Találatok a következő kifejezésre: A nem terhességet meddig (38 db)

A nem kivánt terhességet meddig lehet megszakitani abortusszal és ienekkel?

Legjobb válasz: Abortusszal a terhesség 12. hetéig veszik el a babát. Utána már egyáltalán nem. A nemkívánt terhességet egyébként CSAK abortusszal veszik el (mûvi beavatkozás, amit a terhesség elõrehaladottságától függõen vákuummal, vagy "kaparással" szakítanak meg) olyan, hogy "ienek" NINCS! Amúgy az elsõ ilyen beavatkozás ha jól tudom, 18 éves kor alatt ingyenes, efölött pedig kemény tizezreket (40rõl indul) fizetsz érte. nem kezdek papolásba arról, hogy persze a megfelelõ védekezéssel erre nem kerül sor. Remélem segítettem.

Abortusszal a terhesség 12. hetéig veszik el a babát. Utána már egyáltalán nem. A nemkívánt terhességet egyébként CSAK abortusszal veszik el (mûvi beavatkozás, amit a terhesség elõrehaladottságától függõen vákuummal, vagy "kaparással" szakítanak meg) olyan, hogy "ienek" NINCS! Amúgy az elsõ ilyen beavatkozás ha jól tudom, 18 éves kor alatt ingyenes, efölött pedig kemény tizezreket (40rõl indul) fizetsz érte. nem kezdek papolásba arról, hogy persze a megfelelõ védekezéssel erre nem kerül sor. Remélem segítettem.
Szia! Gondolom azért kérdezed ezt, mert terhes vagy és nem szeretnéd megtartani a gyereket. Ne vedd tolakodásnak amit írok, de mi pont most keresünk egy kismamát, aki szülés után örökbe adná nekünk a gyerekét. Ezt most nagyon komolyan írom. Lehet, hogy eddig az örökbeadásnak a gondolata fel sem merült benned, mert nyílván nagyon nehéz helyzetben lehetsz most, és nem könnyû bevállalni egy nem várt terhességet. Mindenesetre, ha úgy gondolod, írj nekünk emailt ([email protected]), minden elkötelezettség nélkül. Hátha tudunk egymásnak segíteni. Az örökbeadásnak utána nézhetsz egyébként a http://www.orokbefogadas.lap.hu oldalon is. Nagyon örülnénk ha jelentkeznél!
28450 ft egészen pontosan. El kell menned a családvédelmi központba (bárhová, nem muszály a kerületihez ahova tartozol). De oda már vinned kell a terhességet igazoló leletet. Majd felvilágosítanak a fogamzásgátlásról, megszakítás következményeirõl stb. Kapsz 3 nap gondolkodási idõt. Majd akkor kapod meg a jegyzõkönyvet, és a csekket. És ez után mehetsz ab-ra. És igen 12 hétig szakítják meg a nem kívánt terhességet. Ezt után már csak akkor, ha genetikailag nem oké valami.
12. hétig lehet csak megszakítani. Ha 18 év alatti vagy, akkor kell a szülõi beleegyezés. Abortuszon kívül mással nem lehet megszakítani. Max. 30 ezer Ft a beavatkozás. Elõzõ válaszoló vagyok!
Alap állapotban, a nem kívánt terhességet valóban a 12. hétig kell "elintézni". :( De úgy tudom a 12. hét után is végeznek ilyen beavatkozást, hiszen a 12. hét körül van a genetikai ultrahang. Ha az valami nagy gebaszt mutat, akkor még utána is megszakítják. Illetve bármikor ha az anya életveszélybe kerül és szükségesnek látják az orvosok.
18 év alatt is fizetni kell érte, kb. 30 ezer forint.
szia az én tesom kétszer vetetet eloszor tizen hat évesen és utána r négy honapra megint vetetett o neki 30 ezret kellet fizetni érte!
Kedves utolsó! Nagyon tetszett amit kiirtál, osztottam is facebookon, mert én teljesen ilyen véleményen vagyok. Attól hogy pocakban van és magzat, gyilkosságnak számít.
Az utolsó kettõ válaszolót kellett volna abortálni ha már ilyen hülyék.
A magzat a terhesség kezdeti szakaszában (elsõ trimeszterig) nem rendelkezik fejlett kognitív képességekkel. Egyszerû sejthalmaz, melyet ha eltávolítasz a szervezetbõl, nem követsz el gyilkosságot...ilyen alapon azért is gyilkosnak kéne titulálnod embereket, mert eltávolítatsz az orvosoddal egy anyajegyet.
Az utolsó válaszolónak üzenem, hogy tegnap láttam ultrahangon, hogy a sejthalmazomnak arca van, keze-lába, és a kezét össze-vissza mozgatta, virgonckodott. Gondolom az anyajegyed nem szokott integetni. Egy 11 hetes kismama, aki még megölhetné a gyerekét.

Akivel nem volt semmi probléma az meddig folytatta a házaséletet terhesség alatt. Kb hány hetes korig? Vagy végig?

Én 27 hetes vagyok, de a múlt héten többször keményedtem és mondtam a férjemnek, hogy mostmár szerintem hanyagoljuk. (amúgy a doki nem mondta, csak a pihenést és a Magne B6-ot javasolta) Aztán szerencsére a magnéziumtól teljesen elmúltak a panaszaim és tegnap mégiscsak összebújtunk. Nem volt semmi gond utána. Szóval gondolom lesz még folytatás.

Legjobb válasz: Végig. Mi, szerncsére ma is sokat szeretkezünk, de a terhességeim alatt naponta "nem bírtam magammal".

Végig. Mi, szerncsére ma is sokat szeretkezünk, de a terhességeim alatt naponta "nem bírtam magammal".
A várandósságaim alatt még aktívabb voltam. Nem kellett tartani a teherbe eséstõl, jól éreztem magam, sõt nagyon csinos voltam- a férjem szerint. Amíg jól esik és nem okoz fájdalmat, addig lehet csinálni!
Végig. Az utolsó héten a párom nem akarta. :) Pedig jó lett volna!
Szia! Nekünk lehetett volna szinte végig, de kb. a 24. héttõl nem bújtunk össze, mert a férjem nem akarta. Azt mondta nem képes rá, mert olyan mintha a babát is .... Elfogadtam a döntését, ha nem hát nem.

