Találatok a következő kifejezésre: A nem terhes tesztet is (127 db)

Szia! Akkor csak gratulálni tudok, mert tuti, hogy kismama vagy:) )) Az 5 teszt nem hazudik:) )
Valószínûleg terhes vagy, csak akkor még nem látta a doki. Menj vissza.
Tutti terhes vagy szerintem! Gratulálok! Mi 4 hónapja próbálkozunk, és ma jött meg negyedjére.:(
Mikor voltál dokinál? Mert tuti terhes vagy! GRATULÁLOK!!! Csinált ultrahangot a doki? És nem vette észre? Menj vissza mihamarabb és majd írd meg hogy mi lett! Sok boldogságot!
19??????nemérezted hogy mocorog?
akkor te már kb 4-5 honapos lehetsz.majd irj hogy milett:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...... ez most a legboldogabb napom
Gratula, te tényleg terhes vagy és a tesztek sem hazudnak! Az viszont egy kicsit muris, hogy a doki nem vette észre a terhességedet.
A kérdező hozzászólása: ma voltam dokinál genetikai uh vizsgálaton 19 hetes terhes vagyok és egy pici lányom lesz...... teljes a boldogságom kivánom minden nõnek aki babát szertne hogy minél elõbb adja meg az ég ezt a csodát...

A nem kazettás terhes tesztet is ketté lehet vágni, ahogy az LH tesztet?

Spórolás címén, annyiszor volt már vaklármám, és elég drágák.

Legjobb válasz: Nem de lehet venni tesztcsíkot is.

Nem de lehet venni tesztcsíkot is.
Igen, ami tesztcsík, azt ketté lehet vágni.
Én próbáltam egy 1 cm vastag csíkkal, de sajna nem jött össze, el kezdett szétválni, úgyhogy inkább nem folytattam, mert akkor meg egy tesztem használhatatlan lett volna... Kezd annál a felénél, ahol meg lehet fogni, és ga nagyon kijönnének az összetevõk, akkor inkább ne folytatsd! :-)
Ami nem kazettás azt ketté tudod vágni! Simán megy, csak egy jó nagy olló kell...rajta.
A kérdező hozzászólása: Hát megpróbáltam, de tényleg egy idõ után kezdett szétcsúszni az egész, ezért aztán inkább felhagytam vele. Ettõl függetlenül megint nega lett, sajnos.

Lehetek terhes? Párommal 2 hete együtt voltunk, de nem vettünk észre semmi furcsát, menstruációszerű megjött, de nem a megszokott (sokkal kevesebb és barnás) és 3 nap után abba maradt, azóta fáj a hasam, csináltam tesztet is, de az negatív lett.

Legjobb válasz: Nem védekeztek? Hasfájás nem a terhesség tünete, fõleg nem két hét után, és mint írod, meg is jött + a negatív teszt...hát majdnem kizárt a terhesség Nekem is volt gyenge, szinte csak barna menstruációm.

