Találatok a következő kifejezésre: A nem terhes tesztet is ketté (7 db)

A nem kazettás terhes tesztet is ketté lehet vágni, ahogy az LH tesztet?

Spórolás címén, annyiszor volt már vaklármám, és elég drágák.

Legjobb válasz: Nem de lehet venni tesztcsíkot is.

Nem de lehet venni tesztcsíkot is.
Igen, ami tesztcsík, azt ketté lehet vágni.
Én próbáltam egy 1 cm vastag csíkkal, de sajna nem jött össze, el kezdett szétválni, úgyhogy inkább nem folytattam, mert akkor meg egy tesztem használhatatlan lett volna... Kezd annál a felénél, ahol meg lehet fogni, és ga nagyon kijönnének az összetevõk, akkor inkább ne folytatsd! :-)
Ami nem kazettás azt ketté tudod vágni! Simán megy, csak egy jó nagy olló kell...rajta.
A kérdező hozzászólása: Hát megpróbáltam, de tényleg egy idõ után kezdett szétcsúszni az egész, ezért aztán inkább felhagytam vele. Ettõl függetlenül megint nega lett, sajnos.
(ui: elsõ voltam, csak elfelejtettem odaírni)
Szerintem máris érdemes elmenned! :) Gratulálok! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! :)
Már menj is.Biztos ad majd terhességmegtartó gyógyszert, ill. hát vetélés után szoktak.Biztos ami biztos. Én már az 5. héten szaladtam a dokihoz, mivel már volt két vetélésem.Kaptam Duphastonr rá.Akkor igaz még nem uházott, hisz pici volt a terhesség, de neked már mindennek kell lennie, látni fogod a picurod kis szivecskéjét. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Megmondom õszintén már alig várom hogy lássam, meg halljam a kicsi szivét dobogni :) neked is köszönöm hogy válaszoltál!(te dolgoztál állapotosan?)
Második vagyok. Nem, karácsonykor tudtam meg hogy baba van, és januárba már nem mentem.Mivel álló munka, sok utazás, zötykölõdés.Még csak tesztem volt, de a háziorvos már ki is írt.Nem mertem kockáztatni, bár az elõzõ kettõvel is az elejétõl itthon voltam, mégis baj lett, tehát nem ez befolyásolja a dolgot, pesze extrém nehéz munkát nem szabad semmiképp. Szép és egészséges terhességet neked.
A kérdező hozzászólása: Én dolgozom most is , reggelente takarítás van a munkahelyemen aztán csak ücsörgés, de néha érzem föleg most a melegben hogy fáradok akkor megállok pihenni, lehet az orvos engem is kiir majd táppénze rögtön, majd kiderül mit lát a legjobbnak. Viszont kívánok minden jót!
Nekem is volt a terhességem elõtt egy vetélésem kb. 9 hetesen, utána 2, 5 hónappal lettem várandós újra. Mivel pedagógus vagyok, volt 2 hónap szünetem, szeptemberben 17 hetesen még visszamentem dolgozni, decemberben kiírt véglegesre a doki, féligmeddig veszélyeztetett terhes voltam (nem kellett feküdnöm, csak kímélni magam). A babám 37. hét után született, teljesen egészségesen, éretten (3500g 55 cm) és nem volt semmi komplikáció. Amikor nekem pozitív lett a tesztem én elsírtam magam örömömben, ez a boldogság és az az "csoda" érzés, ami akkor született meg bennem, ma is tart, amikor a kislányomra nézek. A legjobb dolog! :)

A barátommal közösültünk és nem védekeztünk vettem 2 tesztet is mind kettő negatív lett, voltam dokinál ő viszont azt mondta lehet hogy van baba menjek ultrahangra. Időközben megjött de barna volt. Lehetek attól terhes?

F?leg úgy hogy barátom az aktus el?tt alkoholt ivott. Akkor nem termékeny a sperma. Igaz? 18 éves vagyok. Igazából szeretnénk gyereket de el?ttem van még 2 év érettségi.