Kismamik, aki barnázott a terhesség alatt, meddig tartott? Mennyire normális, hogy kevés barna váladék ürül belőlünk a nem várt mensi helyett? ( terhesség áll fent azért kérdezem )

Ez az ötödik nap, hogy barnázok, annyira nem vészes, a h?m is rendesen fent van ahogyan kell. :) Orvoshoz még nem mennék, mert 9-re nem vártam, azóta minden nap pozit tesztelek.:))) Látna egyáltalán már vmit az orvos? Félek a hüvelyik vizsgálattól, mert volt már egy vetélésem ugyan így miután megvizsgált a doki. :(

Legjobb válasz: Nekem a nyolcadik hétig utána elvetéltem.

Nekem a nyolcadik hétig utána elvetéltem.
En a 7-dik hettol barnaztam egeszen majdnem a 9-dik hetig. Mar idegileg teljesen keszen voltam. Senki nem tudta megmondani mitol van. Hormonszintet is neztek, az rendben volt ezert nem kaptam utrogestant vagy duphastont mert felesleges lett volna, nem volt mehszajsebem, hematomam, babaval is minden rendben volt. Mindenki a valalt vonaogatta. Egyik naprol a masikra megszunt es azota is minden rendben mar 34 hetes kismama vagyok. De persze en is elmentem azonnal dokihoz ahogy elkezdtem barnazni. Remelem, hogy nallatok is minden rendben van! Boldog babvarast!
Szia! Ne gondolj egybõl a legrosszabbra, ne idegeskedj, mert azzal csak ártassz! Tény, hogy dokihoz mindenképpen el kell menned, ha barnázol, ezzel nem lehet várni, nehogy baj legyen. Attól függetlenül, hogy még tényleg nem látna semmit az uh-n, gyógyszert még írhat fel! De csak hogy megnyugtassalak: én a 6. héttõl a 9. hétig folyamatosan barnáztam, nem sokat, pár csepp naponta, de akkor is. Semmi bajom nem lett, szedtem rutascorbint 3*2-õt, és a 9. héten egyik napról a másikra el is múlt. Azóta teljesen jól vagyok. És a hüvelyi uh-tól se félj, mert ahogy elõttem is mondták, attól nem vetélhetsz el, szép is lenne...akkor senki nem járna dokihoz! Ez csak egy véletlen egybeesés volt nálad!
Ha az orvosodra várni kell, akkor inkább menj az ügyeleti ambulanciára. Ott kötelesek megnézni. Én is barnáztam 5 hetesen, nekem is kevés volt, mire felértem a kórházba a doki már nem is látott vérzést. Mégis szerencse volt, hogy mentem. Utrogestan-t és magne b6-ot kaptam és szígorú fekvésre ítéltek. Azóta szerencsére semmi gond, de én a te helyedben nem kockáztatnék. Elõfordul egyes embereknek a terhesség alatt többszöri barnázás is, amikor meg kellene jönnie. De az nem ilyenkor van a legelején. Bármilyen féle barnázás intõ jel, amit nem szabad figyelmen kívûl hagyni! Menj az ügyeletre minél hamarabb, én is szombat hajnalban rohantam fel és egyetlen rossz szót sem szóltak!
Szia! Én elmennék az orvoshoz.Mondj el az orvosnak mindent. Sajna, amíg kicsi a terhesség hüvelyi uh-gal nézik meg. Ne aggódj! Én is barnáztam illetve véreztem is a 12. héttõl a 16. hétig, de a terhességem eleje óta szednem kellett a Duphastont(volt egy vetélésem elõtte), majd késõbb (véreztem) még a Rutascorbint is. Áprilisban született a kislányom:) :) :) egészséges és gyönyörû:) Minden jót neked!
Hivd fel szerintem és mondd meg neki, hogy pozitiv a teszted és picit barnázól, és szeretnéd ha megnézne.Nem hiszem hogy elküldene, sõt szerintem kérd meg hogy irjon fel Neked magzatmegtartó gyógyszert.Az ártani nem árt, és ha az elõzõ babád a hormonhiány miatt ment el, akkor tuti segit !Ne félj nem lesz baj:-)22 hetes kismami
Egy egészséges terhesség sosem megy el egy nõgyógyászati vizsgálattól. Ellenkezõ esetben a szex is tiltva lenne egész terhesség alatt. Te nem attól vetéltél el, mert megvizsgáltak, nyilván anélkül is elvetéltél volna. Ha pedig ilyen folyásod van terhesség mellett, mindenképp menj orvoshoz. Nekem egyszer volt ilyen, el kellett vetetnem sajnos.(Gondolom ha nem teszem meg, késõbb magától megy el, vagy mérgezést kapok, vagy nem tudom, de a doki egybõl küretre küldött)
Én is barnáztam. Azonnal orvoshoz mentem, kaptam Utrogestant, amit a 15. hétig kellett szednem. Feküdnöm kellett a 12. hétig. De megérte, a babóka egyre erõsödött. :) Most vagyok 37 hetes. Mellette szedtem C és E vitamint is. Szerintem ilyen esetben különösen fontos, hogy minél elõbb lásson orvos. Gyógyszerrel gond nélkül megmaradhat a baba. (Van, akinek Duphastont írnak fel.)
jó orvos jó géppel nézett engem és 4 hét 1 napos terhességet simán látott HASI UH-val... nekem a 2 terhességem alatt sosem csináltak hüvelyi UH-t, na de ezt orvosa válogatja. Én elmennék orvoshoz, biztos ami biztos. én is barnáztam egyszer 1 napig, majd másnap reggel véreztem. gyorsan doki, kiderült csak bevérzett valami boholynak az alja (még jó hogy nem a lepény) és kaptam Duphaston és most 11 hetes a kisfiunk :)
Szia!Ugyanígy jártam!AZONNAL DOKI!!!!!!Kapsz Utrogestant és feküdnöd kell!És nem lesz baj!Nagyon szurkolok értetek!Üdv:13 heteske
Én a helyedben azért vinném a tesztet. Elég egyet , az utolsót. Nálam sem kérték mikor az ambulanciára mentem, de jobb ha ott van, ki tudja kérik e a gyógyszerírás miatt. De egyébként a hüvely falának vastagságából is tud következtetni a kora terhességre!
elõzõ Mivel az sztk közelebb volt, így elõször oda mentem és ott megállíapították a heamtómát. Majd felhívtam az orvosomat is utána, õ is megnézett a kórházban.
Nekem volt, 7-8 héten kezdõdött, kiderült haematóma okozta. Jobb elmenni orvoshoz, pihennem kelltt 2 hétig és felszívodott. Már 10 hónapos lányom.
utolsó vagyok. szerintem a tesztet nem kell vinned, de ahogy gondolod. Ha azt mondod, hogy pozitív lesz, akkor elhiszi, mert miért hazudnál? És ha elmondod az elõzményeket, hogy volt már egy vetélésed, és most is barnázol, akkor biztos fog felírni gyógyszert! Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond!
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a sok választ, elfogok munka után menni az orvoshoz, vagyis az ügyeletre. Mivel még nincs papírom a terhességrõl, és az UHG sem mutat semmit max megvastagodott méhnyálkahártyát, attól függetlenül még kaphatok gyógyszert? Elvigyem az összes tesztet esetleg? Vagy csinálnak ott is a biztonság kedvéért? Pont haviznom kellene egyébként, egy naptár szerint 4 hetes, és 2 napos a terhesség.
A kérdező hozzászólása: Kicsit megijedtem, de azért nem mentem még dokihoz, mert korai lenne, sztem még semmi nem látszódna, mert még csak 8-9-re nem vártam, elég korai UHG-n látszódna már valami? Vérzésem nincsen, csak kevés barnázás, viszont az orvosomhoz már 1, 5 hónappal elõtte be kell jelentkezni ha menni akarok. :S Heti 1x magánrendel, pont holnap, szerintetek ha odamegyek idõpont nélkül, nem küldenek el? Elég ritkán megyek nõgyógyászhoz évente 1x a rákszûrés miatt, meg sem ismer már a doki.
Azt sem értem, miért vártál eddig... Nekem is így kezdõdött, mensi napjaiban, és pár nap múlva, már késõ volt az Utrogestan, mert leállt tõle a barnázás = VÉRZÉS, de a babám csak 6 hetes koráig fejlõdött. Nem értem, miért gondolják azt ezren ezen az oldalon, hogy a barnázásból olyan hûdekönynen jókimenetelû terhesség lehet. Mert ez 90%-ban nem így van. Azonnal doki!