Nem védekeztek? Hasfájás nem a terhesség tünete, fõleg nem két hét után, és mint írod, meg is jött + a negatív teszt...hát majdnem kizárt a terhesség Nekem is volt gyenge, szinte csak barna menstruációm.
A kérdező hozzászólása: de védekeztünk, csak nem tudtam beleírni, mert 250 karakterbe nem fért bele, mindenesetre az alhasam fáj és nekem nem volt még hasonló, h nem jött volna meg rendesen :S ezért gondoltam inkább megkérdezem..
Szerintem tutira nem vagy terhes, még egyszer mondanám, NINCS tünete a 2 hetes "terhességnek". Hogy megnyugodj, csinálj egy tesztet pár nap múlva. Ha a fura vérzés aggaszt, akkor menj el a nõdokidhoz.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a segítséget! :)
Én 38 hetes vagyok és soha semmit nem éreztem és érzek. Remélem ez megnyugtat.
Ne kívánd a szédelgést, hányást! Én 3 hete szenvedek tõle!Hidd el jobb ez így neked:) ! Minden jót!
Én most vagyok 30 hetes terhes!Az elsõ 2 hónapban szinte észre sem vettem, hogy terhes vagyok!Csak nyugi megmutatkoznak majd idõvel a terhesség jelei, annyira nem várd õket mert van közte rossz is , de sok jó is!:) Jó babavárást és ne izgulj!:)
A kérdező hozzászólása: Azért csináltam eddig nyolc tesztet, mert 6-on csak halványan látszott a hetediken volt jól látható a két csík, és ma nem bírtam ki teszteltem még egyet. :) Többet nem veszek, már hétfõig kibírom. :) )
Nekem semmi jel nem volt. Nem fájt a cicim, nem volt hányingerem, vizsgára készültem, nem aludtam sokat, mégsem nyomott el az álom napközben, mindent úgy ettem-ittam, mint elõtte, mensis érzés nem volt, szurka, görcs sem. És mégsem csináltam 8 tesztet, már megbocsáss... :) Csak egyet. Bízz a babádban, mert ha így folytatod, kissé idegroncs anyja lesz 8 hónap múlva.. 35 hetes km
Nekem az egyetlen jele annak, hogy teherbe estem, az volt, hogy iszonyúan feszült a mellem. De annyira, mint még soha életemben. Semmi szurkálást, vagy hasonlót nem éreztem, csak a mellfeszülést. Aztén a 10 hét környékén beköszöntött a hányás és az émelygés, de ilyen kicsi terhesen nem éreztem semmit.
A kérdező hozzászólása: viszek zsepit, húú már most könnyes a szemem :) ) remélem a boldogságtól fogok könnyezni, úgy mint mikor elõször megláttam a két csíkot :)
Vigyél zsepit, mert mikor meglátod könnyezni fogsz :-) (13:42, 44-es)
Szia! Nekem 8 hetesen jöttek a klasszikus tünetek (hányás, émelygék, fáradékonyság), aztán el is múltak a 14.héten. Azóta jól vagyok és mindet percét élvezem! :) 22 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A mellem nekem is nagy lett, egy számmal nagyobb cicfixet vettem szombaton, mindig estére úgy bedurran, hogy nem is dudok hason aludni. Itt olyan sokan írják, hogy puffadtak, székelési gondjaik vannak stb. Kicsit megnyugodtam, már várom a május 3-at nagyon, reggel kilencre megyek szorítsatok nekem! :D
2. válaszoló... a hányinger és hányás, gyomorégés, fáradékonyság késõbb jött, ha jól emlékszem... de ne kívánd. Örülj, ha nincs.
Én sem éreztem nagyon mást, csak a mellem lett nagyobb, még annál is, mint a menzesz elõtt általában. Ne izgulj. Ráadásul 8 teszt csak nem téved ...
A kérdező hozzászólása: Mindeki írja, hogy szurkál, görcsölget, hányingere van, hányt stb. Nekem miért nincsenek meg ezek a tipikus tünetek? Tiszta parán vagyok miatt! Van itt olyan kismama aki szintén nem érezte a terhességet?
Nem egyforma a szervezetünk. Van aki majd belehal és van olyan is, aki meg sem érzi és nincs semmi tünete. Én ilyen vagyok. Nekem még a cicim sem lett nagyobb. 37 hétig dolgoztam, s a doki is csodálkozott, hogy milyen erõs a szervezetem, hogy egy iskolában kibírtam táppénz nélkül. Lehet lesz más tüneted, lehet, hogy nem. Nem kell aggódni.

Tisztelt doktor úr! 41 éves vagyok. Minden hónapban rendszeres volt a vérzésem. Most már egy hete késik lehetséges, hogy a változókorba léptem? Egyik hónapról a másikra minden előjel nélkül. Terhes nem lehetek, tesztet is csináltam. Előre is köszönöm vála

Tisztelt doktor úr! 41 éves vagyok. Minden hónapban rendszeres volt a vérzésem. Most már egy hete késik lehetséges, hogy a változókorba léptem? Egyik hónapról a másikra minden előjel nélkül. Terhes nem lehetek, tesztet is csináltam. Előre is köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a változókorba fog lépni, de erre csak hormonvizsgálatokkal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a változókorba fog lépni, de erre csak hormonvizsgálatokkal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! 41 éves vagyok. Minden hónapban rendszeres volt a vérzésem. Most már egy hete késik lehetséges, hogy a változókorba léptem? Egyik hónapról a másikra minden előjel nélkül. Terhes nem lehetek, tesztet is csináltam. Előre is köszönöm vála