Legjobb válasz: barna?! :P akkor már a gyerek legalább befosni megtanult xd :P

barna?! :P akkor már a gyerek legalább befosni megtanult xd :P
Uh szerintem menj el ultrahangra vagy vizsgáltasd ki magad és mond el anyudéknak
kár h a kérdéseket nem lehet lefele mutató kézzel értékelni, csak a válaszokat. mert ezt azzal értékelném.
"a neten olvastam ha alkoholt fogyaszt valaki akkor nem termékeny a sperma " A neten azt is lehet olvasni, ha fejreállsz nem leszel terhes.
Szép fiatal anyuka leszel.
A kérdező hozzászólása: 1.a neten olvastam ha alkoholt fogyaszt valaki akkor nem termékeny a sperma 2. az óvszer sem teljesen biztonságos akkor meg?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Egy csomó gyerek készül úgy, hogy a szüleik [email protected] és elfeljtenek kotont húzni. Ha az alkohol fogamzásgátló lenne, sokkal kevesebb ember élne a földön és nem lennének ilyen gondok, hogy hogyan védekezzünk. Hol voltál biológia órán?
Az alkohol csak roncsolja attól még ugyan olyan termékeny... Ha az lenne amit írnál akkor nagyon szép lenne az élet :D
Ha az orvos azt mondta, hogy baba van, akkor baba van... Az orvosnak kell hinni. A teszt lehet rossz is.
A kérdező hozzászólása: köszi elmegyek ultrahangra minden féleképp. Anyukám tud róla õ nagyon szeretné ha kisbaba lenne már :) hahhaa hát nem tanult meg... -.-
1.a neten olvastam ha alkoholt fogyaszt valaki akkor nem termékeny a sperma 2. az óvszer sem teljesen biztonságos akkor meg?! 18 évesen van eszed a szexre és nincs eszed a fogamzásgátlásra. No. Az 1. számú hülyeséged, az nem a fogamzásgátlásra vonatkozik, hanem arra, hogy ha egy férfi pl. több alkoholt fogyaszt rendszeresen, sok spermája életképtelenné válik, nem lesz alkalmas a megtermékenyítésre. Nem pedig arra, hogy spontán fogamzásgátló eszköz az alkohol...Jesszus... A 2-es számú marhaságod pedig, hogy az óvszer sem teljesen biztonságos...Az óvszer hatékonysága 98% a fennamaradó 2 % ha elszakad, vagy kilyukad...Amúgy meg biztonságos, ha ezek nem következnek be... Egyébként nincs 100% os fogamzásgátlás, de tudd, bármelyik többet ér, mint az alkohol...

Lehetek terhes ha má 41 napja nem jött meg de már az elöző héten is csináltam tesztet és most is és mind a kettő negatív lett?

Legjobb válasz: menj el az orvoshoz és csináltsdd vele tesztet!! Mit vársz? Nyugtassunk meg hogy biztos nem lehetsz terhes??!! Hát lehetsz...

menj el az orvoshoz és csináltsdd vele tesztet!! Mit vársz? Nyugtassunk meg hogy biztos nem lehetsz terhes??!! Hát lehetsz...
Igen! Menj el orvoshoz! Mi nem vagyunk sem orvosok, sem röngten szemûek! Jobban jársz
a teszt lehet negativ, annak ellenére, h terhes vagy. menj orvoshoz. amugy védekeztetek????
manapság elég biztos eredményt mutatnak a tesztek de így is van hibalehetõség. MENJ ORVOSHOZ !!!!! Lehetsz terhes igen!
A kérdező hozzászólása: elmegyed de egyépként ma megyjött úgy hogy pont 1 hetet késett

Két terhességi tesztet (Gravi HCG, Gabriel) is elvégeztem pár nap különbséggel és mind a kettő negatív lett. A Menstruációm 3 hete nem jött meg. Akkor most lehet hogy terhes vagyok? Mennyire megbízhatók ezek a terhességi tesztek ha negatívat mutat!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.

Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.
Szerintem sem vagy terhes. Az elsõ válaszoló nagyon jól megírta, hogy elõfordul, hogy kimarad a menstruáció. Állítólag a szervezetünk az egy év alatt egyszer "pihen". Nekem év elején volt, hogy egy hónap teljesen kimaradt.Következõ hónaptól pedig szépen minden visszaállt. De ha most sem fog megjönni, akkor szerintem érdemes lenne dokihoz menned!

Ha negatív a terhességi tesztem ( kettő is), tuti, hogy nem vagyok terhes?

Igaz, hogy nem reggel csináltam.Már menstruáltam is, de nagyon keveset?Lehet, hogy csak beképzelem?

Legjobb válasz: Hát valószínûleg nem vagy terhes. De ha bizonytalan vagy, akkor pár nap múlva ismételd meg a tesztet, de reggel :)

Hát valószínûleg nem vagy terhes. De ha bizonytalan vagy, akkor pár nap múlva ismételd meg a tesztet, de reggel :)
Háát, erre azt szokták mondani, h a pozitív teszt sosem hazudik, de a negatív tévedhet.
99%, hogy nem vagy terhes.
Én barnázás után teszteltem, negatív lett. Egy hét múlva megint barnáztam, teszteltem és pozitív lett. Nekem nem mensi volt csak barnázás egy nap. Nem tudom. Talán próbáld meg egy hét múlva. Ha akkor sem... 33km
Hát itt sok érdekeset lehet olvasni. Többen írták, hogy csak 6-7. hét után mutatta nekik a teszt a babát, úgyhogy minden megeshet. :) Milyen tesztet használtál? Szerintem, ha bizonytalan vagy tesztelj újra valami jobb fajtával.

