcukorérzékenység talán
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mára már elmúltak erõt vettem magamon és elmentem a dokihoz!:) Mosópor allergia volt!:) A második kommentelõnek üzenem, az agyadban vannak fertõzõ szemölcsök!Ha okosat nem tudsz mondani, hülyeséget ne mondj!!!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!