Találatok a következő kifejezésre: A nem terhességet (3142 db)

Ma csináltam egy tesztet és kijött a 2 vonal de ami a nem terhességet mutatja erös színü volt, de kijött a másik is ami halvány volt, most akkor terhes vagyok?

mensim késik de fáj a hasam és a mellem is olyan tünetek vannak mit ha megakarna jönni.ez akkor mi?

Legjobb válasz: Terhes vagy, gratulálok! :))

Terhes vagy, gratulálok! :) )
Akkor örülj, nincs miért aggódni. A sulit simán befejezed még, a párod szeret és a szüleiddel pedig szépen megbeszéled. Gondolom nem ellenzi a kapcsolatotokat, ha már ennyi ideje együtt vagytok, végülis ez már nem egy futó kaland! Sok boldogságot Nektek! (én egy évvel voltam idõsebb nálad mikor az elsõ babánkkal terhes lettem, azóta eltelt több mint egy évtized boldogságban és már gyarapodtunk is még egy lurkóval) :-)
Ez bizony baba! Nekem is halvány, másnap megismételtem, de akkor is halvány volt. De itt van! :) Gratulálok!
Bármilyen halvány is a 2. vonal, baba van a dologban.Ismételd meg a tesztet néhány nap múlva, akkor már erõsebbnek kell lennie a 2. vonalnak is!A "mindjárt megjön" érzés normális a terhesség elején, ha nincs vérzés és görcs, akkor ne aggódj, minden rendben, úton a pocaklakó!Gratulálok!
Szia, halvány vonal is vonal, nekem is a nemvárt napján extra halvány volt, és most itt rugdos a pocakomban:) Gratulálok!
Ha két vonal van és az egyik halványabb, az is terhességet mutat! Bizony, babás vagy! Gratulálok Kismama! :-)
Ezt gondolom úgy érted, hogy ott a 2. vonal, csak halványabb. Akkor bizony terhes vagy! 1-2 nap mulva csinálj egy újabb tesztet, akkor már erõsebb lesz a 2. csík is! Gratulálok:)
szia, Gratula a babához..:) ) remélem te is örülsz neki..:)
szerintem babás vagy ;)
En is ugyan igy vagyok hogy 2 csikom lett de az erossebb hogy nem vagyok de a betegsegem meg nem kesett, akkor meg varjak? Minden egyes alkalomnal vedekeztunk
Babát vársz...gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: húú nagyon egyet értetek, akkor kisbabám lesz el sem hiszem. 19éves vagyok 7 éve vagyok a barátommal de még 2hónap van a suliból, és félek anyuéktól is, eléggé be vagyok... akkor megcsinálom holnap is.köszönöm a válaszokat.örülök is meg nem is .a párom azóta magánál hordja a teszet nagyon örül:)
A 9.válaszoló vagyok.Én 19.5 évesen szültem meg a babámat, már férjnél voltam.Ha megteheted, a párod és a körülmények is adottak hozzá, nincs min gondolkozni...sok sikert.
A kérdező hozzászólása: ma az az 2009.01.21-én reggel megint csináltam egy tesztet és igen biztos hogy terhes vagyok. most célozgattam anyunak és azt mondta hogy ha terges vagyok abból nagy háború lesz, és el kell vetetnem, de én nem akarom elvetetni!! tudja is hogy nagy bánatom lesz de akkor is.nagyon félek mostmár elmondani jobban mint eddig.de a párom nem fogja engedni ezt, félek a hétvégén pedig el kell mondani mert ideje dokihoz mennem. mit tegyek?

Ha a mellek még nem feszülnek a 11. terhességi héten, az normális?

Ez a harmadik terhességem, mindkét alkalommal ebben az időben már egy mérettel nagyobb melltartót hordtam. Most (talán) az a különbség, hogy mostanáig szoptattam a kislányomat(8hónapos). Ez lehet ok?