Holnapra nem várom. Már csináltam tesztet, 2-tőt is és mind a kettő pozitív. Akkor ez már biztos? Terhes vagyok?

De olyan furcsán fájogat néha a hasam. Bele belevág, aztán meg olyan mintha meg akarna jönni. Mindig rohanok WC-re de semmi. (hál Istennek) Csak az a tesápoló szer? fehér folyásom van. De az elég sok!

Legjobb válasz: Elõsször is gratula a babóhoz! Igen, terhes vagy! Varj még 2 hetet, és irány a dokihoz, õ is megerõsiti majd!Mióta probalkoztatok? Beágyazódáskor éreztél valamit?

Elõsször is gratula a babóhoz! Igen, terhes vagy! Varj még 2 hetet, és irány a dokihoz, õ is megerõsiti majd!Mióta probalkoztatok? Beágyazódáskor éreztél valamit?
Igen. Terhes vagy, de még ez ilyenkor labilis, vagy megmarad, vagy nem, vagy jó helyen van, vagy nem, de felszálltál a vonatra, már csak meg kell érkezned.
A kérdező hozzászólása: A tüneteim? Hát szédülök, igaz nem egyfolytában, de ha rámjön akkor le kell ülnöm, a melleim érzékenyek, különösen a mellbimóm. Meg van olyan testápolószerû fehér folyásom. Na meg persze ezek a görcsök, de nem olyan erõsek mint menzinél. Na meg persze a + tesztek! :) ) Nagyon szorítok neked is és mindenkinek!
Szia! Grautálok a babához! Mi is pont így voltunk, hogy nem figyeltünk már semmit és akkor sikerült, most 8 hetes vagyok. A megjön érzés nekem a nem várt napjától kb. 2 hétig tarott, utána csak szurkálgatott, görcsölgetett naponta többször és csak pár percig. Ez normális, ilyenkor tágul a méh, illetve a szervezet még nem állt rá arra, hogy nem lesz menstruáció. Az a lényeg, h. ne vérezz és ne legyen nagyon erõs a görcs. Ne emelj, pihenj sokat, fõleg az elsõ hetekben, mert ilyenkor tapad meg. Kb. 2 hét múlva mehetsz dokihoz, akkor már a petezsák is szépen fog látszódni és talán már szívhang is lesz, bár nekem 5, 5 hetesen még nem volt, csak most. Fantasztikus érzés!! Boldog babavárást és tényleg vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok, és neked is jó egészséget és kitartást kívánok! Remélem minden rendben lesz. Vannak valamilyen tüneteid?
Gratulálok! Képzeld, én is ma reggel teszteltem egy pozitívat!!! Egy hete múlt el a pár napig tartó barnázásom ... de feszül a mellem nagyon és a hasam is szurkál alul ... szóval teszteltem reggel: és nagyon boldog vagyok!!!! A hasszurka azért van, mert tágul a méhed ... ezt hallottam több helyrõl már! Jó egészséget Nektek! Mindenkinek mielöbbi babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Hát a végén már az volt a taktika, hogy nem volt taktika. Már abszolut nem figyeltünk oda, csak csináltuk amikor kedvünk volt! Már ne görcsöltünk rajta és hát ez lett. De az az érdekes hogy a párom már több mint egy hete mondta nekem hogy most biztos terhes vagyok, mert õ érzi! :) )
Köszönöm a biztatás!Örülök, hogy neked is sikerült!Nekem 2 nappal ezelõtt volt rózsaszínes folyásom!Mi már 8 hónapja próbálkozunk sikertelenül!Volt valami taktika nektek?
Gratulálok!Én is vagyok, holnap kellene megjönnie!De én még nem teszteltem!Mik a tüneteid??
3. válaszoló vagyok : nekem egészen a 11. hétig volt mindjárt megjön érzésem... majd elmúlt. ne félj, nem jön meg. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a gyors válszokat!! :) )
A kérdező hozzászólása: Már tegnap is éreztem, meg ma is. A menzis görcsöket csak akkor szoktam érezni ha megjött már. Mindig egy erõs görcs jelezte hogy beindult. De ez most valahogy más.
A kérdező hozzászólása: Jaj annyira jó lenne ha sikerülne már, 5 hónapja próbálkozunk. De mik ezek a fájások a hasamban?
igen, terheas vagy!!!! minden jót, vigyázz magadra, ne eröltesd meg magad, stb.... 2 hét és menj a dokihoz. hamarabb nem érdemes, mert nem lát semmit és csak visszahív. én is 2 hét múlva mentem és akkor voltam 6 hét 5 napos és már szívhang is volt. szép babavárást. egy 4 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm és gratulálok neked is! Boldog babavárást!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!