Tisztelt doktor úr! 41 éves vagyok. Minden hónapban rendszeres volt a vérzésem. Most már egy hete késik lehetséges, hogy a változókorba léptem? Egyik hónapról a másikra minden előjel nélkül. Terhes nem lehetek, tesztet is csináltam. Előre is köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a változókorba fog lépni, de erre csak hormonvizsgálatokkal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a változókorba fog lépni, de erre csak hormonvizsgálatokkal lehet pontos választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
A kérdező hozzászólása: Kérem segitsetek, nagyon fontos volna.Kosziii
Ne aggódj nem lesz semmi baj.Vérvétel, uh, belgyógyászhoz is elküldenek.Nem is volt semmi egyéb tüneted?Hányinger, szédülés, ...? Megtartjátok?Párod mit szól hozzá?
Nem semmi, gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Légyszi segitsetek, mert egy ideg vagyok.Jovolna ha tudnatok segiteni.Ez az elso terhessegem.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Voltam dokinal es azt mondta hogy ugy nez ki terhesseg, még holnap megyek kivizsgalasokra.Es azt mondta hogy ideje volt elmenni mert a fontos vizsgalatokat 3-dik honapban kezdik.Erdeklodnek hogy milyenek ezek a vizsgalatok?Koszi
Nem idegesíteni akarlak, de már rég el kellett volna menni orvoshoz!!2 hónapja késik.
Nem vagy terhes, beteg vagy, menj dokihoz, már eddig azt kellett volna tenned 25 évesen. Azt hittem h tizenéves vagy.
Szerintem is doki!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat.Holnap irany doki.25vagyok.
elkellett volna menned már rég a dokihoz:)
Nyugodj meg egy kicsit. Lehetel terhes ha kevés a hcg-d. Menj el egy vérvételre az biztosan kimutatja. Hány éves vagy???
A kérdező hozzászólása: Kérem segitsetek.
A kérdező hozzászólása: Ja es nincs meg a mensim azota majdnem minden alldot nap fajt a fejem es egett a gyomrom, de most mar kb 1 hete semmi bajom.
A kérdező hozzászólása: Sajna még nem, mert ugy felek hogy milessz.De lehet terheseg is?
És még nem voltál dokinál??? Lehet bármi emögött, de orvosnak látnia kell. Ha meg esetleg terhes vagy akkor meg már majdnem 13 hetes..irány a doki holnap!
Szia! Doki mi alapján mondta hogy baba? Nézett UH-n? Volt HCG vérvétel? A tesztet mikor csináltad, mostanában? Ha a doki simán a kimaradt mensi alapján rávágta hogy terhesség, akkor annyira még ne vedd biztosra, fõleg ha mostanában csináltad a negatív tesztet. Ha pedig uh-n látszott a baba, vagy a vérvétel szerint terhes vagy, akkor nem sok mident csinálhatsz már azon kívül, hogy örömmel fogadod a kis jövevényt. Remélem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd.

Nekem van egy baratnom, aki meg nem szeretkezet sokat es az utobi honapokba minden napba kozosultunk, man het napja hogy nem let beteg! 2 tesztet is csinaltunk es mind az jot ki hogy terhes, es meg is ugy faj a hasa mint menstrualas elot?

most terhes vagy nem?

Legjobb válasz: Ket tesztet csinaltatok mindketto pozitiv.Lehet hogy tenyleg terhes.Ha nem vagytok biztosak csinaljatok meg egy tesztet.Es ha az is pozitiv irany a doki.Amugy hany evesek vagytok?