Legjobb válasz: Hát esz biztosan "tehet róla". Így nem is fog feszülni, legalább valami jó is legyen. :o) Nekem is így volt. De simán az is lehet, hogy csak más terhesség, és minden más. Harmadik terhességem alatt már nem szoptattam, és mégsem igazán feszült a cicim az elsõ harmadban, meg utána sem annyira, mint pl. elsõvel. A mellem sem lett akkora, sem szülésig (van egy olyan melltartóm, amit az elsõ terhességem alatt hordtam, és azóta sem soha, mert annyira nagy, csak néztem nemrég, hogy nekem ekkora mellem volt? :o) És utána sem. Pedig szoptattam mindegyikkel sokáig.

Hát esz biztosan "tehet róla". Így nem is fog feszülni, legalább valami jó is legyen. :o) Nekem is így volt. De simán az is lehet, hogy csak más terhesség, és minden más. Harmadik terhességem alatt már nem szoptattam, és mégsem igazán feszült a cicim az elsõ harmadban, meg utána sem annyira, mint pl. elsõvel. A mellem sem lett akkora, sem szülésig (van egy olyan melltartóm, amit az elsõ terhességem alatt hordtam, és azóta sem soha, mert annyira nagy, csak néztem nemrég, hogy nekem ekkora mellem volt? :o) És utána sem. Pedig szoptattam mindegyikkel sokáig.

Mit jelent az, ha a nőgyógyász azt mondja, hogy ez még nem terhesség, de akár az is lehet?

6 hete volt meg utoljára, 32 napos szokott lenni, egész életem alatt nem késett 2 hetet. Használtunk ovulációs tesztet, szóval elviekben jókor csináltuk a terhességi teszt viszont mindig negatív.Pénteken-4 napja- voltam dokinál, azt mondta, hogy ha nem jön meg menjek vissza egy hét múlva, aztóta 4 nap telt el nem jött meg, de ilyenr?l még nem is hallottam, és ovuláció után már nem voltunk együtt. Azt mondta, hogy hormonális változás van, lehet terhességen kívül más is?Aggódjak?

Legjobb válasz: A terhesség gyanús ha késik a havi vérzés, valószínû ha pozitív a teszt, és biztos akkor ha orvos is megállapította a terhességet. Neked ebbõl a hármasból csak az elsõ tényezõ van meg. Ha a doki nem látott semmi terhességre utaló jelet, akkor abban igaza van, hogy a terhességen kívül számtalan (sokszor teljesen bagatell, és nem feltétlen súlyos gond)miatt is késhet a menstruáció. A "jókor" való együtt lét csak az egyik szükséges, de önmagában nem elégséges feltétele a teherbe esésnek.

A terhesség gyanús ha késik a havi vérzés, valószínû ha pozitív a teszt, és biztos akkor ha orvos is megállapította a terhességet. Neked ebbõl a hármasból csak az elsõ tényezõ van meg. Ha a doki nem látott semmi terhességre utaló jelet, akkor abban igaza van, hogy a terhességen kívül számtalan (sokszor teljesen bagatell, és nem feltétlen súlyos gond)miatt is késhet a menstruáció. A "jókor" való együtt lét csak az egyik szükséges, de önmagában nem elégséges feltétele a teherbe esésnek.
A kérdező hozzászólása: Az rendben van, hogy ez a három dolog kell, de a kérdés az, hogy ha ez nem terhesség mi lehet még? Illetve volt-e olyan, akinek szintén ilyen körülmények között derült ki a terhessége? Igazából sosem szokott késni, ennyit meg pláne nem, az elmúlt 15 évben, és sztem túl nagy véletlen, hogy pont akkor késik mondjuk másfél hetet, amikor a babaprojektre is rágyúrtunk.
nekem 1hét késés után már ultrahangon megállapította a kb.5hetes terhességetmind2 gyermekemnél.Szerintem, ha babás lennél, akkor már látott volna jeleket.Inkább hormonális apró dologról lehet szó.De drukkolok, hogy neked legyen igazad!
vagy az is lehet, hogy annyira stresszelsz, hogy amiatt nem jön meg! nekem a ciklus 46. napján lett pozi! lehet neked is késõi pé-d volt! szurkolok! szia!
Nekem 6 hetesen se látták a babámat (2 pozítív tesztemre azt mondták rosszul csináltam), csak 2 napra a vizsgálatra a sürgõsségin egy harmadik doki látta. Vérvétellel kideríthetõ egyébként. Menj el magándokihoz, azok legalább a pénzért törödnek az emberrel nem úgy mint az sztk-sok. A következõ babánál én is ezt teszem.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi van, ma tartok a 44.napnál. Most már ott tartok, hogy jöjjön meg, csak tudjam mi van. Mindenki azt mondja, hogy hormonzavar biztos, tehát most már én is így gondolom. A kérdés viszont, ha hormonzavar, akkor az mit jelent? Végignéztem a hormonzavar töménytelen tünetét, de egyik se nagyon jelentkezik. Néha van hányingerem, de azt már lehet beképzelem. A mellbimbóm érzékeny az elmúlt egy hétben, és nem jön meg, minden más változatlan. Ha valakinek hormonzavara van, de próbálkozik összejöhet a baba? És most akkor nem fog megjönni többet? Ez annyira fura, mert eddig tényleg nem volt soha ilyen, és pont akkor van mikor próbálkoztunk?
Csináltál terhességi tesztet? Tudom régi kérdés vagy megjött a mensid végül?

2-3 napja késik a menstruációm és fáj a mellem, picit szúrkál a hasam és pattanásaim is vannak valamint ingerlékeny vagyok. Ugye csak késik és nem terhesség? LEJEBB!

Nem igazán szokott késni,minidg időben megjön.A barátommla az előző menstruációm alatt szeretkeztünk (tudom h sokaknak gusztustalan) de gumi nélkül,nem ment el bennem. Ugye nincsen gond? Félek h teherbesés is lehetséges.

Legjobb válasz: VAN OLYAN DOLOG HOGY TERHESSÉGI TESZT! BEMÉSZ A GYÓGYSZERTÁRBA ÉS MONDOD: "TERHESSÉGI TESZTET KÉREK SZÉPEN!!!" A GYÓGYSZERTÁROS ERRE ADNI FOG NEKED TERHESSÉGI TESZTET: TE KIFIZETED? HAZAMÉSZ ÉS MEGCSINÁLOD!!! VILÁGOS B*ZDMEG?!

VAN OLYAN DOLOG HOGY TERHESSÉGI TESZT! BEMÉSZ A GYÓGYSZERTÁRBA ÉS MONDOD: "TERHESSÉGI TESZTET KÉREK SZÉPEN!!!" A GYÓGYSZERTÁROS ERRE ADNI FOG NEKED TERHESSÉGI TESZTET: TE KIFIZETED? HAZAMÉSZ ÉS MEGCSINÁLOD!!! VILÁGOS B*ZDMEG?!
Állítólag a menstruáció alatti szex jót tesz az idegeknek. Ami meg jót tesz, az nem gusztustalan. De, hogy a kérdésedre válaszoljak, ezt inkább egy nõgyógyásztól kellene megkérdezni, biztos ami biztos.
menstruáció alatt elvileg nem lehetsz terhes.hogy nem ment beléd egy dolog az elõváladék tartalmaz ondót attól teherbe eshetsz amuhy nem tudom hány éves vagy de a nõk változnak és ez testileg is kihat a menstruációra is +az idegi állapot is :)
Lehetséges, hogy csak késik a mensid. ezek tipikus tünetek. Ha egy hét múlva sem jön meg, csináltass egy tesztet!

Nem feltetek attol, hogy megcsunyul a testetek terhesseg/szules utan?

Legjobb válasz: Elotte? Marmint terhesseg elott? Eszembe sem jutott. Pedig ha ugy nezzuk en azok koze tartozom, akiknek lett volna mit felteni, mert kifejezetten csinosnak szamitottam/szamitok. Terhesseg kozben eszembe jutott, foleg a vege fele, mert 25 kilot hiztam. Viszont szules utan mar nem aggodtam, mert olvadtak le a kilok, lement minden hamar es nem lattam utana valtozast, nem lett szeles a csipom, nem nyult igazan meg a borom, stb. Igy masodik terhesseg elott szinten nem gondolkodtam egyszer sem ezen. Nem is kellett, minden a regi. Mi egyebkent annyira vagytunk mar arra, hogy jojjon az elso baba, hogy az sem erdekelt volna, ha szerzodest iratnak velunk ala, hogy szules utan csakis csunya es kover lehetek. Siman vallaltam volna, csak jojjon mar a gyerek.

Elotte? Marmint terhesseg elott? Eszembe sem jutott. Pedig ha ugy nezzuk en azok koze tartozom, akiknek lett volna mit felteni, mert kifejezetten csinosnak szamitottam/szamitok. Terhesseg kozben eszembe jutott, foleg a vege fele, mert 25 kilot hiztam. Viszont szules utan mar nem aggodtam, mert olvadtak le a kilok, lement minden hamar es nem lattam utana valtozast, nem lett szeles a csipom, nem nyult igazan meg a borom, stb. Igy masodik terhesseg elott szinten nem gondolkodtam egyszer sem ezen. Nem is kellett, minden a regi. Mi egyebkent annyira vagytunk mar arra, hogy jojjon az elso baba, hogy az sem erdekelt volna, ha szerzodest iratnak velunk ala, hogy szules utan csakis csunya es kover lehetek. Siman vallaltam volna, csak jojjon mar a gyerek.
Egy kicsit, de nagyon eszembe sem jutott az elsõ gyerek elõtt.A másodiknál már jobban paráztam, mert nem igazán akartaka a kilók lejjebb menni.Az elsõvel mikor terhese lettem 58kg voltam és szülés után 60kg. A második gyerkõcöm most 1éves és most 57kg vagyok!! Szerencsére a böröm nem lett csíkos. A csípõm egy kicsit szélesebb maradt.Meg egy kicsit rá kellene tornázni a pocakomra, hogy a bõröm feszesebb legyen.De mire lefekteti az ember este a gyerekeket, kinek vankedve tornázni???
Engem eléggé kiütött egy gyógyszer, amit 2 éve szedtem (+15 kg). Ahhoz képest a terhesség már semmi.
Idõd sem lesz azzal foglalkozni, hogy hogy nézel ki. De természetesen egy kis idõráfordítással simán formába lehet hozni magad. Ha tudsz, már a terhesség alatt is terhestornázhatsz. A csíkok meg kit érdekelnek! Idõvel -remélhetõleg -elhalványulnak, sõt van, akinek ki se jönnek!
Szia! Nekem sem jutott eszembe, hogy mi lesz. Csak a környezetem gondolta, hogy majd jol el fogok hízni már a terhesség alatt, mert elõtte 3 évig próbálkoztunk. Volt egy csomó hormon, meg mindegyik tehes vitamint is kipróbáltam és ezektöl hízhattam 12 kilót. De még így sem voltam kövér. Ma vagyok 24 hetes kismama és eddig 2, 5 kiló jött rám. Ugy néz ki a terhesség alatt fogok megcsinosodni. Még a pocakom is alig látszik. De a baba mérete még nagyobb is kelleténél. Pedig nem is eszem valami sokat.
Én eléggé "elcsúnyultam", de nagyon is megérte. Maradt +7 kg felesleg, elnyúlt, csíkos bõr több helyen, a mellem szintén megereszkedett. Most újra terhes vagyok és én azt mondtam, ha megszülök, utána elkezdem feltuningolni magam, tornával, kis fogyókúrával, egy fodrász és kozmetikus se fog ártani. Addig pedig élvezem a terhességet és koncentrálok Lillára és a pocakban a kis tesójára. Ne gondolj erre, te is élvezd a terhességet!
Sohasem féltem és nem is fogok. 20/F

A nem kivánt terhességet meddig lehet megszakitani abortusszal és ienekkel?

Legjobb válasz: Abortusszal a terhesség 12. hetéig veszik el a babát. Utána már egyáltalán nem. A nemkívánt terhességet egyébként CSAK abortusszal veszik el (mûvi beavatkozás, amit a terhesség elõrehaladottságától függõen vákuummal, vagy "kaparással" szakítanak meg) olyan, hogy "ienek" NINCS! Amúgy az elsõ ilyen beavatkozás ha jól tudom, 18 éves kor alatt ingyenes, efölött pedig kemény tizezreket (40rõl indul) fizetsz érte. nem kezdek papolásba arról, hogy persze a megfelelõ védekezéssel erre nem kerül sor. Remélem segítettem.

Abortusszal a terhesség 12. hetéig veszik el a babát. Utána már egyáltalán nem. A nemkívánt terhességet egyébként CSAK abortusszal veszik el (mûvi beavatkozás, amit a terhesség elõrehaladottságától függõen vákuummal, vagy "kaparással" szakítanak meg) olyan, hogy "ienek" NINCS! Amúgy az elsõ ilyen beavatkozás ha jól tudom, 18 éves kor alatt ingyenes, efölött pedig kemény tizezreket (40rõl indul) fizetsz érte. nem kezdek papolásba arról, hogy persze a megfelelõ védekezéssel erre nem kerül sor. Remélem segítettem.
Szia! Gondolom azért kérdezed ezt, mert terhes vagy és nem szeretnéd megtartani a gyereket. Ne vedd tolakodásnak amit írok, de mi pont most keresünk egy kismamát, aki szülés után örökbe adná nekünk a gyerekét. Ezt most nagyon komolyan írom. Lehet, hogy eddig az örökbeadásnak a gondolata fel sem merült benned, mert nyílván nagyon nehéz helyzetben lehetsz most, és nem könnyû bevállalni egy nem várt terhességet. Mindenesetre, ha úgy gondolod, írj nekünk emailt ([email protected]), minden elkötelezettség nélkül. Hátha tudunk egymásnak segíteni. Az örökbeadásnak utána nézhetsz egyébként a http://www.orokbefogadas.lap.hu oldalon is. Nagyon örülnénk ha jelentkeznél!
28450 ft egészen pontosan. El kell menned a családvédelmi központba (bárhová, nem muszály a kerületihez ahova tartozol). De oda már vinned kell a terhességet igazoló leletet. Majd felvilágosítanak a fogamzásgátlásról, megszakítás következményeirõl stb. Kapsz 3 nap gondolkodási idõt. Majd akkor kapod meg a jegyzõkönyvet, és a csekket. És ez után mehetsz ab-ra. És igen 12 hétig szakítják meg a nem kívánt terhességet. Ezt után már csak akkor, ha genetikailag nem oké valami.
12. hétig lehet csak megszakítani. Ha 18 év alatti vagy, akkor kell a szülõi beleegyezés. Abortuszon kívül mással nem lehet megszakítani. Max. 30 ezer Ft a beavatkozás. Elõzõ válaszoló vagyok!
Alap állapotban, a nem kívánt terhességet valóban a 12. hétig kell "elintézni". :( De úgy tudom a 12. hét után is végeznek ilyen beavatkozást, hiszen a 12. hét körül van a genetikai ultrahang. Ha az valami nagy gebaszt mutat, akkor még utána is megszakítják. Illetve bármikor ha az anya életveszélybe kerül és szükségesnek látják az orvosok.
18 év alatt is fizetni kell érte, kb. 30 ezer forint.
szia az én tesom kétszer vetetet eloszor tizen hat évesen és utána r négy honapra megint vetetett o neki 30 ezret kellet fizetni érte!
Kedves utolsó! Nagyon tetszett amit kiirtál, osztottam is facebookon, mert én teljesen ilyen véleményen vagyok. Attól hogy pocakban van és magzat, gyilkosságnak számít.
Az utolsó kettõ válaszolót kellett volna abortálni ha már ilyen hülyék.
A magzat a terhesség kezdeti szakaszában (elsõ trimeszterig) nem rendelkezik fejlett kognitív képességekkel. Egyszerû sejthalmaz, melyet ha eltávolítasz a szervezetbõl, nem követsz el gyilkosságot...ilyen alapon azért is gyilkosnak kéne titulálnod embereket, mert eltávolítatsz az orvosoddal egy anyajegyet.
Az utolsó válaszolónak üzenem, hogy tegnap láttam ultrahangon, hogy a sejthalmazomnak arca van, keze-lába, és a kezét össze-vissza mozgatta, virgonckodott. Gondolom az anyajegyed nem szokott integetni. Egy 11 hetes kismama, aki még megölhetné a gyerekét.

Milyen a második terhesség (kistesó)? Szeretnénk majd, de nem tudom hogy ugyan annyira különleges lesz-e mint az első?

Úgy értem, hogy az els? terhesség ismeretlen (magzatmozgás, vizsgálatok-szülés) izgalmas, a második is van olyan különleges? Perszer babát várni mindig csoda, de félek hogy nem úgy fogom megélni a második terhességet mint az els?t, annak ellenére hogy nagyon szeretnénk majd kistesót és imádtam a várandóságot. Remélem értitek hogy gondolom. Ki hogy tapasztalta?

Legjobb válasz: Biztos,hogy másképp fogod megélni,mint az elsõt.Már csak azért is,mert már van egy baba,akivel a terhességeden kívül foglalkoznod kell.Nekem 4 év van a két gyerek között,mind a két terhességem csodálatos volt,de mégse volt egyforma.Míg az elsõvel minden kis változásnál,észrevételnél dokihoz rohangáltam,a másodikat sokkal lazábban vettem.Nem is igazán volt idõ magammal foglalkozni.Sokkal hamarabb eltelt a 9 hónap,mint az elsõnél.A szülés nekem gyorsabban lezajlott a másodiknál,persze amíg a kórházba voltunk,addig az otthon maradt nagyobbikért aggódtam.Szóval szerintem minden terhesség maga a gyönyör,de mindegyiket másképp éli meg az ember.

Biztos, hogy másképp fogod megélni, mint az elsõt.Már csak azért is, mert már van egy baba, akivel a terhességeden kívül foglalkoznod kell.Nekem 4 év van a két gyerek között, mind a két terhességem csodálatos volt, de mégse volt egyforma.Míg az elsõvel minden kis változásnál, észrevételnél dokihoz rohangáltam, a másodikat sokkal lazábban vettem.Nem is igazán volt idõ magammal foglalkozni.Sokkal hamarabb eltelt a 9 hónap, mint az elsõnél.A szülés nekem gyorsabban lezajlott a másodiknál, persze amíg a kórházba voltunk, addig az otthon maradt nagyobbikért aggódtam.Szóval szerintem minden terhesség maga a gyönyör, de mindegyiket másképp éli meg az ember.
10hónapos volt a nagy mikor újra babás lettem.z 1.terhességem igazi áldott állapot volt.Semmi rosszullét, tünet..tele izgalommal, nyugalommal. Most szinte teher, csúnyán hangzik, de a kezdetektõl mindent terhességi tünetet érzek.Már 31+3hetes vagyok, és sokkal nehezebben viselem.Mind fizikailag, mind lelkileg.Állandóan aggódok minden olyanért (vizsgálat)ami annyira nem izgatott az 1.vel. Az is zavaró, hogy felesleggel(kiló)kezdtem, és most sokkal nagyobb vagyok, és lassabb. De imádom, ahogy mocorog, ahogy egyre jobban és erõsebben tud "kommunikálni" velem. Más lesz, annyit mondhatok.De így is egy csoda
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. Igen, így értettem, hogy másképp éli meg az ember. Már nincs az a különös ismeretlen ami elõtt állunk, bár az igen, hogy vajon milyen lesz a baba, fiú vagy lány... Nagyon szerettem pocakos lenni, már alig várom hogy újra átélhessem de egy kicsit félek, hogy nem olyan lesz mint az elsõ... Boldog babavárást és jó babázást kívánok!
Ettõl félni egyáltalán nem kell! Teljesen normális dolog! Most 36 hetes vagyok, van egy 20 hónapos lányom, õ valóban jobban lefoglal. Pedig a két terhességem szinte teljesen egyforma idáig, hízni viszont kevesebbet híztam (talán a sok sétálgatástól). Valóban nincs túl sok "idõm" foglalkozni a tesóval, legalábbis nem annyi, mint a lányommal, de már ismertetem õket egymással, ennyivel viszont ez pluszt adott. Én is sokkal lazábban veszem a vizsgálatokat, meg a "mit lehet enni-inni" dolgokat, sokkal kevesebbet stresszelek, emiatt meg jobb. Már alig várom, hogy megszülessen öcsibogyó, mert szeretni biztosan úgy fogom, mint a lányomat, akit imádok! Úgyhogy vágjatok bele, lelkiismertfurdalás nélkül! :) )
Sokkal gyorsabban megy az idõ a kistesós terhességnél. A lányom 16 hós múlt, állandóan tudni kell utána, 16 hetes leszek vasánap. Nekem teljesen más ez a terhesség, az elején sokkal rosszabbúl voltam, bár hányni egyiknél sem hánytam. Ill. a kistesóval egyszer, de inkább azért mert túlettem magam. És izgalmas a magzatmozgás is számomra, mert ikreket várok, egy hete érzem õket, és úgy érzem meg tudom különböztetni néha hogy melyik bulizik. Én is imádtam kismama lenni már az elsõ babánál is, most is nagyon jó!
futni kell utána, nem tudni. Bocsi.
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok! :) Már nagyon várom hogy összejöjjön a tesóka! Nagyon sok boldogságot Nektek!!!

Hallottam olyat hogy valakinek nem nö a hasa terhesség alatt ez hogy lehet? és ez vékony nöknél vagy a ducibbaknál?

Legjobb válasz: A molettebb, nagyobb darab nõknél 95-100 kg felett, nem nagyon látszik, hogy terhesség miatt van-e hasa. Azért egy vékony nõn hamarabb látszik a terhesség.

A molettebb, nagyobb darab nõknél 95-100 kg felett, nem nagyon látszik, hogy terhesség miatt van-e hasa. Azért egy vékony nõn hamarabb látszik a terhesség.
én elég duci voltam de a hasam is óriási lett pedig a baba átlagos méretû volt. 45 kg-s barátnõmre 6 hónaposan még rájött az xs-es szõkített kabát végig begombolva aztán sajnos toxémia miatt meg is szült 7 hónapra de egészséges a babája, de sokan nem is tudták hogy terhes.
62 kilóval, 160 centisen kezdtem a terhességet. A 38. héten, még mindig 62kilósan mentem szülni. A pocim épp, hogy csak nõtt, sokan, akikkel a terhességem alatt sokszor találkoztunk, azt se tudták, hogy kismama vagyok... nagyot néztek, mikor aztáûn babával láttak:D Pedig azt se mondhatom, hogy 1. baba, erõs hasizmok.... Ui. õ már a 4. babám, a másik 3-mal szép nagy pocim volt.

Gyomorfájdalom tartozhat terhességi tünetek közé? Én nem vagyok hasfájós egyáltalán, de mostanában, ha picit többet eszek, nagyon tud fájni! Hasonló tapasztalat, akinek szintén sokat fájt a hasa terhessége elején?

Legjobb válasz: Tudom, hogy nem vigasztal Téged, hogy másnak is van gyomorfájása, de nekem van. Ha eszek, ha nem, folyamatosan kellemetlen feszítés van a gyomromban, és fájni is szokott. Én Espumisan gyöngyöket szoktam kaja közben bekapni, az enyhíti a problémám. Gyomorsav túltengésem is szokott lenni, de az valahogy másképpen fáj. Sajnos ez együtt jár a terhességgel, mi gyomofájósak vagyunk, ez van. Talán és késõbb enyhül. Kitartás.

Tudom, hogy nem vigasztal Téged, hogy másnak is van gyomorfájása, de nekem van. Ha eszek, ha nem, folyamatosan kellemetlen feszítés van a gyomromban, és fájni is szokott. Én Espumisan gyöngyöket szoktam kaja közben bekapni, az enyhíti a problémám. Gyomorsav túltengésem is szokott lenni, de az valahogy másképpen fáj. Sajnos ez együtt jár a terhességgel, mi gyomofájósak vagyunk, ez van. Talán és késõbb enyhül. Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod és minden jót!:)

Kedves kismamák, anyukák, mikor állt le a hajhullásotok, terhesség melyik szakaszában? Nekem eddig mindig jött ki jónéhány hajszálam, de most szinte semmi, még nem teszteltem, de esetleg lehet baba? Már a 24. napon vagyok (ciklus)

Legjobb válasz: Nekem nagyon szép, egészséges hajam lett amit tuti, hogy a terhességi vitaminnak köszönhetek. Látványosan sokat nõtt. Azt nem tudom hogy maga a terhesség is közre játszik e, így nem tudom megmondani tutira, hogy ez utalhat e babára! De szurkolok:)

Nekem nagyon szép, egészséges hajam lett amit tuti, hogy a terhességi vitaminnak köszönhetek. Látványosan sokat nõtt. Azt nem tudom hogy maga a terhesség is közre játszik e, így nem tudom megmondani tutira, hogy ez utalhat e babára! De szurkolok:)
A kérdező hozzászólása: köszi! Az biztos, hogy a hormonok játszanak közre. Szeptemberben volt egy vetélésem, az után nagyon hullott a hajam. Most néhány napja 5, 6 szál jön ki. Ez clostys hónapom, reménykedem.
Csatlakozom az elsõhöz. Nekem is megerõsödött a hajam a terhesség alatt pedig elõtte nagyon sok gondom volt vele, hullott nagyon mert nem ettem húst. Azóta szerintem is a terhesvitamin miatt de erõsödött, persze húst is eszem. Azt mondják sajnos hpogy terhesség után visszaáll a régi állapot:-S
az 1.terhességem alatt már a kezdetektõl nagyon szép hajkoronám lett, és a szülés után 2-3hónappal kezdett a "drasztikus" hullásba, és valamikor 7-8hónappal utána állt le(szülés után) most újra babát várok, az 1.három hónapban nem hogy megszépült, jobban hullott, mint valaha, most 25+4hetes vagyok, és nagyon beindult, hihetetlen tempóban nõ. pedig mindkét babával kezdetektõl szedem a vitaminokat...
Ellenpélda: a 25. hétben vagyok, és a terhességem elejétõl fogva úgy hullik a hajam, mint azelõtt soha. Tele van a kefe minden fésülködésnél. Pedig én is úgy hallottam, hogy terhesség alatt megszépül, szülés után kihullik. Hát, ha nekem szülés után is hullani fog, nem marad egy szál sem... Amúgy szedek terhesvitamint is, minden véreredményem tökéletes, szóval nem tudom.
Én már a második hónaptól megfigyeltem, hogy sokkal kevesebbbet hull a hajam, pedig azelõtt legalább 1 évig nagyon sokat hullott. A terhesség elején pedig megállt, pedig nem szedtem terhesvitamint, csak folsavat 3 hónapig. Most 27 hetes vagyok, és nincs semmi gond a hajhullással, szép a hajam. Szoritok, h baba legyen:)
Nálam a hajhullás a terhesség elsõ hónapjában jelentkezett, de nem volt vészes, a terhes vitamin rendbe hozt, abszolút elmúlt a hullás, dúsabb lett, és sokat nõtt, ellenben a fogam kezdett romlani, 2 lyukas lett.
Nekem mindig hullott a hajam szerintem a festés miatt mikor terhes lettem nem festettem és nem is hullott megszültem 1 hónapja még mindig nem festettem be de már kezd hullni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!