Babánk egy éves, terhességem óta nem kívánom a szexet, férjemet imádom, de nem tudom meddig bírja, mit tennétek?

Nem hagytam el magam, férjem sem, csinosnak mondható pár vagyunk, teljes szivembõl szeretem, de annyira nem érdekel a szex, hogy semennyire. Ajánlották hogy nézzek pornófilmet, de egy férfi sem tudja megnézni az Elfújta a szél filmet ha nem érdekli. Mit csináljak, hogy kezdjem el? Hasonló cipõben lévõ anyukák, hogy kaptatok kedvet?

Legjobb válasz: Valami oka csak van,hogy nem kívánod.Fáj még odalent,vagy csak nincs kedved? Nekem 11 hónapos volt a kicsi mikor azt mondtam,hogy na most van kedvem szexelni.Én véreztem sokáig.Fájt minden alkalom nekem is 1 évig.De havonta legalább egyszer megpróbáltam a kedvéért erõt venni magamon,ha nem ment kielégítettem másképp. Egy új szexi fehérnemû ,egy kis masszázs és egy kis síkosító csodákra képes. Nekem is szép lassan jött el az idõ,míg minden olyan lett mint régen,de a férjeinktõl sem várhatjuk el,hogy éljenek szexmentesen,míg mi összeszedjük magunkat,pláne ha az egy évig is eltart.