Ket tesztet csinaltatok mindketto pozitiv.Lehet hogy tenyleg terhes.Ha nem vagytok biztosak csinaljatok meg egy tesztet.Es ha az is pozitiv irany a doki.Amugy hany evesek vagytok?
Biztos, hogy terhes. Ha késik is neki és a tesztek is azt mutatják, akkor tuti az. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok, mert a nõdokihoz 16 éves korig szülõvel kell menni. A hasfájásnak idõvel el kell múlnia.
Mond mar hany evesek vagytok!!!
hat egyeertek...szerintem is terhes maradtal...mar ket teszt nem hazugik...ugy h csinaljatok vlmit ha nem akarjatok megtartani...en is feltem mert hat mikor en is lefekudtem a baratommal ra par napra kellett volna megjojjon es ra majdnem ket hetre jott...beijedtem nagyon
hany eves is vagy?
ÍRNI, AZT NEM TUDSZ, DE MÁR... HÜLYE KIS SZAROSOK!!!!!!
Szerintem is terhes, szóval azt utdom javasolni, hogy minnél hamarabb keressetek fel egy nõgyógyászt.
Nekem valami azt súgja, h ez kamukérdés... ha nem, akkor nõgyógyász mihamarabb!

Tünetek nélkül lehetek terhes? Már 35 napja késik, 3 hete voltam orvosnál, aki nem látott terhességet, cisztát sem és a tesztjeim is negatívak lettek akkor. Azóta nem foglalkoztam vele, gondoltam, majd a következő ciklusban lesz valami.

Vérzésem azóta sincs, pedig eddig pontosan 28 naponta jött meg, 30 éves vagyok. Nem fáj a mellem és hányingerem sincs. Ha hormonzavaros lennék, annak lenne valamilyen más tünete?

Legjobb válasz: Miért nem csinálsz új tesztet? Lehetsz terhes tünet nélkül. Lehet, hogy három hete még nem látta a doki, de most már biztosan meg tudja állapítani, ha tényleg terhes vagy. Ha meg nem, akkor is orvoshoz kellene menned.

Miért nem csinálsz új tesztet? Lehetsz terhes tünet nélkül. Lehet, hogy három hete még nem látta a doki, de most már biztosan meg tudja állapítani, ha tényleg terhes vagy. Ha meg nem, akkor is orvoshoz kellene menned.
szerintem teszteljél, a tünetek nem kötelezõek, és menj vissza orvoshoz mindenképpen, hogy megnézze, mi bajod van.
Szerintem menj el újra orvoshoz! Bármi lehet!
A kérdező hozzászólása: Én is a "bármitõl" félek, nem a terhességtõl.
Szia! Én is hasonlóan vagyok mint te, kivéve, hogy volt 2-3nap barnázásom... A dokim szerint ha nem jön meg még októberben is, akkor menjek vissza... Hát én a héten megyek egy másik dokihoz.
Félsz a bármitol ? Bátorság !!!! Ha homokba dugod a fejed attól még ott a probléma csak most még esetleg idoben orvosolható és mellesleg lehet hogy nem is akkora a baj és minél elobb megoldható bár lehet hogy csak kilenc hónap múltán igényel orvosi segítséget a dolog :o) Tehát akkor most : teszt, aztán irány a doki mivel ha gond van akkor úgyse fogod tudni elkerulni csak így még esetleg idoben lesz ha meg minden rendbe legalább megnyugszol ! Tudom azt is hogy mondani konnyu de gondolkozz reálisan! Bátorság !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatásokat! Mindenképpen csinálok tesztet, utána orvoshoz megyek. A poén az, hogy mióta azt hittük, hogy babát várunk, egyáltalán nem védekezünk...

Attól félek, hogy terhes vagyok. Igaz a havim pontosan jött meg, de csak 2 napig tartott és inkább barna volt. Csináltam tesztet is, de az azt mutatta ki, hogy nem vagyok terhes. Ezekben a tesztekben mennyire lehet megbízni?

Legjobb válasz: A terhességi tesztek általában 99%-ban megbízhatóak. Nem írtad milyen formában védekezel szedsz e fogamzásgátlót. Mert fogamzásgátló szedésénél rövidebb a vérzés intenzítása idõtartama. Egy hét múlva ismételd meg a tesztelést.

A terhességi tesztek általában 99%-ban megbízhatóak. Nem írtad milyen formában védekezel szedsz e fogamzásgátlót. Mert fogamzásgátló szedésénél rövidebb a vérzés intenzítása idõtartama. Egy hét múlva ismételd meg a tesztelést.
Elég pontosak a tesztek, és a menszeszed is megérkezett, bár nem normális formában. Nem vagy terhes elméletileg. De mindenképp rohanj el a nõgyógyihoz, és megnyugszol.
Nem írtad a nap melyik szakában teszteltél. Mindenképp a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!