Valami oka csak van, hogy nem kívánod.Fáj még odalent, vagy csak nincs kedved? Nekem 11 hónapos volt a kicsi mikor azt mondtam, hogy na most van kedvem szexelni.Én véreztem sokáig.Fájt minden alkalom nekem is 1 évig.De havonta legalább egyszer megpróbáltam a kedvéért erõt venni magamon, ha nem ment kielégítettem másképp. Egy új szexi fehérnemû , egy kis masszázs és egy kis síkosító csodákra képes. Nekem is szép lassan jött el az idõ, míg minden olyan lett mint régen, de a férjeinktõl sem várhatjuk el, hogy éljenek szexmentesen, míg mi összeszedjük magunkat, pláne ha az egy évig is eltart.
A kérdező hozzászólása: Légyszi ne itt írogassál már, valami gyerekeknek való fórumon. Éretlen tini vagy szerintem, ráadásul egyedülálló.
Egyáltalán nem értesz a férfiak nyelvén, te vagy az a fajta aki csak imitálja az élvezést.Ha élveznéd akkor kívánnád is.Sajnállak!Fordulj szakemberhez hátha tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: Te volnál az egyik?:) Szeretnél egy ilyen pasit mi? Álmodj királylány:D
Lesz rá jelentkezõ aki lerendezi a férjedet ne aggódj.Nyalogasd a sebeidet és elmélkedjél azon miért is nincs kedved.
A kérdező hozzászólása: Látom az utóbbiak a maguk példájából indultak ki:) Nekem is senkinek sem kell bizonyítanom semmit.
Látom fáj az igazság..... :) Pedig jó szembesülni a helyzettel mert a férjed úgyis meg fog csalni, sõt szerintem már meg is csalt.
Tényleg szereted a párod vagy csak ragaszkodsz hozzá?Mert ha szeretek valakit akkor lesem minden gondolatát mivel tudok örömöt szerezni neki.Ha nem fáj stb és ennyire nem vagy képes ha nem is fekszel le vele de legalább örömöt okozz neki, akkor nagy baj van!Rá lehet fogni a hormonokra , a gyerekre, kifogás mindig lesz.
Én is így voltam amig szoptattam. Így mellem "kikerült a játékból", anélkül nekem meg nem megy. Szerintem a hormonoktól (is) volt. Utána lassan megjött a kedvem. Mondjuk estére már olyan fáradt voltam, hogy semmivel sem tudtam magam rávenni az összebújásra. De kitaláltuk, hogy hétvégén alvásidõben délután mi is lepihentünk. Láss csodát, akkor sikerült! Mondjuk õ is lehetne egy kicsit megértõ, és elkezdhetne teperni - tudhatná, hogy a nõ felé vezetõ út a romantikán át vezet, nem a "puszild meg ott"-on... :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsokat, hát igen könnyû azt mondani hogy szedd össze magad. Igen félek egy másik terhességtõl, nem fáj ott lent már rég óta, szoptatok még, és havim se volt még. Szóval lehet hogy a hormonok, de tény hogy a férjem sincs fából. A gyerkõc is nagyon zavar, az agyam ott jár nehogy felébredjen. Azért írtam hogy nappal nem tudjuk kire bízni. Meg aztán a párom is ott tart hogy fogd meg, legalább adj egy puszit "rá", hát nekem ez így élbõl nem megy.
Szoptatsz még? Mert a szoptatás megkeverheti rendesen a hormonjaidat és bármit teszel, nem fogod kívánni a szexet. Ha igen, akkor itt az idõ picit lecsökkenteni a napi szopik számát. Menstruációd már helyre állt? Mert az sem mindegy. Pornó hülyeség, fõleg ha eddig nem nézted. Viszont egy kellemes erotikus film lehet meghozná a hatását. Vagy ha szeretsz olvasni, akkor könyv formájában ugyanaz. Ha nem a hormonok az oka, akkor lehet csak pihenned kellene többet. Nem kell otthon mindennek ragyognia. Legalább egyszer nap közben aludj te is a babáddal. És apucira is rábízhatod néha. Amíg õk ketten sétálnak egy nagyot, te törõdhetsz saját magaddal. Forró fürdõ, gyertyafény, meg ami kell... Esetleg megpróbálhatsz elõször magadnak "örömet okozni", csak hogy tudd, tényleg rendben vagy. És este mikor már elaludt a kicsi próbáljátok meg, hogy összebújtok egy kicsit. Ha egy szobában alusztok vele és ez zavar, akkor itt az idõ felfedezni a lakás többi helységét is. Amit itt sokan írtak, hogy megcsal, azt pedig felejtsd el. Végül is egy emberhez mentél feleségül, nem egy állathoz, aki nem bír uralkodni magán, ha éppen azt kell. Sok szerencsét!
Sokan vagyunk így ezzel a szülés után. Nálunk is akadt néha gond. Erõt kell venned magadon mert nem lesz jó vége. Ha nem is esik jól, akkor is próbálkozni kell ha ne akarod hogy a párod odébb álljon. A pasik ilyenek, és sajnos mindenkinek akad egy ribi aki ezt ki is használja. Tegyél a kedvére, és majd közben neked is megjön a kedved. A lényeg hogy akarni kell. Ha sehogysem jön meg a kedved akkor fordulj szakember segítségéhez.
1 éves a gyerek és még nem szexeltetek? Hát...erre nem tudom, mit mondjak. Csoda, h a pasid nem lépett még félre! Nem bírják úgy a férfiak, mint a nõk. OK, h téged nem érdekel, de vagy rászánod magad vagy nem lesz jó vége. Vagy elhagy egyszer vagy titokban lép félre. Olyan pasit soha nem találsz, aki elvan szex nélkül. És miért kéne rábízni vkire a gyereket? Az a gyerek egyszer elalszik este, nem? Meg még pici, délután is kell aludnia. Saját érdekedben szedd össze magad szerintem. Majd belejössz. Muszáj erõltetned magadban a dolgot. Egyik ismerõsöm kb 3 hónapig nem szexelt a pasijával (nem kívánta a szexet, egyéb oka nem volt), a pasi pedig megkérdezte tõle, mit szólna, ha néha a szex miatt találkozna vkivel. Van, aki nem ilyen nyílt!
A kérdés, hogy miért nem kívánod: Félsz egy újabb terhességtöl? Fáj még valamid? Nem nedvesedsz rendesen? valami megváltozott az alakodon, ami zavar? Esetleg tett a férjed valami megjegyzést, ami megzavart? Idegesít, hogy ott a pici a közelben? Vagy csak "elszoktál" a szextöl? Ha az OK megvan, akkor lehet segíteni. Ha nem kimondottan fáj vagy undorodsz a dologtól, akkor megpróbálhatnátok sok síkosítóval és nem túl sokáig úgy, hogy te csak a férjed kedvéért teszed - így idövel megjöhet a kedved.
Én megértelek, de nem tudnám elviselni azt a tényt hogy a fürdõbe magának kelljen csinálni mert én nem kívánom a szexet.Másról álmodozzon stb.Egy férfi máshogy mûködik mint egy nõ.Elég egy csinos láb vagy dekoltázs, egy jó illat és a szerszám beindul fõleg ha nincs rendszeresen kielégítve.Nem kockáztatnék hogy olyat tegyen amit nem tenne ha odaadnám magam.Lehet azt halkan csendben is csinálni csak akarni kell.Majd belerázódsz amikor érzed hogy a férjed kíván izgatod és jól érzi magát veled.
Hát és a kérdés nem arról szól hog Te nem kívánod a szexet? Akkor nincsenek itt gyerekek?Ja értem .Amúgy 2 gyermekes vagyok és 15 éves nagyon jól mûködõ házassággal.Ezért írtam azt hogy mire van szüksége egy férfinak.És akkor most kérek elnézést ha megbántottalak!!Ne haragudj!De remélem ezek a mondatok sikerülnek Téged átbillenteni és elgondolkozni azon hogy meddig hagyod parlagon a férjedet.Sok szerencsét!

Mit tegyek? 17. hetes terhes vagyok, és ki derült, hogy a férjem csal! A terhességem elején el tiltottak a sextől, erre ő másnál keres vigaszt! Nem akarom el veszíteni, mert szeretem, de nem tudom meddig bírom!

Ráadásul a n? tudja, hogy terhes vagyok de nem zavarja!

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sajnálom, hogy pont ilyenkor hagy cserben a férjed, de ha szereted és meg tudnád neki bocsájtani a félrelépését, akkor üljetek le és beszéljétek meg. Mondd el neki, hogy ez neked mennyire fáj, és hogy a pocakodban az a CSODA nem csak a tiéd, hanem az ÕVÉ is! Próbálj meg nem idegeskedni, tudom nagyon nehéz lehet. Kitartás! Majd írd meg kérlek, hogy mi lett!

Így meg aztán végképp kitenném a szûrét! Mivel házasok vagytok, gondolom, tervezett a baba, vagy legalábbis nem meglepetés. Kb. négy hónapja még teljes a boldogság, most meg más nõvel kufircol, mert te nem teheted meg. Hát, ez gyönyörû... A házasság pont errõl szól, tisztelet, hûség, kitartás jóban, rosszban. Amíg te is szexelhettél, addig remek a házasság, amint nem, akkor meg már máshoz szalad. Mi lesz késõbb????
Szia! Nagyon sajnálom, hogy pont ilyenkor hagy cserben a férjed, de ha szereted és meg tudnád neki bocsájtani a félrelépését, akkor üljetek le és beszéljétek meg. Mondd el neki, hogy ez neked mennyire fáj, és hogy a pocakodban az a CSODA nem csak a tiéd, hanem az ÕVÉ is! Próbálj meg nem idegeskedni, tudom nagyon nehéz lehet. Kitartás! Majd írd meg kérlek, hogy mi lett!
Nézd, szerintem sok száz olyan pár van, akit letiltottak a szexrõl a baba és a mama egészsége érdekében. Mégsem rohangálnak az apukák máshoz keresni a testi boldogságot. Egyébként is, meg lehet oldani másképpen is... Az az ember nem tisztel, nem szeret, és legalább annyira lehetne tekintettel rátok, hogy az õ gyerekével vagy várandós. Én kiraknám a fenébe.
A sz.rházi!!!!!! Nem írhatom mit tegyél, csak azt, hogy én mit tennék. Elküldeném melegebb éghajlatra!!! A gyerekét várod, problémás a terhességed és õ szarban hagy, megaláz? Milyen "emberek" vannak! Ha most ezt csinálja, mérget vehetsz rá, hogy késöbb se lesz máshogy. Akkor sem, amikor a baba megszületik, fáj a sebed, 3óránként eszik, és állva elalszol, - a szex lesz az utolsó, ami az eszedbe fog jutni.El tudod róla képzelni ezek után, hogy majd meló után megy haza segíteni neked fürdetni, pelenkázni, ápolja a lelked, meghallgat és odaadó férj válik belõle? Elszomorító helyzetben vagy!
HA nem hajlandó beszélni róla, akkor azonnali hatállyal elzavarnám. Ha meg ki is elégitetted eddig is, akkor nem tudom, mit lehet itt gondolkozni, elég egyértelmû helyzet. Én tanácsoltam, hogy beszélgess vele és elégitsd ki.
Még igy is szereted? Csak a szexet keresi v. érzelmei is vannak?... Valahol mentesitené hogy csak a szexre vágyik de én akkor is kiadnám az útját. Milyen már hogy nem méri fel azt hogy Te a gyereketekért teszed meg ezeket az erõfeszitéseket és erre Õ elmegy máshoz.. Én tuti kirúgnám.
Igaza van a 2. válaszolónak hogy beszéljétek meg de engem az sarkallna a kapcsolat szüneteltetésében hogy elsõ lehetõségnél megfutamodott.. A babának apa is kellene de ha hazahozzátok és átsirja a baba az éjszakát akkor is lelép majd??? Nagyon gusztustalan hogy a csaj is tud róla és mégse mondja hogy cica menjél vissza szépen a kisfeleségedhez.
Azt nem értem, hogy ha TÉGED eltiltottak a szextõl, akkor gondolod, õ se akar szexet 9 hónapig??? Attöl ki lehet (és kell is!) õt elégitened, legalábbis illett volna. Most már cseszheted, de azért még megpróbálkozhatnál vele. a férjeddel meg ülj le, mondd el neki, hogy tudsz róla és kérdezd meg, hogy mit gondol az egész dologról. Ha idõközben a szex mellett érzelmek is kialakultak, esetleg megrettent a felelõsségtõl, akkor akár válás is lehet a dolgból. De mindenképp a legfontosabb, hogy BESZÉLJETEK egymással, beszéljétek meg, hogy ki mit lát problémának és hogy ebben a másik tud-e, akar-e változtatni. Ettõl függ a jövõtök.
A kérdező hozzászólása: 27éves!igen tudnának támogatni, de anyagilag nincs rá szükségem, szerencsére!
de ha nem is látsz megbánást, akkor miért nem keményítesz be??azt hiszi a férjed, hogy ez így neked okés, vagy csinálhat akármit! Ne tudnál szüleidhez költözni egy idõre?mondd neki, hogy gondolkodnod kell vagy mitudomén, csak hogy észbe kapjon már kicsit!
Szia én kérdeztem a családi háttered. Csak arra gondoltam, ha esetleg úgy alakul tudnak-e téged, bennetek támogatni, segíteni a babakörül, mint lelkileg, mint anyagilag, mert az sokat számít egy esetleges döntésnél.
utólsó vagyok! Hány éves amúgy a férjed?
Ha így áll a helyzet én vagy a férjem zavarnám el a francba és zárat cserélnék, ha a lakás a férjem nevén lenne és azt a házasság elõtt szerezte, vagy átmennék a szüleimhez. Ha térden állva könyörögne és pitizne esetleg meggondolnám, de ha nem, akkor az elég jelzés értékû. Mint már az elsõ oldalon is írtam, én így tennék, de ez a döntés a tiéd. Kutyából nem lesz szalonna.
Igazából már csak azt áruld el, hogy miért irtad ki a kérdést? Kiváncsiságból? Szerintem anélkül is egyértelmû volt: aki a terhes feleségét megcsalja, az egy patkány. Viszont téged nem érdekelnek a válaszok, hiszen igy is, úgy is a patkánnyal maradsz, akármit is csinál és bármilyen egyformák is itt a reakciók. Akkor miért kellett a kérdés???
mondjuk ebben is van valami!én vagyok az elözö oldal utolsója igaza van az elöttem írónak, ezerrel véded azt a seggarcot, aki akkora fájdalmat okoz neked!miért?most magadat nyugtatgatod ezzel? te is tudod, h mit kéne tenned, de nem teszed hanem inkább sajnáltatod magad és türsz, szenvedsz? vagy bekeményítesz és kiállsz magadért/magatokért vagy maradj buta, mindent elnézö lábtörlö te döntesz viszont ha anyagilag meg nincs szükséged rá akkor meg még inkább nem értelek
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy ez csak költõi kérdés volt, mert nme fogsz tenni semmit. Szépen megbocsátasz, és élitek a látszólag boldog életeteket. Egyébként simán elképzelhetõ, hogy már elõtte is csalt, mert milyen már ez, hogy el vagy tiltva a szextõl, és megy máshová? Nem vagyunk állatok! De ha õ annak érzi magát, akkor aludjon a kutyaolban! A megbánás apró jelét sem mutatja, bocsánatot sem kért, hát ne haragudj, ilyen körülmények között én igenis kiraknám. Persze mondani könnyû, de én megtenném, mert nem bírnék ezek után együtt élni vele, hozzá se tudnék érni, állandóan az járna a fejemben, hogy mikor volt másik nõvel...fújjjj! Ha most megbocsátasz neki, az csak idõhúzás. Mert aki a terhes feleségét nem tudja tiszteletben tartani, az késõbb is félre fog lépni, nem fog változni semmi. Fõleg hogy látja rajtad, hogy mindent megtehet veled, mert úgy is elnézed.... Állj a sarkadra, tessék kitenni a szûrét!
nem olyan könnyü!?de az, csak ennyiböl áll:MENJ A FRANCBA!!!!és szerinted a gyereknek könnyü lesz majd hallgatni ahogy a kedves szülei veszekednek, meg ajtót csapkodnak?az könnyü lesz?ha a gyerek érdekeit veszed figyelembe, mert nem akarod, h apa nélkül nöjjön fel( nem mintha apát a farkán kívül bármi is érdekelné)akkor most dobd inkább mintsem, h annyira kiábránduljon majd belöle a gyerek késöbb, h aztán egyálltalán ne akarja az apját!
egyébbként hol vagy kedves kérdezö?kemények voltak a válaszok és inkább meghátrálsz már itt is?
akkor tényleg ennyit a kérdezöröl...
Az utolsónál a pont! Ez igen jól kifejtetted.Na igy kell csinálni. :) A kérdezönek viszont csak annyit mondannék még hogy te nem úgy fogsz emlékezni a terhességre hogy milyen szép volt hanem úgy hogy a férjem megcsalt és én elnéztem.persze igaz hogy mi könnyen beszélünk de ez egy lépés és utána jobb lesz az idö mindent meg old ott lesz a picid aki tartja mbenned a lelket. ne hagyd hogy egy ilyen szemét tönkre tegye az életed.aki egyszer megcsalt az máskor is megteszi.Tudom nehéz átmentem már én is egy szakításon amit csak húztam húztam mert azt hittem szeretem de nem csak a megszokás volt.és mostmár azt mondom hogy bár csak meg se ismertem volna.találnál egy tényleg normális psast aki megérti mi az ha nem lehet és meglátod sokkal jobb lesz.
és miután megszületett a baba és letelt az a 6hét(ugye van még 6hét eltiltás szülés után)akkor vége lesz a kis románcnak és ugy tesz, mintha mi se történt volna?úgy csináltok majd, mintha minden okés lenne?vagy hogy?nem is értem.... nem akarlak bántani, de tényleg:de te miben reménykedsz ezek után?ha akkor képes volt félrakefélni amikor a babátokat várod, akit nem kis lelkitraumák után vártok akkor képes bármikor szarban hagyni!ráadásul õ támogatott, h próbáljátok újra erre meg félremegy? egy köcsög, egy ganéj, akár szereted akár nem...a nöje meg egy faszcibáló kis riherongy, az tuti, h tennék róla, h eltorzuljon az önelégült pofikája! anyám, most jól felhúztam magam, [email protected] Csajszi, dobd a francba az ilyet!legyen nyugtod, a stresszel galibát okozol a kicsinek is, nincs értelme egy ilyen lúzer miatt szét stresszelned életed legszebb hónapjait, nem éri meg a férjed!gondolj a babádra akire annyit és annyira vártál írj, h mi lett veletek!kitartást és rengeteg eröt neked ehhez a történethez
A kérdező hozzászólása: nem tudom, hogy vannak e érzései, de én azon se lepõdnék meg!persze, hogy szeretem, hisz a férjem!rengeteget sírok, és nem tudom mit tegyek, nem akarom, hogy egy hirtelen döntés miatt a gyerekünk apa nélkül nõljön fel!
A kérdező hozzászólása: természetesen tudom, hogy ki lehet elégíteni másképp is, és meg is történt!!nem hanyagoltam el!tudja, hogy tudom a másik nõt, de nem akar a dologról beszélni, mindíg csak azt mondja, hogy ne idegeskedjek!
A kérdező hozzászólása: igen!tervezett baba, vagyis én nagyon féltem, mert már 2babát el vesztettünk, korai szakaszba!õ mondta, hogy még egyszer próbáljuk meg!(szerencsére vele minden rendbe!!)
Így még kiábrándítóbb a helyzet. Milyen a családi háttered, ha nem vagyok tolakodó?
Bocsánatot kért, szakított a szeretõjével! Most neki kéne téged engesztelnie virágot vinnie kényeztetnie hogy megbocsáss neki, vissza fogadd, újra bízni tudj benne! Ezeket megteszi?! Én biztos elzavarnám hogy térjen észhez könyörögjön hogy fogadjàk vissza, alázkodjon meg, ha õbmegalázott engem! Azt hiszem hogy te annyira szereted hogy megbocsátassz neki, de magadban csak õrlõdsz! Ebben az a legrosszabb, ha most nem fenyítessz be, megint hülyére vesz, és csal majd tovább! Kell egy ilyen apa a gyerekednek?!
Ne haragudj a kérdésért, biztos vagy abban, hogy a szextilalom miatt lép félre? És, hogy az a kapcsolat azóta tart? Nehezen tudom elképzelni, hogy egy rendes, családját szeretõ férfi (fõleg ha igyekeztél ennek ellenére is "kényeztetni" õt) ilyen ok miatt másnál "keres vígaszt"-mármint ha ezt ennek lehet nevezni. Egyébként tökéletesen egyetértek az elõttem hozzászólókkal. Mi lesz késõbb ha már most így reagálja le a nehézségeket? A szeretõjérõl külön megvan a véleményem...szánalmas
szia!ha most megtette, amikor annyira akartátok a gyereket, akkor mindig meg fogja tenni. az ilyen férfi egy szemétláda.
nagyon gusztustalan amit csinál! szerintem legyél vele kemény, mert ha azt látja hogy neked az a fontos, hogy ne maradjon apa nélkül a pici, akkor tuti nem fogja magát izgatni e miatt, ahogy úgy tûnik most sem... mi az, hogy ne idegeskedj??nagyon kiakasztó!!!! Döntés elé kéne állítani...most kéne, hogy a leginkább támogasson, és igaza van az egyik hozzászólónak, mi lesz amikor megszületik a baba és sír egész éjjel??meg ugye a születés utáni hetek sem a szexrõl szólnak....
Úh ez nem semmi.. én sem szeretném, hogy a gyerekem apa nélkül nõljön fel, de ha nem lépsz most drasztikusat, akkor bármikor ugyanezt meg fogja csinálni, hiszen nincs mitõl tartania! Én tuti kirúgnám! Ha szeret, akkor pedig könyörögje vissza magát, de akkor is hagynám kicsit szenvedni. Ha pedig nem könyörög, akkor nem is szeret, onnantól kezdve úgyis mindegy!
A 12:23 nak te aztán nem is vagy bunkó.kíváncsi lennék ha veled történt volna ez akkor is így beszéltél.és ha nem volt az ugy jó a férjének hogy kiélégítse orálisan? nem is tudom hogy írhattál ilyet.igen azért mert öt eltiltották a sextöl a férje is kibírhatta volna azért 1 PÁR.szerintem kérdezö dobd ki mert ez az ember nem érdemel meg titeket.neki is ugyan olyan felelösség a terhesség mit neked.gondolom nem egyedül akartad ezt a gyereket.Én elvállnék mert ezután ugyan ugy csalni fog és szerintem te se akarod hogy hülyének nézzenek.egy gyerek nem old meg semmit, elöbb-utóbb ugy is elváltok.de ha neked ugy jó minden este lefeküdni hogy tudod hogy a férjed máshoz ért más csókolt és mást kívánt akkor tedd azt.Kívánom hogy oldódjon meg a problémád de akár hogy meg tudsz bocsájtani neki a tüske ott marad.
A kérdező hozzászólása: 12:49 a családi hátteremmel nincs probléma!!! mindenkinek! köszönöm ezt a rengeteg választ, és együtt érzést, de ugy gondolom, hogy könnyû azt mondani, hogy dobd ki, majd könyörög!valószínû, hogy igy lenne, de ha még se!minden nap õrõl, hogy mit is tegyek, de képtelen vagyok el hagyni!azt állitj, hogy már nincs a nõ de nem igazán hiszem el neki!soha nem kért bocsánatot, és még csak azt sem mondta, hogy bánná!ha érezném magamat olyan erõsnek....biztosan ki dobnám, de akkor még több lenne a fájdalom, és attol is félek, hogy ekkora stressztõl már el vetélnék!remélem meg oldódik és észhez tér!
Elég sok idõ telt el a válaszaid óta kérdezõ! Mi történt azóta veletek?

4 napja megszakították a terhességemet, mert nem fejlődött ki a 8. hétben még embrió. Mennyi ideig normális a vérzés, a fájdalom, illetve meddig kell pihennem?

Legjobb válasz: Szia. Nekem 1,5 éve történt ilyen, a petezsákon kívül semmit sem láttak. Megszakították, én utána 10 napig véreztem. Nagyon sajnálom, és együttérzek veled.

Szia. Nekem 1, 5 éve történt ilyen, a petezsákon kívül semmit sem láttak. Megszakították, én utána 10 napig véreztem. Nagyon sajnálom, és együttérzek veled.
Én is jártam már így, majdnem két éve. Ha jól emlékszem, akkor én közel 3 hétig vérezgettem. A dokim szerint a 2 hét normális, de még a 3 sem volt gond. Én akkor ráadásul a mûtét utáni 2. napon mentem nyaralni: a Bakonyba túrázgatni. Az orvosom "elengedett", de azért nem erõltettem túl magamat. Kis fájdalmat kb. két napig éreztem. Kívánom, hogy a következõ terhességed sikeres legyen.
Szia! Nekem holnap fogják megszakíttani, de már 2 napja barnás vérzés jön tõlem. Együtt érzek veled, én teljesen ki vagyok készülve csütörtök óta, velem akkor közölték! Nekünk is az elsõ baba lett volna, de reméljük nektek is össze jön a másik, de egészségesen. Az a lényeg a vitaminokat attól még szedd, annál erõsebb leszel belülrõl.
Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt. Én tavaly nyáron 10 hetesen vesztettem el a babámat, a mûtét után 5 napig vérezgettem, de sokkal gyengébben mint amikor menstruáltam.Fájdalmat csak a lelkemben éreztem. Én 3 napig feküdtem, de kb 1 hónapig semmi megerõltetõ dolgot nem végeztem. Mielõbbi gyógyulást kívánok.

Szeretnék 2. babát most 16 hónapos lányommal vagyok Gyeden. A Kft még van ahol dolgoztam de nem tudom meddig. Szeretném hogy az ottani bérem alapján kapjam a juttatásokat de mi van akkor ha a teherbeesést követően a terhességem alatt megszűnik a cég?

Legjobb válasz: Én az elsõ gyermekemmel voltam gyed-en, amikor elkezdõdött a felszámolása a cégnek. Hamarosan pedig teherbe estem a kistesóval. Semmi gond nem volt, a csõdeljárás elindítása után a felszámoló cég lett hivatalosan a munkáltatóm, õ töltötte ki a tgyás és gyed igénylõ papírjaimat, és az cégnél korábbi hivatalos bérem alapján számolták a juttatásokat. Már a kicsi is elmúlt egy éves mire lezajlott a felszámolás, minden papírom rendben volt.

Én az elsõ gyermekemmel voltam gyed-en, amikor elkezdõdött a felszámolása a cégnek. Hamarosan pedig teherbe estem a kistesóval. Semmi gond nem volt, a csõdeljárás elindítása után a felszámoló cég lett hivatalosan a munkáltatóm, õ töltötte ki a tgyás és gyed igénylõ papírjaimat, és az cégnél korábbi hivatalos bérem alapján számolták a juttatásokat. Már a kicsi is elmúlt egy éves mire lezajlott a felszámolás, minden papírom rendben volt.
Ha megszûnik amíg terhes vagy, akkor az elég nagy szívás. De azért annyira nem gyors egy ilyen eljárás, jó esélyed van rá, hogy megszülsz, még a megszûnése elõtt. Ha mégis a terhességed alatt szûnik meg, akkor az álláskeresési támogatással tudsz sakkozni, hogy járjon gyed és tgyás, de mivel annak maximális idõtartama 3 hónap, így ebbõl a szempontból sem mindegy mikor szûnik meg. Ha még meg sem indult a cég felszámolása, akkor ne aggódj, legalább egy év, amíg minden lezongorázódik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!A helyzet az hogy még megy a cég, de már csak a fõnõk csinálja!Én még nem vagyok terhes de szeretnénk tesót úgy hogy a m.hely alapján számolják a pénzem!Jól tudom hogy az elõzõ évet nézik a számításnál?A babám 2011.01.14-én született és 2013.01.14 jár le a gyed.Onnét GYEs lesz.Ahhoz hogy ne a minimált kapjam mikor kéne szülnöm?Meddig tart egy csõdeljárás?Mikor értesülök ha netán ez lesz?

Hogy lehet szexelni terhesség alatt és szülés után? Mármint nem a mód, hanem hogy mettől meddig lehet illetve nem lehet

Legjobb válasz: Terhesség alatt ha nincs szex tilalom akkor addig amíg nektek jó, szülés után 6 hétig nem lehet. És ez vonatkozik rendes szülésre és császárra is. :)

Terhesség alatt ha nincs szex tilalom akkor addig amíg nektek jó, szülés után 6 hétig nem lehet. És ez vonatkozik rendes szülésre és császárra is. :)
Terhesség alatt szinte végig lehet szexelni, kivéve, ha orvos megtiltja, mert veszélyt jelentene. De amúgy meg mindenki érzi, hogy meddig esik jól neki, van akinek a végén már nem, illetve akár a szülést is beindíthatja, de azért ez nem egy általános dolog. Szülés után pedig 6 hétig nem ajánlott a szexuális együttlét.
Terhesség alatt hallottam ezt is, azt is. Én elvileg veszélyeztetett vagyok, az orvos mégsem mondta soha, hogy nem szabad. Többnyire az elsõ és utolsó trimeszterre mondják, hogy nem szabad, mert beindíthatja a vetélést/szülést, de egyén függõ is, ki mennyire érzékeny. Szülés után 6 hétig nem szabad, habár pár hónapig bizony az ember lánya inkább egy kicsit aludni szeretne, mint szerelmeskedni kevés szabadidejében :)
Én már vártam h leteljen a 6 hét mert már a 33.héttõl nem szexeltünk. Kicsit már hiányzott a testi közelség ezen formája :) Így mikor letelt szorítottunk rá idõt. :) Szerintem fontos h legyen meg gyerek mellett is mert a végén elhidegülünk egymástól. :) De terhesség alatt addig szexelsz ameddig jól esik, kivéve ha tiltva van. Az elején is nyugodtan lehet ha nincs vérzés vagy más egyéb veszélyeztetés. De ezeket a doki mondja. Ha meg nem mondja konkrétan h tilos és mégis talál vmi gondot akkor mindig rá kell kérdezni. MErt az sem mindegy h a szextõl tiltanak el vagy az orgazmustól. Mivel az orgazmus okozhat méhösszehúzódásokat de ha ez nincs tiltva csak a behatolás ugye más módon is lehet örömet okozni. Szóval sok mindentõl függnek a dolgok :)

Milyen terhesség alatt a menstruáció és tudom hogy nem mindenkinél van de akinél volt az milyen volt és meddig tartott?

Legjobb válasz: A terhesség alatt nincs menstruáció, eltekintve az extrém esetektõl! Nem hogy nem mindenkinél van, szinte senkinél nincs!

A terhesség alatt nincs menstruáció, eltekintve az extrém esetektõl! Nem hogy nem mindenkinél van, szinte senkinél nincs!
Normál körülmények között a terhesség és a menstruáció nem összetartozó fogalmak. A terhesség alatt (fõleg az elsõ harmadban) jó pár ok miatt fordulhat elõ több kevesebb vérzés. (pl. hormon probléma, méhszájseb, hematóma stb) A vérzés a barnázástól az élénk pirosig lehet, mennyisége is folttól akár jelentõs mennyiségig változhat. Ez azonban nem menstruáció akkor sem ha rendszeresen jelentkezik illetve akkor sem ha van aki annak gondolja. A terhességben jelentkezõ bármilyen vérzést nem szabad a terhesség természetes velejárójának tekinteni.
Nemhogy nem mindenkinek van, hanem rendkívül ritka és általában vetéléssel fenyeget